Zelfs in Noorwegen en Zweden is de welkomstcultuur voorbij

Screenshot_11

Rellen in migrantenwijken, bendecriminaliteit, no-go-areas, geweldsdelicten, in de afgelopen jaren is er veel naar buiten gekomen over het multiculturele paradijs Zweden. Decennia van een ultraliberaal immigratiebeleid, dat geleid heeft tot de import van integratie-resistente onderlagen uit de Arabische en Afrikaanse wereld, beginnen zich in toenemende mate te wreken.

Dat het land door de ‘vluchtelingencrisis’ van 2015 met 163.000 illegale immigranten in verhouding tot zijn bevolkingsaantal de hoogste opnamequote in Europa had, was nog maar het topje van de ijsberg. In tegenstelling tot Duitsland, zag men in Zweden echter al snel in dat een voortdurend laissez-faire in deze kwestie grote consequenties zou kunnen hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Noorwegen, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zelfs in Noorwegen en Zweden is de welkomstcultuur voorbij

 1. Pietersen zegt:

  Ook in Finland is niet iedereen even blij. Deze eerlijke busschauffeur werd zelfs ontslagen na het ontmaskeren van Somalische import.https://www.liveleak.com/view?i=0dc_1502229640

  Like

 2. Elisah zegt:

  Ik kan het niet geloven…

  Like

 3. BertG. zegt:

  In Zweden is iedereen tot zo’n 35 jaar een ‘onbegeleide minderjarigen’.
  Daar heb ik nou al zoveel rare verhaaltjes over gelezen bij Fenixx.
  Volgens mij bestaat er geen land waar ze nog achterlijker zijn dan daar.

  Like

 4. Marian zegt:

  Die hebben er wel lang voor nodig gehad om uit de nikker-moslimroes te ontwaken. Goedemorgen dames en heren hoe voelt u zich.

  Geliked door 1 persoon

 5. Angie1968 zegt:

  “Zweden zag al snel de consequenties in ve ruimhartig vluchtelingenbeleid…” Huh? Wat? Volgens mij zijn die verwijfde Vikingen nog steeds stekeblind en oliedom wat betreft hun beleid. Gutmenschen van het zuiverste water met hun “vluchtelingenKINDEREN” van 30j met baard, die plunderend en verkrachtend het land tot een drekput hebben omgetoverd. En die nooit worden uitgezet. Behalve als ze Christen zijn. Welke oelewapper heeft dit neergepend?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach, dat hele artikel is om te lachen!
   Die Zweden zouden zogenaamd de immigratie willen afbouwen.
   Plus de holle kreet dat Zweden eerder dan Duitsland inzag dat ze ’n rem op de instroom moesten gooien.
   De schrijver van deze nonsens zat helemaal onder de drugs toen hij dat schreef.
   Kan niet anders.
   Kan natuurlijk ook dat ze net met nummer 69 bezig waren en hij afgedreigd werd door z’n sekspartner dat ze ‘m er af zou bijten.
   Dan raakt ’n man in blijvende verwarring.

   Kan niet anders.

   Like

 6. boorzalf zegt:

  Hier weer gek, gewoon NL paspoort ontnemen, en verder als ongewenst beschouwen. Maar ja, de politiek laat het maar op zijn beloop. En dan straks weer een stille tocht of zo??? Als er weer een hoop doden te betreuren zijn.

  Like

 7. Thom zegt:

  Allemaal veel te laat. Als de grenzen in Zweden nu gesloten worden dan helpt dat niks. Het hele land is al vergeven van kolonisten uit Afrika, Midden-Oosten en de rest van Azië.
  Het is als stoppen met roken in de eindfase van een fatale ziekte om weer gezond te worden.
  Als het einde nabij is volgt de dood, dit geldt ook voor Zweden.

  Like

 8. Renske zegt:

  Gek eigenlijk. Ik heb fouten gemaakt in mijn leven en na de gemaakte fout zeg ik tegen mezelf: dat was dom en dat gaat geen tweede keer gebeuren. En zo ben je weer een ervaring rijker. Je gaat soms op je bek en je staat weer op en dan denk ik: mooi de veerkracht is nog volop aanwezig.Hoeveel meer mens ben je als je toe kan geven fouten te maken.

  Maar voor sommige mensen en dan met name politici schijnt dat een ongelofelijke hindernis te zijn om fouten te erkennen. Je zag het aan de bonnetjesaffaire. Je zag het aan die dikke vent met zijn begrafenisonderneming etc etc etc etc etc etc. Meer meer meer geld en meer graaien. En dan kijk je naar die mensen en dan denk ik: wat zie jij er ongelofelijk ongezond uit met al dat geld. Geen vrolijke twink te bekennen in de gezichten. Sneue mense, maar tegelijk zeer ongezonde mensen voor de samenleving.
  Het is zo’n zielig zooitje mensen en dat zielige zooitje mensen dat regeert ons. Regeren met de Leugen oftewel de Leugen regeert.

  Like

 9. Renske zegt:

  Ik kijk om me heen en zie een stel (ik vermoed somaliers) jongens en meisjes in de supermarkt. Ik moet zeggen ze waren heel beleefd. Ik hoorde geen arabisch, maar waarschijnlijk somalisch. Ik keek naar wat ze kochten en zag een paar enorme volle karren. Misschien is het voor meer mensen en doen ze samen. Ik zag de produkten en er werd kennelijk niet op een euro gekeken. Deze hadden westerse kleren aan . Echter ik zie steeds meer afrikaanse vrouwen die zijn dan al wat ouder gekleed in al die lappen, maar ze zijn behoorlijk dik. Ik vraag me dan toch af hoe ze zo dik komen als het in afrika allemaal zo moelijk is. Denk toch dat de rijksten deze kant opkomen en ergens een bom geld hebben en tegelijk gebruik maken van de verzorgingstaat. Ik kan me nog herinneren dat ik een paar maanden in de ROA heb gewerkt. Gelukkig maar een 2 of 3 maanden en toen wilde ik niet meer en kreeg een betere baan. Dat is al zo’n 30 jaar terug. De vrouw was gekleed in dure stoffen en dat zag ik wel. Ze was zwanger en zou alles voor de baby kunnen krijgen. Wel 2 de hands. Dat weigerde ze toen. Ze wisten dat er een aparte regeling voor was waarbij je geld kreeg voor de uitzet. Ik had totaal geen geduld met deze mensen en was er ook niet geschikt voor. Was blij dat ik ervan af was. Toen wist ik nog niet dat het zulke epidemische vormen aan zou nemen met die hele asielindustrie

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Het zou waarachtig ook eens een keer tijd worden!
  Dacht dat ze daar in Scandinavie de middernachtzon-kolder hadden, die in combinatie met het uiterst depressieve en naar zelfhaat neigende werk van Ingmar Bergmann, Henrik Ibsen en Knut Hamsun tot zelfdestructie leidt.
  Maar het schijnt mee te vallen.

  (Heb jullie hier trouwens een beetje verwaarloosd, maar ben met een boek bezig.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s