Zwitserland: islamitische haatprediker beurt vanaf 2004 omgerekend ruim € 525.000,- aan sociale uitkering

Screenshot_41

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Hier voor de innerlijke verheffing een gebed uit een vrijdagpreek van de werkloze agronoom Abu Ramadan (kleine foto), woonachtig in Zwitserland. De 64-jarige Libiër preekt af en toe in de Ar´Rahman-moskee in Biel:

“Oh, Allah, ik smeek je de vijanden van onze religie te vernietigen, vernietig de Joden, de christenen en de hindoes en de Russen en de sjiieten. Allah, ik smeek je hen allemaal te vernietigen en de islam zijn oude roem terug te geven.”

PI News (2)

Abu Ramadan kwam eind 1998 als “vluchteling” naar Zwitserland, kreeg asiel en bezit nu een C-status. Weliswaar heeft de agronoom geen theologiestudie gedaan, desondanks laat hij zich door zijn aanhanger sjeik Abu Ramadan noemen. Hoewel hij al bijna 20 jaar in het kanton Bern woont, spreekt de pensioengerechtigde nauwelijks Duits of Frans.

Sinds enkele maanden leeft Abu Ramadan van een vroegtijdig te ontvangen pensioenverzekering, samen met aanvullende betalingen. Hij heeft nauwelijks een langere periode achter elkaar gewerkt. Sinds 2000 woont hij in Nidau, dichtbij Biel. Daar heeft hij vanaf 2004 tot begin 2017 volledig van een sociale uitkering geleefd, in totaal omgerekend ruim € 525.000,- , . . . (geciteerd uit de “Basler Zeitung”! De Zwitsers zijn net zo dom als wij).

Bron:

http://www.pi-news.net/schweiz-islamischer-hassprediger-kassiert-600-000-franken-sozialhilfe/
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", christenhaat, Eurabië, Graaien, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zwitserland: islamitische haatprediker beurt vanaf 2004 omgerekend ruim € 525.000,- aan sociale uitkering

 1. Republikein zegt:

  Ik ga wel ff die wisselkoersen checken, voor het zelfde geld is het een stuk minder.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Voor 1 Euro kan je nu uit m’n hoofd CHF 1,014 krijgen.
   Het bedrag zal wel kloppen. 13 jaar uitkering, dus ± €40.400 per jaar. Natuurlijk niet een simpele uitkering alleen, maar ook nog allerlei toeslagen…

   Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Voor hetzelfde geld wil ik die baan wel van ‘m overnemen.
  Bij mij mogen die moslima’s tussen de 18 en 19 er ook bij.

  Geliked door 3 people

  • Een waarschuwend woord is hier misschien aangebracht @paulzwueste inzake die moslima’s met die leeftijd waarop katholieke meiden nog hindes zijn en waarvan de naar melk en honing geurend handvaten en da sabbelding nog geheel intact zijn en snakken naar bewondering. En hoe tijdrovend het is om al die wederzijdse haren uit elkaars gemeenschapsknoop te ontwarren. Goed, ik heb makkelijk praten op een leeftijd dat het enige opwindende op het gebied van dattum hooguit het reinigen van de pot en de vloer is vanwege ongerichtheid en met losse handen.

   Geliked door 2 people

  • Een waarschuwend woord is hier misschien aangebracht @paulzwueste inzake die moslima’s met die leeftijd waarop katholieke meiden nog hindes zijn en waarvan de naar melk en honing geurend handvaten en da sabbelding nog geheel intact zijn en snakken naar bewondering. En hoe tijdrovend het is om al die wederzijdse haren uit elkaars gemeenschapsknoop te ontwarren. Goed, ik heb makkelijk praten op een leeftijd dat het enige opwindende op het gebied van dattum hooguit het reinigen van de pot en de vloer is vanwege ongerichtheid en met losse handen.

   Like

   • Dubbelreactie is inderdaad weer zeuren om aandacht. Kijk met zonder handen!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik ben met het met je eens dat je niet vaak genoeg kunt waarschuwen tegen meiden die op die leeftijd al naar olijfolie smaken.
    Meestal hebben ze nog een bomgordel om die dienst doet als korset.
    Je weet het nooit met ze.
    Mij gaat het voornamelijk om de spanning.
    Wat zou er te voorschijn komen als je al die lappen, zakken en tenten hebt verwijderd.
    Dáár gaat het mij om.
    Laatst had ik er een die al enkele jaren geleden overleden was, maar er toch nog goed uit zag.
    Waarschijnlijk geconserveerd door de luchtdichte boerka.
    En dan komen die handvatten te pas.
    Ik moest er toch 5 trappen mee af om ze ’s nachts in de parkeergarage te begraven.
    ’n Heel werk want ik moest door 60 centimeter gewapend beton.
    En dan komt zo’n bomgordel van pas…

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dat is me toch ook wat.
    Zo zonder handen.
    Waarschijnlijk WOI?
    Want voor WOII waren we al te oud.
    Ik weet nog goed van die Frans-Pruisische oorlog
    Dat was trouwens nog eens ’n vrolijke kriech.
    Toen hadden de Duitsers nog van die sleepsabels.
    En opgedraaide snorren.
    Later heeft Hitler daar ’n end aan gemaakt met zijn eigen typische ‘Hitler’-snorretje’.
    Ook toevallig dat ze dat snorretje zo genoemd hebben overigens.
    Maar het plassen gaat nog.
    Hoe dweil je dan eigenlijk?
    Dweil tussen je tanden waarschijnlijk.
    Ik had eens ’n hond die zo het hele huis deed.

    Later ben ik getrouwd.
    Dat was trouwens nèt op tijd, want die hond was al behoorlijk versleten.

    Geliked door 1 persoon

   • Wat jullie toch altijd weer met die parkeergarages hebben om je ex te parkeren. Ik lazer ze na het kadootje uitgepakt te hebben gewoon van ’t balkon af. Doet de hele buurt trouwens met hun netjes gesorteerde overtolligheden.

    Dat van die reinigingshond ken ik wel. Ooit eentje gehad die met z’n hol over de versgepleegde metzonderhanden gleedt zodat ie tijdens de handshake met andere buurtbewoners iedereen op het verkeerde been zette. Je had de koppen van die buurhonden moeten zien als ze ter plaatse het nieuws stonden te ruiken en elkaar waarschuwend toeblaften dat die rare buurman van boven zich verkleed had als zijn hond. Zo schijnt het ook te werken met de media.

    Geliked door 1 persoon

 3. Thom zegt:

  In 1975 was ik in Biel ook wel Bienne genoemd om mee te doen aan een sportwedstrijd.
  Er was voor weinig geld slaapgelegenheid in een zaal van een school. Er werd op de speelplaatsen van de omringende scholen enorm veel aan sport gedaan. Contact met Zwitsers had ik nauwelijks, maar wat opviel was dat het er zeer vreedzaam aan toe ging. Het was er erg schoon en alles was goed onderhouden. kortom het was een modelstad. dat uitgerekend zo’n stad ten prooi valt aan de ongeletterde barbaren is de Zwitsers persoonlijk aan te rekenen. Door hun linkse zwamneuzen hebben ze een veilige welvarende stad laten verpauperen tot een ghetto waar het tuig de dienst uitmaakt.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Vroeger een aantal keren in Zwitserland geweest, vanuit de Franse Jura of zuidelijker en dan richting Genève het land in.
   Wat ons altijd opviel het contrast tussen Fr en Zwitserland.
   Zwitserland altijd netjes en opgeruimd. Fr dikwijls [ vaak ] slonzig, rommelig niet opgeruimd.
   Je vraagt je dan af hoe kan zo’n land dat soort barbaren opnemen ?
   Bienne is uiteraard de Fr naam voor die plaats…………

   Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    Ja Zwitserland was in 1975 heel netjes en opgeruimd, heel veilig en er werd door de jeugd veel aan sport gedaan.
    Zwitserland is meertalig.

    De stad Biel ligt op de grens tussen het Duitstalig gebied en het Franstalig gebied. Biel is de Duitse naam en Bienne is de Franse naam. Ik hoorde er alleen Duits, maar ik heb weinig contact gehad met de bevolking. Er liep door de stad een beekje waar wilde forel
    in zwom.

    Geliked door 1 persoon

 4. Dat doen de “ACHTERLIJKE WESTERSE BLANKE IDIOTEN ZELF”en die vinden het zeker lekker dat hun vrouwen, dochter verkracht en gemollesteerd willen worden! Wat een teloorgang van eens een velige leefomgeving en teniet wordt gedaan door een zooitje achterlijke landsbestuurder die te schijterig zijn om de zaken eens goed aan te pakken. Slappe hap! En Hitler was eens de grote rassenvernietiger en wat hebben wij nu: ANGELA MERKEL(STASI V/D 1e ORDE).
  Ik zou zeggen ga maar lekker door met struisvogeltje spelen met je kop in het zand en wanneer is het te erg! Als het zelf op je stoepje zal gaan gebeueren? DREAM ON MALLOTEN.

  Geliked door 2 people

 5. Jade zegt:

  Onkruid moet je verdelgen…

  Geliked door 1 persoon

 6. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wie begrijpt dit nu nog? Ik niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Ik had het vanmorgen al op de “Zwitserse-site” gelezen.
  Even een kleine aanvulling;
  HIJ LAAT HET ZICH GOED SMAKEN, de “àsocio-uitkerings-trekker”………………

  ABU aan het buffet in een 5 *****-Sterren Hotel in Mecca tijdens de pelgrimage ( het rondjes lopen om de zwarte steen ) in mecca…………….

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Zwitserland is ook niet meer het land waarvan velen nog denken dat daar niets aan de hand is. Ook al zitten ze niet in de EU, ze zijn ook gebonden aan bepaalde afspraken. Ook in de grote steden zoals Zurich hoor en zie je ook veel moslims Ook dat land gaat er aan ten onder. Ook worden daar centra ingericht voor asielzoekers. De mensen protesteren wel, maar er word ook daar niet geluisterd. Het zijn echter niet van die grote centra als in de rest van West-Europa.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Als er in Europa een oorlog zou komen zit CH er middenin, echter ligt exorbitant veel geld in CH dus heeft iedereen met geld belangen bij een rustig CH… Fysiek heeft bijvoorbeeld ook Adolf H. afgezien CH binnen te vallen, aangezien de bergen een behoorlijke hindernis zijn en de Zwitsers, puur uit eigenbehoud hoop ik, de Joden keurig bij de grens afleverde.

   Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Die arabische taal heb ik nooit een mooie taal gevonden. Het is een harde nare rot taal Het is net alsof ze altijd boos zijn als ze praten. Dat heb ik trouwens altijd al gevonden en is niet iets van de laatste tijd. Toch zou het prettig zijn de taal te kennen. Gewoon om te horen wat er om je heen gezegd word.

  Like

 10. Cynicus zegt:

  Of die werkt boeit me niet

  Het feit is dat deze idioot veel islamistisch gif verspreid

  Hij poept in de ruif die deze idioot voedt.

  WAT EEN KLOOTZAK.

  DONDER OP @!!!$^#%$^&*&*^^&$^&#*^&%*((!!!!!!!!

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Niet de haat prediker is het probleem. Het probleem is de vulgaire bestuurlijke bende die dit allemaal faciliteerde en nog faciliteert in honderden andere gevallen van gelijke strekking. Want geloof niet dat dit het enige geval is van gratis geld uit de sociale potten. Elk jaar opnieuw gevuld door hardwerkende kafirs.

  Daar heeft hij vanaf 2004 tot begin 2017 volledig van een sociale uitkering geleefd, in totaal omgerekend ruim € 525.000,-
  525.000,00 : 4 jaar = 131.250,00 per jaar.

  Een sociale uitkering van 131.250,00 Euro per jaar. Nu vraag ik me af wat ik mijn hele leven fout heb gedaan.

  Hoeveel wijven met ” na geslacht” heeft dit stuk islamitisch schorem om aan dit bedrag te geraken? Let wel, dat is pak hem beet 10.937,00 Euro per maand.

  Geliked door 1 persoon

 12. abouneenee zegt:

  Het lijkt mij dat Zwitserland deze man een gevaar voor de interne veiligheid verklaard, de C-status ontneemt en uitzet naar Libië. Het 13 jaar lang ontvangen van een uitkering kan naar Zwitserse maatstaven makkelijk het genoemde bedrag opleveren.

  Like

 13. Ruim € 525.000,- aan sociale uitkering gevangen, bedenk voor jezelf hoeveel haat en kwaad met dit bedrag verwezenlijkt kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  Ik hoop dat deze man met baard en al het land wordt uigesodemieterd naar het haatparadijs Saoedi-Arabië !!
  Het mooie Zwitserland heeft geen behoefte aan dit soort misbaksels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s