Klimaatverandering dient vluchtreden te worden

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Het mislukken van de klimaatpolitiek wordt steeds duidelijker. Nu zijn er voorstellen tot een ommekeer van de huidige milieupolitiek. Tegelijkertijd ondergaat de klimaatverandering nog een verandering: ze moet als vluchtreden erkend worden.

Die Freie Welt

De partij-onafhankelijke Vereniging ter bevordering van de kernenergie “Nuklearia” ziet een dramatisch mislukken van de energiepolitiek, die volgens haar inschatting ten eerste de doelen niet haalt, ten tweede veel te duur wordt en ten derde onherstelbare schade veroorzaakt. Ze eist een kritisch onderzoek en stelt een nieuwe start voor. Daartoe presenteert “Nuklearia” onder de titel “Energieagenda 2025” verschillende scenario´s.

Heel verrassend duikt het thema tegelijkertijd in een ander verband op: in het Europees Parlement is sprake van inspanningen om de klimaatverandering tot vluchtreden te verheffen. “Het Europees Parlement is van mening dat aan personen die door de gevolgen van de klimaatverandering verdreven worden een speciale internationale beschermingsstatus zou moeten worden toegestaan.” Dat staat in een actuele resolutie van het Europees Parlement (punt 31).

De “Wochenblick” bericht hier over en citeert daarbij de Europarlementariër Franz Obermayer (FPÖ), die in het Europees Parlement in Straatsburg tegen de plannen stemde, omdat hij vreest dat, wanneer vluchtredenen zoals “armoede” of “slecht weer” erkend worden, er in de toekomst geen asielaanvraag meer kan worden afgewezen.

Critici zoals Obermayer vrezen dat door zulke stappen het begrip “vluchteling” zo ver wordt uitgebreid, dat het ook personen omvat die door armoede, door eventuele negatieve gevolgen van de klimaatverandering of door daadwerkelijke natuurcatastrofes verdreven worden. Europa wordt zodoende een luxe kuuroord dat zijn bezoekers betaalt.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Illegalen, Immigratie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Milieu, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Klimaatverandering dient vluchtreden te worden

 1. tjonge zegt:

  ik vind nederland tegenwoordig veel te regenachtig, kan ik nu naar een mooi tropisch land vluchten et huis en outkerin ?

  Like

 2. BertG. zegt:

  En als je al zou meegaan in die klimaat religie, gaan wij dan zelf in Europa daar dan geen last van krijgen. Blijft het hier lekker koel dan, zonder klimaat verandering.
  En waar kunnen wij dan heen? Als het hier wel zou veranderen.
  Zo blijf je aan de gang, er is dan altijd wel een reden te bedenken.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Die hele klimaat onzin is bedacht om landen te nivelleren.
  Rijke landen betalen namelijk ook de klimaatdoelen voor arme landen.
  Als die arme landen dan ook nog hun parasieten naar ons toe sturen ben ik wel benieuwd waar wij naar toe kunnen vluchten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  Kijk eens aan …. de ‘oorlogsvluchtelingen’ zijn uitverkocht, nu krijgen we dus de ‘klimaatvluchtelingen’.

  Het is duidelijk dat de EU ALLES, maar dan ook ALLES in het werk zal stellen om ons mooie Europa voorgoed te vernietigen.

  UIT DE EU, ZO SPOEDIG MOGELIJK!

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  De gekte bij het Europese Parlement neemt ziekelijke vormen aan! Zullen we dan maar meteen de halve wereld uitnodigen? Wij, werkpaarden zullen dan wel voor miljoenen ‘nieuwe Europeanen’ de kost verdienen……
  Ons werelddeel MOET kapot. Op welke manier doet er niet meer toe.

  Klootzakken!

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Alles heeft achteraf een verklarende geschiedsbeschrijving, doch in dezen?

  Geliked door 1 persoon

 7. Renske zegt:

  Slimme dieren verdedigen hun habitat. Het dier de mens is geevalueerd tot een dier met verstandelijke beperkingen.

  Like

 8. de EU verzint steeds weer nieuwe drogredenen voor natuurvernietiging en welvaartschade

  Like

 9. Mirjam zegt:

  De oorlogen zijn bijna voorbij in de Oosterse landen, dus hebben ze een nieuw excuus nodig om de migratiestroom die Europa overspoelt nog ‘vluchtelingenstroom’ te kunnen noemen en op gang te blijven houden.
  Europa moet hun ‘quotum’ halen dat de Brusselse elite en de idiote Merkel en consorten voor ogen hebben. En nu de oorlog (en) bijna over zijn, en de ‘vluchtelingen’ dan ook naar huis zouden moeten, dan moet er toch iets anders gevonden worden, zodat de terroristen onze landen binnen kunnen komen en de om volkering door kan gaan.

  Hoogste tijd voor rechtse partijen die de macht overnemen, ik hoop zo dat het gebeurt en dat ze overal de meerderheid halen, waar verkiezingen zijn in de wereld. Maar dan wel rechts met gezond verstand en het hart op de goede plaats en niet nazi liefhebbers of gekken die narcistisch alleen hun eigen idioterie in hun hoofd hebben.
  Ik heb en met mij velen, dat weet ik zeker, zó genoeg van al die moslims die je ieder moment op je netvlies ziet, wetende dat deze figuren eigenlijk lid van een sekte zijn die een achterlijk geloof aanhangen en daarom onze landen, burgers in hun greep houden en proberen te overheersen en te vernietigen, wetende dat we door onze regeringen gedwongen worden om deze personen te tolereren, wetende wat voor een misdaden, moorden, verkrachtingen etc. door dit volk worden gepleegd op onze medeburgers en misschien zelfs ooit op ons en onze kinderen. Ik hoop van niet. Ik hoop dat ze vóór die tijd zelf het loodje hebben gelegd en de wereld, waaronder wijzelf, opstaan en de hele duivelse bende terug naar hun hel schoppen, voor eeuwig en altijd. Ik hoop het zo..

  Like

 10. de sluwe vos zegt:

  Als het hier te veel regent dan kunnen wij misschien gratis naar de zandbak in Noord Afrika of het Midden Oosten gaan en ons door de religie van de vrede laten onderhouden.

  Like

 11. Mary zegt:

  Ik denk dat er een hoognodige “klimaatverandering” binnen de Europese politiek moet komen, ik vind het gif dat door dat “soort/ras” uitgestoten wordt dodelijk is voor de Europese bevolking, hier zien we dus, een dramatische (heerszuchtige) Europese politiek, die voor het volk ongelooflijk veel geld kost, men daar niets voor terugkrijgt, en ook nog eens onherstelbare schade veroorzaakt.

  Like

 12. Repelsteeltje zegt:

  En de dieren dan die zijn dan ook klimaatvluchtelingen , want ze hebben ook een ziel hoor , wel met paspoort leeuw Jansen ofzoiets.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Ook Nederlanders die willen ontsnappen aan het meedogenloze belastingklimaat zouden moeten vallen onder deze regeling..De overige EU landen zouden deze mensen met open armen behoren te ontvangen : gratis huisvesting, aanbieden, een goede auto en natuurlijk riante uitkeringen.. enz.
  Moslims die tot deze categorie behoren zullen vanzelfsprekend op een dubbele ondersteuning kunnen rekenen, dus van twee systemen kunnen profiteren!.. Als dat geen goed idee is weet ik het ook niet meer.
  Dus Mo & Co, grijp nu jullie kansen,mensen 🙂

  P.S. Ik moet het toch even kwijt: het politiek correcte klimaat in de EU maakt mij soms werkelijk letterlijk misselijk.
  Misschien zou ik mij wat beter voelen wanneer ik tezamen met Wachteres en onze nazaten naar een zonnig oord kon uitwijken waar het (geestelijke) klimaat gezonder is.

  Geliked door 1 persoon

 14. Marian zegt:

  Lijkt meer op geldzucht. Eerst je eigen land naar de kloten helpen en dan hier naar toe komen om de boel te verzieken.

  Like

 15. christdus zegt:

  Mirjam , ik ben het geheel met je eens , hoe eerder we die iSSlam-stront en die EU- dictators eruit-
  kunnen wieberen , hoe beter.
  Die hele milieu-shit is weer de zoveelste drogreden om het Kalergi-plan erdoor te jassen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s