Artsen klagen: Moslim-migranten maken ons het werken nauwelijks nog mogelijk

Screenshot_72

De eisenstellers op weg naar volledige verzorging.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Passage:

In grote getale in elkaar geslagen en zwaar mishandelde moslima’s in de dokterspraktijken en gedeeltelijk zelfs in de ziekenhuizen zouden normaal gesproken overal een aanleiding vormen om van overheidswege in te grijpen. Maar feministen, vrouwenhuizen en gevolmachtigden van vrouwen houden dit niet voor “cultuur-sensibel” en knijpen allemaal hun ogen dicht! Blind en stom is het tegenwoordige Links respectievelijk politiek- correct.

Michael Mannheimer Blog

DUITSE TOESTANDEN IN HET ZIEKENHUIS: ZOALS IN CAÏRO OF BEIROET

Steeds meer artsen verlaten Duitsland, omdat ze de toestanden in hun praktijk en in hun klinieken niet langer willen verdragen. Het gaat hierbij vooral om beledigingen, onbetamelijk gedrag, bedreigingen en zelfs fysieke aanvallen van de kant van immigranten. Dezen komen vaak met hun hele familieclan in de praktijken of in de ziekenhuizen, dringen zelfs de afgeschermde ruimtes zoals de intensive care of de behandelkamer binnen – en laten vaak de toiletten achter in een toestand die iedere beschrijving tart.

SYRISCHE OORLOGSMISDADIGERS DOEN ZICH IN DOKTERSRAKTIJKEN VOOR ALS SLACHTOFFERS VAN FOLTERING – OM EEN VERBLIJFSVERGUNNING TE VERSCHALKEN

Het wordt ook steeds meer de gewoonte dat zich in de praktijken en klinieken zogenaamde slachtoffers van foltering melden om met een doktersattest een verblijfsvergunning te verschalken.

Bijzonder drastisch is het geval van een Syrische patiënt die voorgaf zwaar te zijn gefolterd. De man had noch identiteitspapieren, noch andere papieren bij zich. Onderzoekingen van de arts brachten echter aan het licht dat deze man een gezochte zware Syrische oorlogsmisdadiger was. De melding van de arts bij de politie verliep zonder noemenswaardige gevolgen voor deze oorlogsmisdadiger. Hij is nog steeds in vrijheid en wordt dagelijks in de stad gesignaleerd.

ZIEKENHUIZEN ZETTEN VEILIGHEIDSPERSONEEL IN TER BESCHERMING VAN HUN VROUWELIJK PERSONEEL

Mij werd door een vrouwelijke arts, die in een ziekenhuis van een grote Duitse stad werkt, onder vier ogen verteld dat haar ziekenhuis een veiligheidsdienst moest inzetten om verpleegsters en vrouwelijke doktoren ’s nachts naar hun auto’s te begeleiden. Het zou steeds vaker voorgekomen zijn dat bezoekers met een “migratieachtergrond” urenlang op de parkeerplaats op een personeelslid van het ziekenhuis zouden hebben gewacht – om zich vervolgens aan haar te vergrijpen.

ZIEKENKAMERS IEDER UUR TOTAAL VOLGEPROPT MET MOSLIMS EN HUN FAMILIECLANS

Men gelooft het niet, maar dat zijn intussen de omstandigheden in Duitse ziekenhuizen. De ziekenkamers worden doorgaans meer door moslims bezet dan door Duitsers en de aldaar mede verblijvende Duitse patiënten moeten de hele dag en de halve nacht een met verwanten van deze moslims volgepropte ziekenkamer verdragen. Genezing is onder dergelijke voorwaarden nauwelijks nog mogelijk.

DUITSLAND ONTWIKKELT ZICH DANKZIJ MERKEL TOT EEN DERDEWERDELDLAND

Dankzij Merkel ontwikkelt Duitsland zich tot een Derde Wereld-land. Niet alleen wat diens optische verschijningsvorm in de steden en steeds meer in de dorpen betreft, maar vooral ook wat zijn oeroude zeden en gewoonten aangaat.

DE KOMENDE PARLEMENTSVERKIEZING IS NET ALS 1933 EEN NOODLOTSVERKIEZING VOOR DE TOEKOMST VAN DUITSLAND

Dankzij het feit dat onze linkse media deze en andere toestanden nagenoeg volledig achter slot en grendel houden, zal de volgende kanselier weer Merkel zijn. De verkiezingen in september 2017 is een noodlotsverkiezing voor Duitsland, net als die van 1933. Alle Duitsers die dit niet geloven, zullen dit spoedig aan eigen lijf en leden ondervinden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

80 reacties op Artsen klagen: Moslim-migranten maken ons het werken nauwelijks nog mogelijk

 1. Pietersen zegt:

  Geweldig die BRD met al zijn ‘vluchtelingen’, het gaat een grote toekomst tegemoet.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Geen woorden voor! Verschrikkelijk om dit te lezen! Hoe is het mogelijk dat een land als Duitsland zó diep gezonken is? Hoe kan het dat er geen enorme volkswoede ontstaat? Mensen die in een ziekenhuis verblijven mogen wel vrezen voor hun leven en welzijn!

  Ik ben er stil van…!

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Cathja
   Ik ben er ook stil van,
   En toch gaan ze massaal op loeder mutti stemmen in september.
   Snap jij het nog?

   Like

   • Cathja zegt:

    @ tinekevanschagen

    Nee Tineke, ik snap hier werkelijk niets van! Dit is ontoelaatbaar, want wat brengen die vuilakken aan ziektes en smerigheid een ziekenhuis in, waar mensen niet voor niets liggen, en velen aan het herstellen zijn? Wat voor besmettelijke troep komt er sluipenderwijs binnen? Ziektes die hier al lang niet meer voorkomen?

    Onbegrijpelijk dat er niet snoeihard tegen die lui wordt opgetreden!!

    En het stemgedrag van zeer veel Duitsers begrijp ik al helemaal niet! Zijn ze gedrogeerd of zo? Het heeft er alle schijn van. Als je gezond van verstand bent, dan moet je van Merkel af i.p.v. haar jouw stem te geven!

    Geliked door 1 persoon

  • zonnigbrazil zegt:

   De elite van de autonome bevolking heeft het druk met het opkopen van grote huizen, vila´s en alles wat verder maar geschikt is om zoveel mogelijk allochtonen te kunnen huisvesten. Zij ontvangen zoveel geld voor het onderbrengen en onderhouden van onze gasten dat er gesproken kan worden over een goudmijntje. Cijfers heb ik niet maar ik stel me voor dat zij maar 70% uitgeven aan onze gasten en 30% dus in eigen zak kunnen steken. Daarom is het minder, minder, minder van Wilders verboden want zij moeten meer, meer, meer (denk ik)

   Like

  • mahoog zegt:

   Binnenkort in jullie ziekenhuizen ook natuurlijk…je kunt er op wachten.

   Like

 3. Angie1968 zegt:

  Dit zijn inferieure mensen in elk opzicht. Geen hogere intelligentie, geen empatisch vermogen. Beschouwen het gastland als terrein dat je mag plunderen, verkrachten, besodemieteren. Ze komen massaal uit een cultuur waarbij in vergelijking de Neanderthalers nog progressief waren. Dit soort Untermenschen zullen nooit een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving. Je moet ze allemaal eruit flikkeren. Slechts hulp in de regio bieden. Enne..in het ziekenhuis zou ik die Syriers een Drion-pilletje aanbieden. “Toe maar, neem maar, iezze snoepje..”

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Inferieure mensen?
   Untermenschen?
   Ik ben niet van het linkse kerk en laat maar komen kamp, absoluut niet, maar dit klinkt behoorlijk fascistisch Angie.
   Dat Europa zo niet verder moet gaan is duidelijk.
   Dat de integratie is mislukt is duidelijk.
   Dat men de zaken moet benoemen is duidelijk.
   Dat men met harde hard moet corrigeren is duidelijk.
   Dat de grenzen dicht moeten is duidelijk.
   Dat het zo niet verder kan gaan is duidelijk.
   Maar inferieur en untermenschen is mij teveel bruinhemd en stinkt net zo hard als Antifa en de linkse wegkijkfiguren.

   Like

   • Angie1968 zegt:

    Last van een restant gutmensch-cultuurrelativisme? Joden waren niet inferieur in Hitler-Duitsland. Neuknegers en inteelt-Arabieren met een gemiddeld IQ van 60-85 zijn dat wel.

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @Angie1968
    Don’t you worry.
    Maar jouw woordkeus maakt je geen slag beter.
    Jij verplaatst je naar het niveau waaraan je zelf zo’n hekel hebt.
    En zie daar de bevestiging door er ook nog WO II bij te sleuren.
    Godwin’s en jij-bakken, sorry, daar doe ik niet aan mee.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Statler&Waldorf, 25 augustus, 22.06u: Groot gelijk, dat U hier de vinger op legt: Je ziet het wel vaker, dat sommigen hier doordraaien:
    Dan komen ze ineens aan met hetzij dat superieur/inferieur, hetzij dat je de islam alléén effectief kunt bestrijden als je christen bent, dus dat “moslims juichen als je dat níet bent”, hetzij, dat “Duitsland helemaal weggevaagd had moeten worden om er natuurgebied van te maken.”
    Er is er ook al eens één geweest, die mij er in alle ernst van beschuldigde, een “verkapte nazi” te zijn omdat ik niet mee wenste te gaan in haar oeverloze Rusland -en Poetin-aanbidding en haar constant de grond in boren van alles wat Nederlands was. (nu kan dat “verkapte nazi” me totaal niet schelen, zeker niet als het door zulke figuren gezegd wordt, maar tóch…)
    Gewoon de kop indrukken, zulke tendensen, dat is inderdaad het beste.

    Like

   • Angie1968 zegt:

    Je reactie is arrogant en dom. Terwijl je mij van zo’n beetje van nazisme beticht met je moreel verheven wapper-vingertje, huil je verderop met de wolven mee. Huichelaar. En zoek ook eens “Godwin” op. Je gebruikt zelf de term “bruinhemd” als eerste. En terwijl ik Nietschze’s Untermensch in algemene zin gebruik, verbind jij het aan WO2. Wie Godwint hier nu? Please..You do not have the moral highground.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Angie1968, 07.53u.:Toch is ook dát een kwestie van evolueren, Angie: Nietsche-zelf had waarschijnlijk nog geen idee, tot welke conclusies en handelswijzen zijn theorieën in latere stadia zouden leiden.
    Hij verbond nog niet bewust de constatering, dat er een Über- en een Üntermensch zou zijn, aan de conclusie, dat het de één dan maar vrij stond, de ánder op een bepaalde manier te benaderen en te behandelen -een manier die neerkwam op onderdrukking en minachting.
    Sterker: Hoogstwaarschijnlijk ging hij er zelfs van uit, dat de wáre Übermensch dit vanwege zijn morele superioriteit juist níet zou doen. Dat die ándere methodes zou ontwikkelen om zich te vrijwaren van “Untermenschelijke” invloeden. (We zien momenteel, dat een Fransie Timmermans dat probeert, maar er jammerlijk in faalt; teken aan de wand, dat ook hij waarschijnlijk toch geen ‘Übermensch’ ís! Ha ha!)
    In ieder geval hebben wij thans, door de geschiedenis, kunnen ervaren, hóe dergelijke begrippen in de praktijk maar al te vaak worden geïnterpreteerd, ook al was dat oorspronkelijk niet de bedoeling.
    Des te meer reden om er zuinig mee om te gaan.

    Like

   • Trucker zegt:

    Angie1968 zegt:
    26 augustus 2017 om 07:53

    “…Je reactie is arrogant en dom. Terwijl je mij van zo’n beetje van nazisme beticht met je moreel verheven wapper-vingertje, huil je verderop met de wolven mee. Huichelaar. En zoek ook eens “Godwin” op. Je gebruikt zelf de term “bruinhemd” als eerste. En terwijl ik Nietschze’s Untermensch in algemene zin gebruik, verbind jij het aan WO2. Wie Godwint hier nu? Please..You do not have the moral highground…”.

    Verdorie heb een vergissing gemaakt DIT VIND IK NIET LEUK WOU EEN COMMENT PENNEN EN KLIK OP DAT VIND IK LEUK GENEUZEL like knopje van deze reageerder.
    Als ik lieden lees die “…inferieure mensen…/…Untermenschen…” en zeker als er Nietschze bijgesleurd wordt in een comment…komt mijn nekhaar overeind en weet ik dat ik in slecht gezelschap vertoef.
    ROT OP MET JE FASCISTISCHE GEDACHTENGOED er zijn blogs waar ze uw SOORT proza verwelkomen maar niet op een Joods-Christelijk geïnspireerde blog (en waar overigs ook de atheïsten vreedzaam naast elkaar leven)

    Like

   • mahoog zegt:

    S&W….je komt er nog wel achter.

    Like

  • Op “Slechts hulp in de regio bieden” na, helemaal eens.

   Like

  • topsporter zegt:

   Rechtstreeks uit de praktijk: geef je een patient van oosterse afkomst geen pilletje verlaten ze jouw spreekkamer niet. Bijna iedere huisarts zal deze bewering bevestigen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat is nu eenmaal de simpele Oosterse logica:
    Het pilletje van de medicijnman is, waarvoor ze gekomen zijn, wat dacht je?

    Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  En in haar val zal Duitsland dan Nederland (en andere Europese landen) meeslepen.
  Met een paar honderd kilometer open grens met Duitsland lopen ze moeiteloos Nederland binnen.

  Like

 5. Cynicus zegt:

  Merkel is echt een DDR-stasitype. Zo ziet Merkel er uit ze straalt het uit, ze ademt het uit.

  Like

  • Soros is waarschijnlijk het enig levende wezen ter aard dat “Die Hure” nog wil doen. En dan krijg je dat.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @ HansHoogvliet
    Daar moet ie dan wel een dosis lef voor meebrengen.
    Alhoewel,hoe ouwer de bok,hoe stijver de stok.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Cynicus
   Ik heb begrepen(en sorry de link kan ik niet meer geven)
   Dat de domineesdochter haar vader vuistdiep in de communistische DDR zat,
   en “Mutti wir chaffen das” op zijn sterfbed gezworen heeft ,zijn levenswerk onverminderd af te maken.
   Over motiveren gesproken.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  “Wenn Sie so weiter machen, sind Sie irgendwann tot”

  “Letztens bekam eine Kollegin vom Sohn eines Tumorpatienten zu hören: ‘Wenn Sie weiter so mit türkischen Patienten reden, dann sind Sie irgendwann mal tot‘”, berichtet Meischner. Anlass sei ein Gespräch mit dem Arzt gewesen. Darin habe dieser klären wollen, ob der Patient in seinen letzten Lebenstagen noch Intensivmaßnahmen in Anspruch nehmen wolle. In Deutschland ist das ein normaler Prozess, ohne den eigentlich auch keine Therapie verordnet werden kann. “Aus irgendeinem Grund wollen aber insbesondere Menschen mit türkischem Migrationshintergrund häufig nicht, dass der Patient seine Diagnose kennt, und reagieren darauf dann sehr aggressiv”, sagt Meischner.

  http://www.rp-online.de/nrw/panorama/gewalt-und-beleidigung-im-krankenhaus-der-weisse-kittel-schuetzt-laengst-nicht-mehr-aid-1.5840503

  Like

 7. Trucker zegt:

  Gisteren op radio1 van de openbare omroep BRT hoor ik het volgende “…OCMW Sint-Truiden wil veiligheidsfirma inzetten na zoveelste geval van agressie …” .
  Ik ben er zeker van dat het in deze gaat om een islam(ieten)invader die weer niet tevreden is met wat hij krijgt.
  Sinds dat TUIG gratis geld en alle andere voorzieningen krijgt zonder enige voorwaarde horen we meer en meer over agressie tegen mensen die die centra bevolken.
  Een OCMW (Openbaar Centrum (voor) Maatschappelijk Werk) is een instelling van de overheid en wordt bevolkt door ambtenaren die uitgesproken sociaal zijn, lees de linkse multikulle gutmensch.
  Dat zij toch met agressie te maken hebben is door het islamietenTUIG die nooit tevreden zijn hoewel ze alles krijgen zonder enige tegenprestatie.
  Een Vlaamse moeder met kinderen in de steek gelaten of mensen die het echt nodig hebben moeten een maand wachten en alles bewijzen om toch maar iets te kunnen krijgen.
  Wraakroepend dat islam(ieten)invaders alles krijgen en een oude gepensioneerde met een héél klein pensioentje die amper rond komt niks ontvangt.
  In ziekenhuizen is het ook in Vlaanderen van hetzelfde, islam(ieten)invaders op de spoed om het hardst schreeuwen en geweld is ook daar meer en meer.
  Veiligheidspersoneel inzetten goede aktie, hun wel leren omgaan met hun knuppeltje om te slaan 🙂

  Like

  • Angie1968 zegt:

   “IslamietenTUIG”? En mij beschuldigen van fascisme? Zeg je dat ook tegen mensen die ze “in mekaar willen slaan” of “inteeltvullis” noemen? Zoals hieronder? Overigens heeft Nietschze helemaal niets met fascisme te maken. En ook niet het begrip Untermensch. Je morele verontwaardiging is dus nogal kort door de bocht en eenzijdig.

   Like

   • Trucker zegt:

    Correct islamietenTUIG, en ik kan dat zeggen én schrijven omdat ik geen mensen doodrijd of de ontelbare varianten hanteer die de islamiet gebruikt om ONS Westerlingen (Joden en ongelovigen) af te slachten.
    Dat gebeurd ALLEMAAL in naam van de islam en behoudens de door de media gefabriceerde “protesten” vind de meerderheid van de islamieten dat prima.
    Ik heb nog nooit duizenden islamieten zien paraderen tegen aanslagen gepleegd door de islamieten (correct me if I’m wrong).
    Integendeel er zijn steden waar islamieten terroristen verborgen gehouden werden voor de overheidsdiensten, u hoeft maar te denken aan de talloze slachtpartijen gepleegd de afgelopen jaren.
    Waty het volgende betreft, ik heb niet onmiddellijk de cijfers bij de hand van de islamieten die achter de slachtpartijen van IS staan (of welke willekeurige slachtpartij door de islam), die ze niet afkeurt of zij die het onverschillig laat, hoewel als u wat zoekwerk doet vind u die vrij vlug terug op blogs als deze.

    Like

 8. Golden Girl zegt:

  en niemand durft deze grootbek schreeuwers zo n ziekenhuis kamer uit te zetten, het personeel is bang voor die lui, maar dit gebeurde ook al 20 a 25 jaar geleden, mijn moeder lag in het ziekenhuis en ze was zo kwaad dat de hele dag de familie om het bed van een moslim stond

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Links is een ziekelijke doctrine !!

  Like

 10. Williaan zegt:

  Leve de hoog ontwikkelde vluchteling-immigranten. We hoeven nu niet meer naar exotisch oosterse landen, daar wonen en leven we nu al.

  Like

 11. Elisah zegt:

  Wat een waanzin!
  De ziekenhuizen moeten simpelweg duidelijke regels maken en handhaven, dan is het afgelopen met die wantoestanden. Zo moeilijk is dat toch niet?
  Laat maar 1 persoon bij de patiënt bij doktersbezoek.
  Maak vaste bezoekuren, waarbij per keer 2 bezoekers bij de patiënt mogen, desnoods wisselen ze elkaar af.
  Wanneer iemand zich misdraagt tegenover het personeel, dan wordt hun de toegang tot het ziekenhuis ontzegt.
  De auto’s van het personeel kunnen op een aparte bewaakte parkeerplaats staan, die verboden is voor onbevoegden.
  Een paar voorbeelden van eenvoudige, duidelijke regeltjes kunnen een heel verschil maken.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Op zich goed gemeende ideeën. Maar uiteindelijk zullen ook deze niet werken.

   Beter is het de grenzen te sluiten en een repatriëring programma te starten. Europa moslim vrij is nog de beste garantie op een leefbare samenleving die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Sinds de moslim invasie is het vertrouwen uit de samenleving weggestroomd. Wat mij betreft mogen we de komende jaren de ontwikkelingsgelden aanspreken voor repatriëring. Zijn deze gelden tenminste een keer uitgegeven voor iets wat nut heeft. Alleen ex moslims mogen blijven. Belijdende moslims kunnen beter terug naar hun sharia landen want alleen daar zijn ze gelukkig.

   Like

   • Bob Koster zegt:

    @guusverraeds, moslims worden nooit en nergens gelukkig. Het streven naar geluk wordt nergens in de koran aangemoedigd, geluk komt pas in het hiernamaals aan de orde. De islam is met recht een doodscultus.
    De Amerikaanse Grondwet is de enige die mensen het recht geeft om te streven naar geluk, ook in Nederland wordt dat niet als recht erkend.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Elisah
   Het zou zomaar het verschil kunnen maken.
   Maar het gebeurt niet.
   Het wachten is op de klokkenluiders die voor rechtvaardigheid gaan ,
   Die op een gegeven moment schijt hebben aan hun baan en hypotheek!

   Like

 12. GT zegt:

  Of er staat er een op, en dat die gaat komen en het is gebeurt met Merkel letterlijk!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Artikel: * * * *
  ( n.b. 2 jaar geleden las ik al iets dergelijks over de toestanden in ziekenhuizen.
  hier een klein stukje vertaald……….))

  ILLEGALE IMMIGRANTEN BIJ DE 100-DUIZENDEN: Een schreeuw van wanhoop van een medicus.
  …………

  Een vrouwelijke Duitse arts stuurt een alarmbericht de wereld in:

  Gisteren, hadden we een vergadering over de situatie in ons Ziekenhuis en de andere Ziekenhuizen in München.
  De situatie is onhoudbaar.
  De klinieken kunnen niet langer de spoedhulp geven zoals die nodig is.
  Dus wordt men meer-en-meer naar de ziekenhuizen gestuurd.

  Veel moslims willen zich niet door vrouwen laten behandelen en wij, de vrouwen zijn het zat om ons nog langer met zulke “specimen”, voornamelijk uit Afrika, bezig te houden.
  De relatie tussen het personeel en patiënten wordt slechter en slechter.
  Sinds afgelopen weekend moeten “migranten” die in het ziekenhuis aankomen, begeleid worden door Politie met Unit K-9.

  Veel migranten hebben AIDS, syphilis, tuberculose en talloze exotische ziektes die wij in Europa niet kennen en weten te behandelen.
  Als zij een recept meekrijgen en in de apotheek te horen krijgen dat zij er voor moeten betalen, worden ze woedend.
  Dit leidt tot onbeschrijflijke reacties.
  Vooral als het medicijnen voor kinderen zijn.
  Ze laten gewoon hun kinderen achter in de apotheek en schreeuwen dan naar het personeel:”zorgen jullie maar voor ze”.

  Niet alleen moet de politie de klinieken en ziekenhuizen beschermen, maar ook de grote apotheken.

  Wij verklaren openlijk:”WAAR ZIJN NU AL DIEGENEN DIE OP DE STATIONS VOOR DE DRAAIENDE CAMERA’S VERKLAARDEN: ” refugies welcome ?”.

  We moeten de grenzen sluiten !, maar meer dan een miljoen van hen zijn al hier en wij kunnen niet aan hen ontkomen.

  (( het artikel gaat nog veel verder met ellende…………….))

  BRON:
  http://viens-seigneur-jesus.forumactif.com/t22716-immigrants-illegaux-par-centaines-de-milliers-en-allemagne-cris-d-alarmes-d-un-medecin

  Like

  • Rensk. zegt:

   ja zo zit dat volk in elkaar. En daarom is alleen een dictatuur mogelijk bij dit volk. Ze kunnen niet in een democratie Mijn God wat een nachtmerrie gaat dit ook bij ons worden. Ik weet dat er een keer een knop om gaat. Maar dat kan nog lang duren. Pas als mensen de bodem van de put gezien hebben gaan ze vechten voor hun vrijheid. Eerder zal er niets gebeuren vrees ik. En dan nog weten we de uitkomst niet.

   Like

 14. Floris zegt:

  ik vrees dat net zoals in Nederland de meeste Duitsers toch gewoon weer op Merkel zullen stemmen. Want zijn ziende blind of hebben er zelf gewoon (nog) geen last van. Hoe kortzichtig ook de situatie is net als vlak voor 2e WO . Mensen lijken t allemaal wel te geloven en halen de schouders op.

  Geliked door 1 persoon

 15. Stef zegt:

  Aldus de Volkskrant!

  Like

 16. fleckie zegt:

  waar woont ‘MUTTI MERKEL, en in haar kielzog flanerende meelopers?. Is het geen goed idee, om aan de binnendringende parasieten mede te delen dat ze hartelijk welkom zijn in de residentie van haar, …omdat zij heeft verkondigd ‘wir schaffen das’, dus ook welkomin in haar eigen WOONGEBIED,opdat ze de DOODSCULTUS kan leren kennen.?

  Like

 17. rony stokart zegt:

  Die “verschijnselen” doen zich ook meer en maar voor in Vlaamse ziekenhuizen.

  Like

 18. Lars Brouwer zegt:

  Naast de totale bende in Zweedse ziekenhuizen (zie Fenixx vandaag) een evengrote puinzooi door moslimmigranten in Duitse ziekenhuizen. En ‘onze’ MSM blijven ‘gewoon’ zwijgen en draaien. Merkel & Brussel storten de 8e plaag (sprinkhanen) volop uit over m.n. N/W-EU. Waar blijft die TEGENbeweging? Actie = reactie. Ben er klaar helemaal mee.

  Like

 19. Annemie zegt:

  Ik heb dit zelf in verschillende ziekenhuizen meegemaakt: er komen op de onmogelijkste tijden 12 of 14 familieleden op bezoek, pakken alle stoelen weg, nemen hun thuisgemaakte voedsel mee voor de patiënt ( die dat NIET mag hebben) en zetten de hele boel op stelten Er iets van zeggen helpt NIET, ook al liggen er ernstige patiënten op zo’n 4-persoons kamer. Afschuwelijk!

  Like

 20. Ruud.Beijer zegt:

  We kunnen schrijven wat we willen maar zolang de Nederlanders blijven wegkijken gebeurt er niets.

  Like

 21. Qvic zegt:

  Duitsland kunnen we als verloren beschouwen, want Merkel wordt met massale verkiezingsfraude weer bondskanselier. Dit staat nu al vast. De daadwerkelijke verkiezingen is enkel voor de formaliteit en de echte uitslag doet niet echt ter zake. Het geeft de Duitsers enkel de illusie dat zij mogen stemmen. Dit zelfde scenario is ook al in Nederland en in Frankrijk toegepast. Het maakt niets uit op wie je stemt, want de uitslag is al van te voren bepaald door de machtselite. .

  Geliked door 1 persoon

 22. Piet Peer zegt:

  En kampcommandant Schulz is even erg .

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  Vreselijke toestanden.
  En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat die lui dus nooit, helemaal niks, niet betalen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Deze toestanden kun je alleen vermijden door het inzetten van geweld.
   Dit soort tuig reageert juist zo op het ontbreken van geweld.
   In hun thuislanden worden ze voor niks nog in elkaar geramd door politie en leger.
   Dat zijn ze gewend.
   Op het moment dat wij deze mensen op de plaats van het delict helemaal in elkaar rammen zijn dit soort buitenproportionele taferelen binnen ’n paar weken verleden tijd.
   Opsluiten in luxe gevangenissen heeft geen enkele zin.
   Ergo, het werkt de islamitische suprematie alleen maar in de hand.
   Ik blijf het herhalen.
   Deze mensen zo hard mogelijk in elkaar rammen en het ziekenhuis uitsmijten.
   Gewoon de straat op en laten rotten.
   Dàt is het enige dat zal werken.
   Dàt is het enige waar ze respect voor hebben.
   Moslima’s die voordringen…?
   Geef ze ’n pak slaag.
   Zorg dat je altijd je breekijzertje van 30 centimeter bij je hebt.
   Handzaam, mee te nemen in elke damestas of speciale binnenzak.
   Sla ze helemaal rot, en je zult zien hoe ze veranderen.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 25 augustus 2017 om 17:59

    Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Ik zou nog een “kleine” aanvulling willen geven.
    Ook als jij als Westerling in hun verfoeilijke landen bent en je gedraagt je iets anders dan de dictatuur die ze hun eigen bevolking ook opleggen, de “looien” lat komt tevoorschijn.
    Eerst een aframmeling, daarna vragen stellen.
    ( daarom zijn verstandige westerse mensen die noodgedwongen in die landen moeten zijn ook altijd een beetje bang, behoedzaam, op hun hoede, letten op de plaatselijnke gebruiken en tonen zich enigszins onderdanig.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Behalve natuurlijk de toeristen die niks weten omdat ze altijd wegkijken
    Kunnen ze niks aan doen.
    Toen ze klein waren hebben ze hun koppen naar links gericht en zo vastgetaped.
    Daarom gaan ze ook naar die sprookjesachtige landen uit het verhaaltje van 1001 nacht.
    Maar ze lopen geen gevaar want ze komen toch niet van het strand af, en eten doen ze in het hotel.
    Als ze terugkomen moet je tot vervelens toe naar die strandfoto’s kijken.
    “Kijk, hier zie je Jan in het zwembad met Marie…”
    God, ik dacht dattie al dood was.
    Nee, ze ziet er alléén maar zo uit.
    Wacht, zit Jan hier op ’n kameel?
    Ja,maar die hebben ze opgeblazen.
    Oh.”

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Voor goed uit te halen is dat te kort paulzwueste, 60cm is perfect “uitgebalanceerd” en zoals ik het al in een paar topics uitgelegd heb die lengte is de juiste om zwaar uit te halen.
    Zo een 30cmtje kan ik me niks bij voorstellen en meisjes als Tistochwat en Theresa (zonder denigrerend te doen) missen de kracht om daar iets mee te bereiken of ze moeten zo dicht gaan staan bij de bedreiger dat het ineffectief wordt.
    Komt wat belerend over I know maar sommige dingen ben ik zeer goed van op de hoogte paulzwueste

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 26 augustus 2017 om 22:43

    Dit lijkt me wel een leuk dingetje:

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Trucker.
    Ik kan je garanderen dat 30 centimeter bijzonder effectief is.
    30 Cm. lijkt zo weinig, maar neem er maar eens een ter hand en voel het gewicht. Bovendien heb je ook nog de kromming aan het eind ter beschikking die je in staat stelt
    er goed op los te hakken in de korte lijf aan lijf afstand.
    Maar ik focuste in de eerste plaats op 30 cm. omdat het ’n dingetje is dat je gemakkelijk mee kunt nemen als je tegenwoordig de stad in gaat.
    Ik bijvoorbeeld heb altijd ’n kort mes bij me voor hals en nek.

    Met 60 centimeter tussen je benen, in ’n broekspijp, loop je ’n beetje voor gek denk ik.
    Als je er mee in de hand loopt gaat het buitenlands gepeupel wel met ’n boogje om je heen. Dat weer wel.
    Tel er ’n American Stafford aan de korte lijn bij op, en het beeld stelt je in staat om weer gezond thuis te komen.
    ’n Vriend van mij werd ’n keer lastig gevallen door ’n stel getint tuig, maar had in de bestelbus in z’n gereedschapskist ’n bijltje bij zich, lengte ongeveer 40 cm.
    Hij stapte uit en sloeg er een van de ca 10 getinten met de bijl schuin in de hals op het sleutelbeen.
    De meute vluchtte, maar toen hij wegreed kwamen ze weer achter ‘m aan.
    Hij stopte en ging op er opnieuw op los met z’n bijl.
    Weer twee het ziekenhuis in, en hij kon doorrijden.
    Nooit meer wat van gehoord.

    Dus het kan wèl.

    Like

 24. delamontagne zegt:

  ILLEGALE IMMIGRANTEN BIJ DE 100-DUIZENDEN: Een schreeuw van wanhoop van een medicus.
  …………

  Een vrouwelijk Duitse arts stuurt een alarmbericht de wereld in:

  Gisteren, hadden we een vergadering over de situatie in ons Ziekenhuis en de andere Ziekenhuizen in München.
  De situatie is onhoudbaar.
  De klinieken kunnen niet langer de spoedhulp geven zoals die nodig is.
  Dus wordt men meer-en-meer naar de ziekenhuizen gestuurd.

  Veel moslims willen zich niet door crouwen laten behandelen en wij, de vrouwen zijn het zat om ons nog langer met zulke “specimen”, voornamelijk uit Afrika, bezig te houden.
  De relatie tussen het personeel en patiënten wordt slechter en slechter.
  Sinds afgelopen weekend moeten “migranten”die in het ziekenhuis aankomen, begeleid worden door Politie met Unit K-9.

  Veel migranten hebben AIDS, syphilis, tuberculose en talloze exotische ziektes die wij in Europa niet kennen en weten te behandelen.
  Als zij een recept meekrijgen en in de apotheek te horen krijgen dat zij er voor moeten betalen, worden ze woedend.
  Dit leidt tot onbeschrijflijke reacties.
  Vooral als het medicijnen voor kinderen zijn.
  Ze laten gewoon hun kinderen achter in de apotheek en schreeuwen dan naar het personeel:”zorgen jullie maar voor ze”.

  Niet alleen moet de politie de klinieken en ziekenhuizen beschermen, maar ook de grote apotheken.

  Wij verklaren openlijk:”WAAR ZIJN NU AL DIEGENEN DIE OP DE STATIONS VOOR DE DRAAIENDE CAMER’S VERKLAARDEN:” refugies welcome ?”.

  We moeten de grenzen sluiten !, maar meer dan een miljoen van hen zijn al hier en wij kunnen niet aan hen ontkomen.

  (( het artikel gaat nog veel verder met ellende…………….))

  BRON:
  http://viens-seigneur-jesus.forumactif.com/t22716-immigrants-illegaux-par-centaines-de-milliers-en-allemagne-cris-d-alarmes-d-un-medecin

  Like

 25. delamontagne zegt:

  Hoe denkt de “gemiddelde” Duitser dan over zulke toestanden.?
  Soms denk ik dat ze daar, net zoals in Zweden, HELEMAAL VAN ‘T PADJE AF ZIJN
  /*/*/*
  Dit las ik over een supermarket…………..

  Een Duitse Supermarche heeft al zijn “buitenlandse” produkten uit de schappen gehaald om het “Racisme” af-te-wijzen.

  De Duitse Supermarkt keten “Edeka” besloot voor één dag al haar buitenlandse produkten uit de schappen te halen om zo duidelijk te maken dat “we Racisme”moeten afwijzen.

  Met deze aktie wil “Edeka” op de afhankelijkheid wijzen, niet alleen voor produkten maar ook van buitenlanders……………….?

  Like

  • Elisah zegt:

   Zullen wij alle Duitse artikelen eruit halen? Dan zien we hoe makkelijk we zonder kunnen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 25 augustus 2017 om 18:21

   Het importeren van buitenlandse producten is toch iets heel anders dan het importeren van gewelddadige, buitenlandse, mohammedaanse parasieten die ons haten?

   Is die Cara Brookins ook van het padje, met d’r ‘sharen’ van ‘onze culturen’?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik weet niet zeker of zij het er mee eens is. Het kan zijn zij heeft ’t uit Duits artikel overgenomen.
    De import van achterlijken is uiteraard iets anders dan artikelen uit andere landen importeren.
    Dat was wat ik ook gelijk dacht.
    De maatschappij wordt steeds idioter. Maar dat zijn dan weer gedachten van ’n ouwe-vent. !

    Like

 26. Pingback: Commentaar van “Henk V.” op artikel van Michael Mannheimer | E.J. Bron

 27. Joannes den Hollander zegt:

  Beestmenschen kunnen op eigen kosten terecht bij een veearts. Je loopt toch ook niet met je huisvarken, Duitse herder of Siamese huiskat een ziekenhuis in.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Er is toch ook een “Hollandse Herder…”
   Zelf gehad.
   Waarom toch altijd die Duitse Herder.
   Toppunt van discriminatie!

   Kijk, als we zo door gaan eindigen wij allemaal in het dolhuis aan de tredmolen.
   Persoonlijk heb ik mij een kameel aangeschaft, om boodschappen mee te doen in de Schilderswijk.
   Je staat er versteld van hoe merkwaardig dat buitenlands volk is.
   Ze vullen zelfs teiltjes met kamelenpis.
   Waarom ze dat nou doen weet ik niet.
   Zal wel weer “hun cultuur “zijn…

   Like

 28. delamontagne zegt:

  Uit artikel;
  ((……….Steeds meer artsen verlaten Duitsland, omdat ……..etc.))
  * * *
  Vanmorgen waren we op bezoek bij kennissen wier zoon in één van de “paradijslandjes” werkt.
  Een ex-pat.
  Het kwam ter sprake over ziekenhuizen ginder in Qatar.
  Het beste van de beste zorg wordt er gegeven in die ziekenhuizen.
  En door wie ? Door Europese artsen, dus ook door Duitse voor wie het geld lonkt.
  En de achterblijvende Duitse, e.a. EU-artsen ?
  Die worden na elke nieuwe aanslag opgezadeld met weer ’n verward persoon.
  De wachtkamers raken overvol met verwarde mensen.

  Geliked door 2 people

 29. ReneKampers zegt:

  Ge moet maar eens proberen om als bio-burger in een ziekenhuis den ezel uit te hangen , onmiddellijk politie en een voorbeeld straf opgelegd door de rechter . Toch kunnen onze getaande broeders zich behoorlijk nuttig maken en zelfs in de de wetenschap vooruitgang boeken enkel en alleen door zich te melden als autopsie kandidaad aan de universiteit voor geneeskunde

  Like

 30. Marian zegt:

  HOE ERG!!!! moet het nog worden?

  Like

 31. sabine zegt:

  Als je dit zo leest allemaal snap ik werkelijk niet dat bij de verkiezingen Merkel weer verkozen wordt. Zijn die duitsers nu echt zo dom ?

  Like

 32. Philip Vogelaar zegt:

  De kiezers hebben zelf gekozen voor al die ellende.

  Like

  • M. zegt:

   Dat denk ik niet dat ze daar ze daar zelf voor kiezen.
   Net als in Nederland wil men niets weten van een waterdicht stemsysteem en niet omdat men zo eerlijk is met de verkiezingen.
   Men verkiest een fraudegevoelig systeem en dat is niet voor niets.

   Like

 33. Jan zegt:

  Dubai denkt aan zijn bewoners, trekt $10 miljoen uit voor bouw ziekenhuis voor kamelen

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 15 december 2017 om 18:59

   Aan de andere kant slachten de duivelse mohammedanen een dromedaris onvoorstelbaar wreed af.
   Zelf kon ik onderstaande video niet uitkijken. Ik plaats hem hier voor degenen die mohammedanen zo lievvv en héél zielugh vinden:

   Gelukkig neemt deze dromedaris nog even kort wraak:

   Like

 34. Pingback: ASIELZOEKERS BEDREIGEN DUITSE ZIEKENHUIZEN! | eunmask

 35. Pingback: Artsen klagen: Moslim-migranten maken ons het werken nauwelijks nog mogelijk – glockie17c

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s