Smokkelboten voor de Roemeense kust: een nieuwe “vluchtelingen”route via de Zwarte Zee?

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

En weer een nieuwe ontwikkeling aan het Europese “vluchtelingen”front: Roemeense grenswachten hebben in de Zwarte Zee een boot met 68 “vluchtelingen” uit Syrië en Irak opgepakt. Het is al het tweede incident binnen acht dagen – nu vragen de autoriteiten en de veiligheidsinstanties zich af of er een nieuwe route voor illegalen naar de EU ontstaat, deze keer via de Zwarte Zee. De vissersboot, met aan boord ook twee Turkse mensensmokkelaars, werd naar de haven van Mangalia in het zuidoosten van Roemenië gebracht.

Duits - Zuerst

Roemenië maakt geen deel uit van de “Schengen”-zone. Tot nu toe waren er maar weinig mensen naar het land gevlucht. Maar al op 13 augustus werd er in de Zwarte Zee voor de Roemeense kust een boot met 69 “migranten” uit Irak opgebracht. De beide mensensmokkelaars, een Bulgaar en een Cyprioot, kwamen in verzekerde bewaring.

Roemenië vreest dat de Zwarte Zee in verband met de toenemende moeilijkheden op de Middellandse Zeeroute wel eens een alternatieve route voor “vluchtelingen” zou kunnen worden. Het land is een van de armste van de EU, wil echter wel deelnemen aan de herverdelingspolitiek van Brussel. Nog deze maand had Boekarest de opname van bijna 2000 “vluchtelingen” uit Griekenland en Italië toegezegd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Brussel, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Roemenië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Smokkelboten voor de Roemeense kust: een nieuwe “vluchtelingen”route via de Zwarte Zee?

 1. rony stokart zegt:

  Maar nee, die mensen wilden alleen maar hun jaarlijkse vakantie in Mamaia doorbrengen. Hoe komt men erbij daar wat anders achter te zoeken. Bovendien, zolang Artsen zonder Grenzen er niet bij te pas komt zijn het geen “vluchtelingen” maar “reizigers”. Groepsreizigers dus.

  Like

 2. Cynicus zegt:

  De mensensmokkelhandel moet blijkbaar wel doorgaan. De EU en ook Nederland heeft blijkbaar al lang geleden besloten dat elke migrant en vluchteling uit een land elders waar gedonder is welkom is hier. Nou er zijn nogal wat landen met moeilijkheden. Hier in met name Nederland kunnen we niet iedereen helpen zoals linksen vaak zeggen. Men sluit de ogen voor de toenemende ellende zoals criminaliteit en moslimextemisme die een deel van deze vluchtelingen meebrengen. Het grote beroep op de staatskas ofwel belastinggeld van de hardwerkende middenklasse is een groot probleem…….

  Doe de grenzen maar dicht. …………!!!!!

  Like

 3. Geertrui Schlagwein zegt:

  Brengt geld op, gun ze heel veel ellende.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Trump heeft de CIA opdracht gegeven om de rebellen in Syrië niet meer te betalen en geen wapens meer te geven. IS is bijna verslagen en nu proberen de rebellen (lees: al Qaida, al Nusra en andere jihadisten) te vluchten want zij zijn de volgende groep die aangepakt worden. Aangezien dat middels de grens met Turkije vrijwel onmogelijk is proberen ze het zo. Er vluchten namelijk geen Syriërs meer die een seculier land voorstaan. Wat nu Europa binnenkomt vanuit Syrië en Irak is jihadistisch uitschot.

  Geliked door 1 persoon

  • louis portugal zegt:

   Hoeveel zouden er in EUropa al zitten die wachten op het signaal van de leiders???.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ze doen er wel lang over vind ik.
    Er zouden meer dan 10.000 van die idioten hier in Europa zitten.
    Dat hoorde ik al ’n tijd geleden.
    Dus er zal wel méér aan de hand zijn…
    Dat zal me ’n explosie worden.
    Aan de andere kant kan de overheid dan niet meer volhouden
    dat het ’n “verwarde man” was.

    Denk je ook niet?
    Ja, je weet het nooit zeker…

    Like

 5. fleckie zegt:

  ALBANIË! ( met dezelfde ‘ DOODSCULTUS- BELIJDENEN’ …ligt NIET zo heel veraf! , van ROEMENIE, alwaar boten met dezelfde ‘geloofsgenoten’ …arriveren…………OP 12.12.2014, stond er een bericht op de site van ejbron:::’ALBANESE MOSLIMS..BEHEREN…..MENSELIJKE…SLACHTHUIZEN…..IN…KOSOVO’!!…………………( dus ..over…’EVENTUELE ..AANVOER.. van EIGEN GELOOFSGENOTEN ….., valt NIET TE KLAGEN’!.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s