In Sicilië zal de strijd om Europa beginnen

Screenshot_83

Afrikanen in Palermo.

(Door: Eugen Prinz – Vertaling: E.J. Bron)

Inmiddels zijn we in Duitsland op buitenlandse media aangewezen om een realistisch beeld van de situatie te krijgen, vooral wat betreft de vluchtelingen- en migratiepolitiek. De Duitsers uit Rusland zijn hier duidelijk in het voordeel, omdat de meesten van hen ook naar de Russische televisie kijken. En de tijden toen de Sovjet televisiepropaganda draaide en bij ons de waarheid werd gezegd, zijn allang voorbij.

PI News (2)

Nu is het eerder omgekeerd. En omdat de Duitsers uit Rusland dankzij desbetreffende tv-programma´s een beter inzicht hebben, is de AfD bij hen de populairste partij.

Op een Russische blog in de Duitse taal heb ik de vertaling van een interessant bericht van het Russische tijdschrift “Komsomolskaja Pravda” (KP) gevonden.

Delen van Palermo geafrikaniseerd

Daria Aslamová, correspondente van dit tijdschrift, bracht een bezoek aan Ballaro, het historische deel van Palermo. Dit is nu een “Afrikaans” gebied en een bolwerk van de drugshandel. Haar conclusie: over vijf jaar zullen migranten uit Afrika en het Midden-Oosten de strijd om de macht in de Oude Wereld beginnen.

Video: impressies uit Ballaro (Palermo, Sicilië): www.kompravda.eu

De maffia als “ordebewaarder”

Dat zij zich zonder begeleiding in dit gebied kon wagen, heeft ze kennelijk aan de maffia te danken. Insiders vertelden haar dat de Afrikanen door de maffia gewaarschuwd werden: ze mogen geen blanke vrouwen lastigvallen. Beroven ja, lastigvallen nee. Blijkbaar kan de maffia hier nog “recht en orde” doordrukken, de staat veeleer niet meer. Wellicht ligt dat aan de bedreiging met straf: wie een blanke verkracht, wordt gecastreerd, zegt men.

Daria Aslamová had de kans om met een Nigeriaan genaamd Baako te praten. Hij is christen, woont al acht jaar lang zonder papieren in Sicilië en verdient zijn geld met drugshandel. Hij is insider en kent de omstandigheden.

Volgens hem zal er over ongeveer twaalf jaar een strijd ontbranden tussen de zwarten en de Arabieren om de hegemonie in Europa.

“En hoe zit het met de blanken?”, wil de correspondente weten. “Die interesseren me niet” zegt hij. “Ze betalen alleen hun schulden. Ze zogen al het bloed uit Afrika. Nu wachten in Afrika 30 miljoen op schepen om naar Europa te komen. Het is voorbij. En ik ben blij dat ik een christen ben en dat ik geloof in God´s rechtvaardigheid!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Eugen Prinz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Macedonië, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op In Sicilië zal de strijd om Europa beginnen

 1. Thom zegt:

  Het zal helemaal niet in Palermo beginnen. Heel Europa wordt onderworpen aan de islam. De negers zullen zich dienen te onderwerpen aan de islam en mogen dan meeheulen met hun vroegere getinte heersers. Wij zullen tegen die tijd uitgestorven zijn of hoogstens nog als bezienswaardigheid te zien zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. erik zegt:

  wat een onzinverhaal, iemand die zich christen noemt én in drugs handelt is een leugenaar!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je kan jezelf beter afvragen waarom jij denkt dat christenen over de hele wereld dezelfde normen en waarde zouden hebben als hier in Europa.
   Dat is nou precies waar iedereen de mist mee ingaat, door te denken dat alle christenen, waar dan ook vandaan, allemaal even lief zijn.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 5:47

    Hij zégt dat hij een christen is…, maar zeggen en er naar leven zijn twee totaal verschillende dingen. Ik ken ook naam-christenen, maar als ik zie hoe die in het leven staan, dan heb ik mijn vraagtekens.
    Zwarten komen ook naar Europa omdat ze zogenaamd vervolgd worden vanwege hun ‘christen-zijn’ of omdat ze homo zijn. Wie controleert dat?

    Ik hecht geen enkele waarde aan de woorden van deze drugshandelaar.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    De enige “echte christenen” die ik ken, doen niks anders dan mensen uitspelen tegen mekaar en stoken onderling.
    Want daar zijn ze verdomd goed in als ze onder mekaar zijn.
    Net zolang tot een complete familie gesloopt is om mensen uit te bannen.
    Dus breek me de bek niet open over mensen die zich zo noemen.

    Geliked door 1 persoon

  • rony stokart zegt:

   Een leugenaar? Integendeel. Eerder een waarheidslievende, klare wijn schenkende gelovige. (Godsdiensten handelen állen in drugs, geestelijke hallucinatie).

   Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Een vreemde redenatie Erik.
   Alweer enige tijd geleden las ik een reactie van iemand die beweerde dat Hitler geen socialist was, want “een socialist doet zoiets niet”. Als je dan denkt aan de vele vele miljoenen levens die socialist op hun geweten hebben, zoals daar waren Stalin, Mao, Hitler en Pol Pot, dan moet je toch even glimlach over zoveel onnozelheid.
   Maar de rechtse Pinochet en Videla, dat waren de grote monsters en nu in Duitsland het eeuwige gezever over de zo gevaarlijke rechts-radicalen die zo ongeveer 14 mensen hebben vermoord, dat is pas erg in de BRD. De door Mislims vermoorde mensen zijn veel minder interessant want die mislims waren verwarde mensen.
   Enfin erik, Christen zijn betekent zeker niet hetzelfe als een braaf en goedhartig mens zijn, en leugenaars vindt je in alle groepen van mensen.

   Geliked door 1 persoon

 3. sabine zegt:

  We hebben ze zelf hierheen gelokt met een gratis huis med., zorg en 350 euro gratis zakgeld. In Afrika verdienen ze 150 euro met werken. Achterlijk EU beleid! En met dank aan internet gaat dit als een razende in de ronte. Hup in een bootje paspoort pleur je in de zee en hier in de EU 8 jaar in de asiel aanvraag inkl. hoger beroep. En als je uitgeprocedeerd bent kraak je een huis en zegt de rechter dat je recht hebt op een dak boven je hoofd. De EU om je DOOD te schamen !!

  Geliked door 3 people

 4. Petra DeBoer zegt:

  Off topic: Goed nieuws uit Frankfurt waar de burgemeester heeft besloten dat de BDS beweging geen ruimte meer krijgt. Ze hanteren dezelfde uitspraken als destijds de nationaal socialisten zoals “koop niet bij Joden”, zei de burgemeester.

  http://www.frankfurt.de/sixcms/detail.php?id=2855&_ffmpar%5B_id_inhalt%5D=32696215

  Helaas hebben we de BDS beweging ook in Nederland en worden, hoe kan het ook anders, door de linkse kerk gesteund. Alles uit Israël moet volgens hun geweerd worden. Dus anti-semitisme pur sang. Het word tijd dat de BDS beweging ook in Nederland verboden word.

  Geliked door 1 persoon

 5. Benesha zegt:

  Ofwel zal er een burgeroorlog losbarsten waarbij al de veroveraars het onderspit zullen moeten delven…ofwel zullen de Europeanen blanke staten stichten op andere plaatsen in de wereld. In het Oosten is nog veel plaats. Zonder ons verwordt Europa tot een Mad Max land. Daar zullen ze dan staan die zogezegde veroveraars, zonder het gratis geld uit de muur.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   In het oosten is nog veel plaats?
   Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de mensen in het oosten, op die Europeanen zitten te wachten als die blanke staten willen stichten.
   Nee, Europa verdedigt zich, of gaat ten onder.

   Like

 6. corse zegt:

  vraag de corsicanen……..zij pikken het niet

  Geliked door 1 persoon

 7. ReneKampers zegt:

  De strijd om Europa zal nog meevallen , ik tel maar drie ex-dobbernegers

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  @koddebeier, je neemt me hopelijk niet serieus? Vandaar die knipoog.
  Uiteraard werken die lui geen van allen! Ze zijn hier toch gekomen om volledig verzorgd te worden op onze kosten?!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Natuurlijk niet, maar ik kon het even niet laten, ik ben het gepamper van al die lieden meer dan zat !! Trap ze aan het werk of er uit, de werkende Nederlander is geen Pin automaat

   Like

 9. Ron. zegt:

  Sabine.Wie is “we”‘ hebben ze zelf binnengehaald,ik niet en miljoenen andere nederlanders en europeanen niet.De politiek doet dit,en dan vooral het linkse nageboorte,de nazi,s fascisten,racisten,en landverraders en natuurlijk de bilderberg groep die de werkelijke macht in europa heeft.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, en in hun eigen landen ,gaan ze ( vermoedelijk) vervangen worden door…..AZIATEN!
   CHINEZEN ,( etc) beginnen zich er al te vestigen, …..dus wat gaat er gebeuren met de nog tegenwoordige…’achterblijvers’?

   Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Wat de Duitsers uit Rusland betreft: eeuwenlang woonden er in Oost-Europa vele miljoenen Volksduitsers, wiens voorvaderen daarheen trokken, die zich oftewel goed intrigeerden of hun komaf trouw bleven maar zelfs daar de cultuur, beschaving, landbouw, veeteelt enz. zodanig ophoogden dat ze bijna onmisbaar werden. Helaas werden aan het einde van de 19de eeuw en in de 20ste eeuw de Volksduitsers als indringers beschouwd (sommige tsarina’s waren Duitse prinsessen) en daarom vervolgd, gedeporteerd en soms ook vermoord.
  Adolf Hitler zag deze Volksduitsers (zij waren vaak erg verbitterd geraakt omdat ze meestal onderdrukt werden in Polen, Tsjechië, Rusland etc.) als waardige bondgenoten en heeft er vele honderdduizenden in de Waffen-SS en de Wehrmacht opgenomen. Jozef Stalin zag echter de Wolga-Duitsers (deze waren zodanig gerussificeerd dat ze nauwelijks meer Duits spraken) als een bedreiging en hij deporteerde zeker 650.000 van hen naar Kazachstan en Siberië toe! Na WO II werden 14 miljoen Volksduitsers naar Duitsland toe verdreven waarbij er 2 miljoen doden onder hen vielen zodat hun deportatie veel gruwelijker is dan de invasie van de “vluchtelingen en asielzoekers” uit Afrika en het Midden-Oosten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s