Trump´s taboebreuk

Screenshot_54

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Trump heeft een taboe gebroken. Nee, niet wat de linkse Amerikaanse vooraanstaande media en hun steeds nog om een paar verdraaiingen gillende Duitse kopieerders bedoelen wanneer ze hem na de dood van een linkse demonstrante in Charlottesville net zo verbeten als feitenvrij beschuldigen van het niet voldoende afstand nemen van “racistisch geweld”.

Junge Freiheit

Voor links-liberale stroomlijn-media is het al een provocatie om extremistisch geweld van links en rechts op dezelfde wijze te veroordelen. Dat hij dit standpunt tijdens zijn persconferentie ook nog bevestigt en het aandeel van gewelddadig links in de escalatie in Charlottesville opnieuw bij de naam genoemd heeft, zorgt ervoor dat ideologiejournalisten koken van woede.

Straatterreur van de “Antifa”

Trump´s weigering om onderscheid te maken tussen “goed” links en “slecht” rechts geweld is een aanslag op hun zichzelf aangemeten discussiegezag. Des temeer toen hij extremistisch, gewelddadig links een pakkend etiket opplakte: “#AltLeft”, een rechtstreekse echo op het door links gelanceerde schrikbeeld “AltRight” – “Alternative Right”, waaronder de liberale, conservatieve, rechts-intellectuele en Trump-aanhangers samen met uitgesproken nazi´s en extremisten in één pot worden gegooid.

Amerika heeft een probleem met links geweld. Met de straatterreur van de marxistische “Antifa” tegen andersdenkenden, met het openlijk tegen blanken gerichte racisme van bewegingen zoals “Black Lives Matter”. Wie zich tegen hen verzet, is “nazi” en “racist” en vogelvrij. De excessen, die ze daarmee rechtvaardigen, worden niet zelden door dezelfde krachten goedgepraat en gedekt die onmiddellijk huilen van verontwaardiging als geweld van de andere kant niet als in een reflex en uitsluitend veroordeeld wordt.

Dat is de logica van de burgeroorlog. Die wordt door links heel reëel beoefend. De linkse meute, die “vanwege Charlottesville” in North Carolina een monument ter ere van een soldaat van de Confederatie verwoestte, is daarvoor een teken aan de wand. De fronten van de anderhalve eeuw geleden plaatsvindende burgeroorlog, die tot de propaganda van de zegevierende kant over de strijd tegen de slavernij gereduceerd wordt, worden weer opengereten. Ook in Charlottesville ging het in het begin om een goedgekeurde demonstratie tegen de afbraak van een monument voor generaal R. Lee, die radicaal links niet kon verdragen.

Ideologie-val

Net zomin als links president kan verdragen, die aan beide kanten tussen fatsoenlijke mensen en onacceptabele geweldplegers wil differentiëren. Trump heeft de dubbele moraal sarcastisch samengevat: moeten binnenkort ook standbeelden van Washington en Jefferson neergehaald worden, die immers ook “slavenhouders” waren?

Maar nee, dat waren immers de goeden, trapt zelfs de eerder serieuze “Neue Zürcher Zeitung” in de ideologie-val. De president zou geen “moreel kompas” hebben, omdat hij niet, zoals zijn voorganger, onvoorwaardelijk voor één kant partij zou kiezen. Trump´s taboebreuk heeft het meten met twee maten, dat het politieke klimaat vergiftigt, meedogenloos aangesproken en aan het eigenmachtige linkse geweld met “#AltLeft” een naam gegeven waarmee het in het vervolg benoemd kan worden. Dat zal het linkse media-establishment hem niet snel vergeven.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Trump´s taboebreuk

 1. koddebeier zegt:

  Wereld wijd zouden die linkse smeerlappen van Antifa vernietigd moeten worden !

  Liked by 2 people

 2. T.Troubadour zegt:

  De Linkse Media zijn de Linkse leugenpers,Fakenews etc.Gelukkig heeft de meederheid in de USA zijn buik vol van deze media en is de waardering gezakt tot een all time low.
  NU in Nederland nog neem de pers en de tv niet meer serieus ,noem het probleem bij naam en boycot alle opinie programma s zodat U zich niet laat meeslepen in het gif van de MSM

  Liked by 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Het is heel erg dat een jong mens het dodelijk slachtoffer is geworden van deze onnodige ‘rel’.
  Maar dat spreekt de daders aan beide kanten niet vrij van schuld, want die is er wel degelijk. Daarom kan men niet spreken van ‘rechts’ geweld alleen. Het gebeurde aan beide kanten en ja, Trump heeft het benoemd. Voor de eerste keer werd er eens rechtuit en eerlijk de waarheid benoemd. En inderdaad, links kan de waarheid niet verdragen, links kan geen kritiek verdragen, hoe waar ook. Rechts moet maar alles tolereren, omdat links wordt beschermd door de over-meerderheid van linksen die zich intellectuelen noemen en het niet zijn en die de hele wereld mee proberen te trekken in hun achterlijke visie.
  Trump is Trump en hij zegt wat hij denkt, niet wat hem is opgedragen door zijn achterban en hij heeft gelijk. Het feit dat hij niets persoonlijk zegt over het slachtoffer aan de linkse zijde, is niet het bewijs dat hij de onnodige dood van een jong persoon steunt, of dat hij niet tegen onnodig geweld is. Hij spreekt hen toe als realist en dat zouden meer ‘leiders’ moeten doen. Aan algemene uitspraken heeft niemand iets, want dat is zo’n gewoonte geworden, dat mensen het verwachten en er al niet meer naar luisteren, want het zegt sowieso niets.

  Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Er was helemaal geen “rechts” geweld, bekijk de video’s maar.
   En Trump heeft dat heel goed gezien.
   Er was alleen maar smerig slinks geweld, linkse antifa debielen uit heel usa gingen daar demonstreren en er een puinhoop van maken.
   Een voordeel, de gewone “rechtse” man/vrowu is daar tot de tanden bewapend en gaat het fout dan knallen ze alle slinkse ratten de straat af. Heel anders dan bij ons, hier is slinks bewapend en de gewone man/vrouw niet!!!

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Drs P.
    Kijk.
    Uw reactie is tot nu toe de enige reële reactie die de werkelijkheid benoemt.
    Vind ik.
    Het benoemen van het feit dat er géén rechts geweld was totdat de linkse geweldplegers het te ver hadden laten komen.
    Het voordeel dat de gewone rechtse man/vrouw daar bewapend is.
    Daar wil ik nog eens opnieuw aan toe voegen dat het onjuist is dat de dood van het slachtoffer werd veroorzaakt door ’n opzettelijke aanrijding.
    Daar is niets van waar…
    Bekijk de video!

    Like

 4. Mary zegt:

  Ondertussen is het overgrote merendeel van de Amerikaanse kiezer een Trump kiezer dus het holle geschreeuw van de, vaak daarvoor betaalde, “marxisten” zal als het er op aankomt platgewalst worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het gevaar van een totale burgeroorlog in Amerika is er wel degelijk.
   Links (Soros ea.) zet alles op alles om Amerika in een interne oorlog te storten.
   Als het niet zo ver komt hebben we geluk gehad.
   Een burgeroorlog of zelfs alléén maar sterke geweldexplosies, zouden nadelig zijn voor de invloed van Trump in Europa.

   Like

 5. Eduard uit Breda zegt:

  De uitkeringen van antifa aanhangers stoppen helpt ook om het links gevaar in te dammen

  Liked by 1 persoon

  • Stef zegt:

   Dan moeten er eerst nog vele andere uitkeringen stop gezet worden. Gezien het overzicht in de telegraaf deze week van bijstandsuitkeringen in a.dam.r.damnijmegen en Arnhem.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als je het over Amerika hebt: Daar stellen de uitkeringen nog wel een tandje minder voor dan bij ons!
   Dus of dat dáár de benodigde indruk zou maken…..

   Like

 6. Wolf zegt:

  Geweldig! Een President van het machtigtigste land op aarde . Wat zullen de linksgekkie’s de komende jaren ZUUR zijn. HEERLIJK! Jaren ja, wat deze woorden van Dhr. Trump slaan diepe wonden bij de fascistische linkse griezels.

  Like

 7. Jan zegt:

  Hillary Clinton prijst Robert Byrd, KKK, als haar mentor inspirator

  Like

 8. Jan zegt:

  New York City church removes two plaques honoring Confederate General Robert E. Lee


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4795552/NYC-church-remove-2-plaques-honoring-Robert-E-Lee.html

  ISIS

  Liked by 1 persoon

 9. Wolf zegt:

  Wat Dhr. Trump in zijn pinkje heeft ,heeft Pinoccio Rutte nog niet in zijn lieg neus.

  Like

 10. Jan zegt:

  Zuckerberg weer in actie: Trumpaanhangers van Facebook/Fascistbook verwijderd

  Facebook shut down an anonymous group used by its Trump-supporting employees after people started harassing one another
  https://www.businessinsider.nl/facebook-shut-down-anonymous-chat-group-for-employees-2017-8/?international=true&r=US

  Hatespeech, wat niet bestaat, is alles wat geen links gelul is

  Like

 11. Jan zegt:

  Linkselement gaat door het lint: “You think you can roll your eyes because you are a man”

  video/1

  Like

  • Republikein zegt:

   Oud-president Obama van de VS heeft een Twitterrecord verbroken. Een bericht over het racistische geweld in Charlottesville is meer dan drie miljoen keer geliket. Geen enkele andere tweet werd zo vaak leuk gevonden. Het bericht is daarnaast ook nog 1,2 miljoen keer gedeeld.

   Van onze eigen leugenpers, de NOS.
   https://nos.nl/artikel/2188240-obama-s-tweet-over-charlottesville-meest-gelikete-ooit.html

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat ’n zalige gedachte dat al dat linkse schorem hier in Nederland en vooral in Duitsland en in andere landen in Europa, géén ènkele invloed kan uitoefenen ten nadele van Trump.
    Het enige wat ze kunnen bereiken is het met elkaar wentelen in hun linkse afkeer van iemand die hun trofee (Clinton) wegvaagde.
    Stelt zich de vraag WAAROM men zich hier zo drukmaakt over ’n president in ’n ver land waarmee ze helemaal niets te maken willen hebben…?

    Vooral in Duitsland is de nieuwsgaring totaal op hol geslagen.
    Het is volkomen abnormaal te noemen dat men zich dàg na dàg en dat 24 uur van elke dag boos maakt op Trump, en werkelijk ALLES wat de goede man zegt of doet ten diepste en stelligste veroordeeld!!!

    Er is sprake van een lawine van ongecontroleerde HAAT.
    Hier zitten Soros en die vervloekte EU achter!

    Liked by 1 persoon

 12. Beschouwer zegt:

  Bij links is het dat wat niet mag zijn is niet. Dus als links vind dat de schuld van het geweld bij rechts ligt dan mag de waarheid dat beiden schuld hebben niet zijn. Links is vies vals en psychopatisch. Trump zegt lekker wel waar het op staat dat beide schuldig zijn aan het geweld. Die burgeroorlog komt er wel daar en dan zullen er heel wart linksies een portie klappen krijgen. Ze hebben er zelf naar gevraagd door de voortdurende provocaties. Helaas kan dan zo;’n burgeroorlog gebruikt worden door deep state om de staat van beleg in te voeren en de rechtse milities te gaan ontwapenen zoals Obama wilde (en Hitlery Clinton ook) . Gelukkig zit Trump in het Witte huis en die laat zich hopelijk niet op de kast jagen om de staat van beleg af te kondigen.

  uit pure frustratie gaat links er dan maar provocerend toe over om nog meer beelden van Confederacy helden kapot te maken. Links blijft provoceren. Ik hoop dat ze zelf in de val vallen die ze zelf opzetten.

  Like

 13. Renske zegt:

  Ik zag het precies zo als Trump. Gisteren voor het eerst sinds tijden dat progamma op rtl4 bekeken. In de plaats van Umberto zat er een die volgens mij Beau heet. Een man aan die tafel liet ook duidelijk zien met twee filmpjes dat het geweld van beide kanten komt. Je ziet gewoon hoe het slikken is voor de rest van de tafel en hoe inhoudsloos die Beau is. Het zit er zo ongelofelijk ingebakken dat links alleen maar lief is. Hij ontkrachtte dat en echt lekker komt het bij die gasten niet over. Je merkt het aan alles.Ook weer zo’n griet die met haar kind naar een afrikaans land gaat met haar zoetsappige gehijg. Gatverdamme Enfin bekijk het progamma van gisteren zelf maar.

  Like

  • Wolf zegt:

   Renske, ik geloof u op uw woord. De linkse anti zwarte pieten rtl zenders boycotten we door er NIET meer naar te kijken. Ook de npo propaganda staat al 11 jaar op zwart bij ons. Geen links vergif in onze huiskamer.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee dank je wel Renske.
   Kijk jij maar eens naar “JINEK”…!
   Dáár is het nog veel erger.
   De heks zit aan het hoofd van de tafel die verder gevuld is met aanstormend links journaille, voorzitsters van bewegingen voor méér islam en méér vluchtelingen.
   BN-meelopers en sters. Links-verwarde sportidolen met een IQ van 80.
   Etcetera.
   Walchelijk is niet meer de juiste omschrijving.
   De omschrijving “manipulatrice” verbleekt volkomen als je die opgefokte linkse
   hyena bezig hoort en ziet.
   Trump wordt afgeschilderd als een bijzonder gevaarlijke krankzinnige die een dodelijke injectie moet krijgen…

   Beginnend als nieuwslezeresje met 25.000 Euro per jaar heeft ze zich opgeneukt tot “programmamaakster”.
   Nu goed voor zo’n 3-5 ton per jaar…

   Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Zou hier sprake kunnen zijn van belastingontwijking?
    Ik ga niet nog eens copy/paste toepassen, maar regels zijn regels en daar hoort ook fraus legis bij.
    Ennuh, hoe nu verder met het Glazen Huis.
    Ik maak me grote zorgen want, en ik plak:

    Om in de buurt van (of boven) zijn huidige salaris te komen, had Beelen maar één optie: een overstap naar de commerciële radio. John de Mol, die zijn vier stations Sky, Radio 10, 538 en Veronica wil versterken met bekende namen, trok al een tijdje aan hem. Als ochtend-dj van 3FM verdiende Beelen circa 550.000 euro per jaar. Dat bedrag is na zijn verhuizing naar het weekend aangepast, maar nog niet zodanig dat hij op het nieuwe maximum van 181.000 euro uitkwam.

    Toegift, 2 in 1.
    http://www.ad.nl/show/kims-kunstige-tepel-en-maik-geschrokken-in-barcelona~ac176177/

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wel ’n ongelofelijk mooi meisje Republikein!

    Liked by 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Inderdaad Paul, dan vind ik Pauw nog wel enigszins meevallen, hij kan soms lekker uithalen.

    Like

 14. Pilgrim zegt:

  De hypocrisie van Links

  Merkwaardige zaak eigenlijk, die beeldenstorm van die linksen tegen die monumenten. Ze maken nu een groot punt van die slavernij, maar dat deden hun ideologisch gezinde voorvaderen niet toen die slavernij er nog was!

  Die slavernij zou een ‘rechts’ intem zijn, waar links natuurlijk tegen protesteert. Want links is maatschappij/cultuurkritisch en daarom tegen de verfoeilijke uitwassen van de onrechtvaardige kapitalistische maatschappij en ook die maatschappij zelf. Althans dat is het beeld dat veel mensen hebben… Maar klopt dit wel helemaal?

  Links en Rechts in de politiek zijn ontstaan door de zetelverdeling in het Franse parlement in 1789. Maar er was meer aan de hand, want de verdeling was geen toeval.

  Links en rechts of rechts en links?

  Een intrigerende vraag is hoe werd bepaald wie links en wie rechts van de voorzitter kwamen te zitten? Was dat echt toeval? Volgen Bienfait is die keuze geen toeval want zij is gebaseerd op een diep verankerde dichotomie waar ook links en rechts deel van uit maken. Dit kennen we bijvoorbeeld ook uit de Bijbel: in Mattheüs 25 vers 33 wordt bijvoorbeeld aangekondigd dat de Mensenzoon ‘de schapen rechts van zich [zal] plaatsen, en de bokken links.’ Uit antropologisch onderzoek blijkt dat het links-rechts dualisme bij veel volken (ook niet Westerse) voorkomt.

  http://sargasso.nl/links-en-rechts-deel-2-oorsprong-en-geschiedenis/

  Rechts en links hadden in de culturen van veel volken dus de betekenis van Goed en Fout. In het Latijn worden de termen rechts en links vertaald als rexter en sinister. Maar welke betekenis heeft het woord sinister in onze cultuur?

  De etiketje ‘links’ en ‘rechts’ worden tegenwoordig vrijwel altijd gebruikt voor respectievelijk ‘cultuurkritisch’ en ‘cultuurbevestigend’, waarbij door de media en de elite het beeld wordt gewekt dat cultuurkritisch beter is dan cultuurbevestigend. Want dan verbeter je immers de maatschappij? (Althans dat denken ze…) Maar er zit een heel subtiel bedrog in dat een oppervlakkig waarnemer niet direct opmerkt. Want wanneer je wat scherper kijkt naar het politieke Links gaat het hier alleen maar om SOCIALISTISCHE cultuur/maatschappijkritiek! Geen andere. Er bestond in onze westerse cultuur echter ook altijd christelijke maatschappijkritiek. Het lijkt soms wel of met de neergang van het christendom het al dan niet gematigde socialisme daarvoor in de plaats gekomen is.

  De afschaffing van de slavernij is het gevolg van uitsluitend christelijke maatschappijkritiek en dan ook nog van voornamelijk conservatieve kerkgenootschappen (Quakers, Unitarian church). De zogenaamde ‘progressieve’ socialisten hadden hier part nog deel aan! Veeleer integendeel, want vrijwel alle socialisten in de 19e eeuw waren racist en vaak ook antisemiet (en zelfs vaak nu nog). Karl Marx was een voorstander van de slavernij omdat anders de economie van Amerika in zou storten. Van hem is ook het woord ‘holocaust’ afkomstig. Hij zag het socialisme als een nieuwe fase van de evolutie die het kapitalisme zou opvolgen, maar primitieve volkeren die zelfs de fase van het kapitalisme nog niet bereikt hadden konden wat hem betreft wel in een holocaust ten onder gaan. M.a.w. dus vernietigd worden.

  De Democratische Partij van Amerika was ook altijd dé racistische partij van Amerika en de pro-slavernijpartij. De KKK was ook een uitvinding van de Democraten die later door de republikeinse president Grant de kop werd ingedrukt.

  De afschaffing van de slavernij was zeker een vorm van sociale vooruitgang, maar niet volgens de socialistische opvattingen over vooruitgang (progressie) van die tijd! Maar kennelijk nu opeens wel?? Willen die linksen op deze manier een inhaalslag maken!?? Het zijn de grote ‘dappere’ bestrijders van het ‘racisme’ dat ze kennelijk uitsluitend identificeren met ‘rechts’ (en dat is in feite alles wat niet socialistisch is). Ook kritiek op de islam (wat geen ras is) wordt afgedaan als racisme. Churchill zou in hun ogen ook ‘extreemrechts’ zijn want hij vergeleek de Koran met Mein Kampf en wat bedoelde hij toen hij het had over een cultuur die het waard is om verdedigd te worden? Wat de geallieerden gedaan hebben in WO2 was in feite heel erg (westerse) cultuurbevestigend (dus ‘rechts’). Churchill moest echt een brug slaan naar de socialisten om ze aan zijn kant te krijgen om oorlog te voeren met Duitsland. En tja,… zelfs die racistische nationaal-socialisten, die zijn vijanden waren, noemden zich LINKS en waren dat ook omdat het nat.-socialisme een afsplitsing was van het internationale socialisme, wat zijn oorsprong vond in Amerika en dus niet Europa of Duitsland. Het was dus ook gewoon een vorm van socialisme en werd aanvankelijk ook gewoon als zodanig herkend.

  Goebbels: “Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok.”

  Cultuurbevestiging en cultuurkritiek kan allebei wel zowel goed als verkeerd zijn. Het gaat om het soort kritiek en waar je kritiek op hebt en wat je verdedigd (bijvoorbeeld waarden) als cultuurbevestiging.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=22&t=26255&start=50#p432470

  Liked by 2 people

  • H J zegt:

   Links Amerika, cq de Democraten waren tegen de afschaffing van de slavernij. Weer een duidelijk voorbeeld dat alles wordt verdraaid.. Nu gebruiken ze het thema om de niet linkse te demoniseren en te attaqueren. Dit is een duidelijk staaltje van herhaling van de jaren 1930. De methode om het volk in een bepaalde richting te manoevreren wordt gewoon herhaald en je kunt nu zelf invullen wat er gaat gebeuren. De grote massa is nog steeds even dom als in de dertiger jaren en het enige wat ze kunnen stamelen is “Wir haben es nicht gewusst” My ass!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Pilgrim.
   Bijzonder deskundig.
   Beeldenstorm van links merkwaardig?
   Kun je wel zeggen en zeker vanuit de historische contex bekeken.
   Maar we mogen nooit vergeten dat “MEN” altijd ’n hangertje nodig hebben/heeft om “de zaak” aan op te hangen.
   Die ophanger: “Het onrecht dat Amerika nooit verlaten heeft in de vorm van de eeuwige slavernij.”
   En daar zou rechts de schuld van zijn.
   Historisch dus volkomen onjuist, en dat maakt het nu juist zo leuk.

   Jammer overigens ook van die leuke beelden en die leuke vlag.
   Maar links moet oppassen want de werkelijke oorzaak “Trump moet weg”, gekoppeld aan de nog steeds aanwezige patriottische gevoelens bij zeker 50% van de Zuiderse Amerikanen, dit weer gevoegd bij de liefde van de Amerikaanse verschoppelingen in de samenleving voor verlosser Trump, kunnen nu wel weer opnieuw de aanleiding zijn tot een geweldexplosie die Amerika weer in tweeën kan splitsen..

   Liked by 1 persoon

 15. dikke journalist Robert Jensen gaf – net als Trump – in RTL Summer night een goede beschrijving van de feiten en meldde – zeer juist – dat gewelddadig links begon met geweld tegen politie en tegen rechts en betaald werd door Soros en de Clinton stichting (betaald door terreurstaten Iran en Saudi Arabie) ; de staatspropagandaomroep meldt dit laatste nooit

  Like

 16. Jan zegt:

  En het volgende staat op de lijst van de fascisten om vernietigd te worden: Mt. Rushmore

  Wilbert Cooper wrote an article in VICE Magazine attacking the Founding Fathers of the Unites States and called for Mount Rushmore to be blown up–just like ISIS would.

  Like

 17. Jan zegt:

  Linksvolk compleet over de rooie nadat Trump3 september tot ‘nationame biddag’ heeft ingesteld.

  What religion are we Praying in? Are you forcing the atheists to pray too? You do realize you can’t force this on us right
  — Ed Krassenstein (@EdKrassen) September 3, 2017

  Nobody cares what you think. Soon you won’t be president and you’ll be a stain on both American history, and your family’s.
  — Dave Weasel (@DaveWeasel) September 3, 2017

  You’d need a soul for that—and you’re one short.
  — John Pavlovitz (@johnpavlovitz) September 3, 2017

  Hear ye, hear ye, I proudly proclaim that you can bite off your own dick.
  — Brandon Bird (@Brandon_Bird) September 3, 2017
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/evil-liberals-attack-potus-trump-declares-sunday-national-prayer-day-harvey-victims/

  Like

 18. Jan zegt:

  Trump bekritiseert het socialistisch Venezuela in de VN en breekt het socialisme in het bijzonder af in een toespraak in de VN. Reactie aanwezigen: ?????WTF?????

  The problem in Venezuela is not that socialism has been poorly implemented but that socialism has been faithfully implemented. (long pause) From the Soviet Union to Cuba to Venuzela, wherever socialism or communism has been adopted it has delivered anguish and devastation and failure.

  video/1

  De reactie laat zien dat de VN niets anders is dan een criminele communistenkliek

  Trump vertelt de VN ongezouten dat zij feitelijk een stel incompetente assholes zijn omdat zij de Irandeal van Obama goedkeurden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s