Zwakzinnig gedram wordt einde van àlle asielwetgeving

Screenshot_10

(Door: “Hannibal”)

De rel rond de Armeense moeder Armina Hambartsjumian laat zien waar de grens getrokken is. Dat is best vergaand, maar de dram-brigades is het nooit genoeg. Intussen is het draagvlak voor steun aan asielvragers op een naoorlogs minimum aangeland. Wie het onderste uit de kan wil…

En het onderste uit de kan is dat iedereen zonder verdere restrictie toegang tot ons land en onze voorzieningen hebben moet. Uiteindelijk is dat de bottom line van al dit gedram, en als je het zo hard stelt snappen zelfs de meeste van deze drammers dat dit extreemlinkse standpunt nooit te realiseren zal zijn: de wereld is te groot en Nederland is te klein. Dat de verhoudingen in werkelijkheid nog heel wat schever zijn dan het in de gedachten van deze goed doenende drammers ligt, maakt het eerder lastiger dan beter. Er kan er toch nog wel eentje…? En dat kan als je het werkbaar houden wilt nu juist niet. En daarom hebben we rechters die – extreem ruimdenkend al – daarover moeten beslissen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zwakzinnig gedram wordt einde van àlle asielwetgeving

 1. Elisah zegt:

  Zoal ik al elders schreef, volgens mij worden deze Armeense vrouw en haar kinderen gebruikt voor een smerig politiek spelletje.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je kinderen als troef inzetten is een smerig spelletje.
   Terwijl je weet dat je liegt dat je barst, maar toch proberen te rekken.

   Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   @Elisah:
   Ben ik helemaal met je eens. Een keurige, waarschijnlijk christelijke vrouw (natuurlijk verkeerde godsdienst, want geen fucking crimi mossel) met twee hele nette schoolgaande, hun uiterste best doende kinderen worden het land uitgepleurd, maar al dat tering lichtgetinte tyfus tuig die geen enkele kans maken, te dom zijn om voor de duvel te dansen en daarnaast aso-crimineel zijn kan/wil men niet uitzetten.
   Dit nette gezinnetje wordt geslachtofferd om maar te laten zien dat men “goed” bezig is. Kinderen al 10 jaar hier naar school, nooit agressief geweest zoals heul veul van het andere laag IQ-uitkerings-tuig dat mag blijven en binnen paar maanden een verblijfsvergunning heeft gekregen.

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  De put werd dan ten lange leste gedempt, toen iedereen verdronken was…

  Like

 3. Marian zegt:

  Ze moeten ze is een keer niet maar door laten procederen. Dit kost de staat GOUD Dan hoeven die ZIELEPIETEN of TREURHANSESEN ook niet meer om de hoek te laten kijken met hun DRAMA. Laten ze eens een film maken over de mensen in Nederland, die het ECHT BEROERD hebben en niet meer van PROFITEURS.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Kijk eens aan. Een moeder, terwijl die loog, is’t constant in beroep gegaan terwijl ze uit het land moest. Vandaar dat die kinderen hier 10 jaar geleefd hebben. En u jammert ze wederom omdat zij en haar familie uit het land wordt gezet. Omdat wij geen belasting meer willen betalen voor ze. Grote tranen. Maar goed, ik denk dat die kinderen snel Armeens leren. Toedeloki!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat al deze geestelijk onderontwikkelde drammers in heropvoedkampen worden geplaatst !!
  Het zijn lieden zonder diepgang die niet nadenken over de gevolgen die zij veroorzaken !!
  Ze zijn een groot gevaar voor de maatschappij !

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Gisterenavond bij Jinek zat een meneer namens Defence For Children. Hij redeneerde dat het uitzetten van die moeder, zónder haar kinderen, niet in het belang van de kinderen was. Wat hij uit het oog verloor was dat het hier gaat om het belang van 2 kinderen tegenover het belang van 16.000.000 Nederlanders. Wat het zwaarste is moet het zwaarste wegen. En aan dat belang van de kinderen had de moeder behoren te denken. Maar ja, ze heeft gegokt en verloren. Wiens schuld is dat?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 6. Renske zegt:

  Nee, het ligt aan de politiek en hun linkse achterban. (ook VVD) Als de politiek direct een duidelijk signaal afgeeft dan is het klaar. Dan krijg je dit soort toestanden niet. Maar dat ontbreekt er aan. Het is dus volkomen de schuld van de politiek, waardoor dit soort dingen kunnen gebeuren. Ze zijn zo slap als een dweil. In alle beslissingen die ze NIET nemen. Het is logisch dat mensen het beter willen hebben. En als de faciliteiten er zijn dan maakt iedereen er gebruik van. Ook jij en ik. Alleen heb je ook het recht jezelf te beschermen tegen gebruik van anderen. En daar gaat de politiek volledig mee de mist in. Ze hebben de taak voor zo goed mogelijk het land te besturen. Daar krijgen ze geld voor.Echter ze verzaken in alles wat nodig is om een gezonde samenleving te behouden.
  Daarom: Gevestigde politiek jullie zijn een stel minderwaardige mensen vanwege het verzaken van alles waar jullie voor aangesteld zijn.

  Like

 7. Pieter zegt:

  ik vind het hartstikke zielig voor die kinderen, ik vind het hartstikke zielig voor hullie dr ma.
  ik vind ook hartstikke zielig voor Kees Jansen uit Schubbekötteveen die vanmiddag op zn duim sloeg bij het timmeren.

  op de kinderen na, hebben ze allemaal ZELF de hamer vast gehouden en geslagen.
  wat nu gebeurt is uitsluitend gevolg van eigen handelen.

  Like

 8. M. zegt:

  Dat de mensen het spelletje nog niet door hebben. Hoe hou je criminelen binnen?
  Door onschuldige kindertjes op te voeren en iemand uit zetten die geen bedreiging is.
  Bevolking sputteren en de criminelen kunnen weer blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s