Islamterreur – we bevinden ons in oorlog

Screenshot_105

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De “Islamitische Staat” heeft de oorlog verklaard aan de westerse beschaving. Meermaals, indringend en op niet mis te verstane wijze. De soldaten in naam van Allah laten hun woorden ook volgen door daden en trekken een spoor van bloed door heel Europa. De “Wir schaffen das”-elites sluiten zich ondertussen op achter kogelwerend glas en antiterreur blokkades voor vrachtwagens, maar de eigen bevolking en zelfs de eigen landsgrenzen laten ze zonder bescherming achter.

journalistenwatch

Westerse regeringen bombarderen als jarenlang de “Islamitische Staat”, ze voeren daar oorlog. Zelfs de morele grootheidswaanzinnige Merkel neemt deel aan deze oorlog, uiteraard alleen maar op de haar kenmerkende huichelachtige wijze. De Duitse belastingbetaler mag weliswaar miljarden betalen voor het aanschaffen van tanks en gevechtsvliegtuigen, alleen schieten of bombarderen mogen Duitse soldaten natuurlijk niet. De luchtmacht mag alleen foto´s maken, doelwitten uitzoeken, opdat de heerschappij van de kanselier geen krassen krijgt door eventuele onfraaie beelden.

Duitsland bevindt zich in oorlog

Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Denemarken, Australië, Canada, Groot-Brittannië, Amerika en nog andere landen nemen officieel deel aan deze oorlog. Eerst werden onder het dak van de NAVO op 5 september 2014 in Newport in Wales een internationaal militair bondgenootschap in het leven geroepen. En na de gecoördineerde terreuraanvallen van de “Islamitische Staat” op 13 november 2015 in Parijs, met 130 doden en 352 gewonden, vroeg Frankrijk op 17 november de bijstand van de andere EU-landen in het kader van de regelingen van de gemeenschappelijke veiligheids- en defensiepolitiek volgens Art. 42 alinea 7 van het EU-verdrag aan.

Duitsland bevindt zich dus officieel in oorlog met de “Islamitische Staat”, om het even hoe de woordacrobaten uit Berlijn deze toestand proberen te bagatelliseren.

Als men zich van deze achtergronden bewust is, dan is de actuele berichtgeving van de mainstream media nauwelijks meer te verdragen. Zelfs in het aangezicht van de plassen bloed op de winkel-boulevard van Barcelona, van kapot gereden kinderen en vrouwen, van 100 gewonden en mensen, die nog steeds in de ziekenhuizen voor hun leven vechten, wijken de staatsjournalisten van de ARD en het ZDF niet af van hun dagelijkse hetze tegen Trump, de AfD of het Duitse leger.

De islam is het gouden kalf van de politiek correcten

Ik walg alleen nog maar van deze ideologische journalistiek, net zoals van de in beeld komende teksten van Merkel en consorten, die weigeren om islamitisch terrorisme ook duidelijk als zodanig te benoemen. Wat hebben de massamedia de afgelopen dagen een druk op Trump uitgeoefend dat hij de daders van Charlottesville en hun motieven onbetwistbaar bij de naam noemt en deze ideologie duidelijk veroordeelt.

En nu, na Nice, na Parijs, na Londen, na Berlijn, na Ansbach, na Würzburg en nu na Barcelona – niets. Helemaal niets.

De islam is al lang het gouden kalf van de politiek correcten geworden.

Ook de gepubliceerde differentiatiewaan van de media dient alleen nog maar als middel tot doodslag om iedere discussie over de islam te wurgen.

Islam, islamisme, radicale of politieke islam, het interesseert me niet meer. De terroristen doden in naam van de islam en deze barbarij wordt duidelijk door de koran gelegitimeerd. Punt. Niemand betwist dit serieus.

De aantallen islamitische “bedreigers”, dus vijandige soldaten die ongehinderd West-Europa en Duitsland binnengekomen zijn, worden door de veiligheidsautoriteiten al lang geschat op tienduizenden. Nu, op het moment dat de “Islamitische Staat” de ene na de andere nederlaag wordt toegediend, verwachten mensen van de geheime dienst een ware vloed van ISIS-strijders op het Europese continent. De regering-Merkel houdt desondanks vast aan open grenzen en een ongecontroleerde immigratie uit islamitische oorlogsgebieden. In plaats van vijandige soldaten, spreek bij de autoriteiten bekende islamitische “bedreigers” op te pakken, ze in de gevangenis te gooien of uit te zetten, laat de Duitse regering ze vrij door Duitsland´s straten wandelen en verzorgt ze bovendien nog met woonruimte en financiële middelen. Wat een waanzin.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Westen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Islamterreur – we bevinden ons in oorlog

 1. Marlies zegt:

  Las zojuist ook op JouWatch, dat Michael Stürzenberger van PI-News vanmiddag veroordeeld is tot 6 maanden gevangenisstraf wegens “hetze tegen de islam”. Hoe ver kan dit nog gaan? Is men desperaat of overmoedig? Onbegrijpelijk

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat?! Michael Stürzenberger?! DAT IS DE LIMIT!!! Hiertegen moet een protest georganiseerd worden, GODVERDOMME!!! Ik wou, dat ik op dot moment in Duitsland kon zijn, dan dééd ik het óók!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Marlies 19 augustus 2017 om 00:10

   Ik begin steeds meer te geloven dat we te maken hebben met duivelse krachten.
   Daartegen valt niet tegen te vechten. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel leugens en onbegrijpelijke kromheid meegemaakt.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    1 keer ‘tegen’ te veel

    Like

   • M. zegt:

    Ik denk dat je dat juist ziet. Satanische rechtspraak waarbij slachtoffers veroordeeld worden die protesteren tegen hun ondergang .
    Daders een aai over de bol.
    Rutte heeft trouw beloofd aan EU en aan de paus en beide hebben dezelfde ideologie waar niemand commentaar op mag hebben en ons land mee vol gepropt word.
    Vandaar die steun en samenvoegen van de leugens in 1 kerk om wereldwijd een heksenjacht op de waarheid te openen.

    Geliked door 2 people

 2. jungleelephant zegt:

  Het gevaar zit in het wanbeleid van de diverse regeringen die de oren alleen maar naar de Brusselse maffia laten hangen!

  Geliked door 2 people

 3. Thom zegt:

  Het heeft niks maar dan ook niks met IS of El Qaida te maken. De islam beveelt zijn volgelingen om de wereld te veroveren. Één van deze manieren is door terreur.
  Een andere manier is door emigratie en een hoog geboortecijfer en het continu afdwingen van steeds verdere islamisering door continu verontwaardigd te zijn.
  Het is de aard van de islam, mooier kan ik het niet maken.

  Als je dit in Duitsland zou zeggen loop je het risico om een half jaar de bak in te draaien net als Michael Stürzenbergrt van Pi-news.net

  Geliked door 5 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Vreselijk is het! Echt, van deze man hadden ze áf moeten blijven!
   Die Merkel en haar kliek zullen er uitgewerkt moeten worden, hoe dan ook, al moet de onderste steen boven komen!

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 19 augustus 2017 om 07:23

    Hoe dan? Hoe kunnen wij in vredesnaam een eind aan de smeerlapperij maken?
    Met al die land- en volksverraders die de islam op ronduit griezelige wijze blijven verdedigen, beschermen en verafgoden is dat onmogelijk.
    We hebben geen wapens en we mogen zelfs onze woorden niet meer als wapen gebruiken.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat: Tóch die woorden blijven gebruiken: I.t.t. tastbare wapens kan je niet verboden worden, ze in bezit te hebben en dat is al wát!
    De politieke tegenstanders in de ergste dictaturen kon het woord óók niet ontnomen worden, al zette men ze 100 keer achter de tralies! En uiteindelijk, zo leert de geschiedenis, treffen die woorden áltijd doel!

    Geliked door 1 persoon

 4. Perfide Albion zegt:

  In Duitsland is Michael Sturzenberger veroordeeld voor het op Facebook posten van een historische foto van Adolf Hitler die de hand schudt van de toenmalige Groot Moefti en generaal in de SS.

  De Duitse rechters vinden dat Sturzenberger daarmee de islam demoniseert en zes maanden de bak in moet.

  Als er ooit een rechtvaardiging voor een revolutie gevonden moet worden dan is het deze schandalige uitspraak. Of we capituleren voor de islam en haar nazi vriendjes. Dat is ook een optie.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   De eerste conclusie is niet 100 maar 200% waar! De laatste is geen optie!

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Die laatste is niet van mezelf maar van Hans Janssen. Zat ie daar bij de jongens en meisjes van Pauw en die Witteman (geloof ik). Met een uitgestreken gezicht ” Capituleren kan natuurlijk ook, dat is ook een optie hoor!” En dan die geschrokken politiek correcte snuitjes aan tafel 🙂 Heerlijk!

    Is nog wel te vinden ergens in de krochten van de internets.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Ik plaats het filmpje.

   Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Ja blijkbaar is het een oorlog. De islam als woord betekent onderwerping aan de islam

  ofwel dat iedereen moslim wordt en zich onderwerpt aan de islam

  Like

 6. Renske zegt:

  Volgens het liefje van Jinek, die tegenwoordig onderdeel van de boedel van het progamma Jinek is, , is het allemaal hysterie van de mensen. Valt volgens hem allemaal heel erg mee en er zijn nog nooit zo weinig oorlogen geweest in vergelijking met vroeger. Dan begint ie over de terreurgroepen als de rote armee fraction etc. Hij vergeet de vele verkrachtingen in Zweden en de vele incidenten in Zweden en Duitsland/ Frankrijk te noemen. Ik zou die vergelijkingen van hem van nu en vroeger wel eens naast elkaar willen zien.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Totaal krankzinnig.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Stürzenberger veroordeeld omdat de waarheid niet uitkomt en Merkel de verkiezingen gaat winnen omdat:https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/the-irony-man/das-cdu-strategiepapier-wie-merkel-die-wahl-gewinnt/

  Een stukje satire van de schrijver Stephan Paetow:

  Jeder, der hier lebt, soll ein Auto haben. Aber keins, wo Dreck rauskommt, sondern ein Elektroauto. Das Wichtigste am Elektroauto ist die Batterie. Die braucht Sachen, die es in Deutschland nicht gibt. Deshalb kaufen wir die Sachen im Ausland. Und schaffen auch da Arbeitsplätze. Sogar Kinder helfen mit, die Zutaten aus dem Boden zu holen. Damit gibt Angela Merkel auch diesen Kindern eine Zukunft. Alle Autos, die noch mit Benzin oder Diesel fahren, schenken wir den Armen in Afrika und China. Oder wir machen Handys daraus.

  Wie wir von RTL erfahren haben, dürfen auch Schulkinder von bento und sogar youtuber der Kanzlerin eine Frage stellen. Zur Bildung. Da würden wir als Antwort vorschlagen:

  *Deutschland ist so ein tolles Land, weil die, die hier leben, so schlau sind. Die sind so schlau, weil wir Bildung haben. Die CDU/CSU will noch mehr Bildung haben. Ohne Bildung wissen viele gar nicht, ob sie ein Junge oder Mädchen sind. Oder wie man ohne Finger rechnet. Deshalb wollen wir ganz viele neue Schulen bauen und die alten Schulen reparieren. Wir wollen, dass jeder Abitur hat. Damit kann man dann studieren. Und dann wird man Doktor oder Astronaut. Wie ich, Angela Merkel. Ich habe nämlich auch studiert und war Astronaut. Und dann Bundeskanzler.

  Gute, Nacht!

  Zo is het, en goedenacht.
  Rest nog een slaapliedje.

  Geliked door 3 people

 9. ReneKampers zegt:

  Wat ik niet begrijp ! We zijn inderdaad in oorlog met die Islam Ten tijde van WOII was er verzet , de ondergrondse , sabotage , Het uitschakelen van Nazi’s , het waren heldendaden gepleegd door helden .Nu verneem ik van Marlies (19/8 0010) dat Sturzenberger werd veroordeeld tot 6 maanden gevangenisstraf wegens hetze tegen die Islam . Stel je voor 1945 gerecht veroordeeld man wegens hetze tegen de Nazi’s tijdens de oorlog .Zoiets lijkt lachwekkend , onvoorstelbaar,maar het werd realiteit door dat hedendaags vonnis. Mogen wij ons dan niet verdedigen tegen die troep moordadige achterlijken , noch kritiek uiten wanneer zij opnieuw slachtoffers maken of wordt dat ook strafbaar

  Geliked door 2 people

  • Perfide Albion zegt:

   Wij hebben geen toestemming nodig van wie dan ook. We zijn in oorlog en de vijand is de islam die gesteund wordt door communistische zwijnen als Rutte en Merkel. Alles mag in een oorlog.

   Geliked door 1 persoon

 10. zwartschakel zegt:

  Dezelfde üitspraak deed Mark Rutte ! Echter een Nederlander die “daar ten strijde trok tegen dit gevaar ,werd niet als “verzetsheld onthaalt ,maar in tegenstelling daar van gearresteerd ??

  Geliked door 2 people

 11. Harrie Vaes zegt:

  De bange leiders stellen…We moeten ons beschermen tegen terroristen door blokkades te bouwen……….?????
  Blokkades bouwen??????
  NEE….NEE…..NEE…..gestoorde minkukels…..EERST HET PROBLEEM ONDERKENNEN…..nl….DAT HET DE ISLAM ..IS….DE KORAN…..DIE DIT TERRORISME LEGALISEERT……We moeten de terroristen vernietigen . Te beginnen met de grenzen te sluiten en dan schoon schip gaan houden en alle verdachten ……zonder pardon ..opbergen nog beter ..opruimen.Dat is de enigste mogelijkheid om het terrorisme van deze islamitische moslim idioten te verminderen. Het is oorlog en dan moet je niet in slaap vallen want dan gaat het mis. Dat is in het verleden ook als eens gebeurd.

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  We kunnen alles en iedereen de schuld geven van de situatie zoals die nu is maar de ware schuldigen zijn de diverse regeringen van de EU landen die verzuimd hebben de EU grenzen op te leggen en verdragen hebben getekend die ze eens gelezen hebben. Het is onze eigen regering die zelfs tot nu toe weigert in te zien dat we in oorlog zijn met de islam en dat heet landverraad!

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  En als het helemaal uit de hand loopt dan vertrekken de “Wir schaffen das”-elites naar veilig buitenland en laten het volk creperen !!

  Geliked door 2 people

 14. Mirjam zegt:

  De rechtszaak tegen Michael Stürzenberger is een farce. Bedoeld, net als met het proces tegen Geert wegens zijn ‘minder, minder Marokkanen’ uitspraak, om hem de mond te snoeren voor lange tijd en af te voeren van het realiteitstoneel. Hij is ‘lastig’ en ‘gevaarlijk’ voor de mening die de burgers ten opzichte van de huidige politiek hebben en de gevestigde orde is bang voor de omwenteling van die mening die kan leiden tot afwijzing voor voorgenoemden en, zo kort voor de verkiezingen, een algehele draai naar rechts, naar de AFD, door de burgers. Als er iemand is die alle lof verdiend, dan is het Michael Stürzenberger. Hij heeft niets verkeerds gedaan en dit is gewoon hetze en verkettering wat er nu gebeurt, maar vooral machtsmisbruik van het recht. Het tonen van foto’s van het verleden, van de geschiedenis, is niet strafbaar en ook geen aanzetting tot haat tegen een bepaalde groep of ‘religie’, want het is een feit dat dit is gebeurd en feiten zijn de waarheid. Het houden van toespraken over de realiteit die gebaseerd is op feiten is niet strafbaar, maar de regerende politiek maakt het strafbaar gelang het hen uitkomt om hun plan te dienen. Het is desalniettemin ironisch te noemen dat het, wederom, een vrouwelijke rechter is die de rechtsspraak misbruikt voor politieke doeleinden. Wederom een feministische linkse die slaafs de wil van de gevestigde orde volgt. Puur nazisme.

  Michael weet dit en gaat er tegenin en hij heeft 100% gelijk om dat te doen. Als je feiten benoemt en feiten toont, dan ben je niet tegenrechtelijk bezig en kun je op die gronden volgens de rechtsstaat niet veroordeeld worden. Want feiten kun je niet weerleggen, dat is de waarheid. Goed dat hij er tegen in beroep gaat, want hij strijdt voor de waarheid en tegen de leugen. Hij strijdt voor de vrijheid van alle burgers van Duitsland en ook wereldwijd. Hij strijdt tegen de islam en tegen de onrechtvaardigheid en leugens van de Duitse regeringen. Chapeau voor hem en ik wens hem succes met zijn beroep. Hij verdient de steun en hulp van allen die het met hem eens zijn. Die voor de waarheid zijn en tegen de leugen.

  Geliked door 3 people

 15. Tistochwat zegt:

  Een voorbeeld van hoe vuil de linksen zijn.
  Zelfs een verstandig man als Hans Jansen kon er op een gegeven moment niet tegenop.

  Er is hier al diverse keren ter sprake gekomen dat realisten vaak met hun mond vol tanden staan als ze de kromme redeneringen van linksen horen, omdat ze door die onvoorstelbare idioterie met stomheid zijn geslagen.

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat is zo gegroeid, meer in de trend van Brussel, meer nog de uitspraak van het drankorgel of het Orakel uit Luxemburg, je weet wel, eerst proberen en als protest uitblijft verder met de duivelse toneelopvoering.

   Gonnie Akkermans schreef:

   Abominabele (dikwijls opzettelijke) foutieve rechtspraak

   Op deze website wordt onomstotelijk bewezen hoe slecht het in Nederland gesteld is met de civiele rechtspraak, waarbij het vanzelfsprekend slechts gaat om het topje van de ijsberg. Tevens blijkt dat er ook geen enkel middel bestaat om rechters tot de orde te roepen, laat staan dat zij bloot staan aan sancties. Uit de daar getoonde procedures blijkt bovendien, dat er inzake de door rechters begane blunders, juridische misslagen en wanprestaties zelfs meerdere malen sprake is van opzettelijk knoeiwerk in de door hen gewezen vonnissen en arresten, dit met enorme mentale en financiële gevolgen voor de getroffen burgers. Een ernstig neveneffect is, dat die burgers ook in andere (gelieerde) rechtszaken daarvan de nadelen kunnen ondervinden en zij ook bij tijd en wijle door medeburgers als “losers” worden ervaren.
   Deze kwaadwillende rechters menen kennelijk dat, omdat hun integriteit en professionaliteit nooit ter discussie staat, zelfs vanwege het rechtssysteem niet ter discussie mag staan, zij in de uitoefening van hun beroep de maatstaf “wat aanrommelen” kunnen hanteren, waarbij zij bovendien niet schuwen vriendjespolitiek en partijdigheid tot norm te verheffen.
   Wraking is een dode letter, die alleen maar leidt tot chagrijn van de betrokken rechter en zijn beoordelaars, dit wederom met voorspelbaar noodlottige gevolgen voor de wraker.

   Volledigheidshalve zullen alle blunderende magistraten op de website met naam worden genoemd, met opsomming van alle nevenfuncties (voor zover bekend). Reeds vanwege die vele bijbanen kan de vraag worden gesteld of het voor sommige rechters überhaupt wel mogelijk is om de aan hen voorgelegde casussen grondig te onderzoeken en een eerlijke en deskundige uitspraak te doen.

   Leuk he, mmuuuwwaaahhh.
   Rekken en er bij blijven.
   Zie ook, als je wilt, hoeft niet!:
   http://www.vrouwejustitiainverval.nl/index.php/rm-rechters?gclid=EAIaIQobChMI_qiN55_j1QIVyYKyCh0lSQepEAAYAiAAEgKgJvD_BwE

   Like

 16. M. zegt:

  Als men de paus hoort zeggen dat het hebben van een persoonlijke relatie met Jezus gevaarlijk is voor de mensen dan weet je ook wat het doel is van het samenvoegen van wat geloofjes.
  Samen de vrienden van Jezus/waarheid kapot maken. Kijk eens om je heen.
  En de leiders hebben trouw gezworen aan de EU en de paus.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Minister Blok heeft een plank voor zijn hoofd en ziet het niet in, voordat het tè laat is.

  http://www.nu.nl/150896/video/minister-blok-geen-maatregelen-nederland-na-aanslagen-spanje.html

  Like

 18. Marian zegt:

  Dat gevoel had ik eigenlijk al een tijdje.

  Like

 19. Pingback: Islamterreur in Europa – en de sporen leiden naar Duitsland | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s