Syriërs keren naar huis terug! Alleen niet vanuit Duitsland!

Screenshot_69

Syriërs keren terug in de bevrijde gebieden.

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

In Syrië is het oorlog, dan moet je uiteraard vluchten, willen de Duitse regering en de door Merkel aangestuurde EU ons duidelijk maken. Maar, is daar echt nog oorlog? Aleppo werd van de ISIS-terroristen bevrijd, de meeste delen van het land staan onder controle van de gekozen regering-Assad, in Latakia en Tartus heerst een zomers strandleven en Damascus is nog steeds een regionaal bekende partymetropool. Natuurlijk zijn er allerlei schades en verwoestingen ontstaan, maar vooral de krachtige jonge heren die naar Europa “gevlucht” zijn, zouden, waar nodig, goed aan de wederopbouw kunnen deelnemen. Tot zover de door de media verzwegen realiteit.

PI News (2)

De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) telde tussen januari en juli 2017 602.759 mensen die terugkeerden naar hun voormalige woongebieden. Maar bijna niemand van hen kwam uit Europa.

De meesten (93%) waren naar andere, veilige regio´s van het land uitgeweken, die tijdens de oorlog grotendeels onder regeringscontrole waren gebleven. De rest kwam uit Turkije, Libanon, Jordanië en Irak terug.

Goede veiligheidssituatie in de bevrijde gebieden

Door peilingen kwam de IOM, die tot de VN behoort en de smokkeldienst, die te water wordt overgenomen door de NGO-taxi´s van de EU, in de woestijn organiseert, erachter dat de mensen die terugkeren vooral hun eigen bezit wilden beschermen (27%) en 25% wil profiteren van de duidelijk verbeterde economische situatie. Ook belangrijk zijn stamconflicten, en natuurlijk de goede veiligheidssituatie in de bevrijde gebieden.

De Syriërs keren bijzonder graag terug naar Aleppo-stad (67%) en naar de omgeving van Damascus. Opmerkelijk: ook het gouvernement Raqqa, dat altijd een ISIS-bolwerk wordt genoemd, is heel populair.

Van de mensen die terugkeren, gaat 97% naar zijn eigen huis terug, waaruit blijkt dat daaraan nauwelijks schade zou kunnen zijn ontstaan.

Dan is het de vraag waarom er vanuit Duitsland nauwelijks iemand naar Syrië teruggaat en de “omvolking”kanselier nog veel meer “Arabische goudparels” daarvandaan het land wil binnenhalen. . .

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Duitsland, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Syriërs keren naar huis terug! Alleen niet vanuit Duitsland!

 1. Mary zegt:

  Nee Merkel heeft al die jonge Syriërs nodig voor chaos en afbraak, ze moeten vooral niet gaan opbouwen in Syrië zeg dan verliest de nazi haar wapenarsenaal.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  De EU gaat onverminderd voort met import van migranten.

  Ze zijn de redding van Europa!

  Kijk en huiver naar de nieuwe promotievideo van de EU.

  video/1

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Walg, walg, kots kots.

   Like

   • hans-e-pans zegt:

    Volgens mij worden de Syriërs die vanuit Duitsland terug willen naar Syrie door de (R)overheid van Duitsland met alle geweld tegengehouden.

    Like

   • tjonge zegt:

    wat snapt u niet van mijn berekening statler ?
    wat heeft de term beroepsbevolking hier nou mee te maken ?
    ik leg uit dat er 50 miljoen werklozen zijn in de eu, dus er zijn gewoon te weinig banen.
    dus elke asieleiser die uiteindelijk een baan weet te krijgen is 1 baan minder voor de autochtoon die in de ww zit.
    .
    is echt geen hogere wiskunde hoor wat ik hier uitleg….

    Like

  • tjonge zegt:

   gemiddeld 10% werkloosheid in de eu, is meer dan 50 miljoen mensen waarvan bijna de helft jongeren tot 30 jaar !
   leg mij nou eens uit hoe een asieleiser voor de autochtoon gunstig kan zijn ?
   moeten alle autochtonen in de bijstand/pure armoede eindigen dan want geen banen ?
   .
   voor elke baan aan een asieleiser raakt een autochtoon zijn baan kwijt…

   Liked by 1 persoon

   • Statler & Waldorf zegt:

    De term beroepsbevolking is u volkomen onbekend, dat blijkt uit uw ‘berekening’.

    Like

   • tjonge zegt:

    wat snapt u niet van mijn berekening statler ?
    wat heeft de term beroepsbevolking hier nou mee te maken ?
    ik leg uit dat er 50 miljoen werklozen zijn in de eu, dus er zijn gewoon te weinig banen.
    dus elke asieleiser die uiteindelijk een baan weet te krijgen is 1 baan minder voor de autochtoon die in de ww zit.
    .
    is echt geen hogere wiskunde hoor wat ik hier uitleg….

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    500 miljoen Europeanen.
    10% werkeloos.
    En dat zijn er dan 50 miljoen?
    En nogmaals: beroepsbevolking.

    Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Iedere weldenkende Europeaan weet toch dat dit ‘vluchtelingengedoe’ niks met oorlog te maken heeft maar met de islamisering van Europa.
  En dat plannetje loopt, conform de wensen van Brussel, op rolletjes.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Misschien? GERELATEERD? aan DUITSERS…( NAZI’s) die na de Tweede …WERELDOORLOG …MET..HULP.. daar…TERECHT’…waren gekomen?,

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Vanaf het begin werd de goudhaantjes duidelijk gemaakt dat terugkeren helemaal niet nodig is. Begrijp me goed ze kwamen allemaal door een stuk of vier veilige landen naar het walhalla van uitkeringen, subsidies en gratis zorg. In plaats van sobere opvang werden alle wensen op gebied van voeding, kleding, internet, woning en elke maand gratis uitkering in het vooruitzicht gesteld. Maar ook dat was niet genoeg. Om het extra aantrekkelijk te maken zodat ze ook zouden blijven (voor de rest van hun leven in sociale hangmatten) werd ook “gezin en familie” hereniging aangeboden. Wat nu in Duitsland is en in rest van Europa is het uitschot van het uitschot. Waarom ik dat zeg, omdat ze bijna allemaal hun paspoorten verloren hebben. Kijk goed en zet je regenboog kleuren bril af. Je ziet ze dagelijks in groepjes lopen over straat. Aan de uitstraling (gekleed volgens de laatste mode inclusief iphone) zie je dat ze nooit gekomen zijn om te werken. Fatsoenlijke Syriërs zijn alweer terug gekeerd. Over de fatsoenlijkheid en de werk en studie lust van de Nigerianen, Marokkanen, Libiërs, Algerijnen en het hele zooitje uit de hoorn van Afrika zal ik maar niets toevertrouwen aan het papier want de moraal politie kijkt over je schouder mee. Maar ik las vandaag in de krant dat het geld inmiddels weer tegen de plinten klotst. Dus wat kan het geven, alleen de koopkracht van de autochtoon blijft achter, maar wie daarom zeurt is een kniesoor. Voordat ik het vergeet, de zorgaanbieders geven nu al aan (het is pas augustus) dat ze niet jaar in jaar uit kunnen blijven bijleggen op de zorgpremie. Dat alles heeft natuurlijk helemaal niets met de immigratie te maken, mensen die dat durven zeggen behoren tot het domme tokkie volk.

  Liked by 3 people

 6. Renske zegt:

  Ze zijn zo doortrapt. Hitler heeft het niet voor elkaar kunnen krijgen met geweren. Merkel en companen weten dat en doen het op een andere psychologische manier. Straks de verdeel en heerspolitiek .Die jonge bokito’s die ze hier willen hebben zijn 20 keer sterker dan de westerse mens. Ben niet snel bang, maar als zo’n pikzwarte neger op je af komt en intimiderend in je ogen kijkt dan verstijf ik..Als getinte mensen vervelend gaan doen of onredelijk lastig worden dan word ik kwaad, maar als zo’n pikzwarte neger dat met die enge ogen doen dan verstijf ik. Merkel is binnengehaald door Kohl en haar dank is een trap na. Ze gaat over lijken om aan de macht te blijven Zo zit deze heks in elkaar. Levensgevaarlijk mens daar aan de macht. Misschien nog wel gevaarlijker dan Hitler. Die is uiteindelijk bestreden. Bij dit monster is het nog de vraag hoe haar te bestrijden als je weet dat de westerse regeringen met aan kop de EU haar in haar gekte zullen steunen. Dat was met Hitler anders.

  Liked by 1 persoon

  • Thom zegt:

   Negers zijn niet sterker, ze zijn wel veel atletischer. Over de rest heb ik het maar niet.
   De Syriërs die naar de omringende landen gevlucht waren, zijn praktisch allemaal weer thuis. Diegenen in Europa zitten gaan nooit meer terug, maar laten hun hele echte of onechte familie’s in verband met gezinshereniging overkomen om de rest van hun leven van een uitkering en eventueel de misdaad hier te leven.
   Die lui hierheen halen was gewoon onzin. Toen Saddam de Koerden in Irak de bergen in joeg zijn ze toch ook niet hier naar toe gekomen. Na wat bommen op Saddam’s troepen zijn ze weer terug gegaan en vormen nu een in de praktijk bijna zelfstandig deel van Irak.

   Liked by 1 persoon

 7. Beschouwer zegt:

  Opbouwen daar in Syrie ? Er zijn nogal wat migranten die daar geen zin in hebben. Dat is hard werken en men krijgt in Syrie niet zomaar een huis of uitkering. Ook het plan van de islaminvasie van Europa valt dan in duigen. De meeste migranten uit Syrie zijn namelijk moslims en die hebben als taak Europa te islamiseren door migratie en een grote geboorte-aanwas.

  Liked by 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Moslims is een LUI VOLK, die graag anderen het werk laten doen. Daarom laten ze de Duitsers voor hun werken is minder vermoeiend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s