Welkom in onze democratie

Screenshot_53

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De afgelopen dagen is er door regerings’leiders’ weer massaal ‘geschokt’ gereageerd op zowel de aanslagen in Spanje en Frankrijk als de extremistische moslim-kleutertjes in België. Maar waarom is men steeds weer zo geschokt? Ik kan u namelijk uit decennia lange eigen waarneming melden dat moslim-kleutertjes NIET alleen in België zo worden opgevoed en ik ben klaarblijkelijk de enige niet.

Cijfermatig bewijs uit onderzoek

Dr. Peter Hammond zet in zijn boek “Slavery, Terrorism and Islam” met onderbouwde percentages (voorwaarden voor statistieken) de strategie van de islam uiteen waarop moslims hun aanwezigheid in andere dan reeds islamitische landen geleidelijk aan opbouwen om vervolgens steeds actiever maar vooral àgressiever te worden met de uiteindelijke eis om de Sharia-wetgeving in te voeren. Het omschrijft exàct wat er hier in Europa inmiddels gaande is, maar dit wordt eenvoudig weg gelogen en weg gelachen. Sterker nog, ú bent extreemrechts, een racist of lijdt zelfs aan islamofobie als u dat durft te zeggen! Het betreft hier een overduidelijke, vanuit het Midden-Oosten aangestuurde èn gefinancierde (inmiddels ruim beproefde) strategie en ‘onze’ regerings’leiders’ halen ze nog altijd met duizenden tegelijk binnen. Het paard van Troje staat er bleek verschoten bij en kan er in de verste verte nog niet bij in de schaduw staan…

Teken aan de wand

De Islamitische PvdE (wat staat voor Partij van de Eenheid…) en het islamitische DENK zijn toonaangevende voorbeelden van hoe gluiperige, achterbakse moslims inmiddels voet aan de grond hebben weten te krijgen en daarmee binnen het stads- en landsbestuur en dus politiek actief zijn. Het laat niets te raden over wat zij nastreven met de provocerende boerka-parade op de bankjes in de Tweede Kamer en hen bekritiseren op hun eigen antisemitische gedrag haalt direct hun ware, ronduit asociale en dictatoriale aard naar boven. Het is slechts een voorbode van wat er staat te gebeuren als we Dr. Hammond´s beschrijvingen volgen. En de eerste tekenen staan reeds diep in de wand gekerfd. Met bloed! Maar door een roze bril valt fel gekleurd rood blijkbaar weg tegen een bloemetjesachtergrond.

Van vreedzaam naar terreur

In zijn onderzoek omschrijft Dr. Hammond o.a. dat bij een populatie van 2% moslims op een samenleving de moslimgemeenschap vreedzaam is. Niemand heeft last van ze, o.a. ook omdat ze zich afzijdig houden van de samenleving. Dat verandert echter als een kwaadaardig kankergezwel als die populatie groeit. Bij 5- tot 8% word halal-voedsel geëist en bij 10% wordt vanuit de Salafistische/nazistische kant van de islam al zware druk uitgeoefend op de bevolking om de Sharia-wetgeving na te leven. (ziet u zelf de bijlage onderaan). Vrijheid van godsdienst heet dat. Op hoeveel procent zitten we hier inmiddels en wat gebeurt er momenteel?

Zelfs moslims zijn geschokt?

U zou het bijna ècht gaan geloven, maar de afgelopen dagen is er (o.a. ook vanuit de moslimgemeenschap) wederom geschokt gereageerd op de aanslagen en het feit dat salafistische kleutertjes al extremistische trekjes vertonen. Verbaast u dat werkelijk? Dan heeft u blijkbaar decennia lang zitten slapen, want direct na 11 september 2001 kwamen er diverse aangiftes op gemeentehuizen om islamitisch nieuw geborenen van het mannelijke geslacht onder de naam Osama Bin Laden te laten registreren. Dat werd toentertijd op ethische gronden afgewezen en daarmee was het bij de overheid blijkbaar afgedaan… Er zijn blijkbaar geen alarmbellen gaan rinkelen? Hoe kortzichtig! Denkt u werkelijk dat hun gedachtegoed en daarmee hun opvoeding thuis en in de moskee zou veranderen naar die van Jurre, Benten of Maarten? Dat vèr daarvoor al tekenen zichtbaar waren van islamitische terreur en een openbare verheerlijking van moslimgeweld werd (toen al!) met de kop in het zand hardnekkig ontkend en afgedaan als een (zoveelste !) incident. En dat is ondanks alle bewijzen en cijfers nog altijd zo, getuige de verbazingwekkende boosheid van Justitie over het lekken van de èchte naam van de Marokkaanse veroorzaker van een vermeend ongeluk. We wisten het natuurlijk al heel lang, maar dit onderschrijft nog maar eens dat we onze overheden, maar met name Justitie, absoluut NIET kunnen vertrouwen. U zou er een spontane lage bloedsuikerspiegel van krijgen! Overigens, hoe oud de betreffende Osamaatjes nu zijn en wat u dus binnenkort van deze, naar hun islamitische ‘held’ vernoemde, indoctrinatieslachtoffertjes mag verwachten, mag evident zijn, want alleen zij kennen ‘de waarheid’…

Gevangen in een spastische wetgeving

Eerder al schreef ik over de westerse wet- en regelgeving die uitsluitend door autisten lijkt te worden beheerd en uitgevoerd. Zij kùnnen door hun tekortkoming/handicap nu eenmaal niet zien wat zij aanrichten door  uitermate halsstarrig vast te blijven houden aan dit inmiddels sterk verouderde, maar nu verworden tot utopisch rechtssysteem. Voor westerlingen werkt deze systematiek mogelijk prima, maar met de komst van zoveel gehersenspoelde moslims met een ‘heilige missie’ is het een in de praktijk onwerkbaar stelsel geworden. Wat die missie is, laat zich niet langer raden. De in steeds kortere tijd opvolgende, en in aantal sterk toenemende, serie aanslagen en geweldsdelicten die zich bijna dagelijks in Europa openbaren, spreken boekdelen. Aanrandingen en verkrachtingen zijn een uiterst effectief middel om vrouwen van de straat te houden en straks alleen nog onder begeleiding van een man, van top tot teen bekleed, in het openbaar te vertonen zoals ‘bij hen thuis’ (in het Midden-Oosten) te doen gebruikelijk is. Demonstraties met IS-vlaggen, openlijke verheerlijking van moslimgeweld op o.a. scholen en varkensstallen die vanuit het niets volledig afbranden… Is dat allemaal toe te schrijven aan incidenten? Persoonlijk denk ik het niet! Met een moslimgemeenschap die (gedwongen?) steeds Salafistiser wordt, rijzen de haatkwekerijen en geweldlaboratoria in Afrika en Europa de pan uit met slechts één doel voor Europa: islam, islam, islam.

Het opvoeren van het dagelijkse (o.a. ook seksuele) geweld is erop gebaseerd om een gebied te demoniseren, te isoleren en uiteindelijk te claimen (bezetten) als moslimgebied (zie de inmiddels geclaimde Haagse Schilderswijk, maar nog extremer; de filmpjes over hele wijken in o.a. Groot-Brittannië en Frankrijk). Moge de recente aanslagen in Spanje en Frankrijk daar de zoveelste (!) eyeopener voor zijn! Maar helaas zevert men in Den Haag en Brussel liever over besmette eieren en het vermogen van een stofzuiger.

180 graden

De meeste ‘terroristen’ zijn in Spanje door oplettende, reeds bewapende agenten doodgeschoten. Daar blijft het in Spanje bij, want de beweegredenen van de ‘terroristen’ zijn overduidelijk. Hier zou men echter een onderzoek instellen naar de ‘motivatie’ van de ‘terroristen’ en zouden de betreffende agenten per direct juridisch vervolgd worden wegens discriminatie. Dat is vergelijkbaar met de demonstraties in o.a. diezelfde Haagse Schilderswijk (met IS-vlaggen) die gewoon door mochten gaan, terwijl een demonstratie met Nazi-vlaggen (even abject overigens!) op voorhand verboden wordt wegens rechts-extremisme en racisme. Persoonlijk zie ìk tussen beide betogingen geen enkel verschil, maar juist sterke overeenkomsten. Maar blijkbaar is alleen de blanke westerling ‘fout’ als hij/zij voor zichzelf en zijn/haar eigen veiligheid opkomt. Hoe verklaart u het anders dat Trump héél duidelijk BEIDE kampen heeft veroordeeld op hun gewelddadige gedrag, maar dat dit volgens de media (ook hier!) dat blijkbaar alleen, èn met nadruk, voor de ‘blanke’ kant moet gelden. Filmbeelden genoeg die aantonen dat juist ook de zwarte/extreemlinkse kant zichzelf niet in de hand heeft gehad en zelf is overgegaan tot gewelddadigheden, maar daar mag u hen niet op wijzen, want dan sympathiseert u met extreemrechts.

Steeds luidere roep om verandering in Europa

Het wordt hoog tijd dat het rechtsstelsel grondig wordt aangepast en de vrijheid van geloof en meningsuiting voor de islam drastisch worden ingeperkt. Want als onze ‘vrijheden’ leiden en blijkbaar zelfs mogen aanzetten tot haat en geweld, wordt het hoog tijd voor een keiharde reorganisatie van die wetgeving. Kortom; als er binnen afzienbare tijd niets gebeurt, valt u straks, en vallen uw kinderen straks, zelf onder de onherroepelijke vrijheidsbeperkende Sharia-wetgeving en gaat Europa als  ‘beschaving’ in de 21e eeuw stenigend en koppensnellend door het leven en daar heeft u dan zelf voor gekozen. Welkom in de democratie, waar niets is wat het lijkt.

Op herhaling

In Spanje verhevigen de aanvallen op moslims en moskeeën zich momenteel, zegt men. Iets wat overigens binnen afzienbare tijd in heel Europa gaat gebeuren. Ik sta er niet van te kijken, want zijn we serieus beland in een heuse burgeroorlog? ‘Ik hoop het niet, maar ik denk het wel’. Een gevleugelde uitspraak inmiddels. Uiteraard worden deze aanvallen op moslims zeer streng veroordeeld. Gek genoeg vele malen harder en scherper dan andersom en dat is opmerkelijk, want door de inmiddels talloze, overigens uiterst laffe, moslimaanvallen op onschuldige mensen zijn er steevast vele doden en gewonden te betreuren. Het ‘platform tegen islamofobie’ maakt zich zelfs ernstig zorgen over de veiligheid van de moslimgemeenschap binnen Europa. Een uiterst herkenbaar staaltje van ‘de oorzaken en feiten omdraaien en vervolgens zelf in de slachtofferrol gaan zitten’. Andersom heeft u ze namelijk nooit gehoord of hand in hand om de basilica zien staan.

Tja, er is al vaker voor gewaarschuwd (en helaas altijd tegen dovemansoren), maar nu gebeurt het ècht; als een volk wordt bedreigd en aangevallen, zich niet langer veilig voelt èn zich daarnaast óók door de overheid niet gehoord en in de steek gelaten voelt, slaat het zelf terug. Tegenwoordig heet dat dus islamfobie, maar aan het feit dat dit K(oran)-volk dit over zichzelf heeft afgeroepen, gaat men met zevenmijlslaarzen voorbij. De basis ligt namelijk in hun ‘geloof’ en hun opvoeding. Als er uit naam van de Allah geen aanslagen en bloedbaden waren aangericht, moslims niet steeds hogere (islamitische!) eisen waren gaan stellen en zij de lafhartige terreur niet openlijk zouden verheerlijken, was dit nooit gebeurd. Er zou geen enkele aanleiding voor zijn geweest. Misschien een interessante wetenswaardigheid; de Spanjaarden hebben al eerder met dit bijltje gehakt. Een tijdje geleden al, maar in 1492 hebben zij het moslimgebroed ook al tot de laatste man zeer hardhandig uit hun land verdreven en om exact dezelfde redenen.

P.S. De Vikingen bereidden zich toentertijd voor op ‘Ragnarok’ (het einde der tijden), want zij wisten zeker dat die zou komen. Zou het toeval zijn dat als je de laatste 5 letters van Ragnarok omdraait… Dat is maar gekheid natuurlijk, maar het neemt de oorzaak van het islamprobleem niet weg. Overal waar de islam zich vestigt, breekt namelijk binnen enkele jaren, volgens een inmiddels bekende strategie, steevast de pleuris uit.

https://pauwnieuws.nl

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Welkom in onze democratie

 1. Cynicus zegt:

  Heel goed artikel en geeft de waarheid aaan dat de islam een satanische psychopatische religie is die iedereen wil onderwerpen. Het woord islam betekent onderwerping.

  Like

 2. Jan zegt:

  Link lijdt aan illusionaire vervalsing, een psychiatrische aandoening, waarbij de werkelijkheid ontkent wordt. De stap van prikkel → gewaarwording → waarneming wordt actief verkeerd gezet. Sterker nog, de gewaarwording wordt bij psychiatrische aandoeningen actief ingepast in de dagelijkse realiteit. Vaak betreft het een ziekelijke, verstarde kijk op een (gevaarlijke) wereld in combinatie met wanen, ofwel inhoudelijke denkstoornissen en waanachtige belevingen. Een illusie is met andere woorden een ‘ongelukje’, een vergissing die uiteindelijk gecorrigeerd wordt. Bij een illusionaire vervalsing is de illusie ‘opzettelijk’ en ‘gestuurd’. Het is met andere woorden een ziekelijke uitingsvorm. In geval van een illusionaire vervalsing is de prikkel eveneens aanwezig, maar wordt die actief geïnterpreteerd en omgezet in een foutieve waarneming.

  Veel patiënten die lijden aan illusionaire vervalsing zijn ontzettend vreesachtig. Ze schrikken letterlijk overal van. Daarbij worden gewaarwordingen vrijwel voortdurend vertaald in foutieve, abusievelijke waarnemingen…..Deze mensen leven in het schemergebied tussen schijn en realiteit.

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/170863-illusie-en-illusionaire-vervalsing.html

  Like

 3. ReneKampers zegt:

  De regeringsleiders gaan al schokkend door het leven. De Paus ook die krijgt de ene schok naast de andere

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Er zal een oorlog komen. Dat kan niet anders. Onze elites zijn dom, kwaadaardig, cognitief-dissonant. Met hen a/h roer worden we rechtstreeks de afgrond in geleid. Het zal veel bloedvergieten kosten om onze vrijheid en welvaart terug te krijgen. Maar we zullen het winnen. Overigens hoop ik dan ook dat Islam volledig wordt uitgeroeid, met desnoods gedwongen sterilisatie, zodat niet steeds opnieuw kleine jihadistjes worden gefokt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het door het westen winnen van een oorlog met de islam staat vast.
   Maar wat niet vast staat is wat wij daarna met de overblijvende moslims zullen aanvangen.
   Het slechtste scenario is natuurlijk om de gespaarden braaf te laten zeggen dat ze zelf tot de meest brave moslims van het geloof van de vrede behoren, en dat ze daarna mogen blijven.
   Dan kan je uitrekenen hoe lang het duurt alvorens we weer in dezelfde shit zullen zitten…
   De islam moet echt tot de laatste man, vrouw, kind worden uitgeroeid.
   Niet door ze op ’n barbaarse wijze af te slachten, maar door ze tot de allerlaatste man, vrouw, kind het land uit te zetten.
   En bovendien een wet aan te nemen die de zogenaamde ideologie islam totaal verbiedt!
   En die wet ook 100% toe te passen.

   “Ik Zal Handhaven! ” heet dat…

   Bovendien moeten we Arabische landen, die de islam gesteund hebben in hun strijd met het westen, dwingen alle kosten voor de wederopbouw van Europa te betalen…

   Like

 5. Stef zegt:

  Stuur door aan alle linkse kennissen.
  Mogelijk kunnen we bestanden van linkse kennissen uitwisselen om al deze nuttige informatie kenbaar te maken zonder event.fam.leden niet op de teentjes te gaan staan.en toch bestookt worden met de waarheid.
  Het is maar een idee.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  RAAK,de spijker op de kop geslagen ! Een vlijmscherpe analyse van Drs. E.N. Schilder..
  Wat zou het prettig zijn wanneer de politiek correcte kliek die de touwtjes (nog) in handen heeft, de kunst van goed horen, luisteren,onbevooroordeeld zien nog beheerste en daarbij ook nog het vermogen had om verstandig na te denken.en daarnaar te handelen….
  Verplichte kost voor IEDERE gutmensch..

  Like

 7. Drs.E.N.Shilder zegt:

  Overigens wil ik niet suggereren dat ik met het woord ‘vermeend’ de werkelijke oorzaak van het ongeluk met de Marokkaanse Nederlander in twijfel trek maar ik graag de letterlijke vertaling van vermeend hanteer. “wat aangenomen wordt, maar niet bewezen is”. Het liegen van Justitie over de werkelijke naam doet helaas anders vermoeden.
  Drs.E.N.Schilder

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  en het islamitische DENK zijn toonaangevende voorbeelden van hoe gluiperige, achterbakse moslims inmiddels voet aan de grond hebben weten te krijgen en daarmee binnen het stads- en landsbestuur en dus politiek actief zijn.

  Die Hiddema lijkt ze ook niet allemaal op een rijtje te hebben:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/theo-hiddema-heeft-ontzag-voor-denk-die-drie-rakkers-hebben-mijn-hart-gestolen-ik-voel-me-prettig-bij-dat-trio/

  Like

 9. hendrik zegt:

  Allemaal onder de wapenen en grote schoonmaak houden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s