Barcelona . . .

Screenshot_79

De hoofddader (de bestuurder van de bestelbus) van de islamitische terreuraanslag in de Spaanse stad Barcelona: de Marokkaan Driss Oukab. Er waren in totaal drie daders bij de aanslag betrokken. Oukabir werd gearresteerd.
Een tweede verdachte vluchtte met een witte Ford Focus en kwam in een verkeerscontrole terecht. Hij raasde op de agenten af, waarbij één politieagente gewond raakte. Het kwam tot een achtervolgingsjacht en uiteindelijk werd de verdachte in een vuurgevecht bij Sant Just Desvern (10 km van Barcelona) doodgeschoten. ´s Avonds laat arresteerde de politie nog een derde verdachte.

Inmiddels heeft ISIS de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist.

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, Marokkanen, Moslims, Spanje, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Barcelona . . .

 1. Mirjam zegt:

  Het is een gewoonte geworden. Niets nieuws meer onder de zon, maar nog blijft alles bij het oude.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2017/05/23/2017-seen-terror-attack-attempted-europe-every-nine-days/

  UPDATE: 2017 Has Seen a Terror Attack Attempted in Europe Every SEVEN Days

  Zie kaart met overzicht:

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  In Nieuwsuur zat een nederlandse journaliste die in Madrid woont; In Spanje is de islam geen groot issue!! De Spanjolen hebben/hadden andere zaken aan het hoofd de afgelopen jaren. ’t is te hopen dat de Spanjolen nu dan eindelijk wakker geschud zijn. Vwb. deze aanslag; eigen schuld, dikke (mohammedaanse) bult!! Aanslag nr. zoveel, kan mij er niet druk om maken. 45 jaar terug is hier al voor gewaarschuwd!! Maar het Klootjesvolk bleef onverschillig, ws ook te dom om (op z’n mohammedaans) te poepen. Het resultaat hiervan kwam vanavond nog even langs bij de NPO; Markje (meer meer meer) Trutte!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Het is hoogste tijd dat we een kruisraket op de kaaba laten neerkomen, dan kan de navel uit de islam worden genomen om met Geert te spreken genoeg is genoeg, islam stopt niet vanzelf die moet GESTOPT worden!

  Geliked door 1 persoon

 5. JanKorneeldeWitt zegt:

  Je hoeft het bekkie van meneer op foto maar eens goed te bekijken en je weet waarvoor hij graag ‘de ultieme boete’ wilde doen……

  Like

 6. Renske zegt:

  Ik vind hem heel arrogant de camera inkijken. Zo’n blik van: ik kijk op jullie neer. Ik heb die blik meer gezien van daders. De manier waarop ze de camera inkijken. Arrogantie is een houding waar ik een enorme hekel aan heb, Dat soort mensen wil ik NIET in mijn buurt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik hoorde net op de radio dat dat figuur waar die pasfoto, paspoort, van is niets met de aanslag te maken heeft maar dat zijn paspoort was gestolen. |Mark Rutte; “deze aanslag, en al die andere aanslagen, heeft niks met de ware islam te maken want de ware islam is liefde!!!” Dat zei Mark een jaar geleden na een andere aanslag, alweer gepleegd uit liefde voor Allah (de Duivel), zijn valse profeet (Mohammed) en het Wilde Beest (islam). Zie de Openbaring.

  Like

 8. Johan zegt:

  ISIS heeft de aanslag opgeëist. Alleen al om die reden moet elke terugkerende ISISgast meteen ter dood veroordeeld worden, als hij het waagt om in Nederland of elders in Europa terug te keren.
  Die lieden zijn wandelende tijdbommen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het volk kijkt weg.
   Dat is ’n op zich onschuldige natuurlijke reactie.
   Niemand wil aan angstaanjagende dingen denken die echt om je heen bestaan,
   en maakt zich wijs dat de overheid hen zal beschermen.
   Maar de overheid die weet dat ze schuldig is kijkt weg van zijn schuld.
   Dat is het wegkijken van de verrader die niet kan leven met de waarheid…

   Like

 9. ReneKampers zegt:

  Die achterlijke Islam zorgt ervoor dat iedereen die religie en zijn aanhangers begint te haten . De regeringsleiders zitten met een serieuse ei , ze zijn bang dat het volk wakker wordt, daarom hun wanhoopskreet ” het heeft niets met de Islam te maken , want Islam is liefde!” Refugees welkom zal binnen afzienbare tijd tot het verleden behoren . De Gutmenschen hun slogan
  “Ze zijn niet gevaarlijk , ze zijn in gevaar” krijgt een wrange nasmaak , want wij zijn in gevaar, door goedentierendheid van onze correcte regeringen waarin Merkel een hoofdrol speelde .Na iedere aanslag komt een volksopstand dichterbij .Spijtig dat ook brave moslims mede slachtoffer zullen worden , maar dat is de prijs van iedere oorlog !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Rene.
   Je weet toch dat de islam geen echt geloof is.
   Geloven in ’n God kan de mens uitsluitend uit eigen vrije wil.
   Uit die wil wordt geloven geboren.
   De islam is een politieke ideologie met een dekmantel van religie en geloof..
   ’n Soort sekte die gebruikmaakt van chantage om door middel van geweld mensen te indoctrineren, zodat zij de ideologie nooit zullen verwerpen.
   Je moet geloven in de islam, anders wordt je gedood.
   Ben je eenmaal moslim dan moet je voor altijd moslim blijven.
   Afvalligen worden gedood.
   Ik begrijp dat je denkt dat er “brave moslims” bestaan die slachtoffer kunnen worden van aanstaand geweld.
   Ik heb er nog nooit een ontmoet.
   Allemaal zitten ze gevangen in een spiraal van geweld en onderdrukking.
   Eigenlijk zijn ze al hun hele leven slachtoffer.

   Van de islam.

   Like

 10. ReneKampers zegt:

  De haat en arrogantie druipt van die Marok zijne smoel .Maar als Wilders minder van dat soort wil
  krijgt hij serieuse tegenstand en moeilijkheden

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Ik heb het laatste nieuws net vernomen op nu.nl
  Bizar.
  En de hele kliek op het binnenhof zal kost wat het kost ruilen en inruilen om nieuwe verkiezingen te voorkomen,
  Want anders komt GW aan de macht!
  Houdt U hart vast voor de komende 4 jaar!!!

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   ik heb alle beelden op stil gezet bij de slachtoffers
   En op een schaafwond na aan de benen,en het eerste straatbeeld wat getoond werd in het eerste journaille,is er bij niemand iets van bloed te zien,das vreemd,
   natuurlijk ,wie ben ik….maar zou het zijn om angst in te boezemen op weg naar een totalitair systeem? excuses als ik er helemaal naast zit voor de nabestaande…

   Like

   • Marian zegt:

    Het is net een boze droom, maar het lijkt mij wel echt. Sommige hebben dat busje toch echt op de mensen afzien rijden, nog wel zig zag om zoveel mogelijk slachtoffers te maken.

    Like

  • bokito zegt:

   gezien de cbs cijfers die zo giga goed zijn vermoed ik dat er verkiezingen gaan komen

   Like

 12. edwin vissers zegt:

  en Europa zegt ,meer meer meer

  Like

 13. Republikein zegt:

  De bestuurder van de bestelbus en dat klopt.
  Boodschappen bij u in de keuken.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Barcelona, waar ik in 1999 ooit een keer op vakantie was, heeft nou pas goed aan den lijve ondervonden wat er gebeurd als je daar de verkeerde personen binnen haalt! In het begin van 2017 wilden een groot deel van de inwoners daar zelfs vluchtelingen en asielzoekers verwelkomen, wat ze vroeger ook met toeristen deden, en nou maken tegenwoordig de moslimterroristen en zedeloze buitenlandse toeristen deze Spaanse stad zo onveilig dat ze thans dat uitschot liever kwijt dan rijk zijn!
  Als klap op de vuurpijl duiken daar zelfs wilde zijnen op die de inwoners terroriseren al wens ik dat deze wilde varkens ooit een stel van die ISIS-monsters met hun slagtanden doden en hen hierna verslinden! Hopelijk krijgen de zwijnen alleen geen maag- en darmkrampen van dat tuig en het duurt dadelijk niet lang meer eer de Spanjaarden en overige Europeanen op hun beurt dodelijke aanslagen op moslims, asielzoekers, vluchtelingen en linkse EU-bestuurders plegen!
  Daarbij kan ik het huichelachtige getoeter van onze regering, die beweren dat het toch zo goed gaat met onze economie, niet meer aanhoren! Hebben zij soms de duizenden Nederlandse en Europese gezinnen aanschouwd die van voedselbanken leven, ouderen ontmoet die wegverteren in arme bejaardencentra’s, de talloze winkels en kantoren gezien die al maanden, zo niet jaren, leeg staan en afgevraagd of het geleende geld richting Griekenland weer terugkomt? Laten de moslimextremisten anders maar gewoon aanslagen op de EU-gebouwen in Brussel plegen met de EU-elite erin waarna deze “vrienden en bondgenoten” allemaal elkaar overhoop knallen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s