HET GEVAAR ZIT NIET IN ISLAMITISCHE TERRORISTEN, MAAR IN DE TERRORISTISCHE ISLAM

Screenshot_117

(Door: “M.A.L. Sion”)

Europa is in groot gevaar. Aanslag op aanslag en de veiligheidsdiensten kunnen ze niet allemaal voorkomen. Europa respectievelijk de diverse landen worden geregeerd door partijen en leiders die te laf zijn om de belangen van hun landgenoten echt te verdedigen. Het zijn ambtenaren die niet verder komen dan het woord op papier. In hun slappe beleid hebben ze de slagkracht van de krijgsmacht van de landen uitgehold om met uitgespaard geld sociale uitgaven te doen om de bevolking zoet te houden. Deze laffe regenten en de hen omringende elite zouden een voorbeeld moeten nemen aan:

Screenshot_116

– Godfried van Bouillon, die een gemakkelijk leventje als vorst in Europa opgaf om te gaan strijden tegen de islam in het Midden Oosten.

Screenshot_115

– Koning Jan III Sobieski van Polen, die op het juiste moment Wenen te hulp snelde om de aanval van de moslims af te slaan. Hiermee voorkwam hij dat een groot deel van Europa onder de voet gelopen en islamitisch zou worden.

Screenshot_114

– Karel Martel, die de moslims uit het zuidelijk deel van Frankrijk verdreef en ze tot ver in Spanje achtervolgde.

Deze helden begrepen dat er niet gevochten moest worden tegen islamitische terroristen, maar tegen de TERRORISTISCHE ISLAM. Ze wachtten niet af of er ergens een aanslag gepleegd zou worden, maar vielen aan. Dankzij hun moed leven we in een vrije samenleving in plaats van een Europees KALIFAAT.

Maak een eind aan de terreur van de jihad. Deze moordopdracht behoort tot het ideologische deel van de islam. De jihad wordt gebruikt om het territorium van de islam uit te breiden tot de uiteindelijke vorm van een alles overheersend wereld-kalifaat. De jihad staat in dienst van het zogenaamde godsdienstige element van de islam. Ten onrechte trachten veel ‘appeasers’ het kwaad van de ideologie te verdoezelen met de door de islam zelf verspreide slogan dat de islam de godsdienst van de vrede is. Gedurende 1400 jaar heeft de islam een bloederig spoor van dood en verderf getrokken door Europa, Azië en Afrika. Schatting van historici: tegen de 300.000.000 slachtoffers. Van de moorden in het verleden zien we niet meer dan wat tekeningen en schilderijen. Tegenwoordig kan het resultaat van deze gruweldaden op tv getoond worden. De schokkendste beelden worden niet uitgezonden. Via de sociale media komen deze wel naar buiten.

De beelden van de recente moordpartij in Barcelona waren schokkend. Ik zag een man met onder de knie alleen een stuk bot en verder grote plassen bloed. Mohammed was zo gek om zijn strijders voor te houden dat ze als martelaar in het paradijs maagden zouden krijgen. Deze leugen wordt tot op de dag van vandaag geloofd door de van jongs af aan geïndoctrineerde moslims. Ze zijn bereid als zelfmoordterrorist op te treden en ze denken dezelfde beloning te krijgen als ze tijdens of na een aanslag doodgeschoten worden. Ondanks de veelgehoorde strijdkreet “Allahu Akbar!” laat Allah zich niet zien. Vrijwel zeker omdat hij niet bestaat.

Trap niet in de Taqqiya-achtige veroordelingen van de terroristische aanvallen door islamitische woordvoerders. Islam is geen vrede, maar al 1400 jaar moord en doodslag. ISLAM ??? – Weg ermee !!! – Indien niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Grote Europeanen gingen ons voor.

Door:
“M.A.L. Sion”
(malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten http://depatriotten.weebly.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Historie, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op HET GEVAAR ZIT NIET IN ISLAMITISCHE TERRORISTEN, MAAR IN DE TERRORISTISCHE ISLAM

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De islam de wereld uit, om te beginnen uit Nederland!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 2. Arnold Meijer zegt:

  Het gevaar zit em in antifa idioten zoals nu in Barcelona die rechtse demonstranten aanvallen! Over een week zijn de aanslagen niet het werk van islamitisch tuig maar van rechts!

  Er moet kennelijk nog veel vaker ‘allah ahkbar’ uit door mensen menigten heenploegende trucks worden geroepen. Opdat het volk krijgt wat het verdient!

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  M.A.L. Sion, met jouw patriottische intenties is op zichzelf helemaal niets mis!
  Zet je theoretische initiatieven nu eens definitief om in concréte acties en I’ll join the club again! Maar dan wèl naar buiten treden!
  What about de draad oppakken, waar Wagensveld hem van meet af aan heeft laten vallen? Onopvallende -in den beginne- ávondwandelingen, man! Eens per week. In één bepaalde plaats. -Amsterdam of Utrecht of zo. Om te beginnen ZONDER PONTIFICAAL AANWEZIGE WOORDVOERDER.
  En het níet laten afhangen van het aantal deelnemers: Dat moet gróeien. Of niet, maar dat zie je dán wel weer.
  Ikzelf zou zeggen: Probéér het eens: Als je het goed nagaat, is het hier nog NIET geprobeerd.

  Geliked door 3 people

 4. Na de aanslag in Barcelona: De politiek correcte NPO-bingokaart. De meeste opmerkingen zijn alweer voorbijgekomen……..

  Geliked door 1 persoon

  • ReneKampers zegt:

   Ik had graag in die NOP kaart nog gelezen ….enkele linkse Gutmenschen bij vergissing gedood door een terroristische aanslag ….IS biedt zijn excuses aan en betoond zijn medeleven

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Gerard de Boer op 18/8 om 23:13

   Het kon niet uitblijven, dit soort nietszeggende uitspraken. We hebben ze al …tig keer gehoord, en wat mij betreft gaan ze dan ook het ene oor in, het andere uit.
   Zolang DE ISLAM (en dan ook echt als énige DE ISLAM) niet hardop genoemd wordt als veroorzaker van een inmiddels wereldwijde genocide tegen álle mensen die niets van allah en zijn zogenaamde profeet willen weten, zal er ook wereldwijd niets veranderen, en mogen we vrezen voor de toekomst van zeer veel mensen!
   De islam is er op uit om wereldheerschappij te krijgen, en zal niet nalaten dit gepaard te laten gaan met zeer veel bloedvergieten. Omdat allah dit zogenaamd heeft bevolen in zijn walgelijke boek.

   Alle hierboven genoemde uitspraken kunnen wat mij betreft de prullenbak in. Een ieder die dit soort uitspraken doet, houdt in feite moslims de hand boven het hoofd.

   Geliked door 1 persoon

 5. Charles Martel zegt:

  De enige die aan dit lijstje toe te voegen is, is ene zekere Donald Trump. Hij heeft weer eens gelijk met zijn verwijzing naar generaal Pershings. Psychoten kan je alleen maar psychotische argumenten bestrijden. En waarom zou je kogels niet in varkensbloed mogen drenken als het allemaal toch niets met islam te maken heeft? Wie reageert er nu psychotisch?

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Godfried van Bouillon, Koning Jan III Sobieski en Karel Martel waren grote krijgers. Maar ze vielen in het niet bij wat Koning Vlad(imir) van Walachije met de Turken uitspookte.
  Koning Vlad had een groot aantal Turkse soldaten gevangen genomen. Hij liet een lange stol met een punt in hun aars steken, die er bij hun keel weer uitkwam. Zo zette hij een paar duizend gespietste Turkse soldaten op een veld waar het binnenkomend Turkse leger langskwam. Het was zo’n gruwelijk gezicht, dat het Turkse leger niet verder durfde en op de vlucht sloeg. Zo kon het ook natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thom zegt:

  stol moet zijn stok (spiets, speer)

  Like

  • renato zegt:

   Lees het boek “De brug over de Drina” van Ivo Andric. Hier doet hij verslag van de Turkse overheersing in de Balkan. Hij beschrijft in deze historische roman de Turkse methode om de autochtone bevolking te intimideren. Zoals het via de anus met een houten hamer doorboren met een spies en wel zodanig dat de vitale delen niet werden geraakt en de punt er naast het hoofd weer uit kwam. Zo bleef het slachtoffer nog een paar dagen in leven en werd de spies recht overeind in het midden van de brug opgesteld. Iedereen die de brug overstak werd hiermee te kennen gegeven dat hun leven aan een zijden draadje hing. Vlad heeft het dus goed begrepen. Oog om oog……

   Like

 8. Ga dat maar eens in Barcelona vertellen:
  * * *
  BARCELONA: “wij hebben geen angst “, wordt door 10-duizenden inwoners van Barcelona gescandeerd.
  …………..
  “Wij zullen ons nooit laten inpalmen door angst”, was te lezen op een bord dat meegedragen werd tijdens de betoging en de minuut stilte ten ere van de slachtoffers van de aanslag.
  Emotie en waardigheid, de sentimenten begeleidden de minuut stilte.
  “No tinc por, no tinc por” ,)”No tinc por, no tinc por”
  ( wij hebben geen angst in het Catalaans )
  werd tientallen keren gescandeerd.
  Op de plek van bezinning die spontaan plaats vond op de Ramblas waar de auto op de mensen inreed een bericht: “WIJ ALLEN ZIJN BARCELONA.”

  Kaarsen, bloemen en berichtjes op de Ramblas, het gebruikelijke ritueel…………

  Like

  • Cathja zegt:

   Al die schreeuwers met hun “wij hebben geen angst”, hebben waarschijnlijk zelf nog nooit een dierbare verloren bij een gruwelijke aanslag. In plaats van zichzelf te overschreeuwen kunnen ze beter stil zijn, en dankbaar dat het hen zelf niet getroffen heeft.
   Ik houd meer van ingetogenheid, i.p.v. te scanderen: ” wij zijn Barcelona”. Dat slaat totaal nergens op!

   Like

 9. Beschouwer zegt:

  Dit artikel geeft al lang weer dat is de islam onderwerping eist aan de islam

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: Hoelang nog … | Nageltjes

 11. Elisah zegt:

  De islam die zichzelf vredelievend noemt, is oorverdovend stil….

  Like

 12. Pingback: PIZZA EN HELDEN | E.J. Bron

 13. Zijlstra zegt:

  @ Cathya
  Wat willen die mensen in Barcelona anders doen. Ze hadden eigenlijk nog speklappen om hun
  oren moeten hangen om IS te tergen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s