De binnenstad van München 2017: nauwelijks nog Duitsers te bekennen


(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Dat München een percentage buitenlanders bezit van inmiddels 43% is ja bekend. Als je naar bovenstaande amateurvideo kijkt, dan krijg je de indruk dat alle nog bestaande inwoners van München op het werk zijn om dit gekleurde gedoe in de binnenstad te financieren. Hierbij kun je je echter ook iets anders afvragen: hoe kun je je met een sociale uitkering of met Hartz IV met het hele gezin een bezoek aan een café of een restaurant in de binnenstad van München veroorloven? Welke Duitse Hartz IV-ontvanger kan zich überhaupt een bezoek aan een restaurant veroorloven, om het even waar? Er stinkt iets enorm in dit land!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”
politikstube

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op De binnenstad van München 2017: nauwelijks nog Duitsers te bekennen

 1. ReaGluurder zegt:

  Je waant je in Bobnië, als je deze beelden ziet. De meeste Duitsers hebben hier toch geen problemen mee? Waarschijnlijk toch wel, maar durven/willen dit niet te laten zien. Verder heeft DE veel platteland en daar hebben ze nog het idee dat bij hen alles bij het oude blijft. Kom over 25 jaar, of nog eerder, maar weer eens terug! Je ziet de laatste tijd wel steeds meer bijeenkomsten waar Merkel flink uitgefloten wordt! Lzh worden de Duitsers wakker, eindelijk!

  Geliked door 1 persoon

 2. edwin vissers zegt:

  kanker

  Geliked door 1 persoon

 3. peter zegt:

  Duitsers worden pas wakker als ze straks niet meer in d’r BMW kunnen rijden, en er geen geld meer is, ze pompen ,en drukken veel euro’s om de boel rustig te houden , maar eerdaags barst de ballon .

  Like

 4. Merkel nodigde hen uit en gaf hen een paspoort

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Maar ik geloof dat we ook een heel stuk beter zijn geworden.”die uitspraak van Merkel kan ik echt niet vatten , beter in welk opzicht .De criminaliteit stijgt , sommige plaatsen zijn ronduit gevaarlijk, Toch zijn ze :een heel stuk beter geworden Ik zou dat enkel kunnen vertalen , dat de Duitsers nu na al die negatieve ervaring hun ogen openen en masaal gaan stemmen AfD

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Luister, de uitspraken van ene Nicolae Ceaucescu vielen op het laatst óók niet meer te bevatten. En die eindigde met een kogel door z’n kop.
   Gewoon een eerste teken, dat ze de boel niet meer in de hand heeft, maar daar uiteraard niet voor uitkomt. Meer hoef je er niet achter te zoeken.

   Like

  • Renske zegt:

   Zou ze bedoelen met we zijn een stuk beter geworden door de hele wereld gastvrij uit te nodigen? En dan anderen die er voor opdraaien. Zo kan ik ook wel gasten uitnodigen en anderen ermee opzadelen. Dan zou iedereen mij wel uitkrijsen en terecht. Maar een waanzinnig debiel wijf kan het zich blijkbaar permitteren en krijgt dan ook nog eens de vredesprijs. Eigenlijk is uiterlijk niet het allerbelangrijkste,maar als iemand slecht is van binnen dan heb ik de neiging ze op hun uiterlijk ook helemaal af te kraken. Ik vind dat mens zo ontzettend spuuglelijk. Met dat brede achterwerk en die twee lijnen naast haar mond, lijkt het net zo’n marionet. En dan ook nog die rare bekken, die ze vaak trekt. Er is werkelijk niets van te maken van deze vrouw, wat je haar ook aantrekt.

   Like

 6. ReneKampers zegt:

  Binnen afzienbare tijd kun je originele Duitsers gaan bewonderen in het Merkel museum voor folklore

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Hoe kann het ook anders ! Ali krijgt zijn geld zonder werk
  en kann iedere dag een terrasje met waterpijp nemen en
  de goedgelovige duitse klootzak, kan voor hem werken !
  Bestelt !
  Gelevert !
  https://pbs.twimg.com/media/DHxTh6CVoAE9_UI.jpg:large

  Geliked door 1 persoon

 8. Ron zegt:

  We zullen het over enkele weken zien of de gemiddelde autochtone Duitser echt wakker geworden is of dat ze verder dromen en uiteindelijk in de Merkeliaanse nachtmerrie wakker worden als de sluizen helemaal opengezet gaan worden.

  Like

 9. Jan zegt:

  op seconde 57 zie je ISIS zitten (of was dat de set van Star Wars?)
  Zum kotzen!

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Een café of restaurant kan niet blijven draaien als iedereen er een paar uur doet over op 1 kopje thee.
  Dan is het heel snel afgelopen met je tent.
  Dus ze hebben beduidend meer te besteden dan iemand met een uitkering.

  Like

  • Republikein zegt:

   Zeg Bert, nu ik je toch aan de lijn hebt, mijn pagina op Bron blijft doorladen.
   Wat doe ik fout?

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat gebeurt soms, ik denk dat Bert zelf dan bezig is ermee.
    Weet niet of dat er wat mee te maken heeft.
    Maar deze site laad ook vrij langzaam t.o.v. andere sites.
    Ik klik dan opnieuw op de link waar ik deze site heb opgeslagen, in mijn geval in de bladwijzerwerkbalk bovenaan mijn scherm.
    Opnieuw op F5 klikken kan soms opleveren waar jij het over heb.

    Like

   • BertG. zegt:

    Of het allemaal waar is wat ik geschreven heb, weet ik niet.
    Maar het werkt wel hier zo.

    Like

   • Republikein zegt:

    Nou heb ik wat gepield op knoppen en het virus is deud, dus schiet mij maar lek.
    Bedankt iig.

    Like

 11. GT zegt:

  Dat is waarom, zoals Bukovsky zegt,

  hoe eerder we stoppen met de EU, hoe beter. Hoe eerder het instort, des te minder schade het aan ons en andere landen gedaan zal hebben. Maar we moeten snel zijn want de Eurocraten gaan erg snel. Het zal moeilijk zijn hen te verslaan. Vandaag is het nog simpel. Als vandaag een miljoen mensen naar Brussel marcheren zullen die gasten wegrennen naar de Bahama’s.
  De oprichting van Eurabië is de grootste daad van verraad in tweeduizend jaar geschiedenis van de Westerse beschaving, sinds de dagen van Brutus en Judas. In Dante Alighieri’s La Divina Comedia werden Brutus en Judas Iscariot in de ergste afdeling van de Hel geplaatst, nog onder Mohammed. Als Dante vandaag de dag nog had geleefd, zou hij waarschijnlijk wel ruimte maken in de Hete Plaat voor Valéry Gicard d’Estaing en zijn Eurabische hulpjes. De EU-elites zien zichzelf als Julius Caesar of Octavianus, maar eindigen als Brutus. Ze willen het Romeinse Rijk herstichten aan beide kanten van de Middellandse Zee, samengebonden door wat vage referenties aan een “gedeeld Grieks erfgoed”. In plaats daarvan creëren ze de val van een beschaving door veel van West-Europa heen, terwijl de barbaren het continent platlopen. De EU wil het Romeinse Rijk herstichten maar sticht uiteindelijke de tweede val van Rome.

  Eurabië kan alleen ontspoord worden door die organisatie die het in de eerste plaats heeft gemaakt, te vernietigen:
  de Europese Unie.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Ben vaak in DE geweest, mooi land, cultuur / architectuur etc. Maar wil er niet meer naar toe. Overal zie je rondhangende arabieren. De meeste grote Duitse steden zijn hierdoor verpest. Wil er niet tegenaankijken, ook niet hier in NL. Dus vermaken wij ons maar meer binnenshuis. Voel mij in NL omringd met debiel volk, maar zal mijn tijd wel duren. Er is gelukkig nog genoeg om van te genieten. Laat ook geen ‘levende have’ achter! Prima zo!

  Like

 13. Overgenomen door jawel… moslims. Ze zijn gemeenschappelijk goed in het vertellen van zielige leugenachtige verhaaltjes aan de blanke linkse mensheid. En die trappen erin… weet je wie er ook intrapten… Adolf Hitler en Eva Braun… twee socialisten. Het resultaat is bekend. 6 Miljoen Joden werden er vermoord in de gaskamers…

  Like

 14. Jan zegt:

  München, stad van zwakzinnigen, marxisten en zwart Afrikaans schorem

  Duidelijk is dat het IQ zeker 50 punten lager ligt bij dat zwart Afrikaans volk. Allemachtig, om te kokhalzen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s