“Integratie” is ook in Oostenrijk duur: € 8,1 miljard tussen 2015 en 2019

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Oostenrijk zijn “vluchtelingen” niet echt een verrijking voor de opnemende samenleving. Zowel op de middellange als de lange termijn zijn de kosten voor de immigranten veel hoger dan de baten.

Duits - Zuerst

Uit Wenen komt hierover nu een actueel cijfer: € 8,1 miljard – zoveel zullen “vluchtelingen” de Oostenrijkse begroting alleen al in de jaren van 2015 tot 2019 kosten. Uit het nu gepresenteerde “Integratierapport 2017” van de Oostenrijkse regering blijkt bovendien dat integratie en “multiculti” niet alleen een kwestie is van geld – veel vervolgproblemen van een onvoldoende “integratie” van buitenlanders zijn niet met geld te berekenen, ze belasten de Oostenrijkse samenleving echter op verschillende manieren.

Nog steeds zijn hoge sociale uitkeringen een aantrekkingsfactor voor migranten – dat is in Oostenrijk niet anders dan in Duitsland. Maar in Oostenrijk is men realistischer en heeft van de in Duitsland gebruikelijke goedmenschelijke holle frasen (“welkomstcultuur”) afscheid genomen. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, die eveneens minister van Integratie is, verklaarde over de presentatie van het integratierapport dan ook onomwonden: “Welvaartsstaat en immigratieland – dat gaat op den duur niet samen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Oostenrijk, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Integratie” is ook in Oostenrijk duur: € 8,1 miljard tussen 2015 en 2019

 1. Kees zegt:

  Wat heet duur? Maar je krijgt er niets voor terug, het tegendeel.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Gemeenten zijn bang dat 90 % van de vluchtelingen die de afgelopen jaren naar Nederland zijn gekomen niet of nauwelijks werk zullen vinden. Dat blijkt uit een enquête van Kennisplatform Integratie en Samenleving onder 200 gemeenten. Meer dan de helft van de mensen (60%) heeft eerst een opleiding nodig of moet geactiveerd worden. Zo’n 30 % is helemaal niet aan werk te helpen volgens de ondervraagde gemeenten(…)

  https://nos.nl/artikel/2113172-nauwelijks-kans-op-werk-voor-vluchtelingen.html

  Nou, reken het maar zelf uit hoeveel dit kost… voor de belastingbetaler.

  Like

 3. hendrikush zegt:

  Ze zijn inderdaad een verrijking: zwart geld, steekpenningen, zelfverrijking, nepotisme.

  Like

 4. willie zegt:

  @ Bert ; 8’1 miljard RUSSEN ???? Hehehe

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Het artikel zegt het al; was er maar integratie, maar hier is geen enkele sprake van! Het enige wat ontstaat zijn getto’s! En, natuurlijk valt het niet op te brengen, daarnaast ga je steeds meer mensen krijgen die zich hier niet langer het schompes voor willen werken, terwijl een zooitje ongeregeld de boel verstierd en op de lauweren rust!

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Als de Oostenrijkers de parasieten niet geven wat ze willen gaan ze gewoon roven.
  Wie dacht nou werkelijk dat je een land vooruit helpt met de import van analfabete islamitische barbaren?
  Zelfs de meest naïeve socialist zal zich wel een achter zijn oren krabben als hij die barbaren in zijn omgeving tegenkomt.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Sabeltant
   Inderdaad. Als de uitkeringen drastisch verlaagd zouden worden, zien die asielparasieten dit als een vorm van discriminatie, en zullen flink aan het roven en plunderen gaan! Inbraken in woningen, mensen in hun auto’s, winkelende burgers….., niemand is dan nog veilig voor die schoften!
   De enige remedie is: Europa uitzetten. Geen zak geld mee en geen mooie beloftes. Die lui zijn keihard voor ons, dus zullen ze met gelijke munt terugbetaald moeten worden.

   Geliked door 1 persoon

 7. bert zegt:

  nu is er ineens 8,1 miljard beschikbaar voor de bezetters? waarom is dit nooit besteed aan hun eigen inwoners? wisten ze dat dit eraan zat te komen en de Oostenrijkers gewoon d.m.v. belasting opgelicht hebben onder het mom van. .. Wij weten wat goed voor u is. mond houden en betalen. volgens mij gaat het in Nederland ook zo. OOK AL GEHOORD VAN DE AFTAPWET? er komt een referendum…..volk stemt tegen maar daar is Rutte weer. Wet aangenomen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  “Welvaartsstaat en immigratieland – dat gaat op den duur niet samen.”

  Dat snapt iedereen, behalve degenen die een land ‘besturen’.
  Nou ja, ze snáppen het wel, maar willen de oorspronkelijke burgers gewoon uitroeien.
  Zo zie ik het en niet anders.

  Like

 9. Marian zegt:

  Wat zonde van dat geld en mensen blijven dit allemaal maar pikken, niemand komt in opstand hier tegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s