59% van de “vluchtelingen” ongeletterd

Screenshot_18

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Analfabeten in plaats van geschoolde krachten

Stap voor stap komt toch de waarheid aan het licht, en dat zelfs voor de parlementsverkiezingen: uitgerekend de regimegetrouwe “Bild-Zeitung” zegt eindelijk een keer de waarheid: 59% van de “vluchtelingen”, die zich in Duitsland laten voederen en vermaken, hebben geen schooldiploma, dus helemaal geen of slechts geringe schoolopleiding!

PI News (2)

En dat, terwijl toch steeds door de regering en de haren beweerd werd dat er bijna uitsluitend ingenieurs, artsen, advocaten, juristen, ruimtevaarttechnici en begenadigde handwerkslieden zouden komen, die Duitsland´s toekomst zouden redden.

Maar, zoals het “Federale Instituut voor Beroepsopleiding” (BIBB) volgens een bericht in “Bild” heeft onderzocht, zijn tot 755 van de “asielzoekers” en “vluchtelingen” – afhankelijk van het land van herkomst – gewoon absoluut ongeletterde personen, die het in hun geboorteland uiteraard ook tot niets hebben gebracht.

Levenslange sociale gevallen

Honderdduizenden van de door Duitsland sinds 2015 opgenomen “vluchtelingen en migranten” zouden wegens gebrekkige onderwijskennis “eerst” slechts geringe kansen op de arbeidsmarkt hebben.

Met andere woorden: de gouden parels en verrijkingen worden sociale gevallen – en vast en zeker voorgoed. Ze plunderen dus alleen maar de sociale stelsels en bedreigen het bestaan van het land.

Het BIBB heeft de cijfers van het Federale Agentschap voor Arbeid (BA) nagerekend. In diens statistiek over de schoolopleidingen van de bijna 500.000 viel het op dat ongeveer 25% van de personen hierover geen informatie verstrekt had.

Het BIBB beschouwt het als “niet onwaarschijnlijk” dat de desbetreffende personen weigerden informatie te verschaffen, omdat zij in werkelijkheid geen diploma hebben. Daarop werden ze door het BIBB gerekend tot de groep zonder schooldiploma. Resultaat: gemiddeld 59% van de werkzoekenden uit de belangrijkste asiellanden heeft geen schooldiploma.

Vooral onopgeleid – wat een wonder – Somaliërs (77,2%), Eritreeërs (72,9%, Irakezen (71%) en Afghanen (69%), gevolgd door Syriërs (56%), Nigerianen (55,9%), Pakistani (52%). Bij de Iraniërs ziet het er iets beter uit. “Slechts” 37% van hen bezit geen schooldiploma of geen schoolopleiding.

De sceptici over de jubelende berichten (ook graag “nazi´s” en “tuig” genoemd) hebben dus opnieuw gelijk gekregen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op 59% van de “vluchtelingen” ongeletterd

 1. Johan zegt:

  Het zijn gewoon primitieve neucqnegers, die niks anders kunnen. Dus de zogenaamde toegevoegde waarde van dit soort figuren is per saldo zwaar negatief .

  Like

  • Angie1968 zegt:

   Of inteeltmoslims. Al die neef-nichthuwelijken leveren nogal wat geboortedefecten op, die zwaar drukken op onze zorgkosten. Plus een absolute weigering om te integreren/assimileren. Totale waanzin om dit soort inferieure mensen in onze westerse maatschappijen toe te laten.

   Like

  • Wolf zegt:

   Dit gajes is er allen om de rooie omvolkingspolitiek te bewerkstelligen. De honderden duizenden geallieerden die in heel Europa en vooral het domme Duitsland honderd duizenden bastaarden hebben achtergelaten was niet week en slap genoeg. ze moeten vooral DOM zijn ,en dat gaat de smerige EU bereiken door dit soort volk als nog dommere verdunning van EU bloed nog eens met miljoenen te gaan omvolken tot er 1 gore linkse vies smakende grijze leverworst over blijft waar de EU naar streeft. Opblazen dat Brussel wanneer alle eurofielen ,inclusief de vuile Soros miljardair daar zitten thee te lurken .

   Like

 2. Renske zegt:

  Dat wil de EU. Ongeletterde mensen kun je beter onderwerpen. Dat wisten we toch allang. In die landen is het onderwijs vaak waardeloos en van lager niveau. Moet ik niet te hard roepen, want als ik sommige universitaire professors hoor praten dan begin ik me ernstig zorgen te maken over het niveau hier. (ben zelf niet universitair opgeleid), maar kan wel reeel en nuchter denken en dat is heel wat waard. Ze zitten ook in de maag met oude mensen. Hebben ze liefst ook zo snel mogelijk dood. Allemaal. Pechtold wil ze daar best bij helpen en Rutte zorgt dat oude mensen het nog slechter krijgen. Dan stemmen ze allemaal op Pechtold, omdat via hem de wet er door kan komen om jezelf af te maken.Ik durf te wedden dat de formatie pas na de verkiezingen Duitsland tot stand komt.

  Geliked door 1 persoon

 3. hans zegt:

  En dan nog! Al waren ze niet eens moslim!? There is something about them.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dus al deze ongeletterden zijn volgens Schulz ‘meer waard dan goud’…! Nou, als we deze mensen nodig hebben in verband met de vergrijzing, dus als zij voor ons zouden moeten werken als wij niet meer kunnen, zeg maar, dan ziet het er meer dan beroerd uit!

  Deze analfabeten worden een vreselijk zwaar blok aan onze benen! Deze eisers (want dat zijn ze; ze hebben een enorm grote bek en weten precies hoe ze ons -intelligente mensen- op de knieën moeten krijgen) zullen van ons slaven maken, en zij gaan genieten van de geneugten des levens….!

  Smerig volk, wat uitgezet moet worden.

  WIE NIET WERKT ZAL OOK NIET ETEN!!

  Geliked door 3 people

 5. A.J. de Koning zegt:

  Waarom wist iedereen dat altijd al behalve de regeringen die stijf en strak volhielden dat ze zo waardevol voor de arbeidsmarkt zouden zijn,. hoewel ik denk dat ze het stiekem weg toch wel wisten maar dachten als ze eerst maar binnen zijn dan zien we wel verder, het is een stelletje tuig , Angela Merkel voorop plus haar schoothondje Rutte.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  In de opvang zijn ze nog te belazerd om hun eigen rotzooi op te ruimen, dus de kans dat ze ongeschoold werk willen doen is nihil !!!
  Asielparasieten goed voor een levenslange uitkering !

  Like

 7. Valt niet op in een land waar 96% kan lezen maar niet begrijpt wat er staat. Voorbeeld: ze maken rustig het vakje rood van degene die ze niet willen.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het helemaal Breinbrouwsels.
   Wij kunnen lezen en schrijven.
   Dat stelt ons in staat de grootst mogelijke stommiteiten uit te halen.
   We stemmen allemaal op de grootste bedrieger en minkukel in NL.
   Jawel…Rutte!
   En of de duvel er mee speelt, daarna bewijzen dat we gelijk hebben gehad door voor de derde keer opnieuw op dezelfde schurk te stemmen.

   En als je denkt, nou dat kan niet meer..
   Oh ja hoor.
   Rutte weet nu al te vertellen dat we straks voor de vierde keer op rij op hem en z’n hele linkse graaiers en verradersbende zullen stemmen…

   Hoera voor het hele NL-volk dat kan schrijven en lezen.,.,.,!

   Geliked door 1 persoon

   • Ze kunnen lezen en schrijven maar na een halve zin denken ze dat er iets staat waar ze het mee eens of oneens danwel beiden zijn. Zelf troost ik mij altijd met de wetenschap dat het door de gelijkberechtiging en het stemrecht en als die andere verfoeilijke zooi komt die wij de vrouwen hebben aangedaan. Voor die tijd was het leven van ons mannen eenvoudig. We brulden een keer of ’t vreten klaar was of ga maar vast liggen en dat was ‘t. Toen kwamen de feministen met hun gestook dat vrouwen ook best minister-president of CEO konden worden en dat mannen moesten kunnen huilen. En daar hadden ze dan wel weer gelijk in want wat ik op dat gebied aan zogenaamde kerels om mij heen zie zou mij als ik een wat wijveriger vent was aan het huilen brengen. We hadden er nooit aan moeten beginnen aan dat lezen en schrijven voor vrouwen. Daardoor is de linkse politiek ontstaan en stikt ’t van halve kerels met staartjes en paarse broeken. Ik zeg u, zonder lezen, schrijven en aan de man gelijk gestelde en dus bazige vrouwen hadden wij hier geen verhalen gehad over mensen die Ebruutje niet snappen.

    Geliked door 2 people

   • Wolf zegt:

    Er is stem fraude gepleegd door de linkse stemmen tellers kliek.

    Geliked door 1 persoon

   • Marian zegt:

    Maar er zelf niet veel wijzer van geworden is. Anders hadden wij er beter voor gezeten als nu.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    In vroeger duistere tijden toen de kleur nog niet was uitgevonden, en dus alles in zwartwit werd gefotografeerd, heersten orde en rust.
    De watermolens ruisten, en de sexy “Die schöne Müllerin” maalde met ontblote boezem dat het een lust was, terwijl ze zong dat ze op wintersportvakantie zou gaan en dat ze ’s avonds forel zouden eten.
    Als je ’n probleem had ging je op zoek naar de Tovenaar van OZ.
    Die man had nou werkelijk overal ’n oplossing voor.
    Alexander van Liepe Biesterveld kreeg een rits medailles en werd Koning.
    Rutte kreeg ’n diploma en werd automatisch Minister President.
    De wekker ging naar Frau Merkel.
    Nou we zien wat het met je doet als je als Kanselier ’n hart hebt.
    Héél donker Afrika liep leeg en stapte juichend in de rubberboot om gratis hart te eten
    in Duitsland.

    Like

 8. Sjaak zegt:

  Dit is een getallendraaier !
  Niet 59 Maar 95 % moet het heten !
  Besodemieteren kunnen we ons ook zelf rooie liegende rotbende !

  Like

 9. Mary zegt:

  Ze zijn dan ook door Merkel en haar EU uitschot uitgenodigd om chaos kommer en kwel te veroorzaken, niks vluchtelingen, niks arbeiders maar voor totale ontwrichting van het Europese continent.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Waarom zou het BIBB dat hebben willen onderzoeken?
  Is de paus rooms?

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Ongeletterd… een nette benaming voor volk wat nog te dom is om te poepen.

  Geliked door 2 people

 12. Cynicus zegt:

  Blijkbaar kunnen vele ,migranten wel appen. Velen zitten hier in het dorp best vaak met het mobieltje te ouwehoeren

  Geliked door 1 persoon

  • Ivan Chapka zegt:

   Je moet mijn kleinzoontje van nog geen 3 eens te keer zien gaan met een smartphone of de tablet, kan ik zelf niet aan tippen zo vingervlug. Hij kent alleen precies de grafische tekentjes uit zijn hoofd, maar hij krijgt exact wat hij wil hebben, zoals een tekenfilmpje of zijn tante via Skype in Oekraïne. En heel grappig hij is al behoorlijk 2 talig in Russisch en Nederlands. Dus m.a.w. slap lullen via een mobieltje is kinderlijk eenvoudig. Alleen jammer dat dit blanke blonde blauwogige jongetje dankzij Russische en Nederlandse ambtenaren nog steeds stateloos is, terwijl iedere zwarte moslim pierewaaier een verblijfsvergunning heeft. Onbegrijpelijk maar waar. Dit is ook Nederland, helaas.

   Geliked door 1 persoon

   • kruisridder zegt:

    Ivan, één van je kinderen heeft de Nederlandse nationaliteit, mag ik aannemen. Als jouw kleinzoontje hier is geboren, is hij automatisch Nederlands staatsburger. Ik hoop dat het gelazer gauw achter de rug is en er gauw duidelijkheid komt voor jouw oogappeltje. Van mij mag hij overduidelijk blijven.

    Like

  • kruisridder zegt:

   Sekschats te voeren……

   Like

 13. Thoth zegt:

  Gvd, wat moeten die Duitsers met dit soort mensen? Helemaal géén donder. Het is Merkel die ‘medelijden’ met ze heeft. Dan stijgt ze in het aanzien van de ‘elite’-politici van Europa. Achterlijk wijf.

  Like

 14. ReneKampers zegt:

  Ze moeten dringend naar de schoolbanken gestuurd worden te beginnen met de kleuterklas

  Like

 15. Wolf zegt:

  Dat gajes is er alleen voor de omvolking wat het doel is van de Bilderberg troep en Extreemlinkse Merkel. Dat de geallieerde troepen in WO II honderden duizenden bastaarden hebben achtergelaten in dat “Duitsland ” en de rest van Europa was nog niet slap genoeg. ALLES zal en moet verdund worden om 1 grijze linkse leverworst volkje te kweken.

  Like

 16. dutchess43 zegt:

  59% ongeletterd? O, nou snap ik het. De overige 41% zijn natuurlijk de hersenspecialisten, de apothekers, de ingenieurs die het westerse IQ komen verhogen !

  Like

 17. Stef zegt:

  Zodra ze een gratis iPhone hebben kunnen ze inburgeren ( wordt gedacht in Den Haag )

  Like

 18. Jean zegt:

  Die 59% is zeker op zijn islamitisch gelezen? Dat moet zijn 95% en dat is dan zelfs nog onderschat…m.i. moeten we spreken van 99%, dat kun je ook niet fout lezen…

  Like

 19. Elisah zegt:

  Die ongeschoolde mensen hebben toch geen kans van slagen in de Westerse maatschappij, zijn ze soms een nieuwe onderklasse aan het creëren?
  Dat het linkse stemmers moeten gaan worden dat is duidelijk, maar de kloof tussen de verschillende mensen zal alleen maar groter en gevaarlijker worden.
  Het is gewetenloos spelen met vuur en dit kan niet anders dan verkeerd aflopen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s