Beata Szydło: Brussel moet wakker worden, zolang het nog niet te laat is

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

De Poolse minister-president Beata Szydło (foto) waarschuwt Brussel en bekritiseerde dat er contant politiek-correcte verklaringen worden afgegeven, maar dat niemand zich daadwerkelijk wil bezighouden met het probleem van de steeds maar weer terugkerende terroristische aanslagen.

Mitteleuropa

Beata Szydło eiste dinsdag dat de elite van Europa eindelijk wakker zou moeten worden en de politieke correctheid aan de kant zou moeten zetten. Er moet eindelijk over het probleem worden gesproken om het terrorisme te kunnen stoppen.

De Poolse minister-president strijdt er zij aan zij met Hongarije tegen dat Brussel met de bindende verdeling van de migranten begint en daarmee in werkelijkheid opgeeft. Volgens de politica lijdt het namelijk geen twijfel dat er een verband tussen de terreuraanslagen en het binnenlaten van migranten bestaat.

Ook achter de vorige week gepleegde terreuraanslagen in Turku en Barcelona zaten radicale islamieten met Marokkaanse wortels. “Word eindelijk wakker en houd je bezig met de veiligheid van de burgers!”, zei Szydło in een interview met de Poolse zender TVP.

Volgens de minister-president zou het tijd worden dat de chefs in Brussel eindelijk de zaak bij de naam noemen en van terrorisme spreken en hun “politieke correctheid” inwisselen tegen gezond mensenverstand. Op grond van de machteloosheid van Brussel zien de Visegrad-landen zich nu genoodzaakt om een antiterreur strategie uit te werken.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, Polen, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

35 reacties op Beata Szydło: Brussel moet wakker worden, zolang het nog niet te laat is

 1. Rensk. zegt:

  Doorsturen naar Rutte. Hoewel. Ik verwacht dat de betonnen plaat voor zn kop niet weg te beuken is, Niet met 1000 vrachtwagens en bussen met de doden die daarbij vallen.Geen vrachtwagen komt daar doorheen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Waardoor gaat men nog steeds van de veronderstelling uit dat een MP zoals Rutte gehoor zou geven aan onze dringende waarschuwingen en aanmaningen om de doorlopende immigratie ’n halt toe te roepen door het sluiten van grenzen en het vervolgens massaal deporteren van ongewenste indringers…?
   Rutte heeft zich met huid en haar verkocht aan de Maffioso van de EU!
   Leer dit nu eens van buiten mensen!
   Rutte is de vijand!
   Daar kun je NIETS van verwachten.
   Hij is een automaat die de orders van de EU-top blindelings uitvoert!
   Ook de andere “beroeps”-politici van de overige politieke partijen zijn net zulke grote schurken als Rutte.
   Ook daarvan hebben wij alleen maar te verwachten dat zij de islam zullen binnenhalen en bevoordelen tegenover hun eigen volk!
   Daardoor wordt de situatie elke dag ’n stukje erger en het drama onontkoombaarder.

   Deze toestand zal net zo lang doorgaan totdat Europa zal weg zinken in ’n hel van vuur en dood!
   Dit en niets anders staat ons te wachten.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wellicht zullen wij in de toekomst hopen dat Rusland en de andere Baltische, Slavische en Balkanlanden ons te hulp zullen schieten…!

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    En zo is het Paul.
    Hiddema zei:
    Rutte is een door spindokters opgetrokken trekpop met een elastieke mimiek (van de EU voeg ik daar aan toe).

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Helemaal juist, @Paul!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dat van die ‘elastische mimiek’ is nieuw voor mij, bijzonder treffend gevonden.
    Ik behielp mij tot nu toe met ’n afschrikwekkend citaat van Edgar Allan Poe, te weten, ‘grijns van ’n krankzinnige’…maar ik moet zeggen dat de typering ‘elastische mimiek’ bij mij veel verdrongen frustraties heeft losgemaakt die ik opdeed tijdens mijn vroeger leven als verkoper van korsetten in diverse warenhuizen.

    Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Konden wij haar maar lenen en dan konden we die labbekakken die nu in de regering zitten de laan uit sturen want leiders met moed en doorzettingsvermogen hebben we hier niet, behalve Wilders natuurlijk,

  Geliked door 1 persoon

 3. GT zegt:

  Maar dit weet Brussel toch…….of ?

  Chemische jihad (chemische oorlogvoering)

  De Taliban gebruikt heroïne als chemische jihad tegen het Westen.

  Dit is echter niet beperkt tot de Taliban. Een grote meerderheid van de islamitische drugssmokkelaars/dealers in heel Europa verkopen alleen aan niet-moslims (dit wordt vaak voorgeschreven door de lokale imams).

  Hun onderdanen verslaafd maken aan heroïne is ook een centrale factor bij de ‘voorbereiding’ van niet-islamitische meisjes voor seksuele/financiële uitbuiting. Systematische verkrachting gevolgd door ze te injecteren met drugs is de gebruikelijke manier om ze te breken, waardoor het makkelijker wordt om ze uit te buiten.

  Bron:

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/02/chemical-jihad-muslim-terror-gangs-target-uk-with-killer-heroin.html

  [Artikel:]

  Bron:

  http://doctorbulldog.wordpress.com/2009/02/23/taliban-using-heroin-as-chemical-jihad-weapon-again

  TERREURleiders zijn van plan om onze straten overspoelen met heroïne in een angstaanjagend complot om ‘chemische jihad’ te voeren tegen Groot-Brittannië. En ze doen dat door met haat gevuld islamitische bendes als hun dealers in het VK.

  In Pakistan en Afghanistan wonende krijgsheren van de Al-Qaida en Taliban zitten op een voorraad dodelijke heroine van 6 miljard pond. En ze hebben hun dealers opgedragen die alleen te verkopen aan niet-moslims.

  De meedogenloze praktijk is een tweeledige aanval die dood en ellende verkoopt met heroïne terwijl het enorme bedragen binnenharkt voor toekomstige terroristische aanslagen.

  Een bron van de veiligheidsdienst vertelde de Daily Star op zondag: “De Afghaanse papavervelden zijn waarschijnlijk de grootste financiële bijdrage aan Al-Qaida en de Taliban”.

  “De Britse heroïnehandel neemt in een alarmerend tempo toe en het meeste geld helpt terroristen bewapenen met bommen en geweren”.

  Tussen 1990 en 2005 verdiende de aan de Taliban verbonden drugshandelaar Haji Baz Mohammed maar liefst 17 miljard pond door heroïne te verkopen in Noord-Amerika.

  Hij vertelde een Amerikaanse rechtbank dat “de verkoop van heroïne een jihad was, omdat ze de Amerikanen hun geld afnamen en de heroïne ze zou doden”.

  Nu hebben de fanatici het Verenigd Koninkrijk uitgekozen als hun hoofddoel. Maar liefst 30 ton heroïne wordt elk jaar naar Groot-Brittannië gesmokkeld. De drug wordt geteeld in de Afghaanse achtergebieden en in buurland Pakistan verkocht voor £ 1500 per kilo.

  Het wordt uiteindelijk verkocht op de Britse straten, vaak van achteruit taxi’s of via kebabzaakjes, voor tussen de 30 en 50 Britse pond per gram.

  Aziatische [moslim]bendes zijn actief in Zuid-Londen, Luton, Preston, Manchester, Leeds, Oldham, Birmingham en Bradford. Onze onderzoekers gingen op jacht naar heroïne in Luton en deed een deal achterin een taxi.

  Terwijl hij een handvol zakjes pakte, zei de chauffeur: “Ik kan je een fix geven voor £ 10, maar een gram kost £ 50. Het is goed spul”. Toen hij werd gevraagd waar de drugs vandaan kwam zei hij: “Papavervelden tussen Pakistan en Afghanistan”.

  “De grote bazen hebben connecties met de Taliban en Al-Qaida en we worden vaak verteld om alleen te verkopen aan niet-moslims. Ze noemen het chemische jihad en hopen om levens te vernielen terwijl ze tegelijkertijd enorme bedragen binnenslepen”.

  “Maar er zijn veel grote handelaren die alleen verkopen aan niet-moslims – om ze te vergiftigen”.

  Een van de Aziatische bendes is de zogenaamde Gambino-clan – een 100 man sterke maffia vernoemd naar de beruchte Amerikaanse misdaadfamilie.

  Een 40-jarige kleine dealer die bekeerd was tot het christendom vertelde ons: “De Gambinos zijn de Pakistaanse moslimbende die het grootste deel van de drugshandel in Luton beheersen – en ze hebben allemaal een goede band met Al-Qaida”.

  “Heroïne en crack is 24 uur per dag te koop en ze zorgen dat lokale taxichauffeurs het spul rondrijden en deals sluiten. Het is een enorme business. Ze zijn onaantastbaar”.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het is toch echt niet zo dat iedereen die heroïne aangeboden krijgt, dat dan ook maar gaat gebruiken.
   Dat is toch echt maar een klein groepje zwakkelingen die daar in is blijven hangen.
   En ik heb niet het idee dat daar iets aan verloren is.
   Junks vallen bij mij niet onder de categorie mensen.

   Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Brussel heeft een kwaal.
  Die kwaal, of eigenlijk is het een ziekte, heeft een naam:
  Cognitieve dissonantie.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   S&W.
   Kun je er ook ’n normale Nederlandse naam voor bedenken…
   En is het ook mogelijk te vertellen wat je daar mee bedoeld?
   Of is dat te moeilijk.

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Cognitieve dissonantie is de onaangename geestelijke spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen t.o.v. de feiten die om hem of haar heen plaatsvinden.
    M.a.w.: cognitieve dissonantie is het wegkijken van de feiten omdat die hem of haar niet aanstaan en dus hem of haar in onbalans brengen.

    Geliked door 1 persoon

   • Statler & Waldorf zegt:

    Iemand heeft een bepaald beeld van de wereld.
    Of zoals die eruit zou moeten zien.
    Maar die wereld is niet zoals hij of zij dat graag zou willen omdat de werkelijkheid anders is.
    Omdat de persoon in kwestie niet in een geestelijke onbalans terecht wil komen gaat hij of zij dus de feiten ontkennen om met zichzelf in een geestelijk evenwicht te blijven.

    Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Ik merk het goed in mijn omgeving. Het is zelfs besmettelijk.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kijk.
    Is het niet zo dat wij niet buiten die ‘Cognitieve Dissonantie’ kunnen om onaangename situaties te vermijden?
    Dit leidt inderdaad tot overdreven zelfbescherming en geestelijke verlamming.
    Om Cognitieve dissonantie te kunnen hanteren is het opdoen van ervaringen onontbeerlijk.
    Ik ben dan ook van mening dat huidige generaties die zich decennialang in overvloed hebben gewenteld, juist het slachtoffer worden van hun ongerepte afkeer van onaangename geestelijke spanningen.
    Opmerkelijk hierbij is de afkeer van alles wat met het geloof te maken heeft.
    Men heeft alléén belangstelling voor het materiële omdat men er van overtuigd is dat dit voldoende zekerheid en bescherming biedt.
    Vroeger zocht men het geloof in een opperwezen omdat dat de bron van bescherming
    en acceptatie was.
    De God die jou persoonlijk hielp en jou belangrijk vond, moet wijken voor de arrogantie van het materiële, geboren uit zelfbescherming.

    Like

 5. sabine zegt:

  Hulde aan de Polen ! gezond verstand daar tenminste , die snappen het beter als dat zooitje herselozen in Brussel. Barbaarse achterlijke culturen die 5000 jaar op onze cultuur achterlopen en ieder geschil met een mes of vuist willen uit vechten zoals in hun tijd , en helemaal gehersenspoeld zijn door hun geloof dat kan nooit mengen met onze moderne cultuur !

  Like

 6. abouneenee zegt:

  Welnee, Brussel mag van mij blijven slapen! Des te rigoureuzer zal het probleem Brussel verholpen worden op bijltjesdag.

  Like

 7. Mary zegt:

  “houd je bezig met de veiligheid van de burgers” maar daar wilde Brussel nu net van af, en Marokkanen zijn door de rechtbank in Nederland uitgeroepen tot een “ras” die je volgens Straatsburg oftewel de Nederlandse rechters, niet de Nederlandse wet, niets kan aanrekenen, dus Brussel is een bewust hopeloos aanspreekpunt, de Visegrad-landen kunnen beter de EU verlaten en, zoals ze al doen, hun eigen burgers goed blijven beveiligen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Geachte Beata Szydło, die leeghoofden in Brussel worden betaald, decadent betaald, om te slapen, wakker worden kost hun geld dus slapen ze verder. Wij burgers moeten wakker worden en die troep in Brussel eruit trappen en de grenzen sluiten dat zal welvaart, veiligheid en leefbaarheid brengen in heel Europa.

  Like

 9. Williaan zegt:

  Poolse koning Jan III Sobieski redde Europa op 12 september 1683 van de van ondergang terwijl de rest van Europa stond toe te kijken en te kibbelen. De geschiedenis herhaald zich !

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Er daagt licht in het Oosten terwijl het Westen in duisternis ten onder gaat.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Diep respect voor de houding van de Visegradlanden m.b.t. de alsmaar toenemende dreiging van terreur! In deze landen gaat overduidelijk de veiligheid van de bevolking boven alles. En zo hoort het ook! Wij mogen niet onnodig blootgesteld worden aan terreur, en wij zouden immigranten zonder recht op bescherming direct uit moeten zetten. Het is al genoeg aangetoond met welke bedoelingen de meestal moslim-immigranten naar Europa komen.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Politici waarvan de hersen al afgestorven zijn zoals bij veruit de meeste van die Brusselse idioten, kunnen niet meer wakker worden, want ze zijn hersendood, alleen ze weten het zelf niet !!

  Like

 13. Mirjam zegt:

  De EU hoeft niet wakker te worden, want ze zijn allang wakker en dit alles gebeurt bewust.
  De Visegrad landen zullen in de toekomst de enige zijn die Europa niet opgeeft voor de ‘lieve’ vrede. Zij zullen al enige nog Europa ZIJN, als de anderen, waaronder Nederland, allang gecapituleerd zijn aan de agressie en de waanzin van Brussel.

  Wakker worden behoeft niemand meer, maar er tegenin gaan, dat zou moeten gebeuren. Net zoals die burgemeester van Venetië, gewoon meteen laten horen: tot hier en niet verder!
  Maar of dit gebeurt is een tweede. De meeste mensen denken hetzelfde: ‘het valt allemaal wel mee’ of ‘dit klopt allemaal niet wat men zegt, zo erg is het niet’ en dan lachen ze hun minachtend lachje, waarmee ze bedoelen dat je ze zelf niet op een rijtje hebt door zo te denken.
  Gewoon doorgaan met ertegen te strijden, dat is de enige optie die we hebben en gewoon de waarheid blijven volgen en naleven. Dat doen de Visegrad landen ook. Ze laten zich niet van hun stuk brengen en daardoor zijn de bakens voor alle andere landen in de EU.

  Like

 14. Ron zegt:

  Tijd om Pools te gaan leren, ook al is het alleen maar om onze mogelijke toekomstige bevrijders te kunnen begroeten en verstaan.

  Like

 15. Harrie Vaes zegt:

  Zolang het nog niet te laat is……..Helaas, het is ….TE LAAT……
  We zijn al te ver heen….Het is niet voor niets dat oa Frans Timmermans zijn hachje wil redden door ons uit te leveren aan de terroristen….Hij denkt daardoor gespaard te blijven…..de sukkel.
  Het paard van Troje is in volle ontwikkeling en zal met medewerking van de debiele EU leiders geruisloos de islamisering van Europa zonder tegenwind kunnen voortzetten.
  Ik zie het somber in…….vooral omdat volgens de laatste verkiezingen in Nederland de meerderheid ook ( ten dele onbewust) hiervoor gekozen heeft.
  Nederland heeft gestemd als een kip zonder kop.

  Like

 16. Flo zegt:

  Weg met die opvreters in Brussel, als ze er niet meer zijn zullen we er niet een van missen .

  Like

 17. louis portugal zegt:

  Sorry Beata maar het zal ijdele hoop blijven.
  Brussel is niet meer te redden en zal in vuur ten onder gaan.
  Onze hoop zijn jullie en hou S.V.P. je rug recht tegen het Brusselcrapule.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s