Waarom ik AfD stem (16)

Screenshot_52

(Door: “Armin” – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het moment dat ik voor het eerst deelnam aan de Duitse parlementsverkiezingen in 1983 ben ik een wisselende stemmer geweest – mijn hele leven tot nu toe al. Derhalve heb ik bij alle gevestigde oude partijen in de loop van mijn leven al een hokje rood gemaakt. Ik bekijk de politieke programma´s voor de verkiezingen of ik kijk naar de getoonde prestatie van een regering tijdens een regeringsperiode, kijk welke thema´s voor mij belangrijk zijn en beslis dan op wie ik stem.

PI News (2)

Dat heb ik altijd zo gedaan – tot en met het jaar 2005 – de verkiezingen toen Merkel voor het eerst kanselier werd en ik bij deze verkiezingen op de SPD – tamelijk zeker voor het laatst – heb gestemd.

Toen kwamen de parlementsverkiezingen van 2009 – en ben ik voor het eerst niet gaan stemmen. Gewoon omdat geen van de partijen nog standpunten heeft vertegenwoordigd die ik vertegenwoordigd heb. En omdat ik geschokt was over het regeringswerk van de eerste grote coalitie (= CDU/CSU-SPD).

Een regering, waarin beide partijen voor de verkiezingen zeggen dat met hen de verhoging van de btw niet doorgaat, die echter direct na de verkiezingen de grootste verhoging van de btw in de Duitse geschiedenis invoert, is compleet ongeloofwaardig.

Toen kwam de euro-redding met de breuk van diverse wetten van het Verdrag van Maastricht. Een regering, die onder het voorwendsel van zogenaamde alternatiefloosheid (in dit geval de redding van de euro) bestaande wetten breekt, is niet alleen ongeloofwaardig – maar een gevaar voor de rechtsstaat.

Omdat ik de Groenen en Die Linke vanwege ontbrekende realiteitszin sowieso als onverkiesbaar beschouw, heb ik in 2009 überhaupt niet gestemd.

Deze breuk van bestaande wetten loopt daarna als een rode draad verder door het kanselierschap van madame Merkel: nog meer Grieken-redding, illegale gedwongen uitschakeling van atoomcentrales (de zogenaamde “energie-ommekeer”) en nu de illegale overstroming van het land met onontwikkelde, cultuur-vreemde en vooral niet integratie-willige moslims, die allemaal hier blijven, zich vermenigvuldigen en in overgrote meerderheid “alleen maar” in de sociale en criminaliteitsstatistiek (wat je nu al duidelijk kunt zien) van dit land zullen immigreren.

Mevrouw Merkel en haar regeringen laten een spoor van verwoesting in dit land achter – en daar moet ik bij toekijken en voor dit “grandioze” werk ook nog applaudisseren? Een ieder die ze alle 5 nog een beetje op een rijtje heeft, moet wel zien dat Merkel & Co ermee bezig zijn dit land onomkeerbaar te vernietigen.

Daarom zal ik op de AfD stemmen, omdat zij de enige partij is die weer GELDEND wil invoeren, die de grenzen wil beveiligen, die de ongecontroleerde komst van wildvreemde mensen en vooral van mensen die nergens recht op hebben, graag wil stoppen.

Al als jong mens heb ik geëist dat ik graag wil meepraten/meebeslissen over belangrijke dingen. Deze mogelijkheid van directe democratie (trefwoord: volksreferenda) werd tot nu toe door de oude partijen verhinderd – de burger zou immers een afwijkende mening van die van de politieke kaste kunnen hebben. Hoewel er in de grondwet staat: alle macht gaat van het volk uit.

Hier in Duitsland gaat alle macht (en wetteloosheid) van maar enkele politici uit – en wie het niet met hen eens is, wordt inmiddels monddood gemaakt, zwartgemaakt of sociaal uitgestoten. Ook hierin heeft de AfD in haar verkiezings- en partijprogramma voorzien: het invoeren van volksreferenda naar Zwitsers voorbeeld.

Alle bovengenoemde feiten en de daaruit voortkomende problemen (exploderende staatsschuld, steeds meer parallelsamenlevingen, dalend niveau van onderwijs, erosie van de rechtsstaat, de op één na hoogste belasting- en sociale heffingsdruk voor burgers in de hele wereld – de waanzin moet immers op een bepaalde manier gefinancierd worden – etc., etc.) zijn in 12 jaar Merkel ontstaan. WAAROM zou ik een regering, een partij of een persoon nog vertrouwen die BEWUST voor deze situatie heeft gezorgd?

Daarom krijgt de AfD mijn stem op 24 september – iets anders zou ik noch met mijn geweten noch met mijn gezonde verstand kunnen verantwoorden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Armin”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op Waarom ik AfD stem (16)

  1. Republikein zegt:

    Spijtoptanten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s