Barcelona: dader van het islam-bloedbad door de politie doodgeschoten

Screenshot_118

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Tot voor kort was er nog onduidelijkheid over, maar nu berichten Spaanse media overeenstemmend dat Moussa Oukabir (foto), die als hoofdverdachte gold met de kleine bestelwagen op de winkel-boulevard Las Ramblas 13 mensen gedood en meer dan 100 deels zwaar verwond te hebben, dood is. De 18-jarige Marokkaan was een van de vijf mannen die na een tweede aanslag in de Catalaanse badplaats Cambrils tijdens een daaropvolgende achtervolgingsjacht door de politie werden doodgeschoten, meldt o.a. de Spaanse krant “El Pais”.

PI News (2)

Moussa Oukabir is de broer van Driss Oukabir, die donderdagavond eerst als dader gold, omdat Moussa blijkbaar het identiteitsbewijs van zijn broer had gepakt om daarmee het busje van de aanslag en nog een ander busje te huren. Tot nu toe gold Moussa als voortvluchtig. Wellicht is er nog een ander slachtoffer van de massamoordenaar. Hij zou op zijn vlucht uit Barcelona een voertuig gekaapt en de bestuurder doodgestoken hebben. Daarna brak de auto door een wegversperring, de politie opende het vuur en stopte de auto. De eigenaar werd daarna op de plaats van de bijrijder doodgestoken gevonden. Daaruit concludeerden de autoriteiten tot nu toe dat Moussa de auto bestuurde, het hem daarna echter lukte te vluchten.

Oorspronkelijk blijkbaar een islamitisch bom-commando in Barcelona gepland

Inmiddels is de verdenking sterker geworden dat alle drie de gebeurtenissen in de uren tot de dood van Moussa verband met elkaar houden. Op de dag voor het bloedbad was in de Noord-Spaanse kustplaats Alcanar een huis in de lucht gevlogen, de autoriteiten gaan uit van een bommenwerkplaats. Omdat men 20 gasflessen heeft gevonden, deed de politie eerst een onderzoek naar een gas-ongeluk. Maar de volgende dag vond men tussen de puinhopen het lijk van een bommenbouwer, die bekend was bij de politie. Daarna volgde Barcelona, waar het terreurcommando mogelijk eigenlijk van plan was om een rijdende bom tot ontploffing te brengen in de voetgangerszone of elders, concludeert de Spaanse politie op dit moment. Daarom werd er blijkbaar geïmproviseerd en werden de slachtoffers “alleen maar” overreden.

De daders hadden dus bij lange na niet bereikt wat ze wilden en het spoor van terreur trok nog in de nacht naar vrijdag naar de badplaats Cambrils, waar na nog meer slachtoffers het door de islam gemaakte bloedspoor van de daders eindigde. De bomgordels, die de doodgeschoten Jihadisten in Cambrils droegen, zouden daarentegen nep geweest zijn.

De “Dailymail” heeft in de woning van Moussa Oukabir rondgekeken. Hij zou met zijn moeder Fatima Ouhnine en zijn zusters Fahima en Hanane in een rommelige woning gehuisd hebben. Hij zou op sociale media dingen geplaatst hebben zoals: “Dood alle ongelovigen en ga alleen onder moslims die de religie volgen.” Twee jaar geleden zou men aan hem op de Chat-App “Kiwi”  gevraagd hebben wat hij zou doen als hij alleen kon heersen. Hij antwoordde: “Alle ongelovigen doden en ook alleen maar de moslims sparen die de religie volgen.”

Iedere bloedplas een incident

De afgelopen 48 uur werden eens temeer door de islam in bloed gedrenkt. En het bloed van de daders was het niet dat onze samenleving zwakker maakt. Het establishment heeft onlangs een complete burcht van woorden gebouwd, waarin ze zich kan verschansen. En van waaruit, of dat nu in Spanje, Finland of Duitsland is, nu weer geschalmeid wordt dat men nu niet zou mogen generaliseren, zich door de terreur zou moeten laten intimideren en elkaar zou moeten steunen. Consequenties voor de al het leed veroorzakende ideologie en haar aanhangers? Vergeet het maar! Het bloed van de “ongelovigen” stroomt door de straten van Europa – iedere bloedplas een incident! De moordenaars komen volgens het persgespuis en de volksvertegenwoordigers meestal uit “moeilijke omstandigheden” en zouden allemaal psychische problemen hebben. Daarom blijft tolerantie het morele imperatief en wordt er voor aanvoer uit allerlei islamitische landen gezorgd, opdat de idioten van de samenleving teddyberen naar onze moordenaars kunnen blijven gooien en kunnen klappen voor de eigen genocide.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Barcelona: dader van het islam-bloedbad door de politie doodgeschoten

 1. leefbarbaar zegt:

  Handig opgelost. Hier mogen marokkanen 500 misdrijven plegen en worden ze beloond met alles, waar onze jeugd keihard voor moet knokken: opleiding, baan en huis.
  Vroeger voeren we naar zo’n kudtland toe en gooiden hun steden plat. Dat was in de Gouden Eeuw. Als het toen werkte, moeten we dat nu maar herhalen. Kunnen we gelijk die uitkeringen stoppen. Doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. topsporter zegt:

  Toch wel heel veel domme mensen binnen die ideologie met een sausje gemaakt van analfabetisme. Daar heb je als werkgever met een lopende band bedrijf iets aan?

  Like

 3. Het is nog maar nauwelijks een half jaar geleden dat de Catalanen voor de toelating van “vluchtelingen” demonstreeerden.
  LIEVER VLUCHTELINGEN DAN TOURISTEN………..
  Tourists go home, refugees welcome
  Zij kwamen met 150.000 in Februarie demonstreren voor méér “VLUCHTELINGEN”.
  Casa nostra casa vostra, Volem acollir,
  schreeuwden ze; “Ons huis is jullie huis”.

  Geliked door 1 persoon

 4. Astrid zegt:

  Beter was geweest om ze allemaal preventief te ruimen, zoals je met gekke koeien en verkouden kippen ook doet… Waar is het gezonde verstand toch gebleven.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://nos.nl/artikel/2188732-doodgeschoten-moussa-oukabir-mogelijk-toch-niet-chauffeur-barcelona.html

  Doodgeschoten Moussa Oukabir mogelijk toch niet ‘chauffeur Barcelona’

  De Catalaanse politie houdt nog altijd rekening met de mogelijkheid dat de hoofddader van de aanslag op de Ramblas in Barcelona nog op de vlucht is. De identiteit van de chauffeur van het busje staat nog steeds niet vast, zegt politiechef Trapero.

  Like

 6. Witte raaf zegt:

  Ook in Sydney Australie hebben ze last van bestuurders die op mensen inrijden, met een hypo of hyper,of andere medische aandoeningen :

  http://www.abc.net.au/news/2017-08-19/car-crashes-into-store-in-chatswood-mall/8823770

  Like

 7. Ada Colau, Burgemeester van Barcelona.
  La mairie de Barcelone bâtit un plan d’attaque contre l’islamophobie

  De bouw van een grote moskee is nog niet op de agenda van de stad Barcelona geplaatst, maar aan de andere kant wordt gewerkt aan een plan tegen ISLAMOPHOBIE.
  Zij is een pionier op dit gebied en dit is één van haar top-prioriteiten.

  Vastbesloten om de vooroordelen te verjagen die het “SAMENLEVEN” vergiftigen en discriminatie bevordert en de sociale cohesie ondermijnt, heeft de burgemeester van Barcelona, de LINKSE Ada Colau met trots aangekondigd zij een plan van aanpak heeft om de anti-moslim / racisme op haar grondgebied uit-te-roeien en te zorgen voor “nul-tolerantie” t.o.v. de minste uiting van “haat”.

  Zichzelf feliciterend om de eerste te zijn met een plan van aanpak die een eerste episode inleidt in het “Nieuwe-Tijdperk” in de strijd tegen de islamophobie in Spanje.
  28 belangrijke maatregelen waarvan 21 van preventieve aard zijn.
  De voornaamste magistraat van de stad zei dat er voorafgaande een campagne is van “bewustmaking” op de scholen, hierna onder de inwoners, de ambtenaren en de moslim-gemeenschap.

  In Barcelona zal niemand de maatregelen tegen de islamophobie kunnen negeren.
  De stereo-typen, de beledigingen, vernederingen en de gruwlijke daden tegen de islam zullen worden aangepakt zonder toegeeflijkheid en WORDEN BESTRAFT ZOALS HET HOORT…….

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De idioten van de samenleving en dat zijn er nog steeds veel te veel !!
  Het merendeel van de westerse samenleving is gedegenereerd tot nuttige idioten voor asielparasieten en de islam !

  Like

 9. Witte raaf zegt:

  Dader finland is 18 jarige met marokkaanse nationaliteit.

  Like

 10. Marian zegt:

  Dat had eigenlijk in slow-motion moeten gebeuren. Had men er meer van kunnen genieten.

  Like

 11. Renske zegt:

  Als ik zie hoe groot de mensenmassa in Barcelona is op bovenstaand filmpje met de eis dat er meer vluchtelingen moeten komen dan zou je denken dat met een terreurdaad op dat moment nog veel meer doden waren gevallen. Maar natuurlijk niet. Dit zijn de mensen die nog te nuttig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s