Niet Stürzenberger hoort in de gevangenis, maar zijn rechters; wegens buitengewoon zware ambtelijke rechtsverdraaiing

Screenshot_43

Niet Stürzenberger, maar zijn rechter hoort in de gevangenis. Bij het vonnis tegen Michael Stürzenberger gaat het om een buitengewoon zware rechtsverdraaiing door mevrouw de rechter.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

MASSIEVE AMBTELIJKE RECHTSVERDRAAIING DOOR DE RECHTER VAN STÜRZENBERGER

Het proces was een Politiek showproces zoals ten tijde van Stalin. Bewijzen van de beklaagde werden niet toegelaten. Mevrouw de rechter schold het publiek uit. Het vonnis dat ze velde, is je reinste rechtsbreuk – ja, een rechtsverdraaiing. De rechter behoort derhalve te worden aangegeven en voor een fatsoenlijk gerecht te worden gebracht. En wegens rechtsverdraaiing in een buitengewoon zware vorm tot 5 jaar gevangenisstraf te worden veroordeeld.

Par. 339 Wetboek van Strafrecht rechtsverdraaiing

“Een rechter, een andere functionaris of een arbiter, die zich bij de leiding of beslissing van een rechtszaak ten gunste of ten nadele van een partij schuldig maakt aan verdraaiing van het Recht, wordt bestraft met een vrijheidsstraf van een jaar tot en met vijf jaar.”

Misschien komt de dag waarop deze rechter haar gerechte straf voor de kiezen krijgt sneller dan haar lief zal zijn.

(Michael Mannheimer)

Michael Mannheimer Blog

______________________________________________

Perversie van het Recht: islamcriticus Michael Stürzenberger tot zes maanden gevangenisstraf veroordeeld! UPDATE!

(Door: Tino Perlick – Vertaling: Theresa Geissler)

Alarm: Michael Stürzenberger werd vrijdagmiddag in een showproces door de Strafkamer van de arrondissementsrechtbank in München vanwege het “verbreiden van propagandamateriaal van ongrondwettelijke organisaties” veroordeeld tot een vrijheidsstraf van zes maanden. Wij spraken met hem.

De linkse staat geeft gas: De arrondissementsrechtbank van München heeft PI-News-auteur Michael Stürzenberger vrijdag veroordeeld tot zes maanden vrijheidsontzegging en 100 uur taakstraf. De straf mag worden omgezet in voorwaardelijk, maar zou gelijk staan aan een beroepsverbod als het vonnis rechtsgeldig wordt.

Wat is er gebeurd? Justitie München I beschuldigt Stürzenberger ervan met de openbaarmaking van een foto op Facebook, waarop een NSDAP-vertegenwoordiger een hakenkruisband om de arm draagt, een grondwetvijandig symbool te hebben getoond. Dat zou een “wederopleving van soortgelijk ongrondwettelijk streven in Duitsland” opwekken!

Probleem: De afbeelding hoorde bij een artikel dat de historische alliantie tussen nationaalsocialisme en islam beschreef. Zo had ook de “Süddeutsche Zeitung” het op 16 juni 2016 gedaan in haar artikel “Hakenkruis en halve maan”. Want dit gebruik wordt uitdrukkelijk gedekt door het toestemmingsbestand van par.86 (3) van de Duitse Wetboek van Strafrecht.

Regel 3 van de paragraaf staat het “verbreiden van propagandamateriaal van ongrondwettelijke organisaties” toe als het “de berichtgeving over gebeurtenissen in een tijdvlak of in de geschiedenis” dient. Wat voor de SZ en Guido Knopp vanzelfsprekend is, leidde bij Stürzenberger tot veroordeling!

Een weergaloze rechtsverdraaiing!

Op PI-News valt op vrijdag te lezen:

Om dezelfde redenen zouden analoog nu natuurlijk ook alle historische NS-films en- documentaires op de door de kijkers betaalde tv-zenders ARD-ZDF-phoenix-arte-zdf info-enz. strafrechtelijk vervolgd moeten worden – de zappende onkundige beschouwer zou eens niet kunnen onderscheiden of hier niet tóch nazipropaganda zou worden bedreven, óf historische feiten zouden worden belicht.

Het verzoek van de verdediging op bewijs-acceptatie door citaten van desbetreffende geweld-verheerlijkende soera’s uit de koran en relevante passages uit het werk van Abdel Samad´s “Het islamitische fascisme” werden niet toegelaten.

In plaats daarvan regende het beledigingen van de zijde van mevrouw de rechter op de toeschouwers, wier persoonsbewijzen reeds uit voorzorg werden gekopieerd! Sterker nog: zoals Stürzenberger zegt tegen COMPACT moesten de bezoekers voor de rechtszaal gordels afdoen en tassen leegmaken. De beklaagde heeft pas na protest naar zijn proces een ballpoint mee mogen nemen! Stürzenberger: “Net als bij een terroristenproces!”

Stürzenberger zal dit schandalige vonnis natuurlijk niet op zich laten zitten. “Ik ga tot in de hoogste instantie, tot aan het Europese Hof”, kondigt hij aan. Het vonnis moet afdwingen dat hij zich verschuilt, zegt Stürzenberger. “Het is een poging tot intimidatie.”

Maar vooralsnog heeft de huidige “rechtspraak”geen invloed op zijn activiteiten. Mocht het vonnis rechtsgeldig worden, dan is hij als islamcriticus met scherpe tong zo goed als met een beroepsverbod opgezadeld. “Men wil mij monddood maken, omdat ik de vinger op de zere plek leg en reclame maak voor de AfD,” zegt Stürzenberger. “Daarnaast zeg ik hetzelfde als Hamed Abdel-Samad. Maar die kunnen ze niet te grazen nemen, omdat hij Egyptenaar is.”

De aanklacht is al een farce geweest, aldus de 52-jarige, louter “politieke overtuigingsjustitie”. In ieder geval ging het in de bijdrage met de authentieke Hakenkruis-foto “om een historische gebeurtenis”.

Beste lezer, het is een heel belangrijke dag. Zou er op deze 18de augustus met dit vonnis een precedent geschapen zijn ter juridische vervolging van islam-kritische stemmen? Wie is als volgende aan de beurt? Imad Karim misschien? Of Jürgen Elsässer?

Waar het met ons zogenaamde rechtssysteem naartoe gaat, verklaart uitgerekend de Bondscentrale voor Politieke Vorming! Over de justitie in het Derde Rijk wordt daar gezegd: Politieke justitie beslist afhankelijk van politieke invloeden. Ze wordt gebruikt door dictatoriale regimes of stelt zichzelf in dienst van politieke belangen. Mensen worden door hen niet op grond van concrete strafbare feiten bestraft, maar vanwege hun overtuiging.”

Zoals altijd geldt: Wij zijn met velen en er met elkaar niet onder te krijgen. Stürzenberger werd door talloze mensen in- en voor de rechtbank ondersteund. Staande ovaties waren er voor zijn pleidooien.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Tino Perlick

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Niet Stürzenberger hoort in de gevangenis, maar zijn rechters; wegens buitengewoon zware ambtelijke rechtsverdraaiing

 1. BigLJohn zegt:

  Oude tijden herleven helaas. Rechtspraak op de manier van Roland Freisler. Met voor de afwisseling nu eens niet de Nazi principes, maar het Islam gedachtegoed. Onze wereld begint langzaam maar zeker op de Hel op aarde te lijken. Althans, daar gaat het zeker naar toe. Mijn vader zaliger zei het al in de jaren 80; een rechtbank is net een draaibank. De eisen van de benadeelde partij worden slecht gehonoreerd, terwijl de schuldige alle aandacht krijgt, met als beloning een veel te lage straf ! YouTube Roland Freisler; https://www.youtube.com/watch?v=pXwiZM74n_Q

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb al vaak gereageerd op Roland Freisler en ondanks wat hij heeft aangericht voel ik mij toch enigzins aangetrokken door deze bloedrechter. Toen ik hem voor de eerste keer leerde kennen rond 1989 op het moment dat ik foto’s van hem zag staan in sommige oorlogsboeken en de gruwelijke showprocessen die Freisler voerde tegen de Witte Roos en de samenzweerders van 20 juli 1944 kon ik er niet bij dat er meer rechters des doods bestonden.
   Freisler is namelijk niet de eerste (onrechtvaardige) magistaat die duizenden mensen ter dood had veroordeeld! Een kleine 150 jaar eerder ging Antoine-Quentin Fouquier-Tinville hem voor die net als Freisler 2600 mensen zou laten executeren! Het zou het mooiste zijn als er bepaalde historici waren die een boek over Fouquier-Tinville en Freisler zouden schrijven over hun levensloop, de vergelijkingen en verschillen, welke slachtoffers ze maakten en hoe ze aan hun einde kwamen. Ze leken zo sterk op elkaar dat ze bijna familie van elkaar hadden kunnen zijn!

   Like

  • Marc zegt:

   Toch opvallend dat meerdere mensen bij lezing van de ‘rechtspraak’ over Mannheimer onwillekeurig aan die Freisler moeten denken. Want ook ik had al dat filmpje over die nazi-rechter onder de knop om te posten.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Klopt helemaal. Bij het lezen van dit artikel kwam direct die Freisler in mijn gedachten op.
    Die mevrouw de rechter kan trots op haar gedrag en vonnis zijn?
    Bij Neurenberg II wordt ze vast niet vergeten.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    En heb je anders ook Fouquier-Tinville in gedachtes gehad? Daar hij al 150 jaar geleden, voor Freisler, even gruwelijk tekeer ging tijdens zijn showprocessen en er toen nog geen filmcamera’s bestonden kon dit alleen maar worden nagebootst in speelfilms.

    Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Die linkse ziekte, daar gaat geen chemokuur meer wat aan doen.
  Die zit met onvoorstelbaar veel verzaaiingen in het EU-lichaam.

  Geliked door 1 persoon

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Het is ongelooflijk dat zo’n rechter nog mag blijven na dit gedrag en uitspraak. Er is geen kwestie over zij zou in WWII een heel duidelijke en hoge positie in het derde rijk gehad hebben. Zo’n mens(??) dient onmiddellijk opgesloten te worden.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Het lijkt wel of links een besmettelijke ziekte is. Zelfs de rechters kun je niet meer vertrouwen. Rechtsstaat? Die begint af te brokkelen.

  Like

  • Marc zegt:

   @ Rensk.

   Ook het Derde Rijk was een rechtsstaat. Hitler heeft al zijn misdaden gelegaliseerd door ze netjes in wetten te vatten, zoals de wetten van Neurenberg! En ook Brussel giet allerlei misdaden gericht tegen de vrijheid van meningsuiting in regelgeving!

   Na 1945 heeft het geloof in de rechtsstaat het christendom als geloof vervangen. Volkomen ten onrechte!

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Zo’n rechter zou meteen van haar taken ontheven moeten worden.

  Michael Stürzenberger komt op voor zijn land, dat zou mevrouw de rechter ook moeten doen.
  Hij heeft geen enkele leugen verteld, alles wat hij verteld is 100% waar maar het mag van de socialisten niet gezegd worden.

  Politiek proces!

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Zou deze rechter van hogerhand opdracht krijgen? Dat begin ik me af te vragen. Hier zit Den Haag toch ook met hun vuist in de NPO dus waarom zou dat bij rechters niet zo zijn. Die cabaretier in Duitsland werd ineens ook veroordeeld toen zijn uitspraken Merkel even niet uit kwam.

  Like

 7. Cynicus zegt:

  Hoe zit het met de vrijheid van meningsuiting daar in de Merkel (zo zoetjes opbouwende DDR van “wir schaffen dass” Ik ken deze casus niet en ga er ook geen uitspraken over doen

  Ik heb geen idee

  Echter vrijheid van meningsuiting moet blijven bestaan

  Vaak is het zo dat niet iedere mening bevalt echter die mening bestaat en daar mag je en moet je mee leren leven

  Dat is humanisme !

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Juridisch ongeveer hetzelfde verhaal als het hakenkruis van Pegida in de afval bak.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Op het allereerste gezicht misschien wel, Maar ik kan je wel vertellen, dat beide Heren, zeker wat hun kaliber betreft, hemelsbreed verschillen, dus zo ook hun acties:
   Wagensveld zóekt het, gearresteerd- en daardoor de ‘held’ te worden.
   Stürzenberger zoekt helemaal niets; geen heldendom, geen leiderschap en geen arrestatie: Hij wordt door niets anders gedreven, dan te zeggen, wat hij te zeggen heeft.
   En juist daarom ís hij een held. Zonder enige ironie. Begrijp je?.

   Like

 9. Ron zegt:

  Dat maar veel duitsers aangifte tegen deze rechter mogen doen wegens rechtsverdraaiing. En dat rechterlijk gezwel achtervolgen met rechtszaken tot aan het hoogste hof.

  Like

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Maar.
  Niet vergeten dat mocht Michel vrijgesproken worden(wat er wel heel erg dik in zit als Ik dan die regel 3 goed interpreteer) word er een ander precedent geschapen waar een rechter dan moeilijk mee uit de voeten kan om iemand nog ooit te veroordelen in dezelfde gevallen.
  Wst dan uiteraard de vrijheid van meningsuiting zeer erg ten goede komt.
  Mocht het zijn dat Sturzenberg er dan op uit is om zo’n rechter eventueel te laten veroordelen zal elke volgende rechter zich niet zo makkelijk voor een politiek correct karretje laten spannen.
  Hoewel of een rechter zo maar veroordelld word waag Ik te betwijfelen, omdat zo iets de rechtspraak natuurlijk ten zeerste ondermijnd
  (Hoewel rechtspraak????)

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Zoals Ik al eerder schreef.
   In Munster geweest op woensdag en weinig moslims gezien.
   Vond Ik eigenlijk best vreemd, maar nou moet Ik wel zeggen in het centrum.
   Waar Ik speciaal op gelet heb waren verkiezingsposters
   Volop postets van allerlei partijen maar niet eentje gezien van de AFD .
   Het kan natuurlijk zijn dat die door links weggenomen zijn al dan niet gesloopt maar naar mijn mening vreemd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Münster is van oudsher hartstikke katholiek.
    Ik vrees voor de mogelijkheid, dat de kiezers het daar om die, in de praktijk allang niet meer rechtsgeldige reden, nog steeds bij de CDU houden.

    Like

 11. cefas zegt:

  Rechtsverdraaing? Kom nou. Rechtsverkrachting is een betere aanduiding van de werkelijkheid.

  Like

 12. Jan zegt:

  Stürzenberger’s ‘rechtzaak’

  Like

 13. Jan zegt:

  Alles ettert maar door omdat de nazi-rechters gewoon weer aangesteld werden

  Norm und Recht

  „Furchtbare Juristen“ – Ingo Müllers Standardwerk über die NS-Justiz und deren Nachwirkungen – ist in wesentlich erweiterter Form neu erschienen.
  ….
  Viele der dem NS willfährigen Juristen setzten nach 1948 an die Stelle ihrer Loyalität gegenüber Hitler einen christlich-naturrechtlichen Normenkanon, der mit dem Bekenntnis zum Nationalsozialismus immerhin so viel gemeinsam hatte, als er überpositive, nicht demokratisch gesetzte Werte postulierte. Zu einem demokratischen Rechtsverständnis konnte und wollte sich diese Jurisprudenz lange Jahre nicht durchringen.
  ….
  http://www.taz.de/!5033880/

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Weinigen weten alleen dat Roland Freisler niet alleen in Berlijn en in München zijn showprocessen voerde maar in 1943 ook in Klagenfurt. Er bevonden zich in Karinthië, Oostenrijk, een aantal anti-nazistische verzetsgroepen en deserteurs die grotendeels uit Slovenen bestonden. Door verraad vielen honderden van hen in handen van de nazi’s en ongeveer 47 van deze verzetsstrijders werden, nadat ze waren gemarteld door de Gestapo, in Wenen onthoofd onder de guillotine!
   Dat lot had Michael Stürzenberger in die tijd eveneens kunnen treffen al zijn de huidige rechters zo lamlendig, laf, corrupt en verziekt als de pest en pokken!

   Like

 14. Jan zegt:

  Stürzenberger had iemand die hem voor ging: een rechter die een nazi-rechter Puhvogel aanklaagde wegens doden van ‘minderwaardig leven’.
  Tegen de rechter werd een strafrechterlijk onderzoek ingesteld omdat hij geen respect toonde voor zijn baas
  ….
  Die Zeitenwende bedeutete keineswegs den Bruch von Karrieren, wie der Fall von Hans Puvogel zeigt. Der Autor des juristischen Plädoyers für die „Ausscheidung der Minderwertigen durch Tötung“ wurde 1976 Justizminister in Niedersachsen. Als ein Richter die anstössige Doktorarbeit bekannt machte, leitete man gegen den Richter ein Dienststrafverfahren ein, das mit einer Maßregelung endete. Begründung: Mit der Veröffentlichung habe der Richter die seinem Dienstherrn-Puvogel- nötige Achtung verweigert.

  http://www.blog-der-republik.de/furchtbare-juristen-ueber-ein-braunes-kapital-deutscher-justiz/

  Like

 15. Elisah zegt:

  Die Duitsers zijn knettergek aan het worden, op de cover van der stern staat een foto van Donald Trump als hitler uitgebeeld, met de gestrekte arm….
  De werkelijkheid mag niet getoond worden door Stürzenberger, maar de realiteit mag wel verkracht worden en de democratisch gekozen president mag gedemoniseerd worden.

  Like

 16. Jan zegt:

  Woestijnnazis beloven Michael Stürzenberger te zullen vermoorden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s