Rechts onderschat het nazisme

Screenshot_28

(Door: Joost Niemöller)

Links heeft zich het morele gelijk toegeëigend door zich te profileren als het alternatief voor het nazisme. Rechts heeft daar nooit een goed antwoord op geformuleerd, en bevindt zich daarom in de strijd om de moraal altijd op achterstand. Dat zagen we nu weer in Charlottesville. Daar werd een fakkeloptocht georganiseerd, die als twee druppels water leek op de fakkeloptochten die de nazi’s organiseerden.

Daarbij werd de Hitlergroet gebracht en werd er massaal ‘blood and soil’  geroepen, letterlijk refererend aan de nazi-slogan Blut und Boden.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nazisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Rechts onderschat het nazisme

 1. dirkroelofs zegt:

  In ons land zijn zowel links als rechts nauw verbonden met de Oranje Boven Bilderberg Nazi Groep.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Inderdaad dirkroelofs. Als voorbeel moge dienen de vakbondsbestuurders, die daarna allemaal een bic job in het bedrijfsleven krijgen. De ergste vind ik nog wel Wim Kok, de vuile landverrader. Staat op het malieveld de verzamelde meute toe te schreeuwen : “We pikken het niet meer”. Nu zit hij op het pluche bij de INGbank als commissaris. En maar zakken vullen. Nou hoor je hem niet meer. Dat was dus ook de pvda.

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  Joost slaat de plank volledig mis door het rechts-extremistische element groter voor te stellen dan het is. Bovendien wordt dit element versterkt door de ware nazis/fascisten, nl Antifa. Zij bewerkstelligen door hun constante fysieke en verbale geweld en ‘identity-politics’ dat het gewone volk uiteindelijk terugslaat. Niemand wil zijn geschiedenis vernietigd zien worden omdat een klein clubje, door Soros gesponsorde, idioten dat nodig vindt. Het linkse tuig mag van mij uitgeroeid worden. Ze zijn net zo erg als de KKK, die overigens nauwelijks nog bestaat.

  Geliked door 4 people

 3. tippelaar zegt:

  Het zal mij benieuwen hoelang het mog duurt voor de ,lieden die nu rechts genoemd worden, naar de wapens grijpen om zich tegen het linkse gespuis te verdedigen. Maar ja wat wil je, links is veel beter georganiseerd, volgens het communistisch celsysteem. 1 oproep van groen links en ze staan allemaal klaar de agitatoren, met houten knuppel, gasmasker, helm en schild en natuurlijk de molotof cocktails. Rechts heeft dat niet.

  Like

  • Elisah zegt:

   Dat is omdat die linkse losers niks te verliezen hebben, voor normale mensen is het hebben van bijv een strafblad wel vernietigend en schandelijk.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat beide partijen zich ongetwijfeld te weinig realiseren is dat het neerhalen van een standbeeld van Robert E. Lee natuurlijk gekkenwerk is. Net als het toepassen van geweld om het te voorkomen. Wie zijn geschiedenis niet kent is veroordeeld tot het maken van dezelfde fouten. En dat is hier overduidelijk gedemonstreerd.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. zwartschakel zegt:

  Op “leek ? Precies , maar hoeveel gewonden vielen er bij dat “copieer gedrag ,üiterlijk vertoon ! Zeker niet de slimste mensen , maar kijk wat links daar tegenover zet met ëchte aanslagen ,van Duitsland naar Nedrl ëxtreem geweld !! “Veel [rechts] geschreeuw en weinig “wol ! [in verhouding dan }

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Islamisme, Communisme, Socialisme en Nazisme.
  Vier verwerpelijke ideologieën die tot doel hebben de mensen te onderwerpen aan een totalitaire dictatuur.
  Slecht één van de vier is verboden, dat is een bijzonder slechte zaak.

  Like

 6. Jean zegt:

  Of het nu Charlottesville of een andere stad betreft zodra er geweld in beeld komt zien we steeds die linkse rotzooi die teert op parasitisme, barbaars geweld en vernielzucht.
  Ik kan op geen enkele wijze geweld goedpraten maar die linkse rotzooi zal ernstig aangepakt moeten worden willen we niet allemaal ten onder gaan aan barbaars geweld.
  Van de politieke lafaards moet niets verwacht worden want die zijn enkel voor zichzelf bezig, ik snap niet dat de politie niet dadelijk minstens één geweldpleger oppakt en die laat opdraaien voor de gemaakte kosten, maar ja, de politie is afhankelijk van de politieke rotzooi en dus krijgt politie de opdracht NIET in te grijpen tegen de vreemdelingen en linkse rotzooi maar zich te focussen op het eigen volk en die desnoods in mekaar te rammen.
  Dat de 3de wereldoorlog gaat plaatsvinden moet niet aan getwijfeld worden alleen is de datum nog niet vastgelegd maar die volgt snel.
  Ik heb er geen goede kijk op en ben bang voor de toekomst van mijn/onze kinderen en mijn/onze kleinkinderen.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Pas op !!!!!!!!!!!!!!!! dr komt een auto van rechts lmfao .
  Tjah gaat al jaren zo RAF Rote Armee Fraction was ook een linkse terroristische kliek met hun ideologische wortels in palestina gegrond .
  Links is facisme gelijkend aan de islam ze doen voor elkaar niet onder en dienen ook dusdanig bestreden te worden

  Like

 8. H J zegt:

  Quote “Het nazisme bestond en kan zo weer terugkomen.”
  Het kan niet terugkomen want het is nooit weg geweest. Het eerste wat de Amerikaanse ‘regering’ deed aan het einde van WWII, nog voor Neurenberg, was alles wat ze konden graaien te graaien. Documenten, geleerden, militaire figuren, prototypes, zeg maar wat ik vergeet. De rest werd via de rat line van het Vaticaan veilig gesteld en later ook weer gemobiliseerd.
  Het venijn van het nazisme zit overal in Amerika. De regering, het leger, de Senaat, het Congres, de FBI, de CIA, de Jezuiten Universiteiten met hun zogenaamde professoren, Nasa, alle overheids en semi overheids organen en verder nog de CFR, de UN en wat al niet. Vanuit dit zootje komt niets anders dan leugens over het verleden, het NU en de toekomst.
  Dat red necks zich vereenzelvigen met de nazi’s is dus feitelijk vrij normaal, want dat is de rode draad in Amerika. Dus, fouteboel.
  Maar extreem links is geen haar beter want zij worden gesteund door wie??? Jawel, de nazi’s.
  Als iemand nog denkt dat er wat te redden valt?

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Alweer iemand, die meneer Trump veroordeelt omdat hij geen afstand neemt van iets. Het lijkt de NPO wel.
  Ja de nazi’s zijn gevaarlijk. Maar tegenwoordig hebben we andere zorgen. Te beginnen met ambtenaren, die bereid zijn en betaald worden om de meest verschrikkelijke dingen uit te voeren.
  Dan de islam, die alles kapot wil maken, wat met verstand, zorg, kapitaal en liefde is opgebouwd.
  Ja erg dat iemand iets roept in de VS, maar een miljoen moslims hier denken er net zo over. Ze houden geen fakkeloptochten en brengen niet de hitlergroet, maar ze zijn even erg. En heel erg dichtbij.
  Straks hebben we Rutte III en gaat de afbraak van Nederland weer verder, laten we ons daar druk over maken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s