Socialisten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Socialisten . . .

 1. Fascisme is een linkse politieke filosofie, niet rechts.

  Ik heb geprobeerd om een zinvolle en concrete definitie van “fascisme” neer te zetten. De duidelijkste die ik tegenkwam waren van de Urban Dictionary (geloof het of niet) en reguurders. In de Urban Dictionary staat het volgende: de enige officiële definitie van het fascisme kwam uit de mond van Benito Mussolini, de oprichter van het fascisme, waarin hij drie principes van een fascistische filosofie omschrijft.

  1. “Alles behoort de staat”. De regering is het hoogste orgaan en alles in het land is allesomvattend en binnen het land moet het in overeenstemming zijn met het heersende lichaam, vaak een dictaat.

  2. “Niets buiten de staat”. Het land moet groeien en het impliciete doel van een fascistisch volk is om de wereld te regeren en elk mens te onderwerpen aan de overheid.

  3. “Niets tegen de staat”. Iedere soort vragen aan de overheid kan niet worden getolereerd. Als u dingen niet ziet op onze manier, dan bent u verkeerd. Als u het niet eens bent met de overheid, u kan niet de geesten van de rest van de goegemeente bederven.

  Het gebruik van het militarisme was slechts bedoeld als middel om een ​​van de drie bovenstaande principes te bereiken, vooral om de mensen en de rest van de wereld in de gaten te houden. Fascistische landen zijn bekend om hun harmonie en gebrek aan interne strijd. Er zijn geen tegenstrijdige partijen of verkiezingen in fascistische landen.

  Vraag mij nog steeds af waarom er in links, liberaal Nederland zó bezuinigd heeft op defensie, want deze middelen zijn broodnodig in de nabije toekomst, of zullen de Eurofielen in het kabinet toch inzetten op 1 grote federaal leger en politie?

  Geliked door 3 people

  • Aegolius cs zegt:

   Voornoemde punten beschrijven alleen een totalitair regime dat zowel voor links als rechts kan gelden.

   Machiavelli als Italiaan alsook de Romeinen ontliepen in het gedachtegoed, elkaar staatsrechtelijk niet zo.

   Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Volgens mij is bezuinigingen op defensie de eerste stap geweest om ons monddood te maken, de tweede stap is er al doorheen, in 2018 is de helft van wat er op straat loopt in blauw ontwapend, tis in feite natuurlijk om te janken als je het ff op je in laat werken.

   Geliked door 2 people

   • Ben het met je eens Tineke, het zijn geen uitingen van slecht bestuursschap, het zijn ook geen repeterende incidenten het is een moedwillig, structureel beleid wat wordt gedicteerd vanuit Brussel bijna alle nationale lidstaten werken hieraan mee behalve de 4 Visegrad landen die een beetje tegensputteren. Het zijn allemaal verdomd knappe koppen en ze weten dondersgoed wat ze aanrichten, onze nationalistische gevoelens zijn een ondergeschoven kindje aan het worden. Veel realisten weten het, maar staan allemaal machteloos tegen het verraad en de genocide van Europa. mijns inziens.

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Adriaan, fascisme is links, Hitler was links, is er dan nooit iets rechts geweest?

   Even los van het feit of het klopt, schieten we er iets mee op om het links of rechts te noemen?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Inderdaad J. C. Th men schiet er niets mee op om het linksom of rechtsom te benoemen, veelal wordt het fascisme benoemd als ‘rechts’ (extreem, Neo nazi achtige groeperingen) zijnde, net zo fnuikend is dat bijna het gehele politiek spectrum links is, alleen de tijd voorafgaand aan verkiezingen profileren alle partijen zich sterk met hun partij ideologie. Waarna als weer terugvalt in de oude situatie van voor de verkiezingen, waarbij voor de bühne af en toe politiek gekibbel over futiele issue’s wordt gedebatteerd, waarbij de partij ideologie uit een stoffige dossierkast te voorschijn gehaald wordt.

    Like

 2. Marlies zegt:

  To hell with them all.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  Nu ! Meteen overal invoeren !

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Walgelijk volk, wat uit is op vernietiging van alles wat de moeite van ons leven waard is!

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Tegen de muur die landverraders!

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Van de woorden links, socialist, christelijk en liberaal voel ik m’n maag omdraaien !

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Op de bovenste foto zie je een sukkelaar trachten te overleven op de onderste foto zie je 3 stinkende open getrokken vuilbakken resp. vuilbekken, die open getrokken vuilbakken moeten afgevoerd worden naar het dichtstbijzijnde containerpark, gesloten containerpark zodat niemand die vuilbakken kan meenemen.
  En zeggen dat wij “dagelijks tegen onze eigen wil” belastinggeld in die open getrokken vuilbakken steken…..

  Like

 8. ReneKampers zegt:

  Het is toch onvoorstelbaar dat enkelingen erin slagen om een heel werelddeel naar de verdoemenis te helpen….en dat heet …..democratie !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s