Robert Lee teruggetrokken als commentator football-wedstrijd

Screenshot_25

(Door: “Manna”)

ESPN, een Amerikaanse sportzender, heeft haar werknemer Robert Lee teruggetrokken van de verslaglegging van een football- wedstrijd tussen twee college-teams in Virginia. Ze was bang dat zijn naam te gevoelig lag in verband met de controverse van het standbeeld van voormalig generaal Robert E. Lee in ‘Charlottesville’, alwaar een dode viel bij de tegen-demonstranten 2 weken geleden.

Om het nog gekker te maken: de heer R. Lee heeft Aziatische roots….

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Links fascisme, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Robert Lee teruggetrokken als commentator football-wedstrijd

 1. rony stokart zegt:

  Ik dacht dat het woord “zender” mannelijk was. Maar ik denk zoveel…

  Like

 2. BertG. zegt:

  Wat is het volgende, alle Bruce Lee filmen verbieden.

  Like

 3. Renske zegt:

  Hysterische beslissingen

  Like

 4. Jan zegt:

  Massamoordenaar Lenin wordt ‘gewoon’ door Seattle vereerd

  Stalin, in Bedford, Virginia

  William Tecumseh Sherman


  Linksvolk moet eens aan introspectie doen, maar dat is een brug te ver voor hen.

  Like

 5. abouneenee zegt:

  Politieke correctheid in de VS, terwijl half de VS zich nog steeds een slechte verliezer toont en nog steeds Trump tegenwerkt, maakt in dit geval ESPN hypocriet. In de VS is het concept “kinderachtig” uitgerold op een industriële schaal. In de EU trouwens ook met een VVD en PvdA die er (nog steeds) alles aan doen om het volk maar vooral geen stem te geven in hoe zij overheerst willen worden via bindende referenda en een huidige Tweede Kamer die weigert met de vuist op tafel te slaan om zich vrij te vechten van Rutte’s minachting voor het volk.

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Was dah.
  Lee, ophangen de eikel dus.
  Met zo’n achternaam moet barbertje hangen toch.
  Wat zijn ze gek die yanken

  Like

 7. biebie zegt:

  Als Nederland snel volgt zullen hier alle getinte mensen met Piet als voornaam snel in de bijstand terecht komen,stel je voor er zou een link gelegd worden!!!!!!!
  En Genderneutrale Sylvana heeft weer nieuwe zever stof.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Moet die arme man soms zijn naam veranderen? Wat een waanzin.

  Like

 9. danny zegt:

  Linkse gekke policor en maar buigen voor die islam en antifa gekkies.

  Ga zo door met de weg met ons cultuur.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Ze slaan overal door.
  Links is de weg kwijt, helemaal losgeslagen door de grenzeloze angst voor ongelijkheid.
  Ze zinken steeds verder in een verstikkend moreel superieur moeras.

  Nu weer Timmermans, de ongekozen koning leugen van de EU.

  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/08/timmermans-nationalisme-en-haat-niet-verdwenen-534580/

  Nationalisme is als alcoholisme….

  Het enige antwoord op alle vragen die de socialisten NIET kunnen beantwoorden is benoemen als iets negatiefs. (zonder enige uitleg overigens)

  Nationalisme ontstaat als de gevestigde “orde” geen kans meer ziet om het volk uit te leggen waarom er zoveel slechte besluiten dienen te worden genomen.

  Like

 11. Lis zegt:

  Dus een gewone man die zijn werk wil doen, wordt tegengewerkt, omdat zijn naam mogelijk door een stel hersenloze minkukels verkeerd geïnterpreteerd kan worden. ‘Lee’ is een naam die veel voorkomt bij mensen met Aziatische roots. Wat is dit voor smerig racisme? Laat die man gewoon zijn werk doen.

  Like

 12. tjonge zegt:

  moet nou eigenlijk iedereen in de usa met een historisch “beladen” naam verwijderd worden van soros cs ?

  Like

 13. thom zegt:

  En die lui maken de dienst uit. Het was vroeger dikwijls ook niet geweldig, maar nou schijnt zwakzinnigheid de norm te zijn. Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat “onze Westerse leiders” op Trump na enig benul van de werkelijkheid hebben.

  Like

 14. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  We leven momenteel in rare tijden. Er gebeurt zoveel. We kunnen het gewoon niet meer bijhouden. We worden, zonder dat we het beseffen, in een bepaalde richting geduwd. “Het Nieuwe Denken”, de “Globalisering”, en de “Nieuwe Wereld Orde”. En dat gebeurt niet alleen in Europa, maar ook in Amerika en in de rest van de wereld. Waarden en normen worden overboord gezet. Cultuur en geschiedenis worden vertrapt en weggegooid. Er wordt ons van alles en nog wat door de strot geduwd, waar we geen behoefte aan hebben en dat we niet willen. Zo ook de kwestie met Robert Lee. Waarom moet dat allemaal zo nodig ??? Wel omdat satan in zij kop gehaald heeft, dat hij de alleenheerser van de wereld wil zijn. Hij wil de absolute totalitaire macht. Het grote plan van satan is, om zoveel chaos en ellende te creëren, dat de mensheid gaat roepen om orde. En dan kan satan zijn Nieuwe Wereld Orde invoeren, waarbij hij alle macht en de alleenheerschappij heeft. En passant wordt de mensheid gedecimeerd en in slavernij gedreven. Satan heeft geen scrupules, geen geweten en geen gevoelen. Hij is alleen maar uit op de absolute macht en heerschappij. Satan haat de mensheid. Alles is voor satan geoorloofd, list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, terreur, ellende en wat dies meer zij. Alles is geoorloofd, dat zijn doel dient. De illuminati elite, die hun ziel en zaligheid in ruil voor een hemel op aarde aan satan verkocht hebben, zijn de ellendelingen, de marionetten, die de opdrachten uitvoeren. Satan trekt aan de touwtjes en de marionetten dansen. Een van de vreselijkste marionetten is George Soros. Hij is de rechterhand van Satan. Hij heeft onlangs nog verkondigd, dat hij Europa zal omvolken, dat hij Trump ten val zal brengen en dat hij Amerika te gronde zal richten. Hij schuift links en rechts wat geld en opeens kijken politici de andere kant op en zijn er opstootjes, rellen, terroristische aanslagen, milieu-problemen, valse vlaggen, fake news, en nu ook beeldenstorm, moslim-taxi’s op de Middellandse zee en noem maar op. Het lijkt erop dat satan zijn zin gaat krijgen. George Soros regelt het wel. Die lummel verdient een acute loodvergiftiging. Maar zijn opvolger, zijn zoon Alex, staat al klaar, om in de voetstappen van papa gestaag voort te gaan. Voorlopig kunnen we onze borst dus wel natmaken. Het enige, dat satan kan stoppen is de macht van de massa. Maar dan zal de massa eerst tot inzicht moeten komen en zich moeten verenigen. Mobilisatie van de massa is helaas niet zo eenvoudig, als het lijkt. Satan heeft de massa, volgens het principe van verdeel en heers, namelijk al behoorlijk in zijn greep.
  PS. satan of duivel is zowel een enkelvoudige als een meervoudige term. Het staat symbool voor al wat kwaad is, voor gevallen engelen, voor valse goden, voor de Annunaki. Satan eist van zijn kornuiten, aanbidding, gehoorzaamheid, onderwerping, bloedoffers en niet te vergeten proeven van bekwaamheid.

  https://s-media-cache-
  ak0.pinimg.com/originals/0f/69/02/0f69021b3e118d11eed9390df242d106.jpg


  Alex Soros

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Is wel leuk dat een aantal staatslieden deze psycho zouden willen arresteren.
   Beter zou zijn als Trump actie onderneemt.Soros woont in de USA en die leveren geen onderdanen uit.
   Maar Ik denk dat ook Trump bang is om zijn vingers te verbranden aan Soros.

   Btw op dit moment in Munster Dld en niet echt veel kopvodden gesignaleerd.

   Like

 15. Jan zegt:

  Melanie Phillips over geweld in Amerika en de dreiging van N Korea (video)

  http://www.melaniephillips.com/american-violence-threat-north-korea/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s