€ 9,2 miljoen: Keulen koopt en renoveert 4-sterrenhotel voor 150 “vluchtelingen”

Screenshot_24

Ook voor ontspanning wordt gezorgd . . .

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel beveelt en allen volgen, in het volgende artikel de stad Keulen. Als een autochtoon in moeilijkheden komt en zich niet aan de regelwaanzin van de overheid houdt, dan dreigen er sancties, kortingen en in het ergste geval rekent men hem zelfs voor dat de eigen woning 15 cm² te groot is. Als je echter behoort tot de goudparels, dringend benodigde geschoolde krachten, wier geboorteplaats niet in Duitsland ligt, worden hemel en aarde bewogen om de welkomstcultuur ook in de praktijk om te zetten.

politikstube

Een fabelachtige € 9,2 miljoen heeft de hoofdstad van de homoseksuelen gebruikt om een voormalig 4-sterrenhotel, het Bonotel in Marienburg, waar vroeger voetbalsterren resideerden, te kopen voor een fabelachtige € 5,8 miljoen en nog eens voor € 3,4 miljoen te renoveren, opdat al die alleen reizende, mannelijke economische vluchtelingen zich goed voelen en kunnen herstellen van hun voettocht door diverse Europese landen. De brandbeveiliging en riolering werden compleet gesaneerd, gelukkig kon er volgens de chef van de afdeling woningbouw Josef Ludwig op de inrichting bespaard worden, “omdat die er immers al was”. Aha, zo zit dat. Het hotel kan niet geëxploiteerd worden, omdat het aan sanering toe was, maar de inventaris was nog oké. Voor wie het gelooft.

Wie regelt daar de conciërgeservice, wie maakt de kamers schoon, wie zorgt er voor het eten? De Duitse belastingbetaler. Voor een omvangrijke volledige verzorging is vast en zeker gezorgd. Menig autochtone bejaarde zal van verbazing niet meer bijkomen als hij ziet waar men geld voor heeft: op voorwaarde dat men kort voor de op slinkse wijze verkregen uitkeringen zijn paspoort heeft weggegooid. De vreugde bij de vrouwen in Keulen kan nauwelijks groter zijn; 150 “alleen reizende” mannen. Ook de geschoolde krachten voor verdovingscriminaliteit op de Ebertplatz en de Neumarkt zullen blij zijn met nieuwe collega´s, om maar helemaal te zwijgen over al die Oud & Nieuw hordes. Gelukkig houden de vrouwen van Keulen een armlengte afstand in acht tot deze figuren, die onze pensioenkas en andere sociale systemen zullen aanvullen.

In Bergheim, direct om de hoek, worden nieuwe rijtjeshuizen voor Merkel´s gasten gebouwd, in Keulen worden voormalige luxe hotels gerenoveerd en ter beschikking gesteld, het mag aan niets ontbreken. Voor de autochtone bevolking is er niets, Duitse gepensioneerden verzinken in ouderdomsarmoede – als ze al niet op een station worden neergelegd om te sterven, waar een gekeurde bejaardenverzorgster voor weinig loon voor hem en 59 andere arme schepselen verantwoordelijk is. Als men echter geen zin heeft om zich in zijn eigen land door te bijten en aan het werk te gaan, dan vervoeg je je gewoon bij een van de NGO-veerdiensten en vaar je zo richting Merkel´s open armen.

€ 9,2 miljoen voor 150 goudparels, dat maakt € 61.333,33 per persoon. Zoiets noemt men een investering voor de toekomst van Duitsland. Over verzorgingskosten is nergens iets te vinden, maar meer dan € 60.000,- voor toekomstige blindgangers in het pensioenstelsel en het sociale stelsel is schandalig en er nog eens een bewijs van hoezeer de eigen bevolking benadeeld wordt, en het zijn 150 redenen meer om op de AfD te stemmen.

Bron:
https://politikstube.com
Auteur: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op € 9,2 miljoen: Keulen koopt en renoveert 4-sterrenhotel voor 150 “vluchtelingen”

 1. tinekevanschagen zegt:

  Soms wil je het niet meer lezen,niet meer horen,gewoon niet meer weten!
  En toch,je kunt het niet laten.
  Ik heb al eerder gemeld, dat mijn zoon 28 inmiddels thuis woont,waardoor ik 20% gekort wordt,
  Hij staat vanaf zijn 18de verjaardag ingeschreven.Er zijn nog steeds tig wachtenden voor hem.
  Het verdrietigste van alles is,dat we elkaar in de weg lopen.
  Het wordt tijd dat we ook allebei een eigen leven krijgen.
  Ja, een moederhart huilt wel eens,van al het onrecht!

  Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Soms zit je hoofd vol van denken en zorgen, dat je gewoon niet kunt slapen en dan ga je op de Bron-site en kom je jou reactie tegen, Tineke. Ik hoop voor je dat je binnenkort beter zult voelen en dat alles beter voor jou en je zoon zal gaan. Het leven is niet eerlijk en ‘het’ is onrechtvaardig verdeeld in de wereld, maar blijf je hoop houden, want dat is vaak het enige wat een mens nog heeft. Veel mensen voelen hetzelfde en worden gek van het huidige onrecht, maar het feit dat ze er nog zijn, inclusief jezelf, betekend toch dat je een sterk mens bent, met het hart op de goede plaats. Van een moeder voor een moeder en mens voor een mens, een dikke knuffel voor jou en sterkte.

   Geliked door 3 people

   • Marian zegt:

    Ik sluit mij bij Mirjam aan en sterkte gewenst Tineke. zoiets gelijk heb ik met mijn dochter gehad. Ze lieten ons in een kringetje in het rond draaien zonder wat te doen.

    Geliked door 1 persoon

  • Witte raaf zegt:

   Idd Tineke,ik lees het allemaal maar niet meer zo veel,je raakt er frustie van en het veranderd toch niet en het vergalt je dag en humeur!

   Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Tja………….

  Like

 3. Feniks zegt:

  Als dit bericht niet duidelijk maakt hoe Merkel en consorten hun volk verraden dan weet ik het ook niet meer,

  Like

 4. Jade zegt:

  Geniet nog even van de foto`s, want binnenkort
  is het een openbaar toilet…

  Like

 5. Renske zegt:

  Kennelijk vinden de duitsers het prima, gezien de peilingen. We gaan het zien bij de verkiezingen. En als ze weer Merkel stemmen dan kunnen de duitsers die weer Merkel stemmen voor mijn part dood vallen. Het vervelende is alleen dat het onze buren zijn en dat het hier ook gebeurd. Nu al hebben migranten voorrang. Moet nog denken aan de emigranten, die na de tweede wereldoorlog naar Australie emigreerden. Ik heb daar een keer een documentaire van gezien. Alles echt alles moesten ze zelf regelen. Niets kregen ze . Helemaal niets. Zaten als kippen bij elkaar in een hok. Geen privacy. Van daaruit hebben ze alles zelf opgebouwd. Totaal tegengesteld met wat er nu gebeurd. Het is echt krankzinnig en totaal van het padje met wat er nu gebeurd. Totaal vreemde mensen, die binnen gehaald worden alsof het onze redders zijn. Precies de omgekeerde wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik herinner me ook uit de jaren 50.
   Was toen uiteraard nog jong maar herinner me via m’n ouders uit brieven van geëmigreerde familie naar Australië.
   Dat was alles heel karig en behelpen. Niks gratis meubilair etc
   Alleen de basis-voorzieningen.
   Maar dat waren ECHTE [E]MIGRANTEN.
   Die ze nu in de watten leggen zijn invaders, indringers…………
   GEEN MIGRANTEN.

   Like

 6. Feniks zegt:

  Notabene Keulen,,
  The Rape Capital van moslims.
  laat ik nou hopen dat vrouwen in Duitsland zich niet meer laten verkrachten en zich teweer stellen.
  Castrate the rapist, gezien het geweld tegen vrouwen kan daar kan niemand tegen zijn.

  Like

 7. Renske zegt:

  Heb trouwens paar dagen geleden een berichtje gezonden in het duits naar Der Welt. Dat ze eerst Hitler geleverd hebben en nu weer een nieuwe Hitler. Merkel genaamd Dat het weer Duitsland is die problemen maakt.

  Geliked door 1 persoon

 8. danny zegt:

  Tuurlijk eigen bevolking laatst, hoe ziek kan men zijn.

  Hoop dat het hotel afbrand met gelukszoekers dr in.

  En wat zijn die Duitsers een mietjes zeg , dat ze dit allemaal maar pikken.

  Dat die Merkel nog aan de knoppen draait, vind ik echt onvoorstelbaar.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Duitsers pikken dit niet.
   Duitsers zijn uitermate gedisciplineerd.
   Denken totaal anders dan wij.
   Eerst moet Duitsland een grote puinhoop worden.

   Dan kan en zal je wat mee maken.

   Like

 9. Mirjam zegt:

  Weer een ‘negatief’ verhaal, maar wel een bevestiging van wat alle mensen die ‘klagen’ allang wisten. Iets wat de achterlijke politiek maar niet schijnt te snappen:

  http://www.welingelichtekringen.nl/economie/717250/dit-is-hoe-ontwikkelingshulp-in-afrika-de-rijken-rijker-maakt.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ontwikkelingshulp wordt betaald om bepaalde doelen te bereiken.
   Meer niet, maar ook niet minder.
   Net als wapenhandelaren die wapens verkopen.
   Die verkopen ook niet om te doden, maar om te verkopen.

   Snap je.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, ik snap het zeker. Het is tevens de meest asociale vorm van oplichting wat er bestaat, want het kan niet anders dan dat ze weten, dat het geld voor andere dingen wordt gebruikt dan voor wat het bedoeld is. En dat al tig van jaren. En de burger maar doneren én belastinggeld verkwisten.

    Like

 10. ReneKampers zegt:

  Groot verschil , vroeger bouwden ze concentratie kampen om “ongewensten” te vermoorden , nu krijgen ze een vier sterrenhotel om hun achterste verder af te likken . Ik neem aan dat ze , zoals het hoort in dergelijk hotel , menu a la carte en genoeg kelners om hen van dienst te zijn. Ze kunnen op die manier beter hun aanslagen voorbereiden ..De nieuwe Duitse Merkel slogan
  “asielzoekers boven alles “….. eigen volk kan de bomen in

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Tja, wie het breed heeft,,laat het breed hangen.

  En de Duitsers vinden het blijkbaar allemaal prima, want minstens 30% gaat in september op Merkel stemmen, als we de prognoses mogen geloven:

  “Deutschland schafft sich selbst ab”.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Goh , jij treft het ook niet , Wachteres .
   Eerst in Groningen gewoond , tussen een overdosis aan linkse smeerlappen en communisten . Heel ongezellig ook !

   Nu in Duitsland , alweer tussen een heel vreemd volk die al eeuwenlang heel destructief bezig zijn , eerst heel Europa verziekt , tot twee keer toe , de Joden haast uitgeroeid , wat helemaal een schandalige en foute actie was en nu , met dat stomme Merkelwijf verzieken ze hun eigen land met in hun kielzog de rest van Europa WEER !
   Destructief rotvolk en ook nog met een sjoemelmentaliteit .

   Ik zou daar niet willen wonen , hoor !
   Wat zou je denken van een luxe flat in Zandvoort of zo ?
   Lekker aan zee , altijd frisse lucht !
   En dan op zeven hoog of zo .
   Heb je ook geen last van gras of onkruid .

   Er valt nu een denkbeeldige last van mijn schouders , bij het idee alleen al !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Smaken verschillen. Heel erg zelfs:
    Ik zit elke dag met pijn in mijn hart omdat ik er n i e t woon.
    Niet in de laatste plaats omdat dat destructieve rotvolk met die sjoemelmentaliteit als tweede neven-aspect een principiële terughoudendheid koestert wat betreft het “eerlijk” alles tegen iedereen uitbraken en dan ook nog denken dat je verhelderend/humoristisch/vol zelfspot -doorhalen wat niet verlangd wordt- bezig bent.
    Daar kijken z i j dus beter mee uit. En je moest eens weten, hoe het leefklimaat dáárvan opknapt!

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Harry, we hebben twee jaar in Zandvoort gewoond. We wisten niet hoe gauw we daar vandaan moesten.

    We wisten één ding zeker: Hier willen we onze kinderen niet laten opgroeien.

    En ik verwacht nog altijd dat jij in de tuin komt werken. 😛

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.

    Goed geschreven…!

    Like

  • louis-portugal zegt:

   En wie het nog breder heeft laat het slepen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachteres.
   Jij weet ook wel dat de Duitsers het lang niet allemaal prima vinden.
   Maar zo zijn ze nu eenmaal gebouwd.
   Made in Germany.

   Kijken hoe lang ze het dit maal uithouden.
   Dat de dodelijke vlam in de pan gaat is mij duidelijk.
   Niemand weet wanneer.

   Maar hij gaat.

   Like

 12. Jean zegt:

  Van één zaak ben ik 100% overtuigd nl: Dat verraad van eigen volk en die misdaad van import van barbaren zal zich wreken, zeker weten want dat misdadig beleid gepleegd door lafaards en verraders (puur voor eigen belang) is degoutant en vernietigend voor onze identiteit, nationaliteit, eigenheid, veiligheid & leefbaarheid.
  Wij zullen met alle middelen deze waarden én onze vrouwen én onze kinderen beschermen “zonder geweld” maar wel effectief door heel die levensgevaarlijke nutteloze geïmporteerde troep te verdrijven naar landen van herkomst te beginnen met de gevaarlijkste eronder nl. de islamieten/mossels want vanuit die hoek komt alle gewelddadige barbaarse smeerlapperij.
  Dat de Keulse burgers dat slikken snap ik niet???

  Like

 13. Ben het helemaal eens met Renske want het zijn de duitsers zelf die merkel gekozen hebben en waarschijnlijk weer kiezen.

  Like

 14. semper fi zegt:

  Afgelopen week op de radio was er wederom zo,n groenlinks serpent die in een intervieuw samen met een sirieer die iets met tanden deed!
  Hij moest maar hier bijgeschoold worden enz ,enz!
  knarsetandend dacht ik zet je eens in voor een hollander die werkloos is ,er lopen hier velen !
  De stad waar ik woon is vergeven van groen,de stoepen zijn met nat weer gevaarlijk door de weelderige gras en onkruid aanwas!Men mag geen onkruidverdelgers meer aanwenden!!!
  Visie,ik reed langs een splinternieuw AZC en zag tientallen grote mannen in de kracht van hun leven zich de tering vervelen!!!!!!zou dit nu erg zijn als deze opkaners collectief elke dag een paar straten mochten schonen??
  NEEEEE racist die je bent
  WAARVAN AKTE,,,, we zij verraden ,door nederlanders!!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   In 40-45 noemde ze dat soort Landverraders !!

   Like

  • Republikein zegt:

   Deze lieden zijn niet competent want:

   Het gaat niet alleen om de kwaliteiten van een persoon, maar ook om de situatie waarin die persoon tot de juiste beslissingen moet komen om de gerezen problemen op te lossen.
   Dit betekent dat iemand in een alledaagse situatie competent kan zijn, maar in een meer complexe situatie niet.
   Als iemand een functie vervult en regelmatig niet in staat is om onder stress tot succesvolle oplossing van complexe situaties te komen, dan is die persoon niet competent voor de functie die hij of zij vervult.
   Competenties hebben dus betrekking op de vraag of iemand competent is voor het werk dat hij moet uitvoeren.

   Wie er wel competent is?
   Joost mag het weten, maar die weet het ook niet.

   Zoals altijd vallen me de mededelingen in mijn regio op vanwege dicht bij huis.
   Het laat vaak de incompetentie zien van halve zolen.
   Zoals de zoektocht naar een nieuwe moskeet, alweer één.

   De Turkse cultuurvereniging aan de Schoolstraat voldoet met het gebruik van het hoofdgebouw en de schuur aan het bestemmingsplan. Maar daar is de schuur zonder omgevingsvergunning gebouwd. Ook die is nu aangevraagd.

   En verderop staat:

   Een dialoog is sowieso goed voor de Zoetermeerse samenleving, beaamt islamdeskundige en voorzitter van HumanIslam Enis Odaci. ,,De islam bestaat uit een hele waaier aan stromingen. Als je dat als politieke partij niet ziet, maar uitgaat van het bestaan van één ongewenste islambeweging, dan raak je potentiële gesprekspartners kwijt. Als je een moskee betrekt in je visie op de stad, wordt het jouw partner. Ik denk dat we juist moeten zoeken naar coalities in de samenleving.”
   Zie:http://www.ad.nl/zoetermeer/zoektocht-naar-een-goede-plek-voor-de-moskee~a73dd43e/

   Nu een andere zoektocht, echter verboden want illegaal.

   Niemand staat er bij stil, maar wie een handjevol sappige bramen uit de natuur meeneemt, is dan wettelijk gezien een stroper. Ook Zoetermeer waarschuwt daarvoor: ,,Het plukken van bramen is strafbaar, maar wij veronderstellen dat weinig mensen dit weten. Daarom waarschuwt team Handhaving van de gemeente Zoetermeer bij de ­eerste constatering van een overtreding. Maar als bramen plukken op grote schaal gebeurt of zelfs op ­bedrijfsmatig plukken lijkt, wordt hier tegen opgetreden”, laat een woordvoerder van de gemeente weten.
   Zie:http://www.ad.nl/zoetermeer/bramenpluk-in-zoetermeer-is-strafbaar~a407b488/

   Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.
   Tip de redactie etc.

   Een goeie dokter zoeken.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Republikein.
    Je begon heel goed toen je dat gedeelte overschreef uit een folder van de Rijksoverheid.
    Als ik ’n voorstel mag doen inzake de werving van arbeidskrachten die aangenomen zijn om de vergrijzing tegen te houden en weer zwart te kleuren..
    Incompetente personen kunnen een merkwaardige gedragsverandering laten zien als je ze maar hard genoeg slaat.
    Om een goed eindresultaat te bereiken kunnen foltermethoden goed helpen.
    Te weinig voedsel en water zijn eveneens geijkte middelen.

    Like

   • Republikein zegt:

    Ja Paul, lezen en dan plakken, het gaat me goed af, en iets uit eigen koker niet zo, wel dus in m’n kop maar op papier, hó maar, hep ik geen zin an.
    Kalligrafie ook niet, meer met cijfers en beelden in kop, mag ook waan zijn.
    Maakt niet uit joh.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Geweldig gedaan van die jongens.
    Persoonlijk vind ik ’n zij-bakkie leuker dan ’n hij-bakkie.
    Maar ik kan mij voorstellen dat er personen zijn die de voorkeur geven aan ’n hij-bakkie.

    Leve en late leve zeg ik dan altijd maar…
    Maar evezogoed erg leuk!

    Like

 15. koddebeier zegt:

  Ook al zet je varkens in een villa het blijven varkens !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Da’s met alles zo.
   Maar in dit geval zijn en blijven varkens niet gevaarlijk.
   Islamieten daarentegen zijn en blijven tevens islamieten, ook al zet je ze in ’n 5-sterren hotel, waar ze bovendien nog veel gevaarlijker worden doordat ze de indruk krijgen dat zo’n 5-sterren hotel niet goed genoeg voor ze is en wij dus gedood moeten worden.

   Zorg er dus vooral voor ze tijdig te doden!

   Geliked door 1 persoon

 16. Henk der Niederlànder zegt:

  De werkelijke oplossing is feitelijk niet zo moeilijk.
  Keulen koopt zo’n hotel om de gelukzoekers het gevoel te geven dat ze inderdaad het ultime geluk gevonden hebben.
  Waar politiek en media totaal aan voorbij gaan is wel dat de werkende Duitser met het kostenplaatje opgescheept worden.
  Je kunt stellen dat de mensen in Europa meer dan genoeg hebben van het hele asielgebeuren, maar de politiek gaat gewoon verder met hun eigen agenda.
  Zo wat is dan de oplossing.
  Feitelijk zeer eenvoudig, de hens in het hotel nadat de stroomvoorziening naar de brandbeveiliging is uitgeschakeld.
  Antifa en kafka doen niet anders als ze hun zin niet krijgen en dus word het tijd dat de weldenkende burgers dezelfde manieren gaat gebruiken als het linkse gespuis.
  Het is snel afgelopen als een stuk of tien van dit soort projekten waar bijna niemand het mee eens is gewoon letterlijk in rook opgaan.
  Het klinkt mischien vreemd als voor zo’n oplossing gekozen word maar daar staat dan wel tegenover dat mensen gehoord worden, zelfs in de linkse media.
  Precies dezelfde strategie die het linkse gespuis al decennia aan houdt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s