Tsunami van Afrikaanse migranten overspoelt Brusselse parken

Screenshot_13

Optreden van politie tegen overlast: ‘Razzia’s’, aldus objectieve Belgische media

In een park in Brussel verblijven al een tijd enkele honderden migranten, veelal uit Afrika. Zij maken geen kans op een verblijfstatus, maar daar zijn ze ook niet op uit: ze willen doortrekken naar Groot-Brittannië, waar familie woont en de kans op werk groter zou zijn. Mensensmokkelaars brengen naar verluidt tot 700 euro in rekening voor de reis.

De laatste weken groeide het aantal migranten in het Maximiliaanpark (foto) en andere plekken in de buurt van het Brusselse Noordstation gestaag. Om de overlast te beperken en mensen basale voorzieningen te bieden, wil de deelgemeente Schaarbeek een tijdelijk opvangcentrum opzetten. Vrijwilligers zijn intussen bezig de migranten te helpen, onder meer door slaapzaken in te zamelen en te koken.

Staatssecretaris Theo Francken (Migratie en Asiel) is geen voorstander van opvang. Hij wil mensen gaan opsluiten en terugsturen als ze niet vrijwillig naar eigen land teruggaan. De politie is al verscheidene keren in actie gekomen, in wat Belgische media “razzia’s” noemen. Alles wat maar lijkt op een tent wordt in beslag genomen.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Brussel, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tsunami van Afrikaanse migranten overspoelt Brusselse parken

 1. fleckie zegt:

  Men kan de binnendringers ook de weg wijzen, richting park …GLASPALEIS, waar veelal diegenen ‘zetelen’ die voorstanders, en medebepalers zijn van menselijke gekleurde import, en mede de oorzaak zijn van de teloorgang van onze door onszelf! opgebpuwde sociale voorzieningen..

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Interessant om te merken dat alles wat zwart is zich weer op onweerstaanbare wijze aangetrokken voelt tot parken, bosschages, kortom bomen.
   Waarschijnlijk verlangen ze terug naar hun eigen boom alwaar ze de hele dag tevreden onder lagen te zuipen, roken of neuken.

   Geliked door 1 persoon

 2. Like

 3. Sabeltant zegt:

  Tenten vernietigen, GSM afpakken, wegens landloperij twee jaar opsluiten in speciale gevangenissen waarbij de nadruk ligt op de gemaakte kosten.
  Vrachtvliegtuigen ombouwen tot personen vervoer, zitplaats niet nodig ze zitten hooguit twee uur vast naar de kust van Afrika.

  Parasietenprobleem? We lossen het samen op!

  Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Gewoon niet zo zeiken dit is de waarheid waar veel mensen hun stem hebben op uitgebracht.

  Like

 5. Renske zegt:

  Idd met dank aan dat dikke vette mormel Merkel en Timmermans en companen en de achterban, die er als schapen achteraan hollen. (Rutte de wolf in schaapskleren)

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Merkel heeft minstens 60 kilogram overtollig vet.
   Timmermans zal met ’n beetje gemak de 100 kilo halen, waarvan gezien zijn lengte, minimaal 40 kilogram afgesneden kan worden.
   Zo snel mogelijk onder het mes… en met de koppen beginnen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Razzia’s? Zijn ze nu helemaal gek geworden, moet u of ik eens een tent in park opzetten met de mededeling; ‘dat je vakantie niet langer kunt betalen, dus maar eens een aardig parkje hebt uitgezocht’. Je wordt ‘ohne rücksicht’ verwijderd met tent en al en terecht. Parken zijn openbare plaatsen, waar wij met z’n allen belasting voor betalen om deze instant te houden, het zijn dus geen openbare campings. Daarnaast zijn parken, zeker in grote steden, vaak het enige of weinige buiten wat mensen hebben en daar moeten zij dan wel veilig kunnen recreëren.

  Hoe vervelend ook, men zal toch echt aan gedwongen repatriëring moeten gaan doen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Dat hebben ze afgekeken van de mohammedanen.
   “Een razzia is een georganiseerde opsporing met als doel een grote groep mensen of eigendommen op te pakken. Het woord komt uit het Arabisch en betekent zoveel als invasie, bestorming en klopjacht.”

   Like

 7. Drs.P. zegt:

  En ik mijzelf maar afvragen hoe die ssssswarterukkers steeds maar weer aan hun spullen- en hun vreten komen??? Ach ja, het zijn de slinkse gutmenschen die inzamelingsacties houden. Zo blijven de neuqnegerts komen en gaan ze nooit weg. Zorg dat er niets meer te vreten is dan rotten ze wel een keer op, maar nee, gewoon blijven doorvoederen die gasten, waardoor er steeds meer komen.

  Geliked door 2 people

 8. rony stokart zegt:

  Als ze nu nog naar het koninklijk domeinpark (hectaren groot) in Laken zouden trekken, plaats zat.
  En de eigenaar heeft onlangs nog opgeroepen om elkaar te verstaan en te helpen.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Door de alsmaar groter wordende aanloop van dit geteisem, zullen de overheden in de gevangenissen geen plaats meer over hebben. Geen kosten maken voor deze smeerlappen, maar meteen afschieten. Dit hoeft men maar een of twee keer te doen, en geen een Afrikaanse indringer zal het nog in zijn kop halen hierheen te komen, want ook de Afrikaanse tam tam (zoals je wilt GSM) zal zijn werk doen. Voor iedere andere methode geldt; zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Iedere cent die besteed word aan deze smerige indringers is er een teveel, terwijl de Europese cultuur op die manier gedoemd is voorgoed te verdwijnen door de zich steeds verder uitbreidende islamisatie !

  Like

 10. Renske zegt:

  Precies. Als dit weer met zachte wantjes aangepakt word dan gaat het via de mobiele telefoon richting afrika: alles oké hier. En hoppa daar gaat de volgende lading deze kant op. Zo werk dat nu eenmaal.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Hou ook maar is een razzia bij de media, dat zooitje landverraders !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Flo zegt:

  pleur ze dr uit dat vieze tuig NU!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Gaar het licht ooit ook schijnene daar?
  Mijn antwoord is nooit en nimmer.
  Als begeleider van het team moest mijn zoontje eens een toernooi te Gent spelen.
  Mijn zoontje, echt knuffeldiertje toen, moest nog zijn eerste erectie bekomen.
  Speelde tegen jongens met baarden, kwamen ook met auto en ik en mijn mede-begeleiders werden hartelijk verwelkomd met een kouwe Jupiler.
  Uw akte van vertrouwen.
  Overigens is die Frank een geinige hoeder van het drama, jammer dat ie het niet weet.
  Mazzel met eeen klodder.

  Over mijn avonturen spreek ik een andere keer, was nog in die tijd:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s