Al meer dan 250.000 Afghanen in Duitsland

Screenshot_40

Job Cohen kan zó aanschuiven . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

De constante stroom migranten uit het Midden-Oosten zorgt er ook voor dat er steeds meer Afghanen in Duitsland leven. Het zijn nu al meer dan 250.000. Waaronder ook duizenden Taliban.

Contra magazine

Het aantal Afghanen in Duitsland is per 31 december 2016 naar 252.590 gestegen. Dat bericht de “Welt” vandaag onder verwijzing naar het BAMF (Federale dienst voor immigratie en vluchtelingen). Eind 2010 waren dit nog 51.305, zodat het aantal bijna vervijfvoudigd is. Dit jaar kwamen er tot eind juli volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken nog eens 7.368 Afghaanse “asielzoekers” in Duitsland aan.

In de afgelopen jaren werd maar één op de twee asielaanvragen gehonoreerd; in dit jaar waren dat volgens het BAMF tot eind juli 44,1%. In 2017 zijn er volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken nog maar 1100 Afghanen via gesubsidieerd vrijwillig vertrek of door uitzettingen teruggekeerd. Het aantal Afghanen dat officieel zou moeten vertrekken is sinds de jaarwisseling van 11.887 tot 31 juli tot 15.112 gestegen – hoewel in dezelfde periode 43.244 asielaanvragen werden afgewezen.

Met de afwijzing van een asielaanvraag is een buitenlander er eigenlijk toe verplicht om het land te verlaten. De voltrekking van deze plicht kan echter uitgesteld worden. De afgewezen “asielzoeker” wordt dan zogenaamd geduld, maar blijft verplicht om te vertrekken. Deze status hebben ongeveer drie op de vier Afghanen.

Als de autoriteiten vaststellen dat zo´n gedulde afgewezen “asielzoeker” voor een langere periode niet naar zijn geboorteland kan worden teruggebracht, kunnen ze een tijdelijke verblijfsvergunning verstrekken. Hiermee komt de plicht tot vertrek te vervallen.

Niet duidelijk is hoeveel van de Afghanen lid zijn respectievelijk waren van de radicaalislamitische Taliban-militie. Omdat voor deze mensen in hun geboorteland politieke vervolging inclusief harde straffen dreigt, beroepen ze zich erop om daarom toch asiel te krijgen. Duizenden van de Afghaanse “asielzoekers” noemen zichzelf (ex-)Taliban.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Bureaucratie, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taliban, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Al meer dan 250.000 Afghanen in Duitsland

 1. zwartschakel zegt:

  Dit “heugelijke feit moet gevierd worden , tenslotte , vorig jaar ,op ,of omstreeks deze tijd hoorde ik op de Belgische Tv als “slip off the tong ,2 Äfghanen verkrachten een 11jrg meisje in het AZC ! “Dêstroy them !!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  (Grinnik) Zéér vrij vertaald tekstje onder die foto, webmaster Bert! Maar ik moet toegeven, dat het ook m i j n eerste gedachte was…En wel nog vóór mijn oog er op viel, ongelogen!

  Like

 3. Jan zegt:

  ’t Zal niet lang op zich laten wachten
  https://clarionproject.org/horrific-isis-video-child-executioner/

  Maar er is een remedie dit als normaal te zien: oxytocine, ook wel ‘knuffelhormoon’ genoemd.. Het zorgt er voor dat je angsten verdwijnen en de ander snel accepteert. Merkel zal het wel door het drinkwater willen zien
  Wie ein Kuschelhormon auf Fremdenfeindlichkeit wirkt
  http://www.general-anzeiger-bonn.de/news/wissen-und-bildung/hochschulen/Wie-ein-Kuschelhormon-auf-Fremdenfeindlichkeit-wirkt-article3628347.html

  Like

 4. 123deutsch zegt:

  Een van de wreedste volken, Afghanen, te midden in onze (nu nog Duitse) samenleving. Problemen zijn voorgeprogrammeerd. Hartelijk dank, Merkel en overige, hersenloze bestuurders.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Ik moest het twee keer lezen…………..250.000.
  Las eerst 25.000 en dat vond ik al veel.
  Dit is toch waanzin om zulk achterlijk volk toe-te-laten.
  Reizen de 1/2 aardbol rond om in het verderfelijke /westen hun ONKUNDE te komen verspreiden.
  ‘Tussenstop S.A., hadden ze beter kunnen blijven.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Stel dat 10% fout is…………………………..25.000 tijdbommen, wanneer gaan ze af ????

  Like

 7. Marian zegt:

  Merkel speelt met vuur, ik hoop dat zij haar handen brandt. zij mag ook van mij helemaal afbranden.

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  Ik heb onlangs ergens gelezen dat Merkel een huis in Columbia heeft gekocht. Als het hier uit de hand loopt kan ze zich daar terugtrekken en ons hier in de ellende laten zitten. Zuid-Amerika was bij de Nazi vluchtelingen ook erg geliefd. En ze zal niet de enige zijn die voorzorgsmaatregelen heeft getroffen.

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘vluchtelingen’ runnen hoerennetwerk in ‘asielshopperscentrum’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s