Islamitische massamoord in Barcelona: Wij geven de slachtoffers een naam!

Screenshot_140

Rozen, neergelegd bij een plas opgedroogd bloed op de Las Ramblas in Barcelona.

(Vertaling: E.J. Bron)

Tot nu toe werden er 14 mensen in Barcelona gedood, 130 raakten gewond. Gisteren zochten wanhopige gezinnen naar hun vermiste familieleden, nadat de eerste namen van de slachtoffers bekend werden. In Duitse (Nederlandse) media krijgen zij een naam noch een gezicht. Wij geven die aan hen.

journalistenwatch

Onder de vermisten bevindt zich de 7-jarige Julian Cadman, die in Kent in Groot-Brittannië werd geboren en drie jaar geleden met zijn ouders naar Australië trok. (inmiddels is bekend dat de jongen nog leeft en bij zijn moeder  in het ziekenhuis ligt).

Het jongste dodelijke slachtoffer van de koran-gelovigen werd slechts drie jaar oud.

Ook de 42-jarige Jared Tucker uit Californië werd gedood. Hij en zijn vrouw Heidi Nunes, 40, raakten tijdens de aanslag van elkaar gescheiden. De vader van Jared, Daniel Tucker, zei tegenover The Daily News of New York dat zijn zoon vrijdagmorgen door zijn vrouw was geïdentificeerd. “We kunnen het allemaal nog niet goed begrijpen”, aldus Daniel Tucker. Jared Tucker en zijn vrouw Heidi vierden hun eerste trouwdag in Barcelona. Het zou voor haar een “late huwelijksreis” geweest zijn, vertelde de 40-jarige lerares aan NBC News. Ze zouden gespaard hebben voor de twee weken vakantie in Europa en Parijs, Venetië en toen Barcelona bezocht hebben. Ze zouden buiten gezeten en iets gedronken hebben. Zij zou opgestaan zijn om de etalage van een juwelier te bekijken. Haar man had intussen naar het toilet willen gaan. Toen brak de chaos uit. Heidi Nunes vertelt dat ze een kiosk zou zijn binnengeduwd en daar bescherming zou hebben gevonden tot de aanval voorbij was. Daarna zou ze haar man niet teruggevonden hebben, zou echter foto´s hebben gezien waarop hij zwaargewond op straat ligt.

Ook de dood van de Italianen Bruno Gulotta en Luca Russo, de Belgische moeder Elke Vanbockrijck, 44, en van de Spanjaard Francisco Lopez Rodriguez, 57, werd bevestigd.

Volgens zijn vrouw Martina zou Bruno Gulotta, een computerverkoper uit Lugano, op de grond geknield zijn om zijn 6-jarige zoon en zeven maanden oude dochtertje tegen de aanstormende bestelbus te beschermen. “Zijn dochter zal nu nooit haar lieve vader kennen”, aldus de familie van de vermoorde in een online statement. Hij zou een “gulle, vriendelijke en zielsgoed mens” zijn geweest.

De 44-jarige Elke Vanbockrijck uit het Vlaamse Tongeren was met haar man en hun beide zoon met vakantie in Spanje. Ze was erg betrokken bij de voetbalvereniging KFC Heur Tongeren van haar 10 en 14 jaar oude zoons, die ze altijd begeleidde bij de trainingen en de wedstrijden.

“Ze was nooit negatief. Ze was altijd positief”, beschrijft de voorzitter van de voetbalclub, Arnould Partoens, haar. Haar man, een politieagent, en de beide zoons raakten niet gewond bij de aanslag van ISIS. “Ze was op de verkeerde tijd op de verkeerde plek”, aldus Partoens.

Een 3-jarig jongetje, hij zou het achter-neefje van Francisco Lopez Rodriguez zijn, kwam om het leven. Hij zou samen met zijn moeder, grootmoeder, zus en tante onderweg geweest zijn. Zijn tante raakte bij de poging hem te beschermen gewond.

Eveneens dood – een 74-jarige vrouw uit Lissabon, haar 20-jarige kleindochter wordt nog vermist.

Ook de Spaanse Pepita Codina, 75, werd vermoord. In Cambrils werd de 61-jarige Ana Maria Suarez door de “islamisten” doodgestoken.

De Canadese minister-president Justin Trudeau, een grote vriend van de islam, bevestigde de dood van één Canadese staatsburger en vier gewonden.

Volgens informatie van artsen raakten er in totaal 130 mensen gewond. 15 van hen bevinden zich in kritieke toestand, 25 zijn zwaargewond. Onder de gewonden bevinden zich burgers uit 34 landen. Onder hen mensen uit verre landen zoals China, Honduras, Koeweit, Venezuela, Pakistan en Australië.

En hier zijn de namen van hun vermoedelijke (islamitische!) moordenaars:

Moussa Oukabir, 17, door de politie doodgeschoten. Vier verdachten werden gearresteerd, drie in Ripoli en eentje in Alcanar. Drie van hen zijn Marokkanen, eentje zou een “Spanjaard” zijn uit de Noord-Afrikaanse enclave Melilla. Geen van hen zou tot nu toe een terroristische achtergrond hebben. De gearresteerden zijn tussen 21 en 34 jaar oud.

De politie is op zoek naar Mohamed Hychami, Younes Abouyaaqoub en Said Aallaa, allen Marokkanen in de leeftijd van 17 tot 24 jaar. Z|ij zouden deel uitmaken van de “terreurcel” Alcanar en de aanslagen mede gepland hebben.

Hoeveel Jihadisten er in totaal bij het islamitische moordcomplot betrokken zijn, kon politiechef Josep Luis Trapero niet zeggen. Hij sluit meer aanslagen niet uit.

In tegenstelling tot de Duitse (Nederlandse) media heeft de Engelse pers ook de foto´s hierbij!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Islamitische massamoord in Barcelona: Wij geven de slachtoffers een naam!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  We moeten dat hele moslimtuig, taqqya-sprekend en allahu akbar schreeuwend, Europa uitstampen. Helaas zal dat zoveel tijd vergen om dat te organiseren dat we nog ettelijke aanslagen zullen meemaken.
  Niet versagen maar aanpakken met z’n allen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 2. ReneKampers zegt:

  Het is wel een hele troost voor de slachtoffer hun nabestaanden dat de Grote Europese leiders diep geschokt zijn . Het was zelfs gepland dat het Euro-parlement een minuut stilte in acht zou nemen maar omwille het schaamtegevoel werd dat afgeblazen .De Paus trooste de nabestaanden met de verklaring dat hun doden allemaal in de hemel zijn en genieten van het eeuwig aanschouwen van God de Vader en Allah want volgens het opperhoofd van de katholieke kerk is er maar een hemel

  Geliked door 1 persoon

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  ALLES met de islam te maken…

  Like

 4. Elisah zegt:

  De 7 jarige Julian blijkt toch overleden te zijn, men wilde dat nog niet naar buiten brengen omdat zijn vader vanuit Australië onderweg naar Barcelona was.
  Zeer triest en misselijkmakend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s