Demoniseer-machine draait op volle toeren

Screenshot_30

(Door: Leon de Winter)

In Charlottesville zagen we het bonte circus van politieke en rassenideologen – van blank tot zwart, van links tot rechts, allen met een heilige rechtvaardiging van hun weerzin – die de funderingen van Amerika willen ondermijnen. De oorsprong van het drama lag bij Amerikaanse nazi’s, fascisten, racisten, groepen verdwaasden die in aantallen geen enkele rol spelen maar driftig op zoek waren naar een incident. Ze hadden een demonstratie belegd als protest tegen het verwijderen van een standbeeld van een generaal van de zuidelijke staten ten tijde van de Burgeroorlog.

De media concentreerden zich op deze haters, maar aan de andere kant, door de media onderbelicht, stonden ook haters: de ’antifa’s’. Dit zijn geweld-verheerlijkende “antifascisten” die hun eigen vormen van ideologische waanzin ontlenen aan het revolutionaire marxisme; deze linkse kolderkoppen hebben zich van de Amerikaanse studentensteden meester gemaakt (we herinneren ons hun Hamburgse kameraden).

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Demoniseer-machine draait op volle toeren

 1. zwartschakel zegt:

  “Had ik gezegd of geschreven willen hebben ! Kom terug op mijn vorige reactie,of eigenlijk äanvulling daarvan ,Rechts krijgt een vergunning en links op dat “tijdstip niet ! En toch gaan zij er naar toe, en verstoren met geweld de Rechtse demonstratie , en wie ? worden er gearresteerd v een Varkenskindermuts ? of een piepklein haken kruisje wat ÏN ! de prullebak gegooid wordt op een groot spandoek ?? “Schop Links naar huis als Rechts demonstreerd ! Zet ze vast ,zij overtreden de wet !!

  Geliked door 2 people

 2. Charles Martel zegt:

  Trump slaat spijkers met koppen. Over het extreme geweld van Alt-shift-links wordt zedig gezwegen. Nog iets gehoord van Hamburg?

  Like

 3. de staatspropagandaomroep lijkt het geweld van links niet te willen zien of rapporteren

  Like

 4. Jan zegt:

  En het volgende monument staat op de lijst van de Rode Taliban: Stone Mountain Memorial

  This week, Democrat candidate for Gov. Stacey Abrams released a statement calling for the destruction of the 158-foot-long bas-relief first started in 1923, according to the Atlanta Journal Constitution.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/08/mao-proud-next-liberals-list-destruction-confederate-carvings-stone-mountain-memorial/

  In Bamiyan, Afghanistan, gebeurde hetzelfde in 2001

  Like

 5. erik zegt:

  Dit staat dan toch maar in een veelgelezen nederlandse krant! Dat dan weer wel.

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Wanneer je CNN, die hier de hele afgelopen dag over heeft door gekrijst, mag geloven is Trump de nieuwe incarnatie van Hitler en al het kwaad in deze wereld, maar heeft hij zich ”gelukkig” voorgoed onmogelijk gemaakt en is zal zijn rol uitgespeeld zijn.
  Zelden of nooit zo’n demoniseer-campagne mee gemaakt.
  Werkelijk alles trokken ze uit de kast en dat uren achter elkaar.
  Goebbels en Soeslow zijn daar nog kleine jochies bij.
  In de VS zelf nemen ze CNN onderhand wel met een korrel zout, maar in Nederland en het VK worden zij nog steeds beschouwd als een ”serieuze en objectieve nieuwszender”

  Like

 7. Jan zegt:

  Als slachtofferschap tot genocide leidt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s