“Wie ´Allahu Akbar´ roept, wordt onmiddellijk doodgeschoten”

Screenshot_67

Luigi Brugnaro (kleine foto), de burgemeester van Venetië, trekt ten strijde tegen het terrorisme in Italië en zorgt met een islam-vijandige boodschap voor furore.

Luigi Brugnaro heeft met een twijfelachtige uitspraak voor enorme ophef gezorgd. “We moeten hier in Italië het terrorisme bestrijden en de veiligheidsmaatregelen verhogen. Als iemand het San Marcoplein oprent en ´Allahu Akbar!´ roept, wordt hij onmiddellijk doodgeschoten”, verklaarde de midden-rechtse burgemeester.

Maar daarmee niet genoeg. Brungaro gaat nog een stap verder en valt ook de “Gutmenschen” aan. “Afgelopen met het gutmenschendom. Als men mij wil vermoorden, moet ik mezelf verdedigen en in Venetië verdedigen we onszelf”, aldus Brugnaro.

Terwijl de burgemeester in zijn uitspraken door zijn partij bevestigd en ondersteund wordt, schiet vooral veel politici van linkse partijen de ongelukkige woordkeuze van Brugnaro in het verkeerde keelgat. Zij noemen zijn statement onacceptabel en eisen een verontschuldiging.

Veiligheidsmaatregelen verhoogd

De veiligheidsmaatregelen in de grote Italiaanse steden werden de afgelopen maanden verhoogd. Zo werden in Florence in de buurt van het Domplein grote bloembakken geplaatst, die moeten verhinderen dat voertuigen bij de Dom kunnen komen.

Deze veiligheidsmaatregelen zouden volgens Brugnaro ook bitter noodzakelijk zijn. Want in maart nog zou de politie drie vermoedelijke extremisten hebben gearresteerd, die een aanslag op de Rialtobrug wilden plegen, aldus de burgemeester.

Bron:
www.heute.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Linkse Kerk, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op “Wie ´Allahu Akbar´ roept, wordt onmiddellijk doodgeschoten”

 1. rony stokart zegt:

  …” de ongelukkige woordkeuze…”. Hoezo ongelukkig? Is men ook bij “Heute.at” al zo verziekt dat de eigen mening (gelukkig-ongelukkig) prevaleert op het objektieve gegeven?

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Tja de linkse gutmensch wil natuurlijk liever afwachten wat er gebeurd als zo’n ”verwarde” schreeuwert gaat doen.
  Die willen natuurlijk zeker weten wat de bedoeling is van het allah u hakbar schreeuwen, want mischien vraagt ie alleen maar de weg naar de schoenmaker.
  Een sndere mogelijlheid zou ook kunnen zijn dat ze vanuit links zo regelmatig mogelijk ook iets moeten kwatsen om hun subsidie te blijven houden.
  En nog grotere idioterie is wel dat de meelopers dan denken de straat op moeten gaan om het standpunt duidelijk te maken.
  Nou neem Ik aan dat bij de familieleden van de slachtoffers in Barcelona ook wel wat mensen rondlopen met hetzelgde gedachtengoed.
  Dan werpt de vraag zich natuurlijk op of ze nog steeds zo overtuigd zijn in hun wereldvreemd denken en gedrag.

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Prachtkerel! ‘Midden-rechts’? Ik heb het even gegoogled, maar hij is een “onafhankelijk” politicus. Jammer, Lega Nord zou zó een partij voor hèm zijn!
  Nou gaan de goedmenschen natuurlijk weer beginnen van: Ja, maar als er iemand op straat zou gaan roepen van “Praise the Lord,” moet die dan ook maar….enz. enz.
  Ze willen het niet zien en ze zúllen het niet zien, dus vragen ze er om, dat met hèn in één moeite door verbaal de vloer wordt aangeveegd.
  Hadden WIJ er hier maar meer, zoals hij!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat zou dan de 1ste zijn die na het roepen van “Praise the Lord” zichzelf opblaast.
   Ze kunnen dan wel soms heel vervelend zijn, die christenen, maar daar zie ik ze ook weer niet voor aan.

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Tuurlijk niet! Maar het punt is, dat de goedmenschen zichzelf en de hele wereld willen blijven wijsmaken dat er geen verschil bestaat tussen christenen en moslims!
    Daarom moet je niet raar opkijken vn zo’n argument van hun kant!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Bert is toch altijd zo lekker tegendraads.
    Hij is en blijft onze enige Bert.

    (Gelukkig de enige Praise the Lord!.)
    (Lol)

    Like

   • BertG. zegt:

    Ja, gelukkig wel, de enige echte.
    Daar zou een normaal mens toch helemaal knettergek van worden, als je nog meer van dat soort gasten om je heen zou hebben hangen.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Heerlijke man!
   Kan hij dan niet burgemeester van Rotterdam worden?
   Kunnen we ruilen.
   Dan mogen die Italianen die Aboutaleb daar in Venetië verzuipen.,..!

   Like

 4. Marc zegt:

  Politiek-correcte partijen noemen de uitspraken van Brugnaro “onacceptabel” en eisen ook nog eens verontschuldigingen?

  Uitspraken van politiek-correcte partijen zijn ‘onacceptabel’.
  En verontschuldigingen door deze partijen aanvaarden we pas wanneer die gemaakt worden voor een volkstribunaal!

  Like

 5. Johan zegt:

  Kijk, deze burgemeester zegt tenminste rechtuit waar het op staat.
  Misschien is het ook een goed sein om de moskeeën te ontmantelen. Want daar roepen ze allemaal in koor “Allahu Akbar”.

  Geliked door 1 persoon

 6. Martin de Koning zegt:

  Gelukkige woordkeuze. Hij is deel van de overheid en de overheid heeft de plicht de inwoners en de mate van welvaart te beschermen tegen alles dat dit wil ondermijnen.Als deze ondermijners nu moslim of antifa zijn , so be it!Was er hier maar zo’n persoon , maar nee waar wij mee opgescheept zitten zijn landverraders , labbekakkers en geldgeilers. O ja en politie in hun nieuwe stasi uniform. Laat staan die melkert mafkezen van handhaving en toezicht die al grondwettelijk verboden zijn.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Het is de waarheid en dat mag hij zeggen. Inderdaad, afgelopen met het ‘gutmenschendom’. Ze zijn ook niet ‘gut’ tegenover ons en de rest van de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Links schreeuwt uiteraard weer moord en brand. Dat was te verwachten.
  Lekker laten schreeuwen.
  Meneer de burgemeester, goed dat u opkomt voor de veiligheid van uw burgers! U bent een voorbeeld voor velen.

  Geliked door 1 persoon

 9. ReneKampers zegt:

  Wie in het openbaar een kruisteken durft maken “In de naam van de vader de zoon en den heilige geest ” krijgt de Gutmenschen en hun lievelingen op zijn dak wegens provocatie en beledigingen, wordt voor de rechter gesleurd en krijgt een voorbeeldige straf

  Like

 10. Jan zegt:

  “Wie ´Allahu Akbar´ roept, wordt onmiddellijk doodgeschoten”

  Geliked door 2 people

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Er is duidelijk een aanslag verijdeld in Rotterdam. Het is nu de hoogste tijd dat we het voorbeeld van de burgemeester van Venetië gaan volgen. Het consigne moet dan niet alleen voor Rotterdam gelden maar voor heel Nederland. Niet wachten tot de bom afgaat maar eerst schieten.
  Er kan ook beter een punt gezet worden achter de formatiebesprekingen. De vier partijen die nu bezig zijn vertegenwoordigen niet de wil van het volk. Het volk wil bevrijd worden van de dreiging van het vijandige indringersvolk van de islam. Er kunnen beter verkiezingen uitgeschreven worden. Dan kan afgerekend worden met de gutmenschen en de huidige elite.
  Indien dit niet gedaan wordt zal de burgeroorlog heel dichtbij komen. De situatie nadert het kookpunt. We hebben regeerders nodig die een eind maken aan de invasie en de remigratie inzetten. En dat op grote schaal. In ieder geval zal de uitstroom sneller moeten gaan dan de instroom.
  Deze boodschap moet in veelvoud gepresenteerd worden aan de huidige regeerders. Het pappen en nathouden heeft al veel te lang geduurd. De moskeeën en andere islaminstellingen lopen over van haat ten opzichte van de oorspronkelijke Nederlanders (resp. ongelovigen). Volgens de richtlijnen van de koran stellen veel moslims zich taqqya-achtig vriendelijk op maar als de nood aan de man komt zullen ze zich met z’n allen tegen het Nederlandse volk keren. En dan zal er heel veel bloed vloeien. Wachten we daar gelaten op?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 12. Rensk. zegt:

  Een naar mijn mening hele gezonde reactie van deze burgemeester. Je habitat verdedigen is een hele natuurlijke, normale en bovendien een hele gezonde actie. Een burgemeester van een ander kaliber dan die andere italiaanse burgemeester, die vindt dat niemand illegaal is en dat iedereen over de hele wereld zich overal vrij moet kunnen vestigen. Met gekromde tenen hoorde ik die man deze totale gekte uitkramen op tv. Ziek

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  MOOI !
  Dit OVERAL invoeren !

  Weg met dat moslim gajes !
  En liefst op een manier dat je heel zeker weet dat ze niet terugkomen !

  Pang , en dan niet zelf roepen , maar dit laten doen door iets met echte kogels er in .

  Geliked door 1 persoon

 14. Cynicus zegt:

  Achgossie vieze valse linksmensen. Had de burgemeester een illegale mening. Poeh poeh vieze vuile gedachtenstasilinksen. Val toch dood vieze vuile linkse stasipsychopaten. Er komt toch een burgeroorlog met jullie vuile linkse retelikkers van de moslimterroristen. Jullie zogezegde gutmenschen zijn wel zo vals Zooooooooooooo vals !! Vals met jullie islamgeknuffel, jullie stomme leugenachtige klimaatsprookje, de toenemende macht van de EUSSR, het continu onaflatend bashen van Trump en andere rechtserse politici, het stomme genderneutrale geouwehoer, drammerig veganisme enzovoorts . Jullie vuile linkse hebben zoveel belerende schijnheilige babbels met jullie linkse nutteloze sociostudies. Jullie linkse staan voor Stalin, pol Pot, de DDR, Mao’s China, Noord Korea en zelfs voor Hamas en volgens mij zijn jullie zelfs voor ISIS. Jullie zijn gewoon slecht en valse lage satanische duivels. .

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Hadden wij hier maar zulke burgemeesters.
  Maar hier zijn ze allemaal in dienst van een partij met partij belangen.

  Like

 16. biebie zegt:

  Eindelijk begint de juiste woordkeuze de “correcte” langzaam te verdringen!

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Het is onzinnig en huichelachtig om de opmerking van deze burgemeester als ”ongelukkig” te bestempelen!
  Wie de geschiedenis kent zou immers kunnen weten dat aanvallen van moslims op ongelovige steden of persomnen steevast werden vooraf gegaan door Allahu Akbar geschreeuw.
  In het allergunstigste geval kan men zeggen dat degenen die zich luid op deze manier uiten in een zeer hoge staat van religieuze opwinding verkeren, wat zelden iets goeds inhoudt!

  De reactie van politiek correct is ziekmakend begripvol en alles goed pratend, wanneer het om de islam gaat,. De aanhangers ervan hebben voor de gutmenschen overigens een pijnlijk uitdrukking over : NUTTIGE IDIOTEN.
  Men wil tegen ELKE prijs goede maatjes blijven met de licht ontvlambare aanhangers van een ideologie van louter ”vrede en verrijking ”.
  Dat deze aanpak tot niets heeft geleid zien wij dan ook meer en meer ,overal en bijna elke dag.!

  n een rechtstaat moet er duidelijkheid geschapen worden: tegen expansieve krachten die werkelijk niet het minste respect hebben voor onze westerse beschaving.
  Onze vrijheid kan niet met knikkende knieën en schijtlijsterig geslijm overeind gehouden worden.

  Politiek correct heeft ons hooggemotiveerde politie-apparaat zwaar aan de ketting gelegd en de poliitiemensen gedeklasserd tot Oom en Tante agent. .
  Onze wetshandhavers zouden heel goed weten wat hen te doen staat wanneer ze de vrije hand zouden krijgen in hun wetshandhaving!
  En ik vermoed dat dit ook voor onze strijdkrachten op gaat.

  Dus, wat mij betreft: ” Petje af voor burgemeester Luigi Brugnaro!!”‘

  Geliked door 1 persoon

 18. Theodoor zegt:

  Het begint zich wat te ordenen.
  De echte leiders steken hun kop boven het maaiveld uit.
  Polen die Timmermans voor de rechter wil slepen, Hongarije die dwars ligt, en deze moedige Italiaanse burgemeester.
  Het wordt ook steeds duidelijker dat Links doortrapt fout is met de kanttekening welke partij is niet links in de EU.

  Geliked door 1 persoon

 19. hslot4 zegt:

  Zou je dr ook vrijwilligers werk kunnen doen heb ervaring met vuurwapens en nog tijd over wil me best wel nuttig maken in dit geval lmao.

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Elke Allah hu Akbar roeper meteen doodschieten. Hadden we veel eerder moeten doen. Beter is het om meteen maar te beginnen met het sluiten van de grenzen. Op moment dat je de Allah hu Akbar roeper moet doodschieten heb je het al te ver laten komen met de islam in een land. Zoals velen zich druk maken om het milieu moet er een kentering komen betreffende de islam, want ook de islam is milieu en/of samenleving vervuilend. Het vervuilt de gedachten van moslims en het vervuilt het publieke debat hierover. Beter ware het dan ook islam vrije samenlevingen te creëren. Zonder islam ziet de wereld meteen een stuk beter uit. Zonder islam geen islam moordpartijen, zonder islam geen islam vervolging van anders gelovigen, zonder islam geen islam parallel samenlevingen, zonder islam geen midden oosten conflict dat juist door de islam opgeroepen is en onoplosbaar gemaakt. Zonder islam geen tweede rang burgers meer waar vooral de vrouwen van profiteren. De lijst van islamitische schande is bij lange na niet afgewerkt.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja maar…
   Zou het gevaar nou niet kunnen bestaan dat ze dan maar zonder dat Alla Akbar-geroep ’n aanslag zullen plegen…
   Je heb van die moslims.
   Zal je altijd zien.

   Like

 21. Mary zegt:

  Juist en zo pak je dat aan, voor wat betreft die “Gutmenschen” massaal laten zien dat we niet alleen genoeg van ze hebben maar dat ze verantwoordelijk zijn voor de doden die er vallen en dus dat ze net zoals die Islam ongewenst zijn in de samenleving op alle niveau’s.

  Geliked door 1 persoon

 22. annette zegt:

  wellicht kan Luigi straks burgemeester van Amsterdam worden …

  Like

 23. Peter zegt:

  Kan de kreet allahu akbar niet verboden worden in ons land ? Telkens wanneer er sprake is van terreur hoort men deze kreet op de radio en de televisie. Ik weet dat de ware islam vrede is en niets hiermee van doen heeft met de terreuraanslagen en daarom verzoek ik de minister samen met de moslimorganisaties te zoeken naar een nieuwe kreet die duidelijk maakt wanneer we met de WARE islam te doen hebben.

  Like

 24. BertG. zegt:

  Kunnen ze dan beter bij zo’n haathut voor de deur gaan staan, altijd raak.
  Of ze nou binnen zitten of buiten lopen, de bedoelingen zijn hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 25. Aegolius cs zegt:

  Allahu Akbar schreeuwen in het openbaar duidt op een ernstig psychiatrisch koran patiënt vanuit de moskee beïnvloed.

  Aldus is de gemeenschap tegen deze plotklap optredende schizofrene alleen met de kogel te beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 26. Cleo zegt:

  Venetie wordt tenminste bestuurd door een man die de veiligheid van zijn inwoners NIET in de waagschaal zet…
  Ze bestaan dus nog wel!: in Nederland zijn dit soort leiders HELAAS ZEER SCHAARS.

  Geliked door 1 persoon

 27. Tistochwat zegt:

  Als iemand het San Marcoplein oprent en ´Allahu Akbar!´ roept, wordt hij onmiddellijk doodgeschoten”, verklaarde de midden-rechtse burgemeester.

  Schitterend, werkelijk schitterend en ook zo’n mooie manier om van die krankzinnige mohammedanen af te komen. En je houdt de rommel ook op één plek, wat makkelijk is qua berging en reiniging.
  Als het een beetje meezit, komen de mohammedanen die strijdkreet massaal aanheffen om een martelaar voor ‘allah’ te worden.

  Like

 28. carthago zegt:

  Ecce, daar hebben we een echte burgervader, chapeau!!!!Nu de ellendige zoutzakken van het burgemeestersgilde in de bananenrepubliek nog.

  Like

 29. delamontagne zegt:

  De allaha hakkelbarren leren het al vroeg, het keel-doorsnijden.
  Onder de kreet: ALLAHU AKBAR

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s