Frauenkirche in Dresden in het vizier van islamitische terroristen

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

De Frauenkirche in Dresden bevindt zich blijkbaar in het vizier van de islamitische terreur. In het propagandatijdschrift van ISIS heeft men hierover heel duidelijke aanwijzingen gevonden. De politiechef van Dresden bevestig het gevaar.

epoch times

Zoals de “Bild-Zeitung” bericht, bevindt zich in het propagandatijdschrift van ISIS, “Rumiyah” een foto van de protestantse kerk. De foto kreeg als naam “Gerechtvaardigde terreurtactieken”.

Verder noemde men in het tijdschrift de kerk een “populaire verzamelplaats van kruisvaarders, die erop wacht platgebrand te worden.” Er zou een handleiding voor het maken van brandbommen bij zijn geleverd – kerken zouden naast benzinestations, ziekenhuizen en nachtclubs “optimale aanvalsdoelen” zijn.

Dat er inderdaad een abstract gevaar zou bestaan, bevestigde de politiechef van Dresden, Horst Kretzschmar, tegenover de “Bild-Zeitung”. Men zou ervan op de hoogte en erop voorbereid zijn. Volgens veiligheidskringen zou het gebied onder “objectbescherming” staan, zwaarbewapende interventieteam zouden op de achtergrond klaarstaan.

Volgens de “Bild-Zeitung” zou er na de terreuraanslag in Barcelona een nieuwe bedreigingsanalyse door de binnenlandse veiligheidsdienst van de deelstaat Sachsen zijn opgesteld. Daaruit zou blijken dat er gevaar op een aanslag zou bestaan, specialisten zoeken op dit moment op internet naar een tweede bron, die een geplande aanval zou kunnen bevestigen.

“Aanvallen van ISIS op kerken vinden al sinds 2014 plaats. Wellicht leggen de terroristen nu meer de nadruk op zulke doelwitten”, zegt terreurdeskundige prof. Peter Neumann van het King´s College in Londen. Dat zou weliswaar schokkend zijn, maar in het beeld passen, omdat de daders uit zouden zijn op religieuze confrontatie.

De Frauenkirche in Dresden werd in de Tweede Wereldoorlog bij de bombardementen op de stad volledig verwoest. In DDR-tijden golden de ruïnes als waarschuwingsteken tegen de oorlog. Na de omwenteling werd de Frauenkirche van 1994 tot 2005 weer compleet origineel opgebouwd.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, ISIS, Islam, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Frauenkirche in Dresden in het vizier van islamitische terroristen

 1. Tistochwat zegt:

  Het zou me niets verbazen als die mohammedaanse zandhappers dit prachtige bouwwerk inderdaad een keer met de grond gelijk maken. De haat brandt tegen alles en iedereen brandt immers in hun gore geest.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Nou ja.
  In ieder geval liggen de bouwtekeningen van de herbouw vorige eeuw nog klaar.
  Als ze ‘m inderdaad de lucht in jagen zullen we ‘m na de “grote zuivering” weer met alle plezier heropbouwen.

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Misschien is het maar beter voor Duitsland dat die kerk opgeblazen wordt of in brand vliegt. Misschien worden ze dan een keer wakker.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou , reken maar nergens op !

   De politiek correcten blijven de andere kant uit kijken .
   De softies blijven denken dat het vanzelf wel over gaat .
   Het vrome koor blijft wel bidden dat hun kerk morgen ineens door een wonder gods weer opgebouwd is en nog heiliger is dan ie al was .
   En de ambtenaren , de rechterlijke macht , de politie , de inlichtingendiensten , die zorgen er wel voor dat niemand iets onaardigs zegt over die vreedzame volgers van de vrede .

   Een ander probleem in Duitsland is de volgzame natuur van die moffen .
   Hoeveel hebben er echt weerstand geboden tegen Hitler ?
   Hoeveel verheffen hun stem tegen Merkel ?

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Idd en dan vooral de christelijke mensen. Die keren nog steeds de andere wang toe.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig dat men in Spanje, na de aanslag in Madrid, ook geregeld de rollen omdraait en daar moskeeën gaat aanvallen, vernielen en radicale moslims bedreigd! Als de islamitische terroristen echter nog in Dresden of daarbuiten, desnoods in Nederland, aanslagen plegen waarbij honderden doden vallen dan weet ik heel zeker dat er een soort ‘Kristalnacht’ gaat uitbreken waarbij moskeeën en asielzoekerscentra’s in brand worden gestoken, ruiten worden ingegooid en men moslims gaat aanvallen, molesteren en wegjagen!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  waarbij moskeeën en asielzoekerscentra’s in brand worden gestoken, ruiten worden ingegooid en men moslims gaat aanvallen, molesteren en wegjagen!

  Als het dan toch zover moet komen dan liever een mega bom op de Kaaba in Mekka. Recht in het hart van de financiers van de islamitische terreur.

  Like

 7. ReneKampers zegt:

  Wat zijn wij toch ondankbaar ! Onze Islambroeders doen er alles aan om ons het licht van Allah te laten aanschouwen.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Duitsland is binnenkort totaal geïslamiseerd m.a.w.: verloren.  Like

 9. Jan zegt:

  Greenpeace laat zien hoe waardeloos de beveiliging van een kerncentrale in Frankrijk is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s