Meer ophef over cover van “Charlie Hebdo” dan over de doden van Barcelona

Screenshot_48

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” heeft weer een standpunt ingenomen over de islam en in zijn actuele titel de “religie van de vrede” in verband met de islamterreur van Barcelona op de korrel genomen. Behalve de tekening van een weg scheurende bestelbus en overreden mensen staat er op de voorkant te lezen: “Islam, religie van de vrede . . . voor eeuwig!” Nu is de ophef opnieuw groot. De media en domme mensen hyperventileren.

PI News (2)

Wat betreft de “Huffington-Post” is het een schandaal, zij kopt: “Met deze brutale islam-kritische cover gaat ´Charlie Hebdo´ te ver” en “n-tv” schrijft: “´Charlie Hebdo´ provoceert met terreurcover”. Ook op de sociale media is de woede over de cover deels groter dan over de islamitische moordenaars van Barcelona.

De socialistische parlementariër en woordvoerder van de Franse regering, Stéphane Le Foll, windt zichzelf op: “Om te zeggen dat de islam als geheel een ´religie van de vrede´ zou zijn – dus onderhuids een ’religie van de dood´  – is extreem gevaarlijk.” Ook zou iedere journalist de plicht hebben tot “verantwoordelijkheidsbesef”.

Gevaarlijk? Ja, precies – omdat het niet gevaarlijk mag zijn om je mening te uiten, moet je de islam steeds opnieuw aan de schandpaal nagelen.

“Islamisme” en islam niet te scheiden

De uitgever van “Charlie Hebdo”, Laurent Sourisseau, keurt het in zijn voorwoord af dat er geen echte discussie over de rol van de religie, in het bijzonder die van de islam, zou bestaan. Ook zou niemand openlijk de vraag stellen welke rol de islam in de ideologie van ISIS zou spelen, want het zogenaamde “islamisme” en de islam zouden niet van elkaar te scheiden zijn.

De makers van het blad hebben als nauwelijks iemand anders het recht om de islam in de mangel te nemen en de focus te richten op zijn gewelddadigheid. In januari 2015 bestormden twee zwaarbewapende “ware gelovigen” de redactie van “Charlie Hebdo” en vermoordden 12 medewerkers en een politieagent. Daarna was iedereen wekenlang “Charlie”. Onder ijverige medewerking van de journalistiek ensceneerde het establishment zich hand in hand met de vertegenwoordigers van de bloedcultus. Men deelde het podium met de moordideologie en maakte een rondedans op de graven van de slachtoffers van de “vreedzame islam”.

Geen van deze huichelaars was “Charlie”. Dat zijn enkel en alleen maar de slachtoffers. En de nabestaanden en overlevenden hebben alle recht om over hun beulen te zeggen, te schrijven of te tekenen wat ze ook maar willen. Ze kunnen zelfs helemaal niet te ver gaan in hun kritiek – alleen de islam gaat te ver.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Religie, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Meer ophef over cover van “Charlie Hebdo” dan over de doden van Barcelona

 1. hslot4 zegt:

  iedere journalist de plicht hebben tot “verantwoordelijkheidsbesef”.
  Hahahahahahahaha als ze dat daatwerkelijk zouden hebben zou 90 procent van die journalisten in het gesticht zitten doorgedraaid door het besef van alle doden die ze op hun geweten hebben .

  Geliked door 1 persoon

 2. rony stokart zegt:

  En of die konklusie hierboven verdomme waar is ! Ik zie de verenigde smeerlappen rondom Hollande en Merkel nog staan, handje in handje. De schaamteloosheid heel ver voorbij. Alles onder het kruiperige gejuich van de zgn. vrije pers.

  Geliked door 1 persoon

 3. ReneKampers zegt:

  Islam religion de paix ! Wie geloofd dat nog ? zeker niet de nabestaanden van de reeds talrijke slachtoffers en de gekwetsten die vermoedelijk voor hun verdere leven een serieuse trauma hebben opgelopen . Het zijn de ervaringsdeskundigen. Het is voor die mensen een kaakslag om die vervloekte godsdienst nog te willen goedpraten.Het lijkt wel waarschijnlijk dat onze hooggeplaatsten niet zonder die Islam verder kunnen. Wie van ons pakt nu een moordadige gek in huis om hem te verzorgen en te geven wat zijn hartje lust . Niemand uiteraard . Welke regering haalt er nu gevaarlijke zotten in zijn land, gestoorden met een middeleeuwse cultuur die haaks staat op onze levenswijze .Natuurlijk geen enkele regering met gezond verstand ,die begaan zijn met hun volk.of toch !……

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Er schoot me tijdens het lezen zomaar déze vraag te binnen: “Is, bijvoorbeeld, L.S. Gabriel misschien de volgende?”
  (En wie de vraag niet begrijpt, mag het gerust zeggen.)

  Like

 5. Marc zegt:

  Hadden die socialisten bij de laatste verkiezingen nu juist niet een enorm pak voor hun lazer gekregen?

  Like

 6. Mary zegt:

  Zeker zou ieder journalist een plicht tot “verantwoordelijkheidsbesef” moeten hebben, dat wil dus zeggen de waarheid over het gevaar van de Islam verkondigen, dus niet eens onderhuids verkondigen maar luid en duidelijk!!!.

  Like

 7. ildiko zegt:

  Wij leven in een tijd van liberale fascisme !

  Geliked door 1 persoon

 8. ildiko zegt:

  de linksen AFA zien wij nergens opkomen voor vrijheid van meningsuiting, press vrijheid, er is een totalitaire DICTATORIALE bekeringsactiviteit aan de gang. Onze eigen waarden, normen zijn in hun ogen NUL WAARD. Dus dit is wettelijk een liberaal fascisme.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s