Merkel wil Afrikanen meer legale immigratiemogelijkheden bieden

Screenshot_96

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Ook al kunnen de kwalificaties van de Afrikanen meestal bij lange na niet voldoen aan de eisen die gesteld worden aan geschoolde krachten in Duitsland, toch wil bondskanselier Merkel meer legale immigratiemogelijkheden aan de Afrikanen aanbieden.

Contra magazine

Bondskanselier Angel Merkel wil de mensen in Afrika ook legale mogelijkheden bieden om arbeidsmogelijkheden in Europa te krijgen. Dat zei Merkel in haar wekelijkse video-uitzending, die vandaag werd gepubliceerd. Weliswaar bevindt de werkloosheid in de EU nog steeds op een hoog niveau, maar dat speelt voor de Duitse regeringscheffin geen rol,. Dit zou deel uitmaken van een trapsgewijs optreden.

“Als de mensen uit Senegal komen of uit Nigeria of uit Gambia, dan moeten we hen gewoon ter plaatse ook hoop geven met ontwikkelingsprogramma´s”, aldus Merkel. Tegelijkertijd gaf ze toe dat de Duitse regering deels in het duister tast bij de vluchtelingenroutes in Afrika. “We weten heel weinig over deze route”, zei Merkel met verwijzing naar de route door de Sahara. Er zouden echter al migranten zijn die door de Sahara zouden gaan en deze weg zou “zeer, zeer gevaarlijk zijn”.

Merkel speelt hierbij de naïeveling. Uiteraard trekken er jaarlijks honderdduizenden Afrikanen door de woestijn naar Noord-Afrika, in de hoop om op een bepaalde manier naar Europa te komen, omdat ze daar een Luilekkerland verwachten. Dat dit niet zo is, interesseert hen niet. En ook de bondskanselier zelf zou beter moeten weten voor wat betreft de reële omstandigheden in Europa.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, moralisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Merkel wil Afrikanen meer legale immigratiemogelijkheden bieden

 1. Sabeltant zegt:

  Merkel moet ophouden met de vernietiging van Europa.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Merkel houdt niet op. Integendeel ze is vastbesloten haar missie samen met haar griezelige clubje uit te voeren. Wat er verder ook gebeurd. Ze zullen werkelijk alles uit de kast trekken. Tot oppakken aan toe als je ze teveel in de weg gaat lopen. Je ziet het al aan het inperken van vrije meningsuiting. De politieagent die opgepakt is vanwege naar buiten gooien van wat onder het tapijt word geveegd etc. Macron heeft de eerste voorzet al gegeven. Vraag me af hoe de verkiezing gaan lopen in Duitsland. De formatie van Nederland komt pas tot stand na de verkiezingen in Duitsland.Daar zitten ze letterlijk op te wachten. Hopelijk zetten de AFDers bij elk punt een mannetje om te kijken of alles eerlijk verloopt bij de verkiezingen. Veel vertrouwen heb ik er niet in.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Sabeltant.
   Ik zou zeggen: bel haar ff.

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  Deze mensen gaan nóóit bijdragen aan onze maatschappij. Geen skills, zeer laag IQ, beperkt EQ, geen motivatie om te integreren of te assimileren, vaak islamitisch ( dus met een oninpasbare culturele background) etc..etc. Een permanente belasting voor Europa, met geen enkel voordeel voor de autochtone bevolking. Waar zijn onze idiote elites in hemelsnaam mee bezig?

  Geliked door 2 people

 3. fleckie zegt:

  Diegenen( landen) die haar toestemming geven/ gaven, om haar .’kolder’ uit te laten voeren)moeten ook eens ‘onder de loep genomen worden,’…..maar de stilte is oorverdovend.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Ik weet de oplossing waar iedereen wel bij vaart: asiel voor Merkel aan in een van de sub-saharaanse landen!

  Geliked door 1 persoon

 5. semper fi zegt:

  dat scharminkel is temmes

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Net had ik het weer als ik dit soort dingen lees. Een gevoel alsof ik tegen misselijk worden aanzit. Gelukkig heel even, maar toch. Ik kan niet meer geloven dat deze vrouw naief is. I

  Like

  • Jean Smeets zegt:

   Natuurlijk is die niet naïef. Die is gewoon gevaarlijk. Een trekpop van de Bilderberg en de EU.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Jean Smeets. Op een dag had ik een discussie in een Rotterdamse café op een glaasje bier. De kerel naast mij bleek sterke politieke meningen te hebben. Ik zat de fitten op onze zwakke regering die bang is van haar eigen schaduw en natuurlijk kreeg de ‘tyfus EU’ van mij een dikke laag verbale stront over zich heen.. De man zei iets heel interessants. De EU staat niet op zichzelf. De astronomische betaalde stinkers, worden betaald voor hun diensten. Maar zij zijn niet de meesters van Europa en de EU is ook niet de ware bezetter. De EU is een façade. Het dient een veel hogere baas of bazen die achter de schermen werken. Wie deze bazen zijn, weten wij niet en de vraag is of wij het ooit zouden weten. Maar een ding is zeker; ze hebben duistere plannen die onze landen en het leven van honderden miljoenen mensen riskeren. Hun plannen staan vast en ze hebben geen enkel probleem heel Europa onder bloed te laten dompelen en ons leven te vernietigen om hun doelen te bereiken.
    HET WAS GRIEZELIG OM TE HOREN EN IK HOOP DAT DEZE MAN GEEN GELIJK KRIJGT.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Rensk Nee dat is zij niet!…Zeker weten.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Kan dat mens nu eindelijk eens ophouden met het alsmaar uitnodigen van nog meer zwarten? Wie of wat geeft haar het recht om als keizerin van Europa op te treden en wat is de reden dat zij lak heeft aan steeds luider wordende protesten binnen Europa? Interesseert het haar niet dat tezamen met de komst van nog veel meer immigranten de problemen op allerlei gebied in Europa verder zullen toenemen?
  Wat een eigenwijs, eigengereid, halsstarrig en koppig mens is Angela Merkel. Ik hoop dat ze in september een flinke nederlaag voor haar kiezen zal krijgen!

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Dat vragen meer mensen zich af, waar deze elitis zich mee bezighouden en met welk doel????????????????? Vragen vragen vragen.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Rensk 26 augustus 2017 om 17:40 ….waar deze elitis zich mee bezighouden en met welk doel????????????????? ….Zoals Statler & Waldorf ook al opmerkte; Coudenhove-Calergi.

    Like

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Geloof me wel of niet maar het zal niet echt lang meer duren voor in heel Europa een generaal pardon uitgeroepen word waarbij het onmogelijk zal zijn om op welke manier nog af te komen van deze parasieten.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Als wij beter inzicht willen hebben in de motiven van de huidige ‘Kanzlerin’ moeten wij eerst door het volgende materiaal wroeten:
  1) Een artikel van EpochTimes van 27 februari 2017 http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/wie-sehr-beeinflusst-merkels-ddr-vergangenheit-ihre-gegenwaertige-politik-a2058559.html
  2) Video van DW over het verborgen verleden van de vrouw die het leven van tientallen miljoenen beïnvloed http://www.dw.com/de/die-kanzlerin-und-ihre-vergangenheit-angela-merkel-und-die-ddr/av-16832656
  3) Artikel van Focus.de uit 2013 http://www.focus.de/politik/deutschland/die-ddr-vergangenheit-von-angela-merkel-ich-war-keine-heldin-ich-habe-mich-angepasst_aid_987242.html en
  4) http://www.rp-online.de/politik/deutschland/die-ddr-vergangenheit-der-kanzlerin-aid-1.3388722

  Op het moment dat wij dit materiaal in beschouwing zouden nemen, komt een zeer somber en dreigend beeld naar voren. Wij beginnen te begrijpen dat de val van de muur en die van de Sovjet Unie waren best leuk, maar daarmee werd deze periode niet afgesloten. Het spook van het (Culturele)Marxisme dwarrelt verder en komt nu weer naar boven in ons midden. Wij beginnen te begrijpen dat Rutte, die doodsbang is voor deze vrouw en haar EU-matties vertrouwt op mensen die voor ons zeer gevaarlijk zijn. Mensen die planmatig verder werken aan de doelen die in de jaren ’50 en ’60 door de oude KGB en het Sovjet leger werden gezet. Namelijk: het westen voor goed op de knieën krijgen via een psychologische oorlogvoering; met behulp van de Kalergi-plan en de ideologie van de Frankfürter Schüle. Lees s.v.p. het artikel van Joost Niemoller over Nieuw Links en de EU : http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

 10. Rini willems zegt:

  Eigenlijk moeten we op Merkel aanvallen, zodat zij misschien eindelijk wakker wordt…….?

  Like

 11. Mirjam zegt:

  De NGO’s aan de Libische kust, kunnen niet meer ongebreideld hun kunsten uithalen en de Afrikanen Italië c.q. Europa binnen smokkelen en dat zint Merkel niet. Want ze wil en ze zal, hoe dan ook, van Afrikanen Europeanen maken en ze hiernaartoe halen. Nu heeft ze weer een compenserend idee voor de stoppende Libische ‘stroom’.

  Ze kan doen wat ze wil, maar dat zegt niet dat alles zal lukken. Mevrouw Merkel zal in het stof moeten bijten, ooit zal dit gebeuren en hopelijk zal dit zijn als de nieuwe verkiezingen komen. De AFD zal alles op alles moeten zetten om te winnen, ook dubbele controle toepassen zodat ‘die wahl’ eerlijk toont wie het volk wil, dat het land regeert.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Rini Willems @Mirjam. Angela Merkel zal nooit wakker worden in de zin dat wij het graag willen. Angela Merkel is een kind van de DDR. Maar dat zij bij de SED jongeren zat, zegt niet veel. Bij de nazi’s was sinds 1936 de lidmaatschap van de HJ plicht. Wie er niet aan mee wou doen, riskeerde zijn leven of het leven van zijn of haar ouders (kinderen kunnen niet voor zichzelf kiezen). Zoals de video van DW het uitlegt; om de mogelijkheid te hebben om verder te studeren, moest men lid zijn van de FDJ. Datzelfde gold ook voor de Sovjet Komsomol. Maar onze ‘Merkelina’ ging verder dan dat. Ze klom steeds verder in de lader van het systeem. M.a.w. zij heeft op vrijwillige basis het systeem gediend. Zo kon ook volstaan met een carrière van wetenschapster. Wie zegt dat zij nog steeds niet gelooft in het systeem waarin zij opgroeide en was opgevoed? Haar hele gedrag is zo klaar als een klontje. De Duitsers hebben op 17 september een eenmalige mogelijkheid zichzelf te ontdaan van twee gevaarlijke politieke leiders die beide het land naar de afgrond zouden brengen: Angela Merkel met een verborgen DDR verleden en Martin Schultz die openlijk voor zijn Communistische sympathieën uitkomt. De beste alternatief biedt de AfD, maar zelfs voor de vrijheid kiezen, moet men durf hebben.

   Like

   • Mirjam zegt:

    @Thomasson

    Dat is wat ik bedoel, Thomasson. Van Merkel hoeven we niets te verwachten dan dezelfde koers die ze tot nu toe heeft gevaren. Ze is totaal voorgeprogrammeerd en is sowieso een psychopaat met narcistische trekjes. Ik hoop met alles wat in me is dat de AFD aan de macht komt en haar van de ‘troon’ stoot. Die vrouw is net een robot die gewoon doordendert om haar voorgeprogrammeerde doel te bereiken.
    Wordt het ene slechte iets ‘gesloten’ dan opent zij weer iets anders om toch maar haar zin te krijgen. Het houdt met dat mens niet op. Maar dat komt niet alleen door haar, maar door de hele kliek die haar steunt en omringt en slaafs de bevelen van de EU opvolgt en door de chaotische tijd waar we in leven op het moment. Er valt niets normaals meer te herkennen in wat er overal gebeurt.

    De AFD zijn de enige realisten in Duitsland die de waarheid op de tong hebben, de rest schaart zich achter de publieke opinies die ze gedicteerd krijgen. Het is gewoon massahysterie wat betreft de linkse waanzin. De AFD moet winnen en anders is Duitsland ook ‘kastje wijlen’, net als Zweden.

    Like

 12. ReneKampers zegt:

  De eerste officiele foto van het nieuwe kabinet Merkel . Ze heeft zich laten omringen met hoog opgeleiden Uiterst links herkennen we Lokondo Kustmenreetombo een docent rechten aan de universiteit van Centraal Afrika
  .

  Like

 13. ypma zegt:

  Graag wil ik een gesprek met Merkel hebben

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Neem m goede nota van deze video!

  Deze vrouw die bij haar eedsaflegging in de Bundestag , bij de aanvaarding van haar ambt als Bundeskanzler, onder meer belooft zich te houden aan de Duitse wetten en zegt dat zij zich in zal zetten voor land en volk van Duitsland voert nu meedogenloos een programma uit , dat haat land terugvoert naar de middeleeuwen. Zij levert haar volk uit aan horden primitivo’s die het land zullen ruïneren en stelt deze handelswijze als VERRIJKEND voor.
  In werkelijkheid wist zij met haar politiek de identiteit van haar volk genadeloos uit. Het is ongelofelijk dat zoiets wordt geaccepteerd!!.

  Iedere keer wanneer ik iets over de krankzinnigheid van politiek correct schrijf probeer ik mij in te houden, wat mij grote moeite kost.
  Laat ik maar volstaan te zeggen die ik nu voor mij houd wat er – mijns inziens- eigenlijk met deze persoon moet gebeuren.

  Slechts dit: deze persoon begaat onvoorstelbare misdaden op grote schaal tegenover haar eigen land en volk EN zij brengt het Europese continenbt enorme schade toe, dus OOK ons land, zolang er een Merkel adept in Den Haag in het torentje zit.
  Over een gepaste bestraffing hul ik mij verder maar in stilzwijgen..

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Deze vrouw is intelligenter dan het hele Duitse kabinet bij elkaar. Zij ZIET de waarheid over Merkel.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Zelfs een kind ziet de waarheid die Merkel weigert te zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s