De succesvolle strategie van de islamitische massamoordenaars

Screenshot_162

Niet politici behoren tot de slachtoffers van de islamitische terreur, maar gewone burgers – zoals dit oudere echtpaar aan de kant van de weg in Barcelona.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Terreur tegen het volk, niet tegen de heersenden

Na ieder bloedbad dezelfde beelden, dezelfde bezweringen, dezelfde holle frasen, dezelfde hulpeloosheid. Wie kan daar nog naar kijken of luisteren zonder woedend te worden, zonder verbittering te voelen of te resigneren? En wie kent intussen nog alle plaatsen van verschrikking in Europa: Barcelona, Turku, Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Nice enz. Maar hoewel de meeste van deze met bloed besmeurde tonelen van islamitisch gemotiveerde massamoorden politieke centra van hun landen of zelfs van het continent waren en zijn, bevond zich tot nu toe onder de slachtoffers, de doden zowel als de gewonden, nooit ook maar één politicus van naam of een topmanager uit de economie. Dat is een gemakkelijk te bewijzen feit, waar echter tot nu toe geen aandacht aan werd besteed.

PI News (2)

Dit is des te verwonderlijker, omdat terroristen respectievelijk terroristische groepen er traditioneel op uit waren personen uit de top van de desbetreffende samenlevingen aan te vallen en te doden. In de 19e eeuw waren het vooral anarchisten, die door Europese keizers, koningen en staatslieden werden gevreesd. Sociaal-revolutionairen in Rusland vermoordden tsaar Alexander II. In de 20e eeuw werd de Eerste Wereldoorlog zoals bekend door een succesvolle aanslag op de troonopvolger van de Donau-monarchie veroorzaakt, er volgden talrijke politiek gemotiveerde misdaden tot aan de moordserie van de links-extreme zogenaamde “Rote Armee Fraktion” (RAF) in het oude West-Duitsland toe. De RAF-daders namen weliswaar burgerslachtoffers cynisch op de koop toe, maar hun aanslagen waren in de regel gericht tegen vooraanstaande persoonlijkheden uit justitie en economie.

Noch in de 19e noch in de 20e eeuw richtte de terreur, met welke motivering deze ook werd uitgeoefend, zich uitsluitend tegen toevallige slachtoffers op straat, in verkeersmiddelen of gebouwen met het doel een zo groot mogelijk aantal mensen te doden en te verwonden. Precies dit echter is de inmiddels veelvuldig gedocumenteerde handelwijze van de islamitisch gemotiveerde terreur. Daarmee bereiken zijn strategen het gewenste effect: een toenemende onzekerheid in de desbetreffende samenlevingen, vrijheidsbeperkende beschermende maatregelen. De ergernis en woede, ook dat weten de strategen van de terreur maar al te goed, over deze daden blijft in de massa´s echter grotendeels zonder gevolgen, omdat de politieke en economische elites zichzelf veel minder bedreigd zien dan de potentiële toevallige slachtoffers Herr Müller, Madame Dupont of Mister Smith uit het gewone volk.

Concreet bedreigd worden tot nu toe alleen maar bekende personen uit politiek en cultuur, die zich bijzonder offensief tegen het islamitisch gemotiveerde terrorisme en zijn belangrijkste bron, de massale immigratie van moslims in West-Europa, keren. Deze personen, zoals de Nederlander Geert Wilders, moeten beschermd worden en een enorm beperkt openbaar leven leiden om niet het slachtoffer te worden van een aanslag. Die politici en ideologen echter die na iedere aanslag sonoor verzekeren dat men nooit voor het terrorisme zou buigen en de liberale levensstijl ongeacht alle massamoorden zou behouden, vermoeden of weten ondertussen dat ze zelf het minst in het vizier van de daders staan.

Doordat deze politieke praatjesmakers de Oriëntaalse immigratie niet alleen blijven toestaan, maar zelfs stimuleren; doordat ze de broeinesten van het islamitisch gemotiveerd terrorisme in moskeeën, “cultuurverenigingen”, woon-getto´s en gevangenissen niet effectief aanvallen, ja, meestal nog niet eens serieus tot onderwerp maken; doordat al hun redevoeringen en bezweringen niets anders zijn dan de inmiddels afstotelijk geroutineerde pauzemuziek tot de volgende slachtpartij met toevallige slachtoffers uit de volkeren – daardoor, doordat het is zoals het is, zal er niets veranderen en zullen nog velen midden in hun leven een vreselijke dood sterven.

De strategen van de terreur hebben zichzelf met duivelse berekening in de niet bedreigde en zich niet bedreigd voelende elites objectief bondgenoten gecreëerd. Misschien is dat ook een verklaring, alhoewel niet de enige, voor de bijna genocidale bereidheid van Europese elites, in het bijzonder in Duitsland, om de sluipende islamisering, inclusief de toenemende aanspraken van een minderheid met totalitair zelfbewustzijn, te tolereren, die bovendien ook nog in niet geringe wijze sociaal van staatssteun afhankelijk is. Noch Merkel, noch Macron, noch welk lid van de Europese elites dan ook zullen ooit openlijk toegeven dat ze persoonlijk veel minder bang hoeven zijn voor de terreur van de hals-afsnijders, bommenleggers en voetganger-moordenaars dan hun volkeren. Waarschijnlijk zijn de meesten uit deze personenkring zich dat überhaupt niet bewust.

Maar Herr Müller, Madame Dupont en Mister Smith zou het inmiddels al lang duidelijk moeten zijn dat zij – en uitsluitend zij – zich onder de volgende slachtoffers zullen bevinden. Zolang de volkeren hun politieke elites blijven financieren voor staande lijkredes en bezwerende holle frasen zonder gevolgen, zal daar niets aan veranderen. Alleen als het de volkeren lukt om de bescherming tegen nog meer slachtpartijen door de gedeeltelijke of volledige uitwisseling van hun leidend personeel door te drukken, kan de tot nu toe zeer succesvolle berekening van de terreurstrategen effectief gestoord en met perspectief vernietigd worden. Dan leeft echter dit nieuwe leidende personeel net zo gevaarlijk als in de laatste twee eeuwen koningen, tsaren en presidenten. Zeer waarschijnlijk is deze ontwikkeling daarom niet. Maar ze kan, ja, ze moet afgedwongen worden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op De succesvolle strategie van de islamitische massamoordenaars

 1. jungleelephant zegt:

  Wij,het volk,zal de “elite”aan hun elitaire kont roesten!Zelf zorgen ze wel nergens last van te hebben en beveiligd de deur uit te gaan!Wij mogen nog niet eens iets bij ins dragen om te trachten ons zelf,indien nodig,te verdedigen!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  In de nacht zaterdag op zondag is een auto moedwillig op een menigte mensen
  ingereden te Bertrix in België.
  Gebeurde na afloop dorpsfeest. 4 gewonden, waarvan één ernstig.
  http://5minutes.rtl.lu/grande-region/belgique/1067644.ht

  Like

 3. Jean zegt:

  Als ik de tronies zie van de ONgestelde lichamen in die kathedraal in Barcelona dan komt me het maagzuur op, als ze maar in beeld zijn is het prima voor die ONgestelde lichalen resp. klaplopers resp. parasieten.
  Wij leven mee met de ONschuldige slachtoffers en nooit met de schuldigen van die massamoordenaars, de verantwoordelijken hokken samen in Brussel in die aquarium EU genaamd en die verantwoordelijken van alle leed en ellende MOETEN gestraft worden en dat liefst morgen want als wij hun wanbeleid niet afstraffen gaan helaas nog veel ONschuldige slachtoffers vallen en helaas NOOIT schuldige verraders van eigen volk.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Nou word het ons verkocht alsof de terreurcellen in Europa niet of zeer moeilijk nog aan wapens kunnen komen.
   Ik durf met een gerust geweten te stellen dat elk Europees land al lang dezelfde soort wapenopslagplaatsen heeft.
   Daarbij komt dat de continue stroom wapens uit Bosnie totaal genegeerd word.
   Dit niet in de laatste plaats omdat Bosnie een moslimstaat in binnen Europees grondgebied.
   Jah en dan word een probleem geschapen.
   Hoe ga je namelijk de Europese burger uitleggen dat Bosnie dan toch niet zo’n vredelievende moslimstaat is als altijd word voorgeschoteld.
   Ga je als Europese overheid toegeven dat de Serven indertijd toch goed bezig waren geef je tegelijk toe dat je indertijd nogal wat fouten gemaakt hebt.
   Komt dan weer hierop neer dat je als slimme Europese politicus het Europees strafhof beschuldigd van politiek gemotiveerde uitspraken tegen Mladich en Karadsich.
   Dat moeten we niet willen toch???

   Like

   • Harry zegt:

    Het was inderdaad ongelofelijk stom , om niet te zeggen crimineel dat de westerse landen de Serven gebombardeerd hebben .
    En dat alleen omdat ze meer affiniteit met Rusland hadden dan met Europa .
    Ik hoor nu van een zakelijke relatie , die in Kosovo met staatssubsidie van Nederland een doodskistenfabriek – ja echt waar – opgestart heeft , dat ze zó jaloers zijn op de Serven omdat die wél werken , een gezond verstand hebben en succesvol zijn , dat ze verteerd worden door jaloezie . De fabriek in Kosovo is failliet gegaan wegens een gebrek aan werk moraal ! Ondanks de subsidie .
    Daarom proberen ze de Serven te saboteren ! Uit pure jaloezie !

    En onder wiens leiding stond ons leger in die tijd ?
    Onder Joris Voorhoeve , een liberale klootzak , die zich beter bij D 66 thuis bleek te voelen dan bij zijn eigen partij , de VVD .
    Ongelofelijk wat een stommiteiten , om de Serven te bombarderen en de moslims te sparen !

    Wat een waardeloos politiek systeem hebben we toch , we kunnen die klootzakken als Voorhoeve niet eens ter verantwoording roepen !

    Like

 4. Renske zegt:

  Ik meen (als ik het goed heb) dat die terroristen in London geprobeerd hebben het parlement binnen te dringen. Dus wilden ze daar die politici iets aandoen. Echter het is allemaal zo zwaar beveiligd dat er geen doorkomen aan is. En al zouden ze b.v. alleen Rutte doden dan levert dat nog te weinig op voor ze. Liever het hele kabinet met de tweede kamer tegelijk. Maar daar is het ook goed beveiligd. Wat er dan zou gebeuren? Ik weet het niet. Ik denk niet veel, want alles gaat gewoon door ook zonder kabinet. Al meer dan een half jaar. EU in Brussel is ook zwaar beveiligd en ik neem aan in Straatsburg idem dito.

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Ik bedacht een nieuw gezegde
  Het ergste wat een mens kan overkomen is de dood en….of de Islam.
  In het artikeltje konden we lezen dat nooit ofte nimmer politiekers of hooggeplaatsten slachtoffer werden van Islamterreur! Dat is niet juist , Wilders is slachtoffer van die terreur want hij kan geen normaal leven leiden , hij wordt dag en nacht bewaakt .Hij is wel degelijk slachtoffer en niet alleen door die vervloekte moslims maar ook door zijn politieke collega’s die de geen slecht woord willen horen van die islam . Imams die haat predikken en jonge mensen op het verkeerde pad zetten , hun wordt niets in de weg gelegd , noch is er enige controle .Het land uitzetten is geen optie
  Wat kunnen we doen behalve ons ongenoegen uiten in reacties op waardevolle artikeltjes dank zij E.J.Bron
  Niet veel om niet te schrijven totaal niets We hangen af van politieke ” voor het zeggen hebbers”
  dat is democratie…Het stemhokje , daar moet het gebeuren , maar dat kan gemakkelijk worden gemanipuleerd indien de uitslag voor de correcte politiek een ramp zou wezen . Volgens mij zou Wilders al lang minister-president moeten zijn. Ik geloof nooit dat de Nederlandse bevolking wild is op een pak Marokkanen en “fluchtelingen” die op geen enkele wijze iets bijdragen tot onze welvaart , integendeel ze kosten een pak geld voor hun onderhoud en ondanks alles geen greintje van dankbaarheid te bespeuren , integendeel . In 1944 kon het einde van WOII voorspeld worden.Nu echter kan niemand de afloop van die Islam nachtmerrie voorspellen.Nog vele onschuldige nietsvermoedende mensen zullen slachtoffer worden van de Islam gesel de ramp van het jaar 2000
  Voor de gelovigen : Van de islam …verlos ons Heer

  Like

 6. ReneKampers zegt:

  Het is mijn overtuiging dat correcte mensen die Rutte bewierroken om zijn grenzeloze goedheid ook lezers zijn van E.J.Bron en dat web zelfs schandalig vinden .Het zijn de Gutmenschen , de linksen, de groenen, de Klaver aanbidders , die vinden dat al die vluchtelingen hulp moeten krijgen want ze zijn in gevaar , ze zoeken begrip , veiligheid en liefde. Ik ben het volledig eens, een mens in nood moet geholpen en beschermd worden .Maar dat percentage is zo klein dat het te verwaarlozen is . De echte “fluchtelingen” waren de springplank voor de tafelschuimers , avonturiers , profiteurs , leefloonzoekers en krapuul . Negers uit de jungle , Marokkanen , Tunesiers enz komen uit veilige landen en hebben hier niets te zoeken .Bovendien zijn het bijna allemaal goed doorvoede atletisch
  gebouwde mannen zonder vrouwen. Die worden niet teruggestuurd door de diverse Euro regeringen , begrijpen wie begrijpen kan ! Met als resultaat vele onschuldige mensen werden vermoord in naam van de Islam een religie die beschermd wordt door de grondwet Gaat het zover komen dat daders en mededaders van aanslagen worden vrijgesproken op basis van hun geloof ?

  Like

 7. Jan zegt:

  Waarom de Britse politie waardeloos is

  1 terrorist met mes tegen 16 ongewapende politieagenten!

  Like

 8. ReneKampers zegt:

  De Britse politie moet ontwapenen met vriendelijkheid en een glimlach. In de toekomst zal daar wel verandering in komen als er een paar slachtoffers te betreuren zijn door die idiote maatregel

  Like

 9. Cynicus zegt:

  De elite interesseert het geen moer dat de gewone mensen slachtoffer zijn van moslimterreur. Nogal wat van deze elite psychopaten van de elite vinden het woord slachtoffer prachtig want dan worden er weer mensen geofferd middels de terreur aan hun satanistische neopaganistische goden die men vereert in geheime genootschappen. Ondertusssen gebruiken ze de angst om toenemende en meer vrijehidsbeperkenden maatregelen te treffen en als iemand kritiek heeft op de duivelse religie de islam wordt die zoals het echte valse omdraaiers (kenmerk satanisme) betaamd gedemoniseerd.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Da’s eenvoudig, niet de koe met gouden hoorns slachten.

  Like

 11. Lucie zegt:

  Waarom zijn die mensen hun kleren nog zo schoon en netjes?
  Als je aangereden wordt zitten je kleren toch niet zo keurig meer en zo schoon al helemaal niet.
  Alles bloed daar op die rand maar geen spetter op de kleding?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s