“Defend Europe”: Malta blokkeerde haven en weigerde activisten van de Identitaire Beweging drinkwater

Screenshot_3

Malta legde een embargo op en blokkeerde de haven voor de activisten van “Defend Europe” op het schip de “C-Star”.

(Vertaling: E.J. Bron)

De missie van de Identitaire Beweging “Defend Europe” gold al als geslaagd. Zaterdag 19 augustus zou de bemanning in het Franse Lyon een persconferentie voor internationale journalisten geven. Nu zijn vertegenwoordigers van de Identitaire Beweging uit Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië ingevallen.

ongecensureerd.at

Het werd de “C-Star” verboden om in de haven aan te meren en proviand in te slaan

Tegen de verwachting in weigerde zaterdagmorgen vroeg het kleine land Malta het schip de “C-Star” het aanmeren in de haven van La Valetta. Bovendien lieten de Maltese autoriteiten weten dat verzorgingsschepen geen water en proviand aan het schip zouden mogen leveren. “Hoe diep kun je zinken?”, twitterde de bemanning hierover.

Screenshot_2

Malta neemt geen “bootvluchtelingen” op, maar laat NGO´s hun gang gaan

Malta speelt een bijzonder huichelachtig spelletje. Zoals de Italiaanse krant “La Stampa” al in juli meldde, zou Malta al een jaar lang geen enkele “bootvluchteling” hebben opgenomen, en dat, hoewel het land dichtbij de Libische kust ligt en een thuishaven is voor de talrijke NGO´s die in de Middellandse Zee opereren.

Zo ziet de koehandel eruit: wij krijgen geen migranten, in plaats daarvan laten we de NGO´s toe. Klinkt als goede business voor Malta. In 2015 werd tussen Italië en Malta een “informele samenwerking” door de toenmalige minister van binnenlandse Zaken ondertekend, waarin het ook ging om boorrechten voor olie, zoals de Britse krant “Independent” schreef.

Actie stuit op woede

Intussen wordt er echter woedend verzet gemeld, omdat ook de inwoners van Malta weten dat “Defend Europe” bestaat. Delen van de Maltese bevolking, die zich aangesloten hebben bij de doelen van de missie, publiceerden onmiddellijk een petitie tegen het embargo.

Hoelang Malta zijn eigengereidheid volhoudt, staat geschreven in de sterren boven de Middellandse Zee. De “C-Star” vaart door naar Kroatië of Frankrijk om daar te proberen een haven aan te lopen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, burgermoed, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Malta, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Defend Europe”: Malta blokkeerde haven en weigerde activisten van de Identitaire Beweging drinkwater

 1. H J zegt:

  Malta heult met de globalisten. Malta, eiland van de kruisridders die van moslimstrijders zijn verworden tot moslim maatjes. Nou ja, zolang als ze de moslims kunnen misbruiken.

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik hoop dan maar dat op Malta een ander soort premier huist dan de landverrader die we hier hebben en dus geen inlegvelletjeslul

  Like

 3. Johan zegt:

  Dit is een bijzonder schofterige houding van de overheid van het eiland Malta. Waarschijnlijk gebeurt dit onder zware druk van de Europese Unie. De Fransjes Timmermans zijn achter de schermen druk bezig om de actie van de C-Star te verzieken, maar dat gaat ze niet lukken.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Na afloop van de eerste SUCCESSVOLLE Missie, gaven zij een Pers-conferentie.
  “MISSION ACCOMPLISHED !”……….

  Geliked door 1 persoon

 5. fransdewit zegt:

  Nu dan moeten wij Malta maar eens goed gaan blokkeren, geen vakanties meer boeken

  Like

 6. BertG. zegt:

  Weer een aanslag.

  In het oude centrum van de Franse stad Marseille is een automobilist ingereden op twee bushokjes. Bij het incident is één persoon om het leven gekomen. Volgens de Franse politie is niet duidelijk of er opzettelijk op mensen is ingereden. De chauffeur is opgepakt.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28982207/__Auto_rijdt_in_op_bushokjes__dode__.html

  Like

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Malta: sluit aan bij de Nazi-staten

  Like

 8. Marc zegt:

  Afrikanen worden gered, maar Europeanen mogen van honger en dorst sterven?

  Geliked door 1 persoon

 9. Cynicus zegt:

  Sja wat kun je verwachten van die Maltezer ridderorden. Valse duivelsvereerders die met massa-immigratie de welvaart naar de rugridderorden willen overhevelen door van binnenuit landen kapot te laten maken door massa-immigratie en ellende.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Als je een beetje slim bent, laat je je bevoorraden door een ander schip dat wel kan aanleggen.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Smerig van die Maltezers! Toeristen moeten dat eiland voorlopig ook maar niet bezoeken. Misschien komen ze dan nog eens op andere gedachten…

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Er zijn vast wel Italiaanse havens waar ze welkom zijn. Maar het is natuurlijk verstandig om dat niet aan de grote klok te hangen.

  Like

 13. Thom zegt:

  De Russische schepen die op weg waren naar Syrië mochten op Malta ook niet tanken. Dat zijn instructies van baas Timmermans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s