Migrantengeweld: En weer slaat een school alarm. Dagelijks agressie tegen Duitse leerlingen. Leraressen worden bespuwd

Screenshot_26

Het verzwegen geweld op Duitse scholen door islamitische immigranten.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

MIGRANTENGEWELD? NEE: GEWELD VAN DE KANT VAN ISLAMITISCHE MIGRANTEN

Het is een oude truc van de linkse pers negatief uitvallende verschijnselen bij moslims weg te moffelen onder het samenvattende begrip “migranten”. Niemand mag kunnen constateren dat absoluut het grootste deel van de problemen die Duitsland en de overige westerse landen met moslims heeft, iets te maken heeft met het islamitische geloof.

Per slot van rekening vormen moslims 90% van het totale aantal van de immigranten in de westerse wereld – en als het de normale burger duidelijk zou worden wat voor enorm probleem er met deze categorie op Duitsland afgekomen is, zou hij vermoedelijk de immigratiepolitiek van Merkel en haar trawanten in twijfel trekken. Dat moet en zal onder alle omstandigheden worden vermeden. Teneur: Duitsland heeft geen probleem met de islam, maar een probleem – als dat er al is – met immigranten in het algemeen. Geen grotere leugen dan deze.

MAATSCHAPPELIJK WERKERS MOETEN REDDEN WAT NIET TE REDDEN VALT: DE IN 1400 JAAR AANGEKWEEKTE VERACHTING VAN MOSLIMS TEGENOVER “ONGELOVIGEN”

Datgene wat in onderstaand artikel wordt bericht, de hele dagelijkse agressie in de schoolklassen tegen Duitsers, de minachting jegens de leraren, de agressie tegen leraressen, die tijdens het lesgeven bespuwd worden: dit kan niet van migranten uit Vietnam, China, de VS of andere westerse landen komen.

Dat komt voor het grootste deel voor rekening van islamitische immigranten. Ik heb talrijke ingezonden brieven van lezers die mij de toestanden op de scholen van hun kinderen beschrijven. Deze zijn zo ondraaglijk geworden dat veel gezinnen zijn verhuisd – of hun kinderen naar dure privéscholen sturen, waar overwegend Duitse leerlingen op zitten.

Het linkse politieke establishment kwalificeert dergelijke verklaringen steeds meer als “racistisch.” Is mij intussen volkomen om het even. Ik laat me in mijn waarneming en analyse van de omstandigheden niet meer beïnvloeden door politieke strijdkreten van diegenen, die zelf de grootste racisten zijn: racisten tegen hun eigen volk.

De linksen zelf wonen niet in dergelijke probleemwijken. Ze sturen hun kinderen meestal naar Duitse scholen,waar migranten  – áls die er al zijn – in de absolute minderheid zijn. Of ze sturen ze naar internaten waar Duitsers onder elkaar zijn.

Dit is bekend van Duitsland, Oostenrijk, Engeland – en ook van de VS. En zegt alles over de leugenachtigheid van hun politiek van rassenvermenging en hun voortdurende racisme-beschuldigingen tegenover de autochtonen, die zich beklagen over toestanden met islamitische immigranten, die metterdaad ondraaglijk geworden zijn.

Nu moeten maatschappelijk werkers datgene in orde brengen wat niet mogelijk is: ze moeten islamitische scholieren respect en achting bijbrengen voor hun niet-islamitische medemensen. Ze zullen allemaal falen. Want tegenover hen staat een gewelddadige ideologie, die zich in 1400 jaar de haat en de verachting van alle niet-islamieten tot het hoogste principe heeft gemaakt.

Tegen deze gewelddadige ideële macht der islam hebben zelfs de meest geëngageerde maatschappelijk werkers geen enkele kans om succesvol op te treden. Wat wil bijvoorbeeld een maatschappelijk werker doen tegen het verbod van de koran dat moslims bevriend raken met christenen en Joden (soera 5:51)? Wat wil hij doen tegen de meer dan 200 bevelen van Allah in de koran om “ongelovigen” te doden, waar men ze ook tegenkomt? Wat wil hij doen tegen de verdere onbegrijpelijke 1800 bevelen van Mohammed (na te lezen in de hadiths) evenzo te handelen met “ongelovigen”?

Wil hij op eigen houtje de islam tegenover zijn gewelddadige clientèle nieuw interpreteren? Een zinloze strijd, die slechts door één gewonnen wordt: door de islam.

(Michael Mannheimer)

_____________________

Migrantengeweld: En weer slaat een school alarm

Hannover: Nu laat de derde school uit het stadsdistrict Ricklingen van zich horen vanwege eclatante misstanden, zoals de “Hannoversche Allgemeine Zeitung” bericht.

In een schrijven wordt gesproken van een ondraaglijke situatie. Eerder waren er al klachten bekend van een basisschool en van de Peter Ustinov-school.

In het actuele artikel schrijft de “Hannoversche Allgemeine Zeitung” over een groot aantal kinderen met “slechte kennis van de Duitse taal”, ouders laten weten dat ongeveer één derde van de leerlingen in elke klas opvalt door hoge bereidheid tot geweld, regelmatig is het tot verbale – maar ook fysieke aanvallen gekomen. Zowel leerlingen als leraren zouden bedreigd zijn, een lerares zou bijvoorbeeld tijdens de les in het gezicht gespuwd zijn. Derhalve eisen de ouders dat er grenzen gesteld worden aan het percentage dergelijke leerlingen per klas.

Maandenlang is er ook lesuitval in hoofdvakken geweest. Alle scholen behoren tot de zogenaamde brandpunt-scholen, bij welke de deelstaat momenteel nadenkt over de inzet van aanvullende maatschappelijk werkers. Kan dat de toestanden veranderen?

Bijzonder, maar zo staat het geschreven in de “Hannoversche Allgemeine Zeitung”.

(Bron: https://opposition24.com)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Duitsland, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Migrantengeweld: En weer slaat een school alarm. Dagelijks agressie tegen Duitse leerlingen. Leraressen worden bespuwd

 1. Elisah zegt:

  Zojuist op You Tube gezien:
  BAMF Mitarbeiterin schildert Wahnsinn mit Fluchtlingen.
  Om beroerd van te worden.

  Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad.
    Om met geachte Trucker te spreken.
    Geef alle blanke leerlingen het bekende 60-cm. lange, geduchte breekijzer mee
    in het schoolpakket..
    Ook aanvallers met messen worden direct uitgeschakeld met twee gebroken opperarmbeenderen.
    Geweldig effectief, multifunctioneel.
    Je weet precies waar je aan toe bent.
    Wil je ’n aantal jaren in Yail wegens doodslag, richt op het hoofd, wil je de ander nog ’n kans geven in de samenleving ram ‘m op het lichaam (zie boven).

    Succes verzekerd.
    Ook tegen meerdere aanvallers tegelijk te gebruiken

    Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Zo, dat heb Merkel toch maar mooi voor elkaar, lekker het leven van de gewone Duitser verzieken, maar ja elk volk krijgt de regering waar ze zelf op stemmen !! Dus niet janken he !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  De islam is de vijand want de islam eist onderwerping aan de islam. Met alle middelen. Een goede moslim is een ex-moslim.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De Duitse overheid is volledig verantwoordelijk voor deze wantoestanden! Als schooldirectie zou ik leerlingen die zich ernstig misdragen van school sturen. Het mag niet normaal gevonden worden dat kinderen van Duitse ouders de slachtoffers worden van die achterlijke 1400-jaar oude idioterie!
  Mocht de overheid niet akkoord gaan met het schorsen van moslimkinderen, dan zouden de leerkrachten moeten staken, en de ouders van Duitse kinderen zouden uit protest hun kinderen thuis moeten houden. Net zolang totdat er stevige maatregelen worden genomen die er voor zorgen dat iedereen met een gerust hart naar school kan gaan. Docenten en leerlingen.
  Niemand hoeft zich te laten bespugen en niemand hoort bedreigd te worden. De school moet voor iedereen een veilige plaats zijn!
  Duitsland moet laten zien wie er de baas is. Ze hebben al veel te lang van alles gedoogd, met deze ellende als gevolg daarvan.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Ik kom met een beschrijving van een [Engels?] echtpaar dat in het Zuiden van Nederland heeft gewoond.

  De man is overspannen geraakt en de vrouw bekeerde zich in een paar weken van D66 naar de partij van Wilders.

  Het gezin had geen leven.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   En konden ze al goed Nederlands spreken?
   Niet dat dat hoeft, want wij spreken wel Engels met ze.
   En bij de PVV zullen ze dat ook wel weer doen hoor.
   Maar toch.

   Like

 6. Heniusz zegt:

  Er is een probleem en waar komt de politiek mee als oplossing? Meer maatschappelijk werkers… Kansloze missie natuurlijk, want net zo min als de probleemveroorzakers leraren/leraressen en autochtone medeleerlingen respecteren, gaan ze die extra “werkers” ook niet respecteren.
  Het enigste dat echt helpt is het uitzwaaien van alle probleemveroorzakers: Terug naar waar hun ouders en/of grootouders vandaan kwamen, ze komen eenvoudig tussen soortgenoten beter tot hun recht en veroorzaken hier geen problemen meer. 100% Win-Win.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Juist.
   En omdat niemand uit de politiek met een oplossing komt moeten we voor ons zelf leren opkomen.
   Vandaar mijn voorstel zie mijn reactie op 19.22 uur.
   Geen vuurwapens, geen laffe messen.
   Maar wel bijzonder effectief.
   Voortaan wel steeds achterom kijken als je eenmaal zo’n stunt hebt uitgehaald.

   Maar daar kun je mee leven…

   Geliked door 1 persoon

 7. zwartschakel zegt:

  Ik begrijp niet ,dat er nog mensen zijn ,die niet even Googelen , om achter de waarheid te komen ,vertaal machine,s helpen je om bijvb ook de Zweedse kranten te bekijken, iedereen heeft wel iets gehoord ! .”Het zou “mooi zijn als de dochter of vrouw v Matthijs v Nieuwkerk ook eens aan de “beurt zouden komen , of van politicie ! Erg v deze vrouwen ,maar dât zou mensen “wakker schudden !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Europe’s self-inflicted cancer.

  Geliked door 1 persoon

 9. Annemie zegt:

  Het is voor mij duidelijk, dat de overheden in Europa van het complot van de Omvolking deel uitmaken. Merkel natuurlijk voorop. Ze zijn echt niet zo dom, dat ze niet zien wat er aan misdrijven wordt begaan in naam van de Islam. Deze cultuur staat zo haaks op die van de westerse cultuur, dat het onmogelijk is te verwachten dat er ooit sprake kan zijn van enige integratie. Het enige dat bereikt zal worden is het overnemen van de macht door de moslims. Dat betekent de dood van Europa, einde van de Europese cultuur.

  Geliked door 1 persoon

 10. De duitsers moeten niet zeuren want ze hebben zelf merkel gekozen en weer zullen kiezen, straks met de nieuwe verkiezingen ,

  alleen via de politiek kan er wat veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Kijk maar een goed, dit is het afschuwelijke volk wat Merkel importeert.
  In islamitische landen id dit de normaalste zaak van de wereld.
  Kijk maar, dat stelletje links blijft gewoon gezellig doorkletsen.
  Niets aan de hand.

  In de islam is een vrouw nog minder dan stront!

  Like

  • Heniusz zegt:

   Bij de tweede klap had de eikel geheid plat op z’n bek gelegen. Heb namelijk altijd iets hards bij de hand om sukkels op de plaats te zetten, vooral dergelijke sukkels.

   Like

 12. Flip zegt:

  Er is maar 1 oplossing en dat is de moslim uit de westerse wereld verbannen en grenzen dicht.
  Dit zal niet gebeuren, dus is de westerse, ONZE westerse wereld, met zijn vrijheden en opgebouwde welvaart en zorg, ten dode opgeschreven, hoe bizar dit ook lijkt…….

  Geliked door 2 people

 13. Marian zegt:

  WIE VOOR MERKEL EN EUROPA IS MOET TOCH WEL EEN VRESELIJKE HAAT AAN VROUWEN HEBBEN, HET KAN NIET ANDERS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s