Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

Screenshot_11

(Door: Michael van der Galien)

De Nederlandse journalistiek is totaal gestoord.

Wierd Duk (foto boven) toont een foto van een jongetje van zeven, die op brute wijze vermoord werd in Barcelona door een stel islamistische extremisten. Die foto is vreselijk, maar toont ook het Kwaad van het jihadisme aan. En juist daarom is de foto zo krachtig:

Screenshot_10

Geen wonder dus dat Duk die foto op twitter heeft gezet met de volgende tekst erboven:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

 1. paulzwueste zegt:

  Laat dat links canaille Wierd Duk maar flink aanvallen.
  Dat helpt de man alléén maar om de juiste keuze te maken en te blijven maken…
  Links graaft z’n eigen graf.

  Like

 2. hslot4 zegt:

  https://www.thesun.co.uk/news/4275714/brit-dad-pictured-comforting-young-victim-of-barcelona-attack/#
  A BRIT dad risked his own life to comfort young victim of Barcelona terror attack following yesterday’s atrocity.
  Without considering his own safety, Harry Athwal ran from the first floor restaurant where he was dining to the pavement and cradled a young boy who had been struck by the van.
  The Brit dad cradled the little boy injured in the attack
  He told The Mirror: “He was unconscious, his leg was bent the wrong way, there was blood coming out of his head, I knew it was more than blood.
  “I was checking for a pulse and he didn’t have one.”
  The 44-year-old was in Spain on a last minute family trip to celebrate his son’s eighth birthday.
  The group were too early check into their rooms when they arrived on Thursday, so decided to have a lunch on Las Ramblas.
  They were about to sit at a restaurant on the middle of the pedestrianised street but a waiter tempted them to come to his restaurant on the first floor.
  From there they watched the horrifying events unfold on the street below as a group of young terrorists drove a van into the busy Las Ramblas street in the centre of Barcelona.
  Telling his family to stay where they were, Harry ran to the street to help.
  Speaking of the scene before him, he said: “I looked to my left and right and there were bodies strewn, and to the right there was this child in the middle of the road. I ran straight to him.”
  The Brit dad cradled the little boy injured in the attack.

  De Nederlandse linkse media heeft bloed aan haar handen sterker nog ze staan er kniehoog in .

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Weer zo een kutwijf die alles wegmoffelen wil wat de moslim in het Focus brengt !
  Smoel houden, en oprotten vaderlandsverraderin !

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Die gekke Milada Stipetic

  heeft net zo’n soort kop (met waanzinnige linkse uitstraling) als Anne Fleur Dekker:

  Het betreft hier een aandoening die even gemakkelijk is te herkennen als het Downsyndroom dat is

  Ik denk dat Milada destijds helemaal geen bezwaar heeft gemaakt tegen de publicatie van dat aangespoelde ‘vluchtelingen’joch dat zo hevig is beweend.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Pardon, wie mag dit dan wel niet zijn.. Milada Stipetic! Waarschijnlijk ook weer zo iemand uit het Hanina Ajarai-hok! Door toedoen van de soortgenoten van deze dames worden wij dagelijks geconfronteerd met dit soort beelden. Kan het ook weer niet niet laten, even een autochtone journalist (het NL’volk) jennen! Omdat de beelden van de slachtpartijen van haar soortgenoten wel heel erg confronterend zijn! Ga lekker met man/kinderen naar Syria of Iraq om daar de boel weer overeind te trekken! En neem zoveel mogelijk van je soortgenoten mee aub!

  Like

 6. Harry zegt:

  Keihard te lijf gaan die linkse idioten !
  Zo ook die islamitische gekken , die nu ineens in Spanje gaan demonstreren tegen hun eigen terreur !
  Daar lopen ze met borden dat ook de islamofobie uitgebannen moet worden .
  Wat is het dan ?
  Zogenaamd meeleven met de slachtoffers om er zelf garen bij te spinnen .

  Krokodillentranen met taqiyya saus .l

  Like

 7. Elisah zegt:

  Nee, mevrouw wil niet dat we het gore, gewelddadige gezicht van de ISlaam te zien krijgen. De kinderen die dood zijn moeten tevens doodgezwegen worden, want de echte slachtoffers zijn volgens haar natuurlijk die daders?
  Milada IS malade.

  Geliked door 1 persoon

 8. eva110 zegt:

  Wat moet je eigenlijk aan kwaliteiten in huis hebben om jezelf journalist te mogen noemen?
  Op wikipedia staat het als volgt omschreven:
  Een journalist of journaliste is een beroepsbeoefenaar die nieuwsfeiten verzamelt over recente gebeurtenissen van algemeen belang, die deze feiten onderzoekt of analyseert en daarover publiceert in een actueel (nieuws)medium
  Dat is iets heel anders dan mensen die een andere mening zijn toegedaan tot op de grond toe af proberen te branden en je eigen linkse ideeën op de voorgrond te stellen.
  Misschien word het tijd om de opleidingseisen eens te herzien!

  Like

 9. Rapunzel zegt:

  Ergerlijk is het dat Michael van der Galiën altijd “jihadisme” typt waar ‘islam” moet staan.
  Want vergis je niet mensen, dit is allemaal onderdeel van islam. De idioten die achter het stuur kruipen om kindertjes dood te rijden nét zo goed als de hoofddoek in de straat die daarmee aangeeft bij hen te horen, de imam die het gif uit de koran injecteert, de ouders die hun kinderen naar islamitische scholen sturen, de hele omgeving van de daders die de kop wegdraaien en zelfs die halftamme inteeltfamilie die nu loopt te roepen dat ze het niet snappen want het waren zulke lieve jongens en de imam had zo’n goede invloed op hen.

  Natuurlijk, Michaël van der Galiën is een Disneymoslim die graag predikt dat zijn soefie gewauwel de Echte Islam is en oh zo vredelievend. Trap er niet in.
  Ik weet niet wat voor hersenkronkel er voor nodig is om ondanks alle ellende die we van de islam hebben toch te blijven hangen aan die gribuszooi, het zal zijn Turkse vriendin en schoonfamilie wel zijn die van der Galiën op het kromme pad houden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Theresa Geissler zegt:

  Is dat ècht een journalist? Voor welk blad dan? (Ja, sorry, nooit eerder van gehoord en normaliter moet zo’n “Servische naam” toch blijven hangen!)
  Maar zelfs haar grieven behoorlijk formuleren kan ze al niet!
  En voor de rest…. lijkt me inderdaad een Anne-Fleur-typetje: Net zo scheel in ieder geval…..

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Ze is nu eindredacteur van RamBam en haar achternaam is zeker geen Nederlandse naam. De naam komt in elk geval voor in Kroatië maar Servië zou ook goed kunnen en hypocriet is ze ook nog eens.

   Like

 11. Rapunzel zegt:

  Overigens word ik ook niet vrolijk van die hartverscheurende foto van dat arme ventje.
  Maar de grootste schande is en blijft dat zo’n foto gemaakt kan worden in ons ooit zo mooie Europa.
  Onder andere dankzij uitschot als Milada Stipetic en andere wegkijkers.

  En ik heb de foto van Julian Cadman nog lang niet zo vaak gezien als die van Aylan Kurdi die voor effect bejag neergelegd was op de vloedlijn. Verzopen door de schuld van zijn eigen vader die graag een nieuw graties gebit wilde en die vond dat Canadezen daar maar voor moesten gaan werken in plaats van hij zelf.
  Na de verdrinking van 2 zoontjes en moeders vertrok Pa Kurdi doodleuk terug naar Syrië om ze daar te laten begraven, zo gevaarlijk was het daar.

  Like

 12. A.J. de Koning zegt:

  Er zijn gelukkig weer een hoop reacties alleen denk ik dat die journaliste ze niet zal lezen en dat gebeurt vaak natuurlijk daarom stuur ik ook nogal eens een mail naar zo iemand als die journaliste, het is niet altijd makkelijk om achter het email-adres te komen maar vaak lukt het met wat moeite toch en als ik dan een email gestuurd hebt geeft dat toch voldoening hoewel ik vaak geen reactie krijg, ik had Frans Timmermans in maart een mail gestuurd en vandaag kreeg ik ineens alsnog een reactie, het loont vaak om en Bron en de betreffende persoon een mail te sturen al is het natuurlijk wel wat meer moeite.

  Like

  • Renske zegt:

   Ik doe het ook. Hoe meer ze mails krijgen hoe beter. Ik vind best dat je politici mag laten zien dat je laaiend bent voor wat betreft met name hun asielbeleid. Ik zag vanmiddag weer op een veld tussen huizen waar een vaste tafel is gemonteerd met vaste banken eromheen. Daar zaten ( ik meen) 7 zwarten een soort spel te spelen. Welk spel kon ik niet zien,want ik had geen zin om er naar toe te lopen. Ik dacht: dit zag ik geregeld in Noord- Ghana en Turkije in de buitenwijk Uskudar en nou zie ik het hier steeds meer verschijnen (een hele vervelende wijk dat Uskudar) Hele nare onvriendelijke mensen daar Terwijl in de naastliggende wijk Kadikoy juist een heel vooruitstrevende levensstijl te zien was. Ik weet ook zeker dat het grootste gedeelte daar NIET op erdogan hebben gestemd.Mannen die straks in de koffiehuizen zitten en spelletjes spelen of zoals nu hier met mooi weer buiten op een groot grasveld En dat gaan we hier steeds meer zien. Ik zag vandaag ook weer een paar keer groepjes afrikanen bij elkaar. Hele dunne knapen met een vreemde taal met dure spulletjes aan en denk: wat gaan die knapen hier straks doen of nu al doen??????? En dat allemaal op MAANDAG

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Zoals je wel weet zie je dat al decennia door heel NL, maar natuurlijk meer in de Randstad. Kijk overdag in de steden, overal rondhangend donker volk. Maar in de uithoeken ook hoor! 10.000en van dat volk parasiteert op jouw en mijn portemonnee! 10.000en problematiese gezinnen worden met tig instanties, soepsidies, in de benen geholpen. Miljarden van ONZE CENTEN gaan daar naar toe om ze koest te houden. Bang als ze zijn voor aanslagen door ontevreden mossels!! Het is 1 Grote KolereZooi geworden in NL!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s