Verplichte drugs voor Duitse patriotten gepland?

Screenshot_48

Wil Duitse patriotten en tegenstanders van de islamitische invasie door middel van drugs gewillig maken – professor René Hurlemann uit Bonn

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Tot dit schrikbarend besef kom je wanneer je het onderzoek van Prof. René Hurlemann goed tot je laat doordringen! Hurlemann is specialist voor psychiatrie en in vooraanstaande functies werkzaam aan de Universiteit Bonn. De inhoud van zijn duistere onderzoek is het gewillig maken van Duitse patriotten en tegenstanders van de islamitische invasie door middel van drugs gewillig te maken. Voor dit doel werd aan proefpersonen het zogenaamde “knuffelhormoon” oxytocine toegediend.

PI News (2)

Het doel van het onderzoek was bijvoorbeeld niet hoe men getraumatiseerde slachtoffers van verkrachting of de slachtoffers van mes-aanvallen van de binnendringers zou kunnen helpen om weer terug te keren naar een normaal leven in het land. Nee! Het ging erom hoe men d.m.v. het toedienen van drugs de donatiebereidheid voor asielzoekers kan verhogen. Zoals de “Junge Freiheit” schrijft, zijn deze manipulaties zelfs succesvol (in de zin van Hurlemann) verlopen. Hurlemann komt tot de conclusie dat een dosis oxytocine in verbinding met groepsdruk de acceptatie van de burgers zou verhogen om deur aan deur met de binnendringers te leven.

Zulke onderzoeken komen niet zomaar uit de lucht vallen en zijn ook geen uitwassen van door geflipte professoren. Er zijn onderzoeksopdrachten, gels en wil van de politieke beleidsmakers voor nodig om zulke onderzoeken op te stellen.

Frankenstein-Hurlemann gebruikte voor zijn experimenten een neusspray, omdat de werkzame stof via het neusslijmvlies direct door het bloed wordt opgenomen. Maar wat zou het kartel van de asielindustrie er van afhouden om ons drinkwater met oxytocine te vergiftigen?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wotrdpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Verplichte drugs voor Duitse patriotten gepland?

 1. BertG. zegt:

  Dat gebruiken ze al jaren in Zweden, dat kan niet anders.

  Like

 2. Beschouwer zegt:

  Het drinkwater wordt al lang met allerlei “rustig makende chemicaliën” vermengd

  Like

 3. Elisah zegt:

  Deze man is een gevaarlijke psychopaat, men zou gaan denken aan de praktijken van dr mengele.
  Kan hij met deze oxytocine niet beter gaan experimenteren bij mensen die agressief zijn tegen oa Christenen, Joden , vrouwen en autochtonen?

  Geliked door 2 people

 4. tippelaar zegt:

  Iets dergelijks wilde men in nederland ook in de jaren tachtig. Omdat de kosten van de tandzorg de pan uit rezen, kwam de toenmalige minister van volksgezondheid Ien v.d. Heuvel (Pvda) op het idee om fluor in het drinkwater te doen, dat zou de kosten drukken want we kregen sterkere tanden. Diezelfde minister vond wel dat de feministen gelijk hadden met hun “Baas in eigen buik”, maar geen baas over het eigen gebit. beetje tegenstrijdig maar goed, Pvda, heb je alles gezegd. Dat de linksen dat neusspraytje ook in nederland in willen voeren ,daarvan ben ik overtuigd. Ik denk ook dat ik als 1 van de eerste zon behandeling zal moeten ondergaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. jantjeuitnl zegt:

  Kunnen ze dat spul dan ook niet in grote hoeveelheden toedienen aan de dobbernegers?

  Like

 6. abouneenee zegt:

  Ik gebruik alleen gefilterd water… zoek maar op via Google.
  Een knuffelhormoon… krijgen ‘onze’ mohammedanen dat dan als eerste toegediend?

  Bij niet-moslims zit de weeffout namelijk niet, wij leefden in relatieve harmonie met elkaar voordat dit gespuis ons werd opgedrongen. De islam maakt onverdraagzaam, dan moet je niet de reactie op de onverdraagzaamheid als symptoom van een fictieve ziekte, genaamd xenofobie, behandelen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Oxytocine

  Waar oxytocine binnen de eigen groep (ingroup) altruïsme en binding in de hand versterkt, kan het richting andere groepen (outgroup) agressief gedrag in de hand werken, vooral als deze groepen als bedreigend worden ervaren.

  Ik ervaar de op mij parasiterende mohammedaan als zeer bedreigend, dus het middeltje van die zielenknijper zou weleens tegengesteld kunnen werken.

  Het ‘leven’ begint wel heel erg op horror sciencefiction te lijken.

  Geliked door 2 people

 8. Renske zegt:

  Er zijn mensen met een hele duistere kant. Het is helemaal niet uitgesloten dat zoiets zou kunnen gebeuren. Sommige mensen zijn tot de meest kwaardaardigheid in staat. Dat is trouwens niet van onze tijd. Dat is al zo oud als de mensheid. Alleen hebben kwaardaardige mensen van nu de beschikking tot nog meer kwaardaardigheid op een hele gluiperig manier.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thom zegt:

  Het middel werkte alleen als de proefkonijnen beïnvloedbaar waren. Het zal vele van mijn soortgenoten niet veranderen en worst zullen we worst blijven noemen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Statler & Waldorf zegt:

  Frankenstein?
  Familie van?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Op mij heeft dat in geen geval invloed, dt weet ik nu al zeker!

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Tistochwat schreef een interessant commentaar, namelijk dat het de zogenaamde xenofobie zelfs kan versterken. Zo worden we in Nederland maar weer mooi gebruikt voor het volgende sociale experiment… En stichting proefdiervrij maar actie voeren tegen het gebruik van proefdieren… WIJ zijn zelf de proefdieren…

   Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Dappere uitspraak…….. 🙂

   Like

 12. Benesha zegt:

  Hoever zijn we nog af van de experimenten.van dr Mengele? Orwelliaans noem ik dit. En typisch voor dictaturen waar men de mening zelfs met medicijnen wil vormen

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Drugs moeten worden van mensen die heilig geloven dat de ene mens (zij dus…) méér is dan de andere ingezet worden nu andere lichtere vormen van mind control ineffectief blijken in het proces de Nederlandse mens te veranderen in een volgzaam volkje. Sinds 2001 de uitrol van een 100% dekkend UMTS netwerk, volgde de proliferatie van WiFi en LTE. Zelfs na de (relatief goedkope) uitrol van al deze technologieën wagen er steeds meer mensen het om op de PVV te stemmen, het doel werd dus niet bereikt. De genoemde technologieën maken mensen vatbaarder voor groepsdrang onder andere overgebracht via de media, het doet hun natuurlijke weerstand (nuchter zijn) afnemen.

   Like

 13. Jan zegt:

  Enkele van de klachten na het gebruik van oxytocine is geen zin meer in seks, ook niet na een jaar en zelfs veel langer. Het gevoel voor seks is weg. Een andere klacht is irritatie naar de partner en boze gevoelens en een ‘vlak’ gevoel in het algemeen: alle levensvreugde is weg.
  https://www.arjenpasma.nl/oxytocine-schade.html

  Maar ik wil juist tantrische seks met die wulpse mohammediene. Hoe rijmt dat alles, knuffelhormoon’ en geen zin meer/’hoofdpijn’?

  Ik ben wél voor oxytocine voor socialisten want het heeft namelijk een positief effect op autisten, zij worden socialer
  http://www.ggznieuws.nl/home/knuffelhormoon-helpt-autistische-hersenen/

  Geliked door 1 persoon

 14. ReneKampers zegt:

  Die oxytocine werkt in ieder geval bij Mutti Merkel volgens mij is ze slachtoffer van een overdosis !
  toegediend door Rene Hulkmans die de linkse kerk zo symphatiek vind

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Voor een harmonische samenleving

  Geliked door 2 people

 16. koddebeier zegt:

  Wederom Nazi praktijken in Duitsland, alleen nu gericht tegen de autochtone Duitsers !

  Like

 17. Harry zegt:

  Het wordt toch met de week gekker !
  En weer komt het onheil uit Duitsland !

  Like

  • BertG. zegt:

   En toch zijn er mensen die helemaal weglopen met diezelfde Duitsers, en er alles voor over hebben om daar tussen te mogen wonen wegens hun bescheidenheid.
   Noem dat dan maar bescheiden, tot 3x aan toe je land tot de grond afbreken.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou joh, het ís me toch wat, hè, dát Duitsland toch!
   En wat vooral zo erg is: Weet je, wie er volgens mij het eerste bevattelijk zijn voor dat middeltje:
   Types, die in katzwijn vallen voor oneigenlijke dingen om oneigenlijke redenen!
   Dus-eh….als ik jou was, zou ik vanaf nu maar extra goed opletten, wat ik binnen kreeg……

   Like

 18. Cathja zegt:

  Dit kan toch niet waar zijn?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Néé! Trap er toch niet direct zonder boter of suiker in: Zijn we nu nóg niet te oud voor sensatie-verhaaltjes?
   Wat kán zo’n middeltje precies? Hypnotiseren of zo?!
   Ik weet nog, dat ik ooit anti-depressiva kreeg voorgeschreven: Ik voelde me er geen fráctie minder depressief door, alleen slaperiger, zodat ik nu helemáál meer nergens toe kwam.
   Zodra ik dat doorkreeg, heb ik de hele zwik direct door het toilet gespoeld: Ze hielpen me van de regen in de drup!
   En zodra i k bij mezelf bespeur, dat ik zonder aanwijsbare reden welwillender sta tegenover die hele refugees-welcome-zwijnerij, weet ik, dat er iets mis is: Gewoon een kwestie van ken jezèlf.
   Waar hebben we het hier over? Het lijkt “The Stepford wives wel!”

   Like

   • BertG. zegt:

    Volgen mij is het, met boter en suiker.
    Niet zonder.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 17 augustus 2017 om 09:34

    Breek me de bek niet open over ‘anti-depressiva’. De enigen die er erg happy door worden, zijn de fabrikanten van die zooi.
    Degenen die beweren dat dat vergif werkt, houden zichzelf voor de gek.
    Jaren geleden heeft een zielenknijper ook mij die troep voorgeschreven en ik ben nog nooit van mijn leven zo ziek geworden. Ik was de hele dag duizelig en kotsmisselijk en kon niets meer eten. Zelfs water drinken lukte nauwelijks. Ik woog op een gegeven moment nog maar 35 kilo en die klootzak de dosis maar verhogen. Hij zou me gewoon hebben vermoord.
    Psychiaters zijn legale drugsdealers en gesublimeerde kampbeulen, die mensen die echt niet meer verder willen, in hun gestichten opsluiten om hen daar te ‘behandelen’.
    Ik ben vroeger diverse keren op bezoek geweest bij mensen die in zo’n inrichting zaten en ze waren allemaal doodongelukkig, de tragiek droop van hun gezichten af.
    Toen ik nog zo dom was dat ik dacht dat anti-depressiva hielpen, heb ik me die rommel diverse keren laten aanpraten. Ik heb werkelijk alle soorten geprobeerd, maar ik werd er alleen maar beroerd van.
    En dan dat ‘afkicken’, één grote ramp. Daar werd ik nóg zieker van. De heren shrinks kunnen van mij met z’n allen de boom in en daarna doodvallen. Ze hebben nog nooit vat op me gekregen, want ik lul (excusez le mot) ze zó de hoek in.

    Het beste middel tegen depressiviteit is een vette bankrekening, een mohammedaanvrij bestaan en geen belastingdruk. Kortom: vrijheid op elk gebied.
    Het zou ook mooi zijn als je dierbaren niet meer zouden overlijden, maar dat is iets te veel gevraagd, vrees ik.

    Like

 19. Thea zegt:

  Oxytocine. Bij George Orwell in heette de drug Soma. Niets nieuws onder de zon dus.
  Alleen wel angstig dat al die boosaardige SF visioenen uitkomen

  Like

 20. Sabeltant zegt:

  Ik zie grote gelijkenis van de EU en de opkomst van nazi Duitsland.
  Een Führer in de vorm van Merkel en nu een heuse Jozef Mengele.

  Waar eindigt het?

  Straks allemaal een witte ster met EU er op?

  Like

 21. Ja echt men leeft nu al in het nationaal socialisme versie 2.0.

  Like

 22. Republikein zegt:

  En dat het nu juist weer uit Duitsland moet komen zal geen toeval zijn.
  We weten hier allemaal dat ten tijde 39-45 de soldaat gedrogeerd werd want angst verdwijnt en het gevoel onoverwinnelijk te zijn overheerst.
  Dat euforie kan je weleens lelijk opbreken, de Russen deden dat door een muur van kogels.

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  WWII DrugThe German Granddaddy of Crystal Meth

  Crystal meth is notorious for being highly addictive and ravaging countless communities. But few know that the drug can be traced back to Nazi Germany, where it first became popular as a way to keep pilots and soldiers alert in battle during World War II.

  http://www.spiegel.de/international/germany/crystal-meth-origins-link-back-to-nazi-germany-and-world-war-ii-a-901755.html

  En heden het volk, niet alert te houden en ze als werkbijen bezig te houden met de koningin Merkel….

  U en ik verzinnen het niet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s