Criminaliteit op Duitse stations drastisch toegenomen

Screenshot_17

(Door: “Roland” – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren nog vroeg de voormalige volkskrant met 5 miljoen lezers dagelijks – nu minder dan 1,5 miljoen – de “Bild-Zeitung” – aan de kanselier van de economische vluchtelingen wat ze wil doen tegen de exorbitant gestegen inbraak- en buitenlander-criminaliteit. Haar sensationele uitspraak:

politikstube

“Ik hoop dat  het aantal opgehelderde delicten, dat helaas nog zeer gering is, verbeterd kan worden.” Merkel zei over de balans van de criminaliteit van “asielzoekers” tot nu toe: “We hebben veel geleerd, helaas ook uit treurige ervaring. Maar ik geloof dat we ook een heel stuk beter zijn geworden.”

Geloven doe je ook in de kerk, maar daar gaat al een hele tijd niemand meer naartoe. Helaas heeft niemand haar aangesproken op de enorm toegenomen criminaliteit op de stations in Duitsland. In de “Junge Freiheit” kun je wat dit betreft het volgende lezen:

Behalve in Düsseldorf zou de politie in de tien drukste stations Hamburg, Frankfurt am Main, Keulen, Stuttgart, Centraal Station Berlijn, Hannover, Berlin-Friedrichstraße en Berlin-Ostkreuz duidelijk meer delicten hebben geregistreerd dan vijf jaar geleden. Vooral in Stuttgart werd de veiligheidssituatie dramatisch slechter. In 2011 had de federale politie, die verantwoordelijk is voor stations, ongeveer 1580 delicten geregistreerd. In 2016 waren dat er met 3060 bijna tweemaal zoveel. In Frankfurt is het aantal gemelde drugsdelicten in dezelfde periode verdrievoudigd. In Hannover registreerde de politie 61% meer delicten dan vijf jaar geleden.

Oh, oh, mevrouw Merkel, wat is er toch van de openbare veiligheid terechtgekomen? Je bent niet eens meer veilig op Duitse stations? Langzamerhand vergaat me echt de lust om de deur uit te gaan. In Hamburg in de supermarkten moet je er rekening mee houden neergestoken of op straat door links-radicale mama-jongetjes met stenen bekogeld te worden. In Keulen wil liever niemand meer naar de Ebertplatz, Friesenplatz of Neumarkt, in ieder geval wanneer men geen junkie is. In Berlijn word je halfdood geschopt in de metro, of voor metro´s geduwd of van trappen afgeschopt, of uiterlijk tijdens het bezoek aan de kerstmarkt overreden. Je kunt in Bremen alleen maar over de discopromenade lopen zoals Bruce Willis met het legendarische schild in Die Hard 3 door de Bronx. In Duisburg-Marxloh kun je niemand meer in je eigen taal vragen hoe laat het is zonder onmiddellijk cultureel verrijkt te worden. Op Facebook mag je ook niks meer schrijven zonder trammelant te krijgen met de internet-gestapo van Heiko Maas.

Het wordt echt steeds avontuurlijker in ons land. Nu neemt zelfs op onze stations de criminaliteit pijlsnel toe? Waar ligt dat aan? Ligt het er misschien aan dat Thomas Müller met zijn vrienden Timo en Uwe zich thuis vervelen? Misschien zijn het de grote families van Maier of de gebroeders Müller die met een bestelbusje door andere deelstaten rijden om inbraken te plegen?

Het maakt niet uit waar de daders vandaan komen, in heel Duitsland stijgt de criminaliteit tot in het onmetelijke en niemand doet iets? De CDU maakt nog verkiezingspropaganda met politieagenten en dat zij voor hen wil zorgen en laat deze daarna compleet in de steek, net zoals de Duitse justitie? Nu kun je niet eens meer met een gerust geweten met de trein naar familieleden, naar het voetballen of naar een evenement.

Hoe stelt Jörg Radek, de vicevoorzitter van de Duitse politievakbond, vast: (…) Daarbij zou een meestal onaangename sfeer op de stations komen. De toenemende verruwing van de samenleving is vooral op de stations heel goed te merken.

Hoe diep willen we eigenlijk nog zinken en hoe ver willen we de openbare veiligheid nog naar de haaien laten gaan?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Roland”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Pacifisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Criminaliteit op Duitse stations drastisch toegenomen

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik blijf bij mijn mening dat de islam verboden moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Geertrui Schlagwein zegt:

  Zoals zo velen met U.😙😙😙

  Like

 3. Wolf zegt:

  Waar blijft toch die Sniper? Smerig linkse rottige islamslaaf Merkelwijf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s