Het politieke antifascisme is een Trojaans paard

Screenshot_70

(Door: Jan Herman Brinks)

‘Hartstochtelijke haat jegens iedereen die ook maar een beetje de verkeerde mening heeft’

Als jonge journalist was ik kort na de val van de Muur getuige van het opgraven van honderden stoffelijke overschotten uit massagraven die zich naast het voormalige concentratiekamp Sachsenhausen bij Berlijn bevonden. Het was een blik in een afgrond die ik niet licht zal vergeten.

Hier lagen soldaten van de Wehrmacht, voormalige aanhangers van de nazi-partij, sociaaldemocraten, kinderen, jongeren die als onbetrouwbaar golden en buitenlanders. Allen waren zonder enige vorm van proces opgesloten. In dit Speziallager Nr. 7 stierven duizenden door honger en uitputting.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, democratie, dictatuur, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het politieke antifascisme is een Trojaans paard

 1. In tegenstelling tot de jaren ’60 willen linkse Antifa-studenten van de Universiteit van Californië – Berkeley (conform George Orwells roman ‘1984’) de vrijheid van meningsuiting afschaffen. Helaas is deze waanzin ook al naar Nederland overgewaaid. Zie mijn artikel: “Orwells roman ‘1984’ wordt steeds meer werkelijkheid”: https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/24/orwells-roman-1984-wordt-steeds-meer-werkelijkheid/

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  ARTIKEL IN DE V.K; “hoe ’t allemaal zo kon gebeuren”.
  ////
  Hoe een Spaanse vriendengroep uitgroeide tot terroristische cel

  Niet éénmaal is het woord islam of muslim te lezen………….
  https://www.volkskrant.nl/buitenland/hoe-een-spaanse-vriendengroep-uitgroeide-tot-terroristische-cel~a4512953/

  Like

 3. Jan zegt:

  Antifa-communisten zijn de duivels uit de gelijknamige roman ‘Бесы’ (vroegere titel Boze Geesten) van Dostojevski

  Geliked door 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  Jong geleert !

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Hami Ramadan, de broer van de andere “Rammeldan” die ooit de Burgemeester van R,dam adviseerde inzake deradicalisering, insinueert dat de Zionisten achter de aanslagen in Barcelona zitten………..

  Cenator :”De twee broertjes Ramadan worden al decenia-lang door de Goedgemene mensen, uitgenodigd om te komen vertellen dat de ISLAM EEN RELIGIE VAN VREDE EN LIEFDE IS.

  http://www.lemondejuif.info/2017/08/haine-juif-nazislamiste-hami-ramadan-insinue-sionistes-derriere-attentats-de-barcelone/

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Je moet stekeblind zijn als je niet ziet dat het grootste gedeelte van geweld van moslims en de
  (extreem) linksen komt en mondjesmaat van extreem rechts.En jongeren hebben geen levenservaring, dus altijd zal alles wat opgebouwd is, zal op zeker moment weer teniet gedaan worden door de generatie(s) die volgen. Zo zal het altijd blijven gaan in de geschiedenis. Ik heb het ook van dichtbij op microniveau gezien. Een vader die een fabriek opgebouwd heeft en de zonen, die de fabriek weer afgebroken hebben door achterlijk dom beleid.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Het is een beperkt aantal chaoten met een enorm grote bek, tot actie bereid, die het voor het overgrote deel van de bevolking verpest. Gesteund door de overheid (politiek en politie).
  In een fatsoenlijk land was dit tuig allang van de straat geveegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s