Idioot Amsterdam huurde Hofstadgroep-terrorist Bilal Lamrani in om jongeren te ‘deradicaliseren’. Wilders gaat los

Screenshot_29

(Door: Michael van der Galien)

Hij gebruikte zijn positie om jongeren te radicaliseren. Die had je niet zien aankomen hè?

De totaal doorgeslagen Bilal Lamrani was in zijn ‘jeugd’ een prominent lid van de Hofstadgroep, de bekende groep radicale moslims die terreuraanslagen voorbereidde in Nederland. De afgelopen jaren deed Bilal net alsof hij gederadicaliseerd was. Een blinde kon nog zien dat dit absoluut niet zo was, maar ja, helaas werd het deradicaliseringsproces in Amsterdam geleid door de controversiële Saadia A.T. Die vrouw deed overduidelijk alles behalve haar werk — of misschien gebruikte ze haar positie wil bewust om het jihadisme te verspreiden.

Want ja, zij nam Bilal Lamrani aan als jeugdwerker en negeerde klachten van derden dat hij in privégesprekken met jonge moslims de jihad verdedigde. Zo liet hij onder meer weten dat de radicale organisatie Hizb ut-Tahrir, die verboden is in Duitsland omdat de club wil dat de sharia de officiële wet van het land wordt én omdat die gekken een ‘islamitische staat’ willen oprichten in Europa, hartstikke goed bezig is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Idioot Amsterdam huurde Hofstadgroep-terrorist Bilal Lamrani in om jongeren te ‘deradicaliseren’. Wilders gaat los

 1. tjonge zegt:

  waarom weet ik direct al dmv van het lezen van de titel dat het een vd galien of engelbart stukje is ?
  de heren zijn zogenaamd erg anti islam maar kunnen hun disrespect voor de hr wilders niet verbergen…

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Leg eens uit, waar dat disrespect dan uit bestaat? Ik heb het niet gevonden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • tjonge zegt:

    “Wilders gaat los” zou minimaal moeten zijn DE HR wilders, en 2, “los gaan” is een overdreven term, alsof de redelijkheid niet aanwezig is.
    .
    hoop dat deze toelichting u kan bevredigen hr kohler ?

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Net zoals jij vd galien en engelbart schrijft, schrijft hij (Michael van der Galiën) Wilders. Maar hij doet het tenminste nog met een hoofdletter.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • tjonge zegt:

    ach jee hr kooler, argumenten op en dan gaan kommaneuqen ?

    Like

   • tjonge zegt:

    nabrander,
    .
    maar ik heb ook geen respect voor vd galien en al helemaal niet voor die enge trol engelbart, vandaar dat ze van mij ook niet de titel HR voor hun naam krijgen van mij.
    maar je schijnt mijn insteek niet helemaal te willen begrijpen over vd galien en engelbart.
    het gaat er mij om dat ze zogenaamd zo ontzettend zitten te ageren tegen de islam maar ondertussen de hr wilders verketteren, dat is m.i. totaal psychotisch…

    Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Dat krijg je ervan als je een terminale burgemeester in functie laat. Door de vele morfine krijg je psychoses.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ook zonder morfine was ie al grof gestoord !
   Net zoals in de Bermuda driehoek stijgt er in Amsterdam een levensgevaarlijk gas op ,
   In de Bermuda hoek borrelen hele zeeschepen er door af , vallen de vliegtuigen gewoon uit de lucht , in Amsterdam zinkt het gezond verstand tot op de bodem van het IJ .
   Stapelgek !
   Zoals het hele linkse koor overigens .
   Zie de uitspraken van Timmermans en de Vara alleen al , vandaag op DDS !

   Like

   • Pietersen zegt:

    Als we Timmermans in een jute zak in het water gooien blijft ie drijven. Teveel lucht.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Pietersen 23 augustus 2017 om 17:01

    Als we Timmermans in een jute zak in het water gooien blijft ie drijven. Teveel lucht.

    Je moet hem ook eerst een paar betonnen schoenen aantrekken.

    Like

  • Elisah zegt:

   Dat is totaal geen excuus, dat hij ziek is. Ze moeten hem nu niet als een soort heilige proberen te verkopen, want die linkse ellende is al veel langer aan de gang dan hij ziek is.
   De deksel is van de beerput aan het komen en die zal misschien nog meer stront laten bovendrijven…

   Like

  • Rotterdamse zegt:

   Ik vind dit een onbeschofte opmerking, want het feit dat van der Laan stervende is staat volkomen los van het gelazer in 020.
   Fijne reclame voor deze site.

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat is een onbeschofte opmerking, dat de man aan waanvoorstellingen leid.
    Zoek even op wie ze rechterhand was, en de gevolgen.
    Hij is toch degene geweest die haar op de loonlijst heeft gezet voor 12.000 per maand.

    Like

   • Pietersen zegt:

    Dus jij vind dat de stervende burgemeester vrijuit gaat ondanks zijn blunders. ‘Hoge bomen vangen veel wind’ luidt het gezegde, is hij bovendien al zelf met een verklaring over de ontmaskering van zijn rechterhand Saadia A.T. naar buiten gekomen ? Het volk heeft daar wel recht op, maar ja, PvdA-regent en volk dan weet je het wel.

    Like

  • Jan zegt:

   Zo lang ik in Amsterdam woon heb ik alleen compleet gestoorde burgemeesters meegemaakt. Ed van Thijn spande volgens mij de kroon met zijn psychopathische Israëlhaat door samen te werken met de antisemietenclub Pax Christi.
   Ook voor de terreurbeweging ANC kwam hij op en houdt nu zijn kaken stijf op elkaar nu blanken afgeslacht worden (andere kant op kijken is traditie bij links volk of kop in het zand, doen alsof je niet schuldig bent)

   Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  +++Geen wonder dus dat PVV-leider Geert Wilders geschrokken én woedend gereageerd heeft, en al meteen Kamervragen heeft ingediend over deze gekkigheid+++

  Gekkigheid? Was het maar zo! Gelieerd aan de EU Verhofstadt groep? Het zou wat duidelijk maken.

  Like

 4. Johan zegt:

  Gisteren schreef ik het al ergens onder een artikel op dit blog : “Amsterdam wordt bestuurd door een stel domkoppen”. Vandaag blijkt, dat het nog ernstiger is dan men dacht. Het bestuur bestaat uit een stel randdebielen. Iemand met een strafblad gaat men sowieso toch niet in overheidsdienst aannemen ? Of wel soms ? Nou, bij de gemeente Amsterdam is alles mogelijk.

  Like

 5. Als het de vijfde colonne betreft, dan wordt er door de Amsterdamse gemeenteraad – met Van der Laan voorop – massaal weggekeken.

  Like

 6. Marian zegt:

  Gelukkig hebben we Geert Wilders, dit dit soort domheden in de gaten houdt. Anders ben je mooi in de aap gelogeerd.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Vreemd dat ik Bilal Ramlani niet kan vinden op het internet als de-radicaliseringsdeskundige Amsterdam. Iemand een foto die hij of zij hier kan plaatsen ? (We moeten onze vijanden wel goed kennen natuurlijk)

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het linkse gutmensch spoort nou éénmaal niet !!

  Like

 9. Trucker zegt:

  Zal me beperken tot heel kort commentaar.
  De strijd kan alleen gewonnen worden als er infiltratie is (geweest), vrij naar Sun Tzu.
  Heb het al vaker omstandiger gepend maar zal me nu beperken tot dit lijntje.

  Like

 10. ildiko zegt:

  ik ben zeer zeer bang van linksen, dit is bijna een begin van een linkse dictatuur die zal met de islam ons met bosjes afslachten. Tijdens de communistische dictatuur over iedereen bij de securitate een dossier was, ze wisten alles over iedere individu, nu via Facebook, whatsapp, messenger, mails enz ook alles over iedereen weten. Dus het is net zo beangstigend zoals vroeger.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Ik moet nog denken aan een wandeling waar ik en nog een paar vrouwen het hadden over de veranderende wereld. Het geweld en de last van marokkanen etc. Er liep een vrouw mee, die ik niet kende. Ze kwam uit Amsterdam hoorde ik later,. Ze liep constant alleen en achterop. Op een gegeven moment liep ze niet bij ons, maar een stukje verderop aan de zijkant en hoorde ons praten. Ze zei, nou zeg houden jullie eens op met dat gepraat daarover. Het is veel te mooi weer. Ik stond paf en de rest ook. Later dacht ik: GVD stom wijf, waar bemoei je je mee. Je loopt niet bij ons niet naast ons en toch ga je ons even vertellen waar we wel of niet over mogen praten. Zo’n vrouw met geverfd zwart haar (helemaal kapot geverfd) en in de scheiding het grijze haar al weer te zien. Slecht eruit zien. Het zal wel weer zo’n linkse feministe zijn dacht ik later. Die vrouwen zien er zo ontzettend zuur uit. Allemaal. Nou als ze allemaal zo zijn daar in de hoofdstad? Maak de borst maar nat met zulk vervelend rot volk.

  Like

  • Elisah zegt:

   Ik hoor zojuist dat een concert in Rotterdam is afgelast vanwege terreurdreiging.
   Het is een Amerikaanse rockband met een vreemde naam….Allah-Lass, zouden er mensen aanstoot nemen aan de vreemde naam?
   Linkse feministes vinden hun partner in bepaalde kringen, de meeste normale mannen gaan namelijk voor ze op de loop, misschien dat mevrouw daarom niet wilde praten?

   Like

   • Elisah zegt:

    Spaans busje met gasflessen gevonden.

    Like

   • Elisah zegt:

    Het was een tip van de Spaanse poltie die ervoor gezorgd heeft dat het busje onderschept is. Ik weet niet of er ook mensen aangehouden zijn, het was trouwens alweer een wit busje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s