Mijn ervaring met het wonen in een stad met een grote moslimgemeenschap

Screenshot_44

(Door: Tim Phillips – Vertaling: “Wachteres”)

Hieronder vindt u een overzicht van mijn ervaringen met het wonen in een gebied met een grote moslimgemeenschap. Niet in Groot-Brittannië: destijds woonde ik in een kleine stad in het zuiden van Nederland, maar in alle opzichten zou het ook in GB kunnen zijn. Van wat ik begrepen heb, herhalen deze ervaringen zich in heel West-Europa.

Het is een observatie, niet meer dan dat.

De onderstaande gebeurtenissen, die over een lange periode hebben plaatsgevonden, waren een belangrijke factor – hoewel die, eerlijk gezegd, niet de enige factoren waren – in de (lichte) beroerte en de daaropvolgende totale ineenstorting die ik onderging. Ik ben nog niet volledig hersteld. Een langdurige blootstelling aan voortdurende intimidatie, in het bijzonder de intimidatie van je kinderen, en machteloos om er ook maar iets tegen te doen, kan buitengewoon uitputtend zijn.

Ondanks alles blijf ik bij mijn mening dat niet alle moslims slechte mensen zijn (de logica schrijft voor dat dit niet zo kan zijn). Ik moet echter wel heel eerlijk zijn: Ik heb niet veel fatsoenlijke moslims ontmoet. 

Hier gaan we dan … 

Het begon toen we ongeveer 12 jaar geleden in dit huis trokken. Zelfs toen we naar hier verhuisden, was het een zwaar ‘verrijkt’ gebied, sindsdien is het meer een islamitische republiek dan een provinciale West-Europese stad geworden.

Mijn kinderen waren toen nog erg jong, één van hen is geestelijk gehandicapt. Hij is een geweldige jongen en kan veel dingen zelfstandig doen, of met minimale ondersteuning. Hij kan echter niet met problemen/ruzie omgaan.

De kinderen in de buurt vonden niets leuker dan mijn zoon te treiteren. Ik herinner me heel levendig een groep van acht kinderen, die om hem heen stonden en hem schopten en duwden. Dit gebeurde vrijwel iedere keer als hij naar buiten ging. De kinderen waren allemaal Turken en Marokkanen. De groep varieerde in leeftijd van ongeveer 8 tot 16 jaar. Ik probeerde met hen te praten, maar ze renden ongeveer 20 meter weg … een veilige, treiterende afstand. Dit gebeurde aldoor en regelmatig.

Zij respecteren niemand, vooral niet als je niet één van hen bent. Waar leren ze dit? Sommigen zijn slechts 8 of 9 jaar oud. Is niemand betrouwbaar?

Ik probeerde met de ouders te praten vanuit de gedachte dat de problemen dan opgelost zouden worden.

Mis!

Overdag, als de heer des huizes niet aanwezig is, zal het vrouwvolk meestal niet naar de deur gaan, ondanks dat het duidelijk is dat ze thuis zijn. Als zij de deur wel open doen, kijken ze je in opperste verbazing aan. Ze spreken de taal niet, hoewel sommigen hier al veel jaren wonen. Ze zijn nooit buiten om iets te doen. Doen ze ooit wel wat met hun kinderen?

Mijn andere kinderen zijn ook slachtoffers. Mijn oudste dochter wordt voortdurend voor lesbisch uitgescholden, gewoon omdat ze rondloopt met een vriendin van haar.

Ik vraag de groep moslims die dit doen of het betekent dat ze homoseksueel zijn op grond van het feit dat zij rondhangen met andere jongens. Als dank voor de moeite wordt er naar mij gespuugd.

Groepen Marokkanen roepen: ‘Wil je me aflikken, liefje?’, naar mijn oudste. Zij is momenteel 12 jaar oud.

Mijn jongste (die een paar dagen geleden in het zwembad is gemolesteerd door een Marokkaanse jongen) is van haar fiets geduwd en talloze keren uitgescholden.

Dit zijn geen eenmalige gebeurtenissen, het is een aanhoudend proces.

Het is constant. Week in, week uit.

Ik spreek met andere blanke families. Hun kinderen mogen of niet naar buiten, of ze gaan ergens anders heen om van hun vrije tijd te genieten. Dat is geen leven. Kinderen moeten vrij zijn, het moet niet nodig zijn dat er voortdurend op die manier iets voor hen geregeld wordt.

Ik neem contact op met de politie, meerdere malen in feite. “Sorry meneer, daar kunnen we niets aan doen”.

Weken worden maanden.

Ondertussen heeft een lokale bende het op zich genomen om ‘s nachts dingen tegen onze ramen te gooien. Ze vinden me niet aardig, omdat ik mij tegen hen durf te verzetten. Iedereen klaagt, maar niemand durft iets te zeggen. Zakjes met hondenpoep, kleine munten, kleine stenen, enz. tegen mijn ramen. Intimidatie. Opnieuw Turken en Marokkanen, tot en met de middelste zoon van mijn buurman.

Dit gaat jarenlang door (toegegeven, met tussenpozen, maar die duren nooit langer dan een week).

Pesterijen, angst voor de veiligheid van je kinderen, voortdurend alert zijn, er komt geen einde aan. Je moet hier helemaal in je eentje mee omgaan. Machteloosheid..

Weer naar de politie. Weer geen resultaat. ‘Waarom plaatst u geen camera voor uw huis, meneer?’

De plaatselijke basisschool, niet meer dan drie minuten lopen van hier, was voor 90% ‘zwart’ toen we hier kwamen. We hebben onze kinderen daar niet geplaatst, in plaats daarvan hebben we een school op ongeveer 10 minuten lopen gekozen. Ongeveer 70% blank. Leuke school. Geen echte raciale problemen, goede sfeer en de eerste vier jaar bevalt die geweldig.

Toen besliste de gemeenteraad dat de tweede golf moslims zich in het gebied moest vestigen. Meer Turken en Marokkanen, maar Somaliërs voegden zich ook bij de mengelmoes. Geweldig! Iedereen die te doen heeft gehad met Somaliërs zal begrijpen wat ik bedoel. Binnen zes maanden wordt de school overspoeld met moslimkinderen.

Mijn vrouw, die daar meerdere jaren als vrijwilligster heeft gewerkt, is vol walging. Ik heb nog nooit gezien dat de schellen zo snel van iemands ogen vielen. Van linksliberaal [D66] naar Geert Wilders in ongeveer twee maanden.

De nieuwe jongens zullen geen opdrachten van een vrouw accepteren. De nieuwe meisjes zijn van hoofd tot teen met stukken stof bedekt en zijn volledig ondergeschikt, vooral diegenen die deel uitmaken van Somalische families. De kwaliteit van het onderwijs zakt pijlsnel. De leerkrachten besteden meer tijd aan het aanleren van basisvaardigheden en aan hun pogingen om enige discipline te bereiken dan aan daadwerkelijk echt onderwijs. Mijn vrouw geeft haar vrijwilligerswerk op. Het is ondraaglijk geworden. Zij is niet de enige.

Na dat schooljaar zijn de schoolresultaten van mijn jongste dochter achteruit gegaan en ze is wanhopig ongelukkig, ze wordt voortdurend gepest en andere kinderen zeggen tegen haar dat ze een hoofddoek moet dragen om binnen de school te passen. We besluiten haar ongeveer 25 minuten verder op een andere school te plaatsen, waar ze het schooljaar weer over doet. Ze is niet de enige die haar oude school verlaat.

Zij doet het nu heel aardig.

Haar oude school is nu officieel voor meer dan 90% ‘zwart’. ‘Zwart’ neemt de overhand.

Intussen is mijn poging om met de ouders van een van de plaatselijke Turkse kinderen te praten, die zelfs nog meer narigheid heeft veroorzaakt voor mijn mentaal gehandicapte zoon, op meer geweld uitgedraaid. Op een zonnige middag benadert de vader mijn vrouw en eist dat hij de man van het huis te spreken krijgt. Mijn vrouw reageert met, “Als u met iemand wilt spreken, dan kunt u met mij spreken”. Zo  is zij, vooral als het de kinderen betreft.

Dit is beneden zijn waardigheid en hij stommelt ongevraagd onze tuin binnen. Mijn vrouw probeert hem te stoppen en hij valt haar aan door haar tegen de grond te slaan.

We bellen de politie opnieuw. Ik ben ten einde raad. Nu komen ze. Net als de bloeddorstige Robocop [Nintendo] – wapenstok, wapen, gewapende strijders.

Ik praat ongeveer een half uur met hen. Ze zijn erg sympathiek. ‘Ik ga met hen spreken, meneer’ (en ook met de ouders van andere jongeren die ons terroriseren – blijkbaar zijn die ‘bekend’).

Een uur later komt hij terug. Hij heeft woorden gehad. ‘De Turken kunnen dit soort dingen erg slecht accepteren, meneer’ zegt hij. “Als u iemand met een mes of een geweer rond ziet lopen,  bel ons dan meteen”. Hij geeft me een kaart met een alarmnummer.

Bedankt! Nu voel ik me echt veilig.

De rust is vervolgens enigszins terug gekeerd. De crimineeltjes van de afgelopen jaren zijn overgestapt naar grotere en betere zaken. Tenminste één, van wie ik het weet, heeft een gedwongen vakantie.

In mijn huis zijn de zaken door elkaar geschud; mijn kinderen zijn regelmatig verbaal en fysiek bedreigd. Mijn vrouw is aangevallen. En we zijn allemaal geslagen, bespuugd en verbaal mishandeld. Dit ging al jarenlang letterlijk door. En hoewel het nu minder is, is het niet over. Het bevindt zich net onder de oppervlakte en men voelt dat het alleen niet naar boven komt, omdat de politie de dingen in de gaten houdt.

Het plaatselijke winkelcentrum heeft onlangs een verbod op groepen jongeren uitgebreid. Een vriend van ons heeft daar een winkel en vertelt ons over de capriolen van de stelende  kinderen. De winkel naast haar is een cadeauwinkel, die wordt beheerd door een Sikh (een heel mooie dame, btw). Mijn leven is vrede en harmonie in vergelijking met dat van haar.

En het zijn allemaal, zonder uitzondering, Turken, Marokkanen en Somaliërs.

Ik heb grondige kennis van de manier waarop moslims een gebied kunnen beïnvloeden.

En ik heb nog niets gezegd over de moskeeën, de positieve discriminatie ten gunste van moslims, het dagcentrum dat voor ‘iedereen’ is, vooral als je Turks, Marokkaans of Somalisch bent, de computercursussen voor vrouwen boven de 50 – niet van toepassing voor autochtonen  –  en de lokale appartementen, die uitsluitend gereserveerd zijn voor diegenen boven de 50 die van Turkse afkomst zijn. Ook heb ik de ervaringen van andere mensen niet genoemd.

Ik vond alleen maar dat ik u dit moest laten weten. Dit zijn mijn ervaringen. Als u dit heeft ervaren, dan wordt de EDL volkomen logisch.

Dit kan overal in West-Europa gebeuren. Het enige wat we nodig hebben, zijn moslims. De rest volgt automatisch.

Bron:
https://libertygb.org.
Auteur: Tim Phillips

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Somalië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

69 reacties op Mijn ervaring met het wonen in een stad met een grote moslimgemeenschap

 1. koddebeier zegt:

  Ok, de goeie hangen we apart !

  Geliked door 2 people

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Is dit niet een dieptriest, schokkend verslag? Mijn haren(ik heb er niet zoveel) rijzen ten berge. Zegt het voort , zeg het voort.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Het is duidelijk.

  En leven met de islam is gewoon waardeloos.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Je eigen overheid en de moslims dwingen je tot het gebruiken van geweld. Er zit weinig anders op. En voor moslims zijn gehandicapten mensen gestraft door allah, dus mag je ze pesten, mishandelen en zelfs doden. Dat ga je niet stoppen met een kringgesprek. Ze zullen het land uit moeten. En tot die tijd moet je ze op afstand houden.
  En verder; snel overstappen van D66 naar PVV is geen verdienste; het bewijst alleen maar dat je zo stom bent geweest om 1000 signalen te negeren. Totdat het te laat is, totdat je er zelf last van hebt. Je hebt je land verpest, je kinderen hun toekomst ontnomen en daarna klop je aan bij de PVV. Was 20 jaar eerder gaan nadenken.

  Geliked door 7 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Ik haat De Landverraders van Het Binnenhof nóg meer als alle CULTUURVERRIJKERS op een bult!! Van mij flikkeren we ze allemaal in de leeuwenkuil!! Ze hebben het Land van Onze Voorouders verkloot!!

  Geliked door 2 people

 6. AdriePVV zegt:

  Niet zo erg als deze mijnheer en niet zo frequent, maar op veel onderdelen heb ik dezelfde ervaringen. Zoon beroofd en bedreigd, dochter voor hoer uitgemaakt, auto bekrast etc.
  Een “vriendelijke” marokkaanse jongeman die ik uit de puree geholpen had dreigde me al mijn tanden uit mijn bek te slaan en een appeltje (handgranaat) bij me binnen te gooien.
  Ik heb op dit forum al eens geschreven over mijn ervaringen toen ik te horen kreeg dat ik dood moest, helemaal beargumenteerd met de koran en de sharia.

  Maar ik ken ook aardige en normale moslims, dat zijn meestal de hoger opgeleiden.

  .

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  Het is zoals Tim Phillips zegt : deze situatie kan zich in heel West-Europa voor doen, daarbij Groot Brittannië inbegrepen.
  Deze situatie is voor ons, die de ontwikkelingen in ons deel van de wereld nauwgezet volgen, helaas al te bekend. Krankzinnig geworden elites denken werkelijk dat zij het recht bezitten om- zonder dat de man en vrouw in de straat daarover voldoende is geïnformeerd- een politiek ten uitvoering te brengen die er op neer komt dat men door import van miljoenen niet-westerse ‘’migranten, .merendeels mensen met een islamitische achtergrond, binnen haalt in ons continent.
  De redenen daarvoor wisselen nogal eens.
  Jaren geleden was er al sprake van een noodzakelijke import van ‘’mensen van buitenaf’’ om sociale en economische redenen: er zouden niet genoeg autochtone werkkrachten beschikbaar zijn om de opengevallen lager betaalde vacatures in te nemen: invoer van mensen dan maar!
  Daar voegde zich in ons land het pleidooi van de toenmalige CDA politiek voor het toestaan dat de gezinnen van de buitenlandse werknemers zouden mogen overkomen. Dit besluit vormde de basis voor het snel toenemende aantal buitenlanders, want de gezinnen die hier waren herenigd voelden er niet voor om terug te keren naar de landen van herkomst. Zij assimileerden hier slechts in geringe mate, omdat de nieuwkomers de taal niet machtig waren en onze overheid hen ook niet verplichtte tot het leren van onze taal en het opgaan in onze maatschappij. De moslim achtergrond van deze mensen bleek een te groot obstakel voor het opgaan in een niet-islamitische samenleving.

  Een ‘’nieuwere’’ zogenaamde reden om nog meer mensen binnen te halen was de veroudering die optrad in de west- Europese samenleving. Jong, vitaal bloed hadden we nodig om voor de grote massa ouderen te kunnen zorgen..

  De grote instroom kwam, op gang, na de oorlogen in het Midden-Oosten. Daarbij werd de suggestie gewekt dat de meeste mensen die hier binnen kwamen oorlogsslachtoffers waren die veel ellende hadden meegemaakt.
  Dat dit beeld niet klopt is inmiddels wel duidelijk. Het gedrag dat veel ‘’vluchtelingen’’ vertoonden toen zij eenmaal in veiligheid heetten te zijn was ondankbaar en hoogst aanmatigend, om niet te zeggen onuitstaanbaar veeleisend en vaak regelrecht onbeschoft. De politieke meute die de belangen van het eigen volk beslist niet voor ogen heeft, doet alle ongewenst gedrag af als uitingen van een beschaving die ons uiteindelijk zal verrijken. Kortom: de overheid komt het eigen volk niet meer te hulp en trekt de handen af van mensen die zij hadden moeten beschermen op allerlei gebied!
  Het eigen volk wordt stiefmoederlijk behandeld.

  Inmiddels heeft de elite ook de deuren geopend voor lieden die duidelijk geen oorlogstrauma’s hebben opgelopen, maar wel bereid zij de gevestigde bevolkingen zware trauma’s te bezorgen.
  Ook in dit geval moeten wij opnieuw constateren dat de instituten die ons vakbekwaam en rechtvaardig ter zijde zouden moeten staan het volledig laten afweten.

  Het verhaal van Tim Phillips spreekt boekdelen en het staat symbool voor oneindig meer soortgelijke gevallen, OVERAL in de EU., behalve in de landen die wel van zins en instaat zijn om hun eigen identiteit te beschermen: Polen, Tsjechië en Hongarije.

  De eerste les die IEDEREEN moet trekken is dat hij of zij nooit weer stemt op een partij die de pro-EU lijn volgt, de lijn die politiek correct denkt.

  Iedereen die op zo’n partij stemt is impliciet medeschuldig aan wat het gezin van Tim overkomt en wat duizenden gezinnen en privé personen overkomt.
  De tweede les is dat er een grote eenstemmigheid in het land met betrekking tot het uittreden uit de EU.
  De EU verdedigt zich steeds met het wapen van de veronderstelde welvaart die de EU zou brengen. De reden om de EU te verwerpen is nu OVERDUIDELIJK een heel andere geworden: de EU WIL onze cultuur, onze identiteit de nek omdraaien en wil dat doen door een systematische vermenging met grote groepen mensen die NIETS met onze manier van leven en denken gemeen hebben. Deze vermenging is wat de EU WIL
  De suggestie die de EU voortdurend aandraagt is dat zeer verschillende culturen uiteindelijk automatisch naar elkaar toegroeien, maar zij ‘’vergeet’’ te vermelden dat religieuze motiveringen volkeren eeuwenlang kunnen splijten en tegenover elkaar plaatsen.

  Alle agressie tegen westerse burgers die wij meer en meer zien ontstaan komen uit de islamitische hoek. De overheden WEIGEREN toe te geven dat de islam NAAR HAAR AARD volstrekt intolerant is jegens mensen die anders denken en dat zien wij dan ook in dir geval.

  Een derde punt is de noodzaak tot zelfbescherming. Waar de overheid faalt moet de burgerij zelf voorziend worden met gebruikmaking van alle middelen die nodig zijn.

  En ik zeg het nog maar eens : wij moeten af van een overheid die in haar daden laat zien niet meer aan ONZE kant te staan….

  Geliked door 3 people

  • tippelaar zegt:

   Mooi betoog Henk.V Maar wat stelt u voor als oplossing of begin van een oplossing voor de geschetste problemen?

   Like

   • fransdewit zegt:

    Vind zijn verhaal langer en boeiender, of het bijdraagt aan een oplossing mag ik hopen. Maar om dan iemand aan te vallen over problemen waar we allemaal mee te maken hebben en krijgen. Dat schiet helemaal niets op. Geef de persoon dan je persoonlijke raad mee.

    Like

   • hans-e-pans zegt:

    Maar veel mensen schijnen het toch zo niet te zien, of zich er in te herkennen. Ze hebben gewoon weer op een van de vorige regeringspartijen gestemd en er nog een bijgestemd die wat vreemdelingen en wegkijken betreft nog erger is dan de partij die na een regeringsperiode niet meer teruggekomen is. Het geheugen van kiesgerechtigden schijnt hierbij bewezen slechter te zijn als dat van de bekende goudvis.

    Like

   • Henk.V zegt:

    Een heel belangrijk punt is mijns inziens het bewuste besluit tot zelfbescherming over te gaan.Ik kan daar hier niet te uitvoerig op ingaan, Tippelaar, maar overal waar zich in toenemende mate ernstige problemen voor gaan doen, dan lijkt mij- wanneer de overheid nalaat in te grijpen, om welke reden dan ook- dat er nagedacht moet worden over de vraag hoe men zich op persoonlijk vlak, of in samenwerking met anderen in een wijk of dorp tot actieve bescherming over kan gaan.
    Het ziet er naar uit dat het geweld gaat toenemen en dan zou het tot de normale taak van de overheid moeten behoren de samenleving daartegen te beschermen. Niets doen ,wanneer opzettelijk en doelgericht geweld toeneemt dat dit met net gelijke middelen door burgers moet worden tegengegaan. Kwaadwillende types naar de mond praten lijkt mij geen optie die tot vrede leidt.
    Verder zeg ik al jaren dat door middel van muurkranten of posters de bevolking kan worden geïnformeerd. Vergeet niet dat het grote publiek via de mainstream media al jaren lang zeer eenzijdig wordt voorgelicht..

    Het lijkt mij evenmin verkeerd wanneer veel mensen zich aansluiten bij een schietvereniging/schutterij…. Ik vind dat iedere burger officieel het recht moet krijgen zichzelf te verdedigen..

    En dat er bij een verkiezing maar één partij absoluut de grootste moet worden spreekt voor zich.

    Geliked door 2 people

 8. Beschouwer zegt:

  Blijkbaar allemaal onderdeel van de strategie van is islam om iedereen aan de islam te onderwerpen. Ik weet niet of al uwe verhalen juist zijn echter het is onderdeel van de islam om met alles wat mogelijk is de bevolking te doen onderwerpen aan de islam.

  Het woord islam betekent namelijk onderwerping aan de islam..

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Het zal 6 tot 8 jaar geleden zijn. Mijn dochter woonde met haar Afrikaanse vriend in Rotterdam zuid in een flat. De naam van de straat ben ik kwijt, daar zij al enkele keren verhuisd is. Het was een wijk waar toen al veel Marokkanen woonden. Het Zuidplein over, richting Euromast. Iets van Gekroonde Haringpad ??? Mijn vrouw en ik kwamen op een middag op bezoek, en bleven tot in de avond. Toen wij wegreden moesten wij met de auto onder een tunneltje door om de wijk uit te komen. Onder dat tunneltje stonden 4 a 5 Marokkaantjes. Ze sloegen met hun vuisten op het metaal en de ramen van mijn auto en riepen; respect man, respect. Wij waren blij dat we dat tunneltje uit waren op weg naar huis. Nadien lieten wij mijn dochter weten, dat wij helaas nooit meer daar naar toe zouden komen !

  Like

  • Renske zegt:

   Denk dat ik even de auto “”per ongeluk”” gas zou geven. Ik kan ongelofelijk boos worden met zulk gedrag en op zo’n moment idioot sterk Had ik ze even laten zien hoeveel respect. Hadden ze maar niet voor mijn auto moeten gaan staan en zeker niet met hun poten op de ramen slaan. Alleen nu kan het niet meer, want ik wil geen auto meer rijden vanwege medicijnen. Verder ben ik wel lief voor normale mensen.

   Like

  • fransdewit zegt:

   Ze vroegen toch om respect? Ik had even terug gereden om ze dat bij te brengen. Maar u laat uw dochter achter in de shit? Dat moet toch een vervelend gevoel geven net of het haar schuld is dan.

   Like

  • Typisch holle landse reactie:angst hazen en geen represaille en dat van iemand die zich bigjohn noemt

   Like

   • bigljohn zegt:

    Je weet in wat voor land wij wonen. Actie ondernemen betekent vastgezet worden door de politie die dat soort van mormels beschermt. Het zal de eerste keer niet zijn dat een onschuldige daarvoor vastgezet word. Die Marokkaanse schooiers lopen allemaal met een GSM en met een mes rond. Bij mijn schoonbroer kwamen ze met een grote groep aan huis verhaal halen. Hij kreeg onderweg ook al mot met die gasten. Het is een raadsel hoe ze zijn huis konden vinden.

    Like

   • Elisah zegt:

    kenteken?

    Like

   • BertG. zegt:

    Al ben je Bruce Lee zelf, in je uppie begin je niks tegen 5-10 vervelende gasten van een jaar of 16.
    Dus makkelijk kletsen zo, met je angsthaas.
    Je zal op ze minst iets van een pistool moeten hebben en dan ook nog gebruiken.
    Wat voor jou als Canadees geen probleem zal zijn, maar hier wel.

    Geliked door 2 people

 10. rapunzel zegt:

  Ik ken helemaal geen aardige normale moslims en jullie ook niet..
  Iedereen die lid is van de sekte is onderdeel van het probleem en juist hoger opgeleiden neem ik dat nog meer kwalijk dan de halve zolen.
  De zogenaamde normale/aardige/gematigde moslims zijn binnen de moslimwereld irrelevant door hun zwijgen.
  Desondanks voor ons gevaarlijk want ze worden er altijd bij de haren bijgesleept om de invasie te verdedigen want ze zijn niet allemaal zo blabla wauweldewauwel.
  Al in de jaren 80 van de vorige eeuw werd ons voorgehouden “maar de moslimmeisjes doen het heel goed” met andere woorden: al het criminele gezeik met de moslimjongens moesten we maar negeren.

  En ja, de moslimmeisjes deden het goed, die zitten nu in hun zakken te vullen in Amsterdam en rijden in gouden Mercedessen, fijn belastinggeld verpissen als beroepsmoslim zijnde en baantjes uitdelen aan andere beroepsmoslims.
  Als er iets niet goed is is de moslimse “oplossing” altijd méér islam.

  En het is toch zo simpel. Een “religie” die de doodstraf eist bij het verlaten ervan is in ons voormalig vrije westen ONACCEPTABEL. Moeilijker moeten we het niet maken.

  De enige aardige normale moslims zijn ex-moslims zoals Beschouwer al zegt.
  Laat nu net Ayaan Hirschi de enige Somaliër zijn die de VVD ooit serieus aangepakt heeft.
  Omdat ze normaal en aardig, hoog opgeleid maar vooral ex-moslim is.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dan moet je toch eens wat beter opletten hier, rapunzel.
   Er zijn hier eigenlijk best wel veel mensen die hele aardige mossels kennen.
   Er schijnen zelfs dorpjes te bestaan (die verder niemand kent) waar alleen maar aardige en vriendelijke allochtonen wonen.
   En spreek ze nou niet tegen, want daar is niks van waar, want ze zijn niet allemaal zo.

   Kijk, en zo komen we er wel, ze zien het niet eens meer.
   Want het kan gewoon niet waar zijn (in hun beleving) dat ze allemaal slecht zijn.

   Geliked door 1 persoon

 11. tippelaar zegt:

  Ik heb net als iedereen hier, de klaagzangen gelezen. Wat moeten we doen? Niets want we zijn te fatsoenlijk om iets te doen. Iedereen wijst naar de ander omdat die niets doet. De politie doet ook niets want die heeft geen wettelijke bevoegdheden om op te treden. Het hele probleem is dat wij niet gewend zijn(vanuit onze christelijke achtergrond) om gewapenderhand op te treden tegen onze belagers. Als u 1 van de pestkoppen met een steen de hersens in slaat en daarna zijn huis in brand steekt met de familie er nog in, dan heeft dat grote impact in een buurt, zeker als er dan nog vele volgen, dan is het snel afgelopen met de overheersende moslimmentaliteit. Voordat u tot deze akties overgaat (wat we niet doen) moet u zich realiseren dat u als recht geaarde fatsoenlijke nederlander , dat fatsoen eens af moet leggen want uw bent geen partij voor uw tegenstanders/vijanden, want die hebben geen fatsoen dat is gebleken. Zij kennen alleen het recht van de sterkste en dat zijn de klagers hier zeker niet. Wel filosoferen wat we zouden willen maar niet wat we zouden kunnen. Laten we daar het eens over hebben. Misschien heeft iemand een idee.? Een buurtwacht/knokploeg oprichten of zo en de slechterikken uitroken? Mooi idee maar dat gaat het niet worden als we ons zo slachtofferig blijven opstellen. Grijp de hooivork of de zeis en erop af.

  Geliked door 1 persoon

  • Renske zegt:

   Exact. Het is net als er een psychopaat in je buurt zit. Je verliest het altijd als je ze nog niet door hebt. Zij hebben geen gevoel/fatsoen en als de ander dat wel heeft sta je bij voorbaat op een enorme achterstand en kan het zelfs je leven kosten. Dat het zover gaat komen komt echt wel als dit zo doorgaat. Men voelt het nog niet voldoende. Men hoort, maar men heeft er nog te weinig mee te maken. Een of twee keer is te weinig. Men moet constant iedere dag voelen en dan pas barst de bom.

   Like

  • tjonge zegt:

   klinkt allemaal mooi maar probeer eens een groep mensen bij elkaar te krijgen die bereid zijn huis en haard en baan te verliezen.
   want DAT gaat er gebeuren als je in dit land actie onderneemt tegen moslims/allochtonen/”vluchtelingen”….
   .
   heb ik het nog niet eens over het letsel wat je gaat oplopen zodra je in je eentje tegen een groepje apothekers loopt die weet van jouw praktijken…

   Geliked door 2 people

   • tjonge zegt:

    nabrander,
    .
    het zou allemaal wel kunnen als je het als een soort van geheim/ondergronds verzet doet…

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Je hebt gelijk,zeker aangaande het PVV verhaal’ @tippelaar
   Niemand is daarvoor in actie gekomen.
   We laten alles gebeuren,en zitten hier te zeiken op alles wat er mis is.ook ik.
   Maar hoe moeten we dit gaan aanpakken? waar moet je beginnen.
   Demonstreren heeft geen zin,alles zit zo dicht getimmerd als wat!
   De hele media is tegen alles wat met ons te maken heeft,en als je al een burgerwacht wil invoeren,hebben ze je al opgepakt,voordat jij je hesje aan hebt getrokken,
   Het is om moedeloos van te worden!
   Vraag blijft; hoe dan wel?

   Geliked door 2 people

  • Ingrid zegt:

   Wat kun je doen ?
   – Een van de banners hiernaast uitprinten en voor je raam hangen
   – Niet kopen bij een islamiet aan de kassa
   – Zeggen op straat dat de islam hier niet hoort tegen islamitische hoofddoeken en hun eigenaar(s)
   – Een klacht indienen bij AH, bij de bank etc als die islam promoten
   – Met een carnavalsmuts (varkenskop) boodschappen doen in een gebied waar veel islamitische fans dwalen etc.etc

   Bedenk zelf iets wat bij je past, en waarvoor ze je niet kunnen aanhouden.

   Daar ligt volgens mij onze kracht, hoe klein ook, als we dit soort acties met velen gaan doen zal het effect verrassend zijn. Het gaat om het bereiken van een omslag, om het laten zien dat we de islam(isering) niet langer pikken.

   Geliked door 1 persoon

 12. jantjeuitnl zegt:

  Iedere Nederlander zou ook een wapen moeten hebben, net als alle moslims kennelijk hebben.
  Er komt een dag dat ze hun kans schoon zien en dan vloeit ons bloed door de straten. Zoals ze al 1400 jaar doen.

  Geliked door 2 people

 13. Tistochwat zegt:

  Ondanks alles blijf ik bij mijn mening dat niet alle moslims slechte mensen zijn

  Foute mening. Elke mohammedaan hanteert dezelfde koran vol haatverzen.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Het verhaal gaat nog verder,@Tistochwat: :p

   `”(de logica schrijft voor dat dit niet zo kan zijn). Ik moet echter wel heel eerlijk zijn: Ik heb niet veel fatsoenlijke moslims ontmoet”.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 17 augustus 2017 om 00:33

    Die enkele ‘fatsoenlijke moslims’ die wél zijn ontmoet, grijpen ook naar het kromzwaard als ze ‘het teken’ krijgen. Dat moet van de koran die ze in huis hebben.

    Geliked door 1 persoon

 14. fransdewit zegt:

  Snap echt niet dat die gasten zo kortzichtig zijn, dat ze wel eens dankbaar mogen zijn dat ze hier zo riant wonen. Maar ach mensen we hakken wel op die onnozele gasten met een iq van 0.0 Maar het ligt toch zeker aan die klote regering hier, of niet dan?

  Like

 15. Er zijn wel lieve en goede moslims als ze goed opgeleid zijn worden hun kinderen ook goed op gevoed het is het uitschot wat zich misdraagt

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Oneens’ Ze leven allemaal met de koran. Ze zijn niet allemaal gevaarlijk en crimineel, zeker niet. Toch dienen ze allemaal de islam (waar je niet uit kunt stappen). Het is een achterhaalde PvdA-gedachte dat moslims door ontwikkeling en opleiding te verbeteren zijn. De islam staat dat niet toe. Hun omgeving dus ook niet. Aboutaleb is ook goed opgeleid en heel aardig; toch zit ook hij 5 keer per dag met z’n reet omhoog te bidden. Als een adder je nog niet gebeten heeft, wil dat niet zeggen dat je hem kunt knuffelen. Het is en blijft een dodelijk dier.

   Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   U vergeet één ding: Dat de goede en lieve moslims met al hun geïntegreerdheid hun ideologie nog niet kwijt zijn!
   En dat, als er al wat blijft zitten, zelfs als dat niet waarneembaar is voor óns, het de wil is, om die ideologie stapje voor stapje te verankeren in ónze samenleving.
   Dáártoe trekken ze het jasje van geïntegreerdheid aan, teneinde hun invloed hier gaandeweg uit te breiden!
   Waaraan dat te merken valt, moeilijk te zeggen: Sommigen weten het knap te verbergen.
   Maar je kunt er alvast van uitgaan, dat, als bijvoorbeeld de vrouw een hoofddoek draagt, het al mis is. Doodgewoon. Verdere discussie overbodig, in zo’n geval.

   Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    Theresa, het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik las eens van autochtonen die dik bevriend waren met moslims.

    Na twintig jaar kwamen zij erachter dat de bedoeling van de vriendschap alleen maar was geweest om hen te bekeren tot de islam.

    Like

  • Elisah zegt:

   Het is meestal het krapuul, die in hun eigen land al losers waren, dat hierheen gekomen is. Vergeet niet dat de gastarbeiders destijd in marokko geselecteerd werden op ongeschooldheid, de slimme mensen werden ijskoud afgewezen. Heb er laatst een hele reportage over gezien, daar zat ook een arts te “keuren” alsof het vee was.

   Geliked door 1 persoon

 16. Zijlstra zegt:

  De EU en Merkel gebruiken de immigranten als stemvolk zodat ze hun duivelse plannen door kunnen voeren!

  Like

 17. Henk der Niederlànder zegt:

  Drs G.B.J van Frikschoten had het wel heel goed gezien.

  https://fenixx.org/2016/01/17/islam-is-islam/

  Like

 18. Republikein zegt:

  Tommy en Jayda weer gearresteerd.

  Like

 19. Horatius zegt:

  Zelfverdediging tegen Marokkaanse straatterroristen kan o.a. bestaan uit het gooien van een Molotovcocktail vanaf een balkon.

  Zeer recentelijk heeft een man van 60 jaar dit gedaan na jarenlang geprovoceerd en geterroriseerd te zijn door deze stoottroepen van de Moslimbroederschap.

  De man in kwestie is met grote spoed afgevoerd door de lokale bromsnorren, zoals gewoonlijk uiterst alert en actief als het gaat om een autochtoon die het waagt het recht in eigen hand te nemen omdat de politie op bevel van hogerhand (vaak een PvdA-burgemeester) weigert preventief en effectief op te treden.

  Een voorteken van een massaal verzet tegen de Bezettingstroepen van moslimsignatuur?

  Mocht het echter ooit tot een burgeroorlog komen dan zal de politie, gelijk tijdens de vorige Bezetting de kant kiezen van de zielige moslims die zich bovendien gesterkt voelen door de Linkse activisten, de eigentijdse landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 20. Onno zegt:

  “Aardige moslim” is een contradictio in terminis. Net zoiets als een “vriendelijke vijand”

  Nee hoor. Psychopaten zijn ook heel aardig en grappig. Ze hebben de lachers steeds op hun hand.

  En dan steken ze ineens een mes in je rug. Net als Wilhelmina en Bernhard in 1940 en opnieuw (de ‘alien mindset’ verandert niet) in 1945 (eerst aan Hitler, nu NL met huid en haar uitgeleverd aan de USA/GB ‘deep state’).

  Like

 21. Wakeupkitty zegt:

  Nou dat valt nog mee met wat wij meegemaakt hebben. Gewoon in Arnhem. De scholen deden niets, aanranding, verkrachtingen onder de neus vd juf door 8 jarige moslim jongen bij mijn 4 jarige dochter. Heel normaal gedrag aldus de schoolarts. Zoon kapot gemaakt. Volgende school ging maar werd van kwaad tot erger. De onderwijsinspectie doet niets (goh medewerkster is moslima), op geen enkele school welkom en gevangenisstraf kun je als ouder krijgen als jij je zwaar beschadigde en overspannen kind thuis houdt!

  Like

 22. slim doch onmachtig zegt:

  misschien moeten ook wij ons weer verenigen als nerdelanders ofwel europeanen dat maakt ons ook weer sterker toch??We leven allemaal apart van elkaar en dat maakt zwak Eendracht MAAKT MACHT!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s