Berlijn: “vluchtelingen” hebben ASB-schoonmaakdienst nodig

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

De Arbeitersamariterbund (ASB) heeft al enige tijd geleden op ebay een advertentie voor twee schoonmaakkrachten geplaatst “voor ons gemeenschappelijk onderkomen voor vluchtelingen in Berlin-Zehlendorf. Eentje met onmiddellijke ingang, de andere schoonmaakkracht (m/v) vanaf 01-08-2017.”

PI News (2)

Als werkterrein wordt de geïnteresseerden (uitdrukkelijk ook zwaar gehandicapten) de “reiniging van alle ruimtes, inclusief het sanitair” genoemd. Dus zeer waarschijnlijk: gangen, keukens, kamers, douches, toiletten. Duitse burgers nemen zulke schoonmaakwerkzaamheden in de regel zelf op zich, tenzij ze verzorging nodig hebben, waarbij dit criterium slechts zelden voldoende is om een ASB-schoonmaakdienst te krijgen. Wat hebben dus de “vluchtelingen” wat wij niet hebben? Een speurtocht naar mogelijke antwoorden:

1. Ze zijn er intellectueel niet toe in staat een vochtige doek met schoonmaakmiddel over een glad oppervlak te halen. Hier zou een cursus met een tolk snel kunnen helpen. Aan aanschouwelijke locaties geen gebrek. Learning by doing – ter plaatse. Deelname verplicht of geen zakgeld meer.

Screenshot_582. Ze zijn niet bereid een vochtige doek met schoonmaakmiddel in een toilet te dopen, omdat dit walgelijk is. Walgelijk is dat ook voor schoonmaakkrachten die daar nu voor geworven worden. De oplossing voor dit hypothetische geval: vermindering van het zakgeld tot nul voor alle “vluchtelingen” die niet hun eigen vuil willen opruimen. Met het geld wordt dan het schoonmaakpersoneel betaald.

3. Ze zouden het immers graag doen, maar hebben hun schoonmaakpersoneel in Syrië vergeten, dus vrouwen en dochters. In dit geval zouden ze naar hun schoonmaakpersoneel moeten terugkeren en daar hun zaakjes afhandelen.

4. De toiletten zijn haram, omdat ze niet met het achterste deel van Mekka afgekeerd zijn. Men mag ze noch gebruiken noch reinigen. Hier zou een snelcursus aardrijkskunde over de rondingen van de aarde de angstige gemoederen gerust kunnen stellen. Men zou hen moeten demonstreren dat, zodra men met de moslim-reet naar Mekka wijst, in de andere richting Allah´s wil naar volle tevredenheid vervuld wordt.

Wie precies wil weten waaraan het hapert, of anderszins op zinvolle wijze behulpzaam wil zijn, kan zich richten tot de ASB in Berlijn. De heer Uwe Radzkowski staat vast en zeker ter beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Krankzinnigheid, Rotzakken, sarcasme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Berlijn: “vluchtelingen” hebben ASB-schoonmaakdienst nodig

 1. Wolf zegt:

  Een rattennest ,BAH! Rattengif door hun gratis vreten mengen en je bent 1 klap van alle problemen af.

  Like

 2. Flo zegt:

  Wellicht beter een advertentie met: gegadigden gezocht voor het Duitsland uittrappen van gelukzoekers…..
  Dat geldt ook inmiddels voor hier.

  Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Kan dat ook met behoudt van uitkering zo ja ik zou zeggen probeer het eens in de lokale moskee of koffieshop

  Like

 4. Eduard uit Breda zegt:

  De beste oplossing is allemaal retour afzender sturen probleem snel opgelost

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Zijn het “vluchtelingen” zonder handen ???? Of hebben ze massaal polio ???
  Laat ze de eigen rotzooi opruimen !!!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Die muslim “vluchtelingen” kunnen niet cleanen ?
  Zelfs het opperhoofd van die zwarte Kubus, de Kaäba in Mecca
  weet
  hoe dat moet…..

  1.37

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ik had ze mooi in hun eigen vuil laten verrekken.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Een ieder die ze woning zo uitwoont, wordt op straat gezet na 1 waarschuwing.
  En de schoonmaak kosten zijn voor de bewoner.

  Like

 9. Heniusz zegt:

  Weet dan dat dit de standaard in alle AZC’s is, ook in Nederland. Zelf hun troep opruimen en de boel een beetje toonbaar houden? Het komt niet in hun domme kop op en waarom ook? Het wordt toch immers voor ze gedaan en dan nog gratiez ook. Dat dan in tegenstelling tot de praktijk als je hulpbehoevende autochtone oudere bent: Een paar uur per week huishoudelijke hulp waar je ook nog eens flink voor “mag” betalen. Hier helpt maar 1 oplossing: Al dat lamlendige parasietenvolk radicaal buitensmijten.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Ik heb gelezen dat ze voor het opruimen van hun troep eerst de zwarte mensen in de opvang ge/misbruiken, daarna de blanke Christenen, terwijl ze het zelf verrekken om iets uit te voeren.

  Like

 11. Renske zegt:

  Vernederend om voor een asieleiser te gaan werken. Maar het kan allemaal hier en de asieleisers weten dat. Het zijn de mensen, die dit verzinnen heel erg aan te rekenen. Ze weten niet hoe ze hier mee om moeten gaan. Regeringsleiders halen hele aso hordes binnen en degenen die ermee geconfronteerd worden moeten er mee om zien te gaan. En duidelijk is dat ze dat niet weten. Ze durven/of kunnen geen onconventionele beslissing te nemen. Ze verder te laten bevuilen kunnen ziekten opwekken.Ratten aantrekken en nog veel meer hele vervelende dingen, waar nederlanders niet op zitten te wachten. Het ze in hun vuil laten verrekken zou aannemelijk klinken, maar daar zitten ook weer consequenties aan. Het is hopeloos. Triest. Dit volk hoort hier niet. Hun cultuur/instelling maakt hier alles kapot.Het zegt al genoeg dat ze hun eigen rommel niet opruimen. Meer dan genoeg.Dankbaarheid? nuh schud met het hoofd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vernederend om voor een asieleiser te gaan werken…?
   Doe het dan niet zou ik zeggen.
   Je wordt niet gedwongen.
   En vanzelf zijn er allerlei dwingende omstandigheden om het tòch te moeten doen.
   Maar daar geloof ik niet in…
   We leven niet meer in het Dickensiaanse tijdperk…

   Ik zou het NOOIT doen.

   Like

 12. renato zegt:

  Desinfecteren is slechts volledig effectief bij stelselmatig uitzetten van de bewoners en het tot de grond toe afbranden van alle door de overheid ter beschikking gestelde onderkomens.

  Geliked door 1 persoon

 13. ReneKampers zegt:

  Schoonmaakdienst is helemaal niet nodig .Die ASB heeft geen benul van van hun cultuur
  Hoe meer smeerlapperij en vuilnis , hoe meer ze zich thuisvoelen

  Like

 14. Jan zegt:

  Claudia Zimmermann: Mijn verslagen werden geweigerd als ik kritiek leverde op de vluchtelingenpolitiek

  Like

 15. Trucker zegt:

  Gewoon niet reinigen blijkbaar willen de islam(ieten)invaders hun eigen drek niet opruimen… niks aan t’handje.
  Simpele oplossing (Ik ben voor pragmatische aanpak wat vaak de simpelste handeling stellen is), de toiletruimte verplaatsen naar de leefruimte en/of slaapruimte.
  Varkens gaan dan op de loop en worden opgepakt want illegaal.
  Land uitgezet per vliegtuig met oud Argentijnse piloten (zij die de deur vergeten dicht te doen tijdens de vlucht).
  Oké effen ernstig nu, islam(ieten)tuig krijgt wat ze vragen : smerige toiletten want dat zijn ze in hun achterlijke landen ook gewoon, NIET reinigen., krijgen de islam(ieten)invaders ziektes als schurft of welke teringrotzooi ook gebouw in quarantaine kunnen de varkens er niet uit.
  Probleem met loslopende islamieten die stelen/verkrachten/geweldplegen opgelost.
  Bij verlaten pand zonder waarschuwing vuren om te verwonden/doden (dit laatste is een eigen bedenksel), hoewel ik zie het in Rusland wel gebeuren daar weten ze nog wat nationaliteit en veiligheid voor de Rus betekend.

  Like

 16. Trucker zegt:

  Ik ga eens een test doen om een plaatje te plaatsen, indien gelukt is het nu niet onmiddelijk on topic maar dat geeft niets ten alle tijde islam(ieten) gerelateerd en dat is het belangrijkste..
  Veel reageerders zetten vaak de mooiste dingetjes op de beste blog van de Lage Landen,( stroop smeren kan ik als de beste:-) ) maar mij lukt dat niet…
  Als er goede zielen zijn die mij kunnen uitleggen hoe een plaatje als avatar te kunnen maken –>alle hulp is welkom<–

  https://i2.wp.com/www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2017/08/ktksgfixg9my.png?resize=800%2C875

  Like

 17. fleckie zegt:

  Dan zit er niks anders op om het ‘ pro binnendringers ‘volk, te charteren ( ‘ aan te sporen’!!!om hun ‘goede wil’ te tonen, op het gebied van ‘sanitaire…zuiveringen’ , in groen links bijvoorbeeld, ( FEMKE HALSEMA, .het kader v.Gr.L. etc. maar ook voorstanders van andere partijen, en bijvoorbeeld, in dienst zijnde ambtenaren, op gemeentehuizen, etc. ( CONFRONTATIE is de beste methode om …’ ‘tot bekering te komen!!’..nietwaar?

  Like

 18. tippelaar zegt:

  met de vluchtelingen (of wat daarvoor doorgaat) er nog in, het hele AZC aansteken. Ruimt lekker op en wat brandt dat rot niet moet u maar denken. Graag de cadavers binnen 3 dagen opruimen want anders gaat de hele buurt naar lijken ruiken. Dat kunnen wij onze bewoners niet aandoen.

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Gewoon duidelijk aan ze maken dat ‘zelf schoonmaken’ de wet en regel is in het westen en dat anders castratie volgt met uitzetting. Probleem opgelost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s