VIDEO: exclusief interview met “vluchtelingen” op Sicilië – “Money!”

 

(Vertaling: “delamontagne”)

Bekijk deze parasieten eens goed, zonder identiteitspapieren vertellen ze ons wat zij willen en hun motivatie is hoofdzakelijk materieel. Dit is de perversie van het begrip “vluchteling” die hen er toe brengt naar ons te komen en wij onszelf tot slaven maken.

Ondertussen stoppen de linkse mensen niet om  er voor te zorgen dat wij ons schuldig voelen voor de [vroegere] kolonisatie en de uitbuiting van de Derde Wereld.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: exclusief interview met “vluchtelingen” op Sicilië – “Money!”

 1. Pietersen zegt:

  Achterlijk interview. Er waren duizend betere vragen te stellen.

  Like

 2. Renske zegt:

  Treurig triest. Dankzij de gevestigde politiek, die de macht misbruikt op een ongekende smerige manier. Dat dikke varken Timmermans roept ook weer diversiteit etc etc etc GVD die
  zwarte binnenkomers denken alleen aan geld en vrouwen N;;;k””n Zit niks anders in die gasten. Ik begin me steeds af te vragen of ik hier nog een appartement moet kopen. Wel Niet Wel Niet Ik zit naar huizen in Hongarije te kijken en zie dat ze daar meer dan de helft goedkoper zijn dan hier. Ik heb een unheimisch gevoel wat maar niet wegebt. Hoe doe je zo iets in je uppie. Ik ken de taal niet. Ik denk dat dat net een brug te ver voor me wordt. Hopelijk komt er geen moment dat ik spijt krijg dat ik het niet heb gedaan of althans de moeite ervoor heb genomen..Overigens weet ik dat niet alle getinte of zwarte mensen fout zijn, maar er komt een moment dat je je het niet meer veroorloven kan ook maar 1 getinte te vertrouwen.Dankzij de krankzinnige politici, die we (heel West-Europa) nu hebben en volgens mij niet meer vanaf komen, omdat ze een goedgelovige bevolking voor de gek kunnen houden. En reken maar dat ze dat weten.

  Like

 3. Duchesne zegt:

  …zoals ze zelf zeiden, opgepikt na 20 meter zwemmen en afgeleverd in de haven van Catania….niet geregistreerd als “vluchteling”…..de cijfers van illigale immigratie zijn veel hoger dan wij horen…

  Like

 4. Marian zegt:

  Vroeger had je goudzoekers, die werkten hard. Nu heb je geldzoekers, die willen alles gratis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s