Illegale wapenhandel: “islamisten” kunnen in Europa op ieder moment een leger opstellen

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

 Wapenarsenaal voor de “heilige oorlog” in Europa

Na de aanslag in Barcelona was er steeds opnieuw sprake van radicaalislamitische terreurcellen. Hoe groot is eigenlijk het gevaar  dat een groot aantal Jihadisten en terroristen in Europa zich zwaar zou kunnen bewapenen? Het geheime wapenarsenaal van illegale wapenhandelaren, dat Europol dit jaar in Spanje in beslag nam, geeft een indruk.

Die Freie Welt

Steeds opnieuw worden er aantallen van mogelijke “bedreigers” genoemd. Ook is er sprake van radicaalislamitische netwerken. Na de terreuraanval van Barcelona was er sprake van “radicaalislamitische terreurcellen”.

In welke dimensies moeten we ons dat voorstellen? Zouden radicale “islamisten” en Jihadisten in Europa een klein leger kunnen opstellen? Hebben ze überhaupt genoeg wapens? Waar zouden hun wapens vandaan kunnen komen?

Om een indruk te krijgen van de potentiële bewapening volstaat een blik op het wapenarsenaal dat begin dit jaar in Spanje in handen viel van de Spaanse politie en Europol. Er staan foto´s in het artikel die we om redenen van copyright niet mogen overnemen. Deze foto´s laten zien wat het betekent en hoe het eruit ziet wanneer meer dan 10.000 zware wapens (machinegeweren, halfautomatische geweren, granaten, enz.) opgeslagen worden, die bedoeld zijn voor de illegale verkoop aan criminele groeperingen en terroristen.

Nog angstwekkender is de vraag hoeveel van zulke wapenarsenalen er nog meer zijn in Europa en nog niet ontdekt zijn.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Illegale wapenhandel: “islamisten” kunnen in Europa op ieder moment een leger opstellen

 1. Sabeltant zegt:

  Wordt het niet eens tijd dat het handjevol Nederlanders die zich in willen zetten voor hun land bewapend worden?
  De vijand is vanaf dag 1 bezig te bewapenen tegen ons!

  Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Zodra je de eerste de beste ‘zielige’ moslim maar met één vinger aanraakt krijg je gelijk half Nederland over je heen en zul je ontdekken dat ,in tegenstelling tot wanneer het een beroofd oudje betreft de politie wel daadkrachtig kan optreden. ..

   Like

 2. Thom zegt:

  Maar wij zijn met meer! In geval van nood mag en moet iedereen er met de pollepel op los slaan. Dat zal ze leren, nietwaar kabinetsformateurs?

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Thom
   En we laten ons vooral niet uit elkaar spelen hoor!
   Als jij de pollepel ter hand neemt,betreed ik de vuurlinie wel met mijn aardappelschilmesje.
   Dan roepen we ook nog iets als pief….paf….poef…en worden we wellicht ook eens een keer uitgenodigd bij Twan…

   Like

   • Marian zegt:

    Ach tineke, we kunnen best wat leuke dingen in elkaar flansen. we hoeven alleen maar op google te kijken. Daar staan leuke recepten op, of ben ik nu weer ondeugend?

    Geliked door 1 persoon

  • ReneKampers zegt:

   Pollepels een deegrol , potten en pannen zijn wapens die nog niet verboden zijn .Ge moogt ze dus gebruiken om jezelf en je familie te verdedigen .Keukenmessen zijn verboden want ge zou mensen kunnen kwetsen die de “religion de paix” vertegenwoordigen

   Like

 3. Cynicus zegt:

  De islamietische ondergrondse heeft een flink wapenarsenaal opgebouwd. Zo af en toe worden er in bijvoorbeeld Brussel dit soort wapenarsenalen ontdekt

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Ik kann het niet afwachten !
  Laat ze maar losleggen !
  Om zo sneller is hun moslimsprookje voorbij !

  Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Ik zou graag net zo overtuigd willen zijn als u!Maar het simpele feit is dat wij geen wapens bezitten en het gros van de moslims wel!Zelfs wat er nog over is van ons leger is bijna ontwapend!Met dank aan het tuig op het Binnenhof:landverraders eerste klas!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Wat houdt u tegen ook wapens aan te schaffen net als de moslims. Toch zeker niet de NL wet of wat daarvoor door moet gaan. Proest 😀

    Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Laat maar beginnen, die islamitische aanvallen. Een Jihad leger is voor veel Europeanen geen probleem gezien het stem gedrag van de afgelopen verkiezingen. De ideologie van open grenzen, tolerantie en het sprookje van de regenboog is zo bedwelmend en zo onder invloed van groepsdruk dat de werkelijkheid er helemaal niet meer toe doet. Heerlijk toch.

  Geliked door 2 people

 6. Rini zegt:

  Waarom slaapt Europese Unie nog steeds?
  Ze waakt erg slecht voor onze vaderlanden

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   De EU slaapt niet.
   U slaapt.
   En zo diep dat u droomt dat de EU over onze vaderlanden waakt?
   Veel meer onnozel gaat men ze zelden vinden.

   Like

   • Rini zegt:

    Bedoel je, dat EU niks kan schelen wat met westers zullen gebeuren door aanslagen?!

    Like

   • Cynicus zegt:

    U slaapt. Of u bent iemand die gespeeld onnozel doet. Zo’n laten we zeggen trutje die continu zegt. Hoe kan dat nou ? Hoe weet je dat ? De staat heeft het toch geod met ons voor ? Van die truttige types die je continu alles moet voorkauwen. Doe je eigen onderzoek en stap even uit die kwezelige trutjesbubbel .

    Like

  • jungleelephant zegt:

   De unie slaapt niet,maar wrijft vergenoegd in hun handen:wat nu gebeurt was precies de bedoeling!

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Rini
   De Europese Unie is klaarwakker hoor.
   Ze denken dat wij slapen.

   Like

 7. Duchesne zegt:

  De VS heeft in Limburg ook zoiets, en het gros van de Turken en Marrokanen heeft al beschikking over veel vuurwapens. In Bosnie, Kosovo en Albanie kunnen ze met allerhande wapens oefenen en op eigen risico dit spul verspreiden in de rest van Europa. vanuit Oekraine komt ook een berg van die zooi, via de vrijwillige Moslim brigade vannde Kiev Regering. Als ze tegelijk de wapens opnemen zijn overheid, politie en leger machteloos, de burger het schaap dat geslacht word. Nooit in de gechiedenis is zulk contrast van weerloosheid terug te vinden.

  Geliked door 2 people

 8. AEO zegt:

  Aanslag in Rotterdam verijdeld, busje met Spaans kenteken vol met gasflessen aangetroffen en bestuurder aangehouden na tip van Spaanse politie!

  Like

 9. Een ding is zeker, in de nabije toekomst zijn de burgers uit alle nationale lidstaten het haasje door Beiroet achtige situaties, geen enkele manier om ons te verdedigen tegen deze geplande umvolkung van Europa, mijns inziens. Het zijn geen incidenten!

  Like

 10. ReneKampers zegt:

  Het moet een heerlijk gevoel geven een soort orgasme als ge een moslim-exemplaar-strijder voor Allah een kogel door zijn kop kunt jagen .Er bestaat geen twijfel , ze zullen ons ongelovigen proberen uit te roeien ! Dan maar hopen dat het leger niet het bevel krijgt om op eigen bevolking te schieten om dat islamkrapuul te beschermen, ik vrees ervoor , want onze correcte regeringen met steun van anfitas en Gutmenschen , zelfs de paus doen er alles aan om de grenzen niet te sluiten en die vuilnis te beschermen

  Like

 11. Cynicus zegt:

  Nederlanders zijn veel te braaf om wapens stiekem te kopen. Wij leveren zelfs braaf de katapult in bij het politiebureau. Gelukkig heb ik nog wat messen in de keukenlade. Straks moeten de autochtonen die ook inleveren. De politie doet niks maar dan ook niks tegen het grote bezit vvan vuurwapens onder allochtonen. Men verlinkt daar elkaar ook niet. Een Nederlander zal je verlinken wanneer je het oude jachtgeweer van opa bijvoorbeeld nog heb bewaard. Even terzijde voor verraders ik heb geen oud jachtgeweer van opa. Dusssss.

  Like

 12. Rini zegt:

  Bedoel je dat EU niks kan schelen wat met
  Westers zullen gebeuren?

  Like

  • Cynicus zegt:

   Nee wat er met de autochtone bevolking van het westen gebeurt boeit de EU niet. Men wil een dictatuur invoeren en de autochtone bevolkign zo zwak en weerloos maken als men maar kan. De islamisten zijn veelal bewapend en zijn als usefull idiots om straks de burgeroorlog te beginnen. De gemiddelde Nederlander heeft hoogstens een klauwhamer en wat messen in de keukenlade. Maar als de psychopaten van de overheid straks willen dat je ook voorwerpen die als slag-en steekwapen gebruikt kunnen worden inlevert staan de brave gekke henkienederlanders braaf in de rij om deze in te leveren. En ook de verraders van mensen die hun katapult wel willen houden staan als echte nsb-ers te klikken als veradersratten. Dit land is zo een slap verwijfd trutjesland geworden.

   Like

   • Cynicus zegt:

    oh ja straks moeten we de auto ook inleveren omdat dat ook een wapen kan wezen zoals de carjihadisten hebben getoond.

    Like

  • BertG. zegt:

   Als dit nou 1 van jou eerste reactie was, dan had ik het nog een beetje begrepen.
   Maar blijkbaar heb jij de meeste artikels hier, of zo goed als alle, met een korreltje zout genomen als je met deze vraag aankomt.
   Maar blijkbaar bevalt het jou wel onder die steen waaronder je leeft.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De Amerikanen hebben in de 60-tiger jaren uitgebreide proeven gedaan met het hypnotiseren van vijanden.
   Dit lijkt mij hèt ideale wapen dat geoorloofd door de EU ingezet kan worden tegen islam-strijders.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hé, Zogenaamde Rini.
   Ga je eens lekker ergens anders zeuren, ja?

   Geliked door 1 persoon

  • Joshua zegt:

   Ja natuurlijk geven zij om de westers want zij sloven zich elke dag uit om ons uit te roeien,
   WIJSNEUS!

   Geliked door 1 persoon

 13. Gert Jan Reitsma zegt:

  Er is maar een keuze: Of u gelooft in de God van de Bijbel of u bewapent zich! (Dit is NIET grappig bedoeld) PS: als u zich bewapent, leer dan ook svp gericht schieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s