Commentaar van “Henk V.” op artikel van Michael Mannheimer

Screenshot_74

(Door: “Henk V.”)

Ik zal reageren op drie opmerkingen die Michael Mannheimer maakt in dit voortreffelijke stuk, dat uitstekend werd vertaald door Theresa :

BLIND EN STOM IS HET TEGENWOORDIG LINKS RESPECTIEVELIJK POLITIEK-CORRECT.

DUITSLAND ONTWIKKELT ZICH DANKZIJ MERKEL TOT EEN DERDEWERELDLAND

DE KOMENDE PARLEMENTSVERKIEZING IS NET ALS 1933 EEN NOODLOTSVERKIEZING VOOR DE TOEKOMST VAN DUITSLAND

Allereerst moeten wij af van de veronderstelling dat politiek-correct stom is en niet weet wat de gevolgen zullen zijn van de politiek die zij bedrijft. De boosaardige gebeurtenissen die wij met onze eigen ogen en oren zien en horen, worden ook waargenomen door de links-liberale elites. Alleen zij interpreteren deze anders Door langdurige collaboratie met de islam is het besef van waar en onwaar, van goed of fout als het ware omgedraaid! Dat krijg je wanneer je twee zaken met elkaar wilt verbinden die in wezen diametraal tegenover elkaar staan!   

Ook de overheden spreken hun afschuw uit en nemen een houding aan die betrokkenheid suggereert met de slachtoffers en hun verwanten. MAAR gelijktijdig komen de hoofdverantwoordelijken voor de niet eindigende reeks catastrofale incidenten niet tot het besluit om definitief een einde te maken aan de uitingen van religieus gekleurde moordpartijen. Wat wij zien is een voorspelbaar soort ritueel van zwak rouwbetoon, gecombineerd met een ‘krachtig’ soort verbalisme “Wij zullen samen de eenheid bewaren en niet toegeven aan dit geweld’’.

Gelijktijdig daarmee voeren de mainstream media steeds hetzelfde, bezwerende toneelstukje op, waarin de reikwijdte van de terroristische daad wordt ingeperkt: consequent wordt het verband tussen de dader(s) en de motivering die bij de daad een beslissende rol speelde uit het zicht gehouden. Als het wat tegenzit, dan zal uiteindelijk wel duidelijk worden dat wij met een persoon, of personen met islamitische namen van doen hadden, maar verder blijft het onduidelijk of het aanhangen van een bepaalde ideologie de pleger(s) tot deze daad brachten! Liever benadrukt men de mogelijkheid dat het om een eenzame wolf gaat, een zielig type, dat in een staat van emotionele verwarring en frustratie tot geweld overging. Dat scenario genoot in de verslaggeving toch wel de voorkeur, omdat in dat geval ook enig medeleven met de dader op zijn plaats was. Een typisch linkse vondst. Slachtoffers worden immers graag door links onder de hoede genomen, nietwaar?

Het idee van een ijskoud uitgevoerd plan – vanuit een religieus aangewakkerde haat -nadrukkelijk gericht tegen alles waar het Westen voor staat, is NIET populair bij politiek correct. Wie dat openlijk erkent, geeft immers publiekelijk toe dat het Westen een ernstig conflict heeft met de islam! Deze gedachte is onaanvaardbaar voor de elites, die immers willen dat TWEE onverenigbare culturen absoluut moeten worden samengevoegd. Het beleid van de EU is erop gericht een divers Europa te scheppen, waarin meerdere culturen bij  elkaar komen en met elkaar een totaal nieuwe samenleving gaan vormen : MULTI RACIAAL en MULTICULTUREEL. Zie deze link: https://langleveeuropa.nl

Het is heel opmerkelijk dat men een uitspraak van Frans Timmermans dat er  WERELDWIJD een einde moet worden  gemaakt aan de nationalistische samenlevingen, zoals zelfstandige staten met een specifieke eigen cultuur, slechts nog met grote moeite op het internet valt te achterhalen! Timmermans noemde deze vorm van samenleven een mono-cultuur. Let nu op!!! Hij wil ‘’mono-culturen’’ vernietigen!!!:
www.metronieuws.nl

De plannen die de EU met ons voorheeft, komen neer op stapsgewijze  genocide van de oorspronkelijke staten van Europa, door middel van voortdurend binnenkomende  mensenmassa´s van niet-westerse origine!! Is het een wonder dat ONZE eigen overheden zich nagenoeg NOOIT over deze uiterst belangrijke materie uitlaten?? Deze kwestie is nog nooit in alle openbaarheid publiekelijk aan de orde gesteld. NERGENS, ook in Duitsland niet!

Dus is links blind en stom?? NEE, politiek correct houdt zich liever blind en stom en daarom pakken de overheden de groeiende problemen in de samenleving ook niet aan! Links wil ‘’multiculturaliseren’’, VERMENGEN: ons allemaal KLEURRIJK maken. De kleurbrengers zijn al onder ons en er komen nog veel meer bij EN ze zijn merendeels islamitisch.

De islam zal GEEN enkele concessie doen aan kwesties die in onze cultuur voor belangrijk worden gehouden, onze opvattingen over VRIJHEID bijvoorbeeld, onze opvattingen over gelijkberechtiging van vrouwen die vrouwen en meisjes een beschermde status bezorgen en hun kansen in de maatschappij veilig stellen. De islam zal geen concessies doen als het gaat over de positie die andere religies en het humanisme innemen: er is ÉÉN wet voor iedereen, voor moslims en “ongelovigen”: de sharia zal de norm worden. En wij, allemaal licht getint geworden na verloop van tijd, worden geacht te buigen richting Mekka, of anders. Homo’s en lesbiennes: allemaal gewoon gaan trouwen en je braaf gedragen, of anders…

Soms denk ik dat de EU in één opzicht wel degelijk achterlijk is: in de veronderstelling namelijk dat het beleid van de cynische nitwits in Brussel zal bewerkstelligen dat de islam zal verwestersen… Nee, voeders van de krokodil: jullie nuttige idioten, zullen de laatsten zijn die de islam oppeuzelt..

DANK ZIJ MERKEL…

Zal de EU inderdaad terugvallen naar middeleeuwse toestanden, omdat alle uitingen van Verlichting in de prullenbak zullen verdwijnen, weggegooid door ‘’idealisten’’ als Merkel, die de hele EU naar haar hand zet. En slecht één politieke partij in Duitsland ziet het gevaar: de AfD, systematisch verketterd in de mainstream media en door de politiek correcte kopstukken in Duitsland. Het probleem daarbij is dat een groot deel van de Duitsers een zwak heeft voor een ‘’krachtpersoon’’ en in hun ogen is de niet echt karakter vaste, en niet bepaald betrouwbare bondskanselier dat beslist wel en wanneer er geen extreme aanslagen voor de verkiezingen in september plaatsvinden, zal de positie van Merkel onaantastbaar zijn. Vooral ook omdat Merkel´s belofte dat het de Duitsers steeds beter zal gaan voor zoete koek wordt geslikt.

“Het gaat ons steeds beter!”, denken veel Duitsers nu. En dat is, oh toeval, precies wat de Merkel adept Rutte in Den Haag ook steeds verkondigt!!! Over afleiders in de politiek gesproken.

Inderdaad, deze verkiezingen zullen gaan lijken op de verkiezingen die Hitler aan de macht hielpen. Omdat de verregaande goedgelovigheid van de Duitsers hun Achillespees blijkt te zijn.

Ik hoop dat ik mij vergis.

IEDER mens met enig gezond verstand moet zich hoe dan ook naar de nooduitgang begeven en de deur naar de vrijheid wagenwijd open trappen… Weg uit deze afschuwelijke dictatuur van de EU.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Europa, EUSSR, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Commentaar van “Henk V.” op artikel van Michael Mannheimer

 1. Cathja zegt:

  Krachtig geschreven, “HenkV.”. Om over na te denken. Samen met het artikel van Mannheimer, goed vertaald door Theresa, blijven er weinig vragen over m.b.t. wat ons in Europa te wachten staat.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Welke deur en waar is die deur?

  Like

  • Henk.V zegt:

   Die deur is het door de meerderheid van het volk gedragen besef dat wij, gezien de plannen die de ellendelingen in Brussel met ons voor hebben, absoluut uit de EU moeten stappen, Renske.
   Daarom doen wij hier ons best om de lezers te informeren, omdat het voortbestaan van ons land en onze wijze van leven ernstig wordt bedreigd.
   Het volk wordt namelijk voorgehouden dat het ons nog steeds heel erg goed gaat, terwijl de EU van plan is dramatische veranderingen door te voeren, zonder dat de mensen daar weet van hebben.
   Wanneer de aanslagen toenemen en daarmee ook het gevoel van onveiligheid, dan zal ook de roep om drastische veranderingen in de politiek steeds sterker worden..
   Zodra dat moment is bereikt , dan kan er voldoende pressie op de collaborende overheden worden uitgeoefend. Willen deze niet toegeven dan zal er een situatie ontstaan waarin de onvrede tot grote woede uitbarstingen gaat leiden.

   Like

 3. Driek zegt:

  Henk V: Inderdaad, deze verkiezingen zullen gaan lijken op de verkiezingen die Hitler aan de macht hielpen. Omdat de verregaande goedgelovigheid van de Duitsers hun Achillespees blijkt te zijn.Ik hoop dat ik mij vergis.

  Neen, beste Henk V. U vergist zich niet, die Duitsers gaan stemmen op Merkel. Overigens een goed artikel.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ha ha! De opbouw van de aanhef van dit vlammende artikel verraadt het:
  Door Henk begonnen als comment, naar in het vuur van zijn betoog zó goed uitgevallen, dat onze webmaster er maar weer eens een artikel van gemaakt heeft!
  Proficiat, Henk! En je slaatongetwijfeld de spijker op de kop: Té veel Duitsers zien in Merkel kennelijk iets “krachtigs.”
  Al moet mij van het hart dat ík er nog steeds niets meer in zie dan -op het oog dan althans- ‘het braafste meisje, de grootste grijze muis van de klas!’ Maar dat maakt dan zeker indruk op ze.
  Of misschien is het wel zo, dat ze bewúst niet meer zo’n figuur willen als Hitler en daardoor automatisch in de opvatting blijven steken, dat de ‘grijze muis’ het tegenovergestelde is: Gedegen en gewetensvol en zo…..
  Een misvatting, maar ze trappen er met open ogen in.

  Like

 5. Angie1968 zegt:

  Heel fatalistisch, ik geef het toe, voorspel ik dat de duitse Dummkopf-meute weer voor Mutti Merkel gaat stemmen. Veel te bang om de Gutmenschlichkeit achter zich te laten, en te kiezen voor rationaliteit en eigenbelang. Bovendien voorzie ik massale verkiezingsfraude, net als in Frankrijk. Duitsland zal zich voor de derde keer in een eeuw in chaos en ellende storten. Deutschland, Deutschland, alles ist vorbei…

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Nou Henk, zo lang Europa bestuurd wordt door delirium lijdende drankorgels zal er weinig veranderen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Prima artikel, cheers.

  Like

 8. sabine zegt:

  Helemaal mee eens ! De EU wordt vergiftigd met enorme aantallen gelukszoekers / profiteurs die hier echt niet heen komen om te werken maar onze verzorgstaat willen leegvreten ! Ze klimmen over hekken in Spanje , slaan de politie in elkaar verscheuren hun paspoorten en worden vervolgens met open armen ontvangen met een gratis huis , med. zorg en 350 euro zakgeld Vervolgens gaan ze de asielprocedure in daarna hoger beroep en krijgen ze na 8 jaar status uitgeprocedeerd , daarna kraken ze een huis en zegt de rechter dat ze recht hebben op een dak boven hun hoofd ! Hoe ziek is onze EU wel niet ? Ik schaam me dat ik Europeaan ben ~!

  Like

 9. Thom zegt:

  Het kan best zijn dat de kleurbrengers al onder ons zijn, alleen zullen zij zich nooit met ons vermengen, want ze fucken met iedereen maar fokken alleen met moslims.
  Wij moeten verdwijnen en daar zijn ze al volop mee bezig nl. door zich niet met ons te vermengen maar een beetje als oefenmateriaal voor hun autorijkunsten te gebruiken.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Ik laat even de AfD aan het woord over Angela Merkel:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s