Hoogleraar Tom Zwart heeft geen molecuul verstand van wat islam is

Screenshot_55

(Door: Hafid Bouazza)

‘Islam en geweld gaan nu eenmaal samen, ze zijn verknocht aan elkaar, een Siamese tweeling’

Tom Zwart is hoogleraar crosscultureel recht aan de Universiteit Utrecht. Tom Zwart schreef een opiniestuk voor NRC Handelsblad over de noodzaak om de uitgestoken hand van moslims in de strijd tegen jihadisten te schudden. Tom Zwart rekent tot de moslims die de hand uitsteken ook een salafist en geweldprediker als de grijnzende imam Fawaz Jneid, die een tijdelijk gebiedsverbod heeft gekregen in Den Haag.

Als Tom Zwart schrijft: “Ze [wat Tom Zwart ‘verstoringsstrategie’ noemt, d.w.z. gebiedsverbod – H.B.] vormt een vergaande inbreuk op de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van godsdienst van Fawaz Jneid”,  dan kan men daarin mee komen. Myriaden kelen laten kreten is beter dan molshopen te laten ontstaan door ondergrondse verstomming. Openlijkheid is altijd beter. Men moet weten wat men niet wenselijk vindt.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", Barbarisme, Desinformatie, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hoogleraar Tom Zwart heeft geen molecuul verstand van wat islam is

 1. Republikein zegt:

  Universele gekkie.
  Grofvuil.

  Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  een hoogleraar die een totale gek is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Karen zegt:

  Die NRC had allang verboden moeten worden.

  Like

 4. Jean zegt:

  Die eikel schrijft: “Men moet weten wat men niet wenselijk vindt”, correct, ik weet dat ik die smeerlapperij islam niet wenselijk vind en ik weet dat ik nooit naar gezeik van omhooggevallen idioten luister.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Weer een hoogleraar, die niet in staat is buiten het kader van wat hij gestudeerd heeft te denken.
  NIet in staat is het onderscheid te maken van wat Wilders zegt en wat imams kunnen zeggen. Verbanden kunnen leggen tussen oorzaak en gevolg. Hoeveel doden zijn er gevallen door de uitspraken van Wilders waar hij voor vervolgd is?En waarom doet hij deze uitspraken?
  Hoeveel doden zijn er gevallen door de uitspraken van een aantal imams? En waarom doen deze imams deze uitspraken? Kwestie van nuchter denken.

  Like

 6. abouneenee zegt:

  De hoogleraar heeft inhoudelijk wel enkele punten die Nederland moet wegwerken wil het zich juridisch kunnen verweren tegen de islamitische barbarij.

  Als deze punten niet slagvaardig aangepakt worden, blijven we modderen tegen ongewenste elementen die onze samenleving verzieken.

  Echter denk ik niet dat je het betrekken van moslims om hun eigen ideologie in de wielen te rijden een efficiënte methode kan zijn in de strijd de samenleving te ontdoen van de ongewenste elementen.

  Het probleem is dat de meeste ambtenaren het niet aandurven om PVV-standpunten in de praktijk te brengen, terwijl zulks de enige oplossing is.

  Like

 7. Knakker die na het volgen van een hobbiecursus die verder niemand wil doen op onze kinderen wordt losgelaten. Het sterft van die mafketels en ze worden graag door nog grotere en misdadige mafketels gebruikt.

  Like

 8. ed zegt:

  Alle sprookjesboeken op de plank fabeltjes.0,0 bewijs voor die onzin.brengt alleen maar ellende.Onze aardkloot ietsje ouder dan dat de sprookjes vertellen,toen te begrijpen nu 2017.Tijd om alles in de context van de tijd te zien.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Er is gelukkig maar één zogenaamd religieus sprookjesboek. De andere twee zijn alleen al op grond van archeologisch onderzoek waar.

   Like

   • ed zegt:

    Al die boekjes zijn door mensen geschreven in een tijd dat men nog dacht dat de wereld plat was.En gaat alleen maar om macht.

    Like

 9. Cathja zegt:

  Dat noemt zich……..hoogleraar? Er is kennelijk weinig verstand nodig om hoogleraar te worden! Wat een dwaas!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s