Waarom ik AfD stem (15)

Screenshot_38

(Door: Bruno G. – Vertaling: E.J. Bron)

Ik had sinds ik politiek kon denken, deelgenomen aan acties tegen rechts-extremisme en me bewogen in linkse en liberale kringen. Ongeveer tien jaar geleden begon ik langzaam te begrijpen dat de islam een nieuwe totalitaire uitdaging vormt. Ik las de Koran. In plaats van op een moreel hoogstaande boodschap stuitte ik op een afstotelijk, archaïsch strijdschrift.

PI News (2)

Bij de plaatselijke DITIB kon ik al het nationalisme en de religieuze indoctrinatie van de jonge Turken midden in Duitsland zien. Ik las de boeken, o.a. van Heinig, Abdel-Samad en Ates, die mijn ogen openden voor veel dingen die fout gaan in de immigratie-scene. Ik wilde samen met geestverwanten een evenement met een oorspronkelijk uit Turkije afkomstige mensenrechtenactiviste organiseren, die zich inzet voor de rechten van islamitische meisjes en vrouwen en tegen het gedwongen huwelijk en “eer-moorden” vecht. Ik was pijnlijk verrast toen ik moest beleven dat mijn linkse kennissen dit weigerden en het plan tot “rechts” “buitenlander-vijandig” bestempelden.

Nu wist ik dat de linksen deel van het probleem zijn. De vrouw sprak desondanks en ik leerde in een gesprek met haar en haar man veel over de onhoudbare toestanden en het geweldpotentieel in de toenemende Arabische en Turkse parallelsamenlevingen.

Vanaf 2015 was het falen van de politieke elites duidelijk: trefwoorden welkomstwaanzin, controleverlies en golf van geweld. Niet te vergeten de angst van vrouwelijke familieleden en kennissen om zich ´s nachts in de publieke ruimte te bewegen. Achter de chaospolitiek van Merkel zit en zat een bondgenootschap van naïeve mening-ethici, die de “vluchteling” gebruiken als het projectiescherm van hun verzorgingswaan en hun schuldcultus, ijskoude partij-tactici, die mikken op de stemmen van de nieuwe burgers, en EU-technocraten, die de migratiestromen gebruiken om hun visioenen van het kapotslaan van de natiestaten en van de centralisatie in een EU-superstaat door te drukken.

Critici worden monddood gemaakt, hoewel een groot deel van het volk het onheil vermoedt. Zonder koerswijziging zullen de rechtsstaat, de welvaartsstaat en de Europese/Duitse cultuur op het spel staan. Daarom hebben wij de stem van kritiek nodig in het parlement, om het kartel van de oude partijen de rode kaart te laten zien. Met 15 tot 20% van de stemmen zou de politieke scene onmiddellijk een geheel andere zijn en zou er nog hoop zijn om dreigende, op burgeroorlog gelijkende, scenario´s te voorkomen.

Screenshot_39

Bron:
www.pi-news.net
Door: Bruno G.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Links fascisme, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom ik AfD stem (15)

 1. Marijke zegt:

  Het wordt echt tijd dat de burgers opstaan; ons rest niet veel tijd meer.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Kijk aan, weer zo iemand die het licht heeft gezien maar dan 30 jaar te laat.
  Ik koop weinig voor dit soort bekeerlingen die iets vermoeden of gaan inzien als het zich voor hun ogen aan het afspelen is.
  De put gaan dempen als het kalf verdronken is.
  In de jaren ’70 (45 jaar geleden!!) kon je het al zien aankomen en dan zijn er nu (bovenstaand scribent 10 jaar terug) figuren die midden in deze situatie op hun achterhoofd krabben en denken:
  goh, volgens mij gaat er iets niet goed met Europa.
  Regeren is vooruitzien?
  Welnee.
  Regeren is dweilen met de kraan open.
  Schrijver (uiteraard niet vertaler) is een linkse rakker geweest die dacht dat het allemaal wel goed zou gaan met zijn levensgevaarlijke progressieve gedachtengoed maar dat bleek toch niet het geval.
  Zeg Bruno:
  Assumption is the mother of all fuck-ups.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Als het met deze verkiezingen in Duitsland niet lukt? Dan kunnen ze hun plan doorzetten met als gevolg dood en verderf. Nog meer dood en verderf.

  Like

 4. Cynicus zegt:

  Het is veel en veel beter voor Duitsland om massaal op AFD te gaan stemmen.

  De DDR-heks Merkel heeft veel kapot gemaakt door massa-immigratie

  Stop dat Duitsers !!

  Stop de ondermijnende globalisering van uw land Duitsers !

  Stop dat !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s