VIDEO: Hannover – aanval op Alexander Gauland (AfD)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een verkiezingsbijeenkomst van de AfD op de Trammplatz in Hannover is het vandaag tot een incident gekomen. Midden in de toespraak van de topkandidaat van de AfD, Alexander Gauland, stormde een links-extremist op het podium af en gooide het spreekgestoelte op de grond.

PI News (2)

De man kon door ordebewaarders onmiddellijk overmeesterd en aan de politie overgedragen worden om zijn identiteit vast te stellen. Gauland, die ongedeerd bleef bij de aanval, reageerde zoals gebruikelijk cool: “Beste vrienden, dat wat we zojuist hebben gezien, laat zien wat voor mensen het zijn die ons bestrijden. Persoonlijke aanvallen, geen discussie van politieke of democratische aard. Dat zijn degenen die niet bij ons horen. Dat zijn degenen die we uit het parlement moeten zetten.” Over de aanval op Gauland berichtte de “Spiegel”, de “Welt”, de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, de “Focus”, de “Stern” . . . NIEMAND!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Censuur, democratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Hannover – aanval op Alexander Gauland (AfD)

 1. “Een incidentje… niks met de islam en zijn vriendjes te maken”… zullen de moslims en hun linkse vriendjes tegen de media verkondigen.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat men zich wapent tegen linkse terreur.
  Wordt die linkse meneer gewoon tegengehouden, waarschijnlijk niet eens een bekeuring.
  Waarom slaan ze ‘m niet meteen alle tanden uit z’n bek zodat hij de volgende keer wel twee keer nadenkt voordat hij iets verstoord?

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Duitland is weer afgezakt naar het tijdperk jaren dertig van de vorige eeuw toen de SA bendes mensen die het Nazisme niet omarmde met geweld intimideerde.
  Ook toen keken politie en gevestigde macht de andere kant op en kregen de Nazi’s de volle steun van kranten en radio.
  De geschiedenis herhaalt zich en de grote massa wil niet inzien dat het land weer een op Nazistische leest geschoeide dictatuur wordt.

  Like

 4. Hansan zegt:

  Lees de ondergewaardeerde wetenschappelijke onderzoeken van de Belgische wetenschapper en auteur Wim van Rooy over de partijdige rol van de meeste media, televisie, kranten. Ook de rol van vooral linkse politieke partijen in Duitsland, Zweden, Nederland, Frankrijk etc. is zeer discutabel en gericht tegen de democratie. Er is een niet zo duidelijk verklaarbare reden van samenhang tussen linkse partijen, de EU en pro-islamgroepen. Zeggen bijvoorbeeld dat nazisme gevaarlijk is…, maar niet de rol van fascistische Antifa’s onder de loep nemen.

  Like

 5. Marian zegt:

  Voor mij komen die links extremisten van een andere planeet. Buitenaardsleven bestaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s