EEN ECHTE ISLAMITISCHE KLOOTZAK . . .

Screenshot_159

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in één onzer Socialistisch bewogen Couranten dat de haatsjeik Fawaz Jneid een gebiedsverbod is opgelegd voor den Haagse Schilderswijk, omdat hij volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding een intolerante boodschap verkondigt. De maatregel volgde, nadat bleek dat de imam met zijn stichting Qanitoen een illegale moskee runt onder het mom van boekwinkel. Tevens werd hij veroordeeld voor het sluiten van illegale Sharia-huwelijken. 

Kijk eens aan, toe maar, zowaar wordt er eindelijk eens tegen die mohammedaanse klootzak opgetreden. Het werd den hoogste tijd. Uiterlijk maandag 21 augustus moet de haat-imam een einde hebben gemaakt aan het illegale gebedshuis. Gebeurt dat niet, dan begint burgemeester Krikke van Den Haag een kort geding. Vooruit dan maar, voor deze keer: hulde voor dien burgemeester Krikke.

Het valt mij op dat dien haatpredikers vaak worden gefotografeerd met op de achtergrond een volle boekenkast waarmee zij dan blijkbaar willen aantonen te kunnen lezen en bijzonder geleerd te zijn. Edoch, die geleerdheid strekt zich niet verder uit dan kennis over hoe dood en verderf te zaaien bij den ongelovigen. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, U zult het met mij eens zijn: dat ellendig stuk schorem hoort in een beschaafd land als Nederland voorgoed achter den tralies geworpen te worden.

Weg met die klootzak!!!

Die haatpredikers met hun quatsch-verhalen uit dat misdadige sprookjesboek, geschreven door den Duivel zelve, dienen voorgoed verwijderd te worden uit onze samenleving en die korans behoren op de brandstapel. We hebben niks aan die dood-geschriften van dien crimineel Mohammed. Moord en doodslag, Joden en christenen dienen te worden afgeslacht en meer van dat moois, dat is toch niet te tolereren in een vredelievend land als Nederland? En ik begrijp nog steeds niet dat Mark Rutte dat verschrikkelijke haatboek niet gewoon verbiedt. Dan zijn we van de hele ellende af en kunnen de volgelingen van Mohammed oprotten naar hun landen van herkomst. Zoude dat geen goed idee zijn?

Commentaren van islamitische organisaties waaronder Stichting Islamitisch Onderwijs konden natuurlijk niet uitblijven. Ze zijn weer eens op hun ontvelde pik getrapt. Want, schrijven dezen woestijn-gangsters: ‘Het gebiedsgebod van dien haatsjeik is een heksenjacht tegen iedereen die een andere mening heeft dan de doorsnee publieke opinie’. En verder: ‘Wij betreuren dan ook te moeten constateren dat hier sprake is van censuur en een selectieve anti-islam maatregel die niet enkel imam Fawaz treft, maar de Nederlandse moslim direct raakt in zijn vrijheden en rechten.’

Flikker dat tuig het land uit!!!

Ja, zo ken ik ze weer, dat stiekeme tuig van de richel, ze zijn weer eens in hun vrijheden geraakt. Alsof ze hier nog niet genoeg vrijheden hebben. Waarom, lezer – en ik vraag mij dat steeds opnieuw weer af – waarom wordt er nou niet eens een einde gemaakt aan die misdadige ideologie waar wij allen zozeer van te lijden hebben? Meneer Mark Rutte, U bent er toch voor ons welzijn? Flikker dat schorem toch het land uit. Wees eindelijk eens een minister-president voor uw eigen volk, de Nederlanders, want we zijn het spuugzat, U bent toch gekozen door die Nederlanders? Ze hadden dat natuurlijk niet moeten doen, maar ‘Allah’ zegt het spreekwoord. Nietwaar, meneer Rutte?

Screenshot_160
Onze knuffelaar Mark Rutte

Ach, lezer, ik kan me wel weer kwaad maken over zoveel idioterie dat dag in dag uit over ons wordt uitgestort, maar, beste meneer Rutte, let wel, de haat van het Nederlandsche volk neemt toe. Wees op uw hoede. Straks breekt de pleuris uit en zult U reddeloos verloren zijn. Neem nu eindelijk eens een beslissing waarmee U toont een echte man te zijn, een kerel van stavast. En dan niet meer van dat oeverloos geouwehoer waar niemand iets van snapt. Dat moet toch een keer lukken, meneer Rutte? Ik reken op Uw begrip, voor ons, misleide burgers, die zich in Nederland niet meer gelukkig voelen.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op EEN ECHTE ISLAMITISCHE KLOOTZAK . . .

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Maar Driek toch.
  Elke vraag die je hier stelt is een verantwoorde vraag daar niet van, maar de laatste zet me toch aan het twijfelen aan je geestelijke vermogen.
  Of hij ff laat zien dat ”hij” laat zien een ”kerel” van stavast te zijn wringt bij mij toch enigszinds.
  Naar mijn bescheiden mening is het meer een persoon dat een verschrikkelijk genderprobleem heeft zonder het zelf te onderkennen.
  LOL.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Driek inderdaad..”toch”.
   Waar ben je mee bezig…?
   Waar moet dat eindigen…?
   Rutte vragen om naar z’n volk om te kijken.
   Ben je plots Rooms Katholiek geworden…misschien?
   Ja, ik raad er maar naar.
   Nee, dan weet ik het ook niet meer.

   En dan die laatste zin.
   “Ik reken op uw begrip voor ons..”
   Driek dit kan ècht niet
   Weet je wat, we doen net of dit niet echt gebeurd is
   Trek het je niet aan.
   Schrijf gewoon over ’n andere MP.

   Wilders bijvoorbeeld.

   Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Whoehahaha.
    Btw Driek dit zijn maar sarcastische humoristische vragen.
    No hard feelings.

    Like

 2. Golden Girl zegt:

  haha tonen een echte man te zijn, lieve Driek het is een schijnheilige sukkel eerste klas
  ze durven niet, nu een katholieke kerk beklad, daar hoor je amper iets over, maar o wee als het een moskee was geweest, er veranderd voor ons en de rest van Europa helemaal niets vrees ik

  Geliked door 1 persoon

 3. Cleo zegt:

  Uw dringende oproep aan de premier van Nederland is mijns inziens, HELAAS, aan Oostindische dovemansoren gericht: Rutte een kerel??? Uit ervaring weten wij Nederlanders al lang beter.

  Geef mij maar een premier zoals de heer Turnbull in Australie; in plaats van het gratuite medeleven betuigen met de nabestaanden van de zoveelste islamitische moord- en slachtpartij komt de heer Turnbull, als politiek LEIDER van Australie, WEL DIRECT MET INGRIJPENDE MAATREGELEN OM DAT ISLAMSCHOREM te verhinderen nog meer van dit soort walgelijke misdaden te kunnen uitvreten!

  Lulletje Rutte is ALLEEN EN BOVENAL met ZIJN EIGEN BELANG druk: wat een misselijkmakende gladjakker.

  REGEREN IS VOORUIT ZIEN IN HET BELANG VAN HET VOLK!!!

  Like

  • Jean zegt:

   Cleo, zet die eikel van d66 daar maar naast want die is nog veel erger en onbetrouwbaarder dan lulletje rutte en dan hebben we het nog niet over die groen linkse kantensnijder……een ramp in kwadraat.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende worden !! Het Haagse slappe zakken beleid door de rengenten maakt deze en andere islamitische uitwassen mogelijk.
  De Haagse helden hebben alleen ballen als er een vrouwtje met kinderen uitgezet moet worden of een hard werkende kleermaker. Tjoge, Jonge, wat hebben toch een heldhaftige regering en overheid ! Zum kotzen !!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Met al z’n boeken schijnt-ie toch nog steeds geen woord Nederlands te spreken, Driek!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Die boeken staan er voor de show. In de islam is maar één boek nodig: de koran.
   Als iets niet in de koran staat is het overbodig.
   Als iets wel nodig is, staat het in de koran.

   Daarom hebben islamitische steden ook geen bilbliotheek.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Rutte hoort achter de tralies wegens wanbeleid jegens Nederland, de man in incapabel om zijn taak uit te voeren dat is ; Nederland als natie te handhaven en dat verdomd hij dus dat is land verraad en niets anders.

  Like

 7. Sarcast en cynicus zegt:

  Donder maar op stomme vuile achterbakse gifzaaiende haatsjeik !

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Dat van die z.g.n. “geleerde” imams voor een boekenkast was mij ook al opgevallen, met dezelfde gedachte erbij.
  Maar de ergste foto van die bedrieger vind ik die met het Paspoort.
  Je kunt duidelijk zien dat hij “de-kluit-bedondert”= de NL-overheid.
  Dat ze zulke mensen een paspoort toekennen is mij een raadsel.
  De man spreekt bovendien nauwelijks Nederlands.

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Vastbinden in een varkenshok…

  Geliked door 1 persoon

 10. Japio zegt:

  De haat druipt van z’n smoel af, fijn dat de bewindslieden zulke figuren binnen halen. Hij staat te boek als haatimam maar in feite zijn het allemaal haters van de “ongelovigen”. Moslims die aardig trachten te doen daar moet je het meest voor oppassen.

  Like

 11. Rutte en zijn elitaire clan staat misschien wel iets ergers te wachten als wat Johan de Wit en zijn broer 345 jaar geleden aan de lijve moesten ondervinden ,zij moesten hun elitaire gedrag met een afschuwelijke lynchpartij bekopen ,dus de dwaas Mark Rutte en zijn vrienden zijn gewaarschuwd ,er is immers niets nieuws onder de zon!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 12. Zijlstra zegt:

  Ik verheug me nu al op de komende burgeroorlogen. Als ik de situatie goed inschat eerst in Italie.
  Ze zullen alles in de fik steken! Als de balans te veel naar een zijde overhelt krijg je dit soort
  reacties.

  Like

 13. ReneKampers zegt:

  Och moest die beroepsklootzak geboren zijn in Europa was hij nu mogelijk een fanatieke katholiek!
  Maar hij heeft het levenslicht gezien in een van die prachtlanden , dus hij is moslim ! Geboren zijn in het Oosten zou hij een vrome bhoedist zijn

  Like

 14. deze haatsheik mag dus zijn haatboodschap buiten Den Haag wel verkondigen; welke logica is dat?

  Like

 15. Jean zegt:

  EEN ECHTE ISLAMITISCHE KLOOTZAK . . . en zeggen dat hij er twee heeft, althans volgens de menselijke normen, maar ja islamieten zijn geen mensen dus kan het toch bij één kloot blijven…

  Like

 16. Helena zegt:

  Helaas wordt er in de reacties te veel op Rutte ingegaan, die inderdaad te laf is om werkelijk iets te ondernemen.
  Het gaat hier in wezen om die haatimam die ook nog eens met een vergenoegde glimlach van iemand die zijn buit binnen heeft, zijn nederlandse paspoort laat zien.
  Wat een walgelijke ontwikkeling doet zich voor.
  Nederlanders zijn te laf om hier iets aan te doen.
  Dit gaat gegarandeerd fout ; de islam krijgt steeds meer de overhand.
  Het zou me niets verbazen als we als vrouw binnenkort allemaal gedwongen met een hoofddoek moeten lopen.
  En ja, stom hè, we hebben ze zelf allemaal binnen gehaald en dit getolereerd.
  Ja, en dan zijn we te laat laffe Hollanders, want er wordt op straat ook niets gezegd tegen een buitenlander die duidelijk moslim is, want o, o ,o wat zijn we bang om uitgemaakt te worden voor discriminatie.
  Ben benieuwd wanneer het gaat escaleren, het is een kwestie van tijd…..

  Like

 17. Helena zegt:

  correctie: …want er wordt op straat ook niets gezegd tegen een buitenlander die duidelijk moslim is of anderszins, als ze een leeg blikje cola op de straat gooien, terwijl we daar normaal gesproken iets over zouden zeggen, want o, o, o…. ( zie rest bovenstaande tekst)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s