Duitse regering verbiedt links-extremistisch platform “linksunten.INDYMEDIA”

Screenshot_139

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

ZWARE SLAG VOOR DE LINKS-EXTREMISTISCHE SCENE: Linksunten.INDYMEDIA MET ONMIDDELLIJKE INGANG VERBODEN

Indymedia is voortgekomen uit de globalisering-kritische bewegingen en gehuisvest in het spectrum van de nieuwe sociale bewegingen. Als toonaangevende kopstukken achter “linksunten.Indimedia” heeft de binnenlandse veiligheidsdienst drie Freiburgers geïdentificeerd.

Michael Mannheimer Blog

Schriftelijke bekentenissen van tig duizenden van de aanslagen en terroristische daden van de kant van links zijn in grote getale te vinden op “linksunten.indymedia”. Het gaat daarbij om in brand gestoken auto’s van politieagenten, diplomaten, veiligheidsbedrijven en Pegida-aanhangers. Om aanslagen met verfzakjes, brandstichtingen, om aanvallen met traangas op leden van studentenverenigingen en haarkloverijen met rechts-extremisten: “Op nazi’s moet je jagen, op nazi’s moet je in rammen en ook op de smerissen”, staat te lezen in een in december 2016 gepubliceerde bijdrage.

Bovendien zijn er naast politieke statements ook steeds weer instructies over de bouw van molotovcocktails, beschimpingen, beledigingen en oproepen tot geweld – zoals in maart, toen een gebruiker over de “strijd tegen het fascisme” in Göttingen schreef: “Dat zullen wij nooit meer toelaten – ongeacht hoeveel er voor kort en klein geslagen noet worden, hoeveel barricades er in brand gestoken moeten worden, hoeveel van die fascisten beschermende smerissen daarvoor ook stenen moeten vreten.”

KLAARBLIJKELIJK HEEFT DE STAAT DE GEESTEN DIE HIJ UIT DE FLES LIET, NIET LANGER ONDER CONTROLE

Als de Duitse staat, die de Linkse scene, de Antifa inbegrepen, met minstens € 100 miljoen per jaar subsidieert, het belangrijkste publiciteitsorgaan van deze scene verbiedt, dan kan dat maar één ding betekenen: hij heeft de controle over zijn in de hoogte gestoken “Antifascisten” (die in werkelijkheid anti-Duitse racisten zijn) verloren. En probeert nu te redden wat er nog te redden valt.

De ongeregeldheden door de Duitse linksen bij de G20-top, die wereldwijd voor ontzetting zorgden, kan met zekerheid geïnterpreteerd worden als de hoofdreden voor dit allang noodzakelijke verbod op linksunten.indymedia. Er moet – naar voorbeeld van de VS – een verbod op de Antifa volgen.

Wat echter nauwelijks mogelijk zal zijn: de SPD inbegrepen staat de Antifa onder bescherming van alle linkse partijen, alle vakbonden en de hele linkse onderwijs-scene van Duitsland.

HOGE ONDERSCHEIDINGEN VOOR INDYMEDIA TONEN AAN HOE KAPOT ONS LAND IS

Indymedia Duitsland, het publicistische voorbeeld voor “linksunten.Indymedia”, werd genomineerd voor de aanmoedigingsprijs media-competentie van het Grimme-instituut en nam een prijs van de Rosa-Luxemburg-Stichting in ontvangst

Verder werd “Indymedia.de” in 2002 door de jury van de poldi-Awards verkozen tot “beste online-initiatief op het gebied van wetenschap, vorming en cultuur” wat ermee gemotiveerd werd dat het bij de site zou gaan om een “voorbeeldig online-initiatief”dat de “emancipatorische omgang met informaties en media” zou bevorderen.

(Michael Mannheimer)

______________________________________

“Linksunten.indymedia”: ministerie van Binnenlandse Zaken verbiedt links-extremistisch platform

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft volgens informatie van de “Spiegel” de internetsite ‘linksunten.indymedia.org” verboden. De site geldt als het meest invloedrijke medium van links-extremistische kringen in Duitsland. De betreffende beschikking volgens de Verenigingswet werd aan de in Freiburg wonende exploitanten van het platform overhandigd. De site gaat “qua doelstelling en activiteit in tegen de strafwet” en richt zich tegen grondwettelijke orde, valt te lezen in de bekendmaking van het ministerie. De emblemen van de vereniging werden eveneens verboden. Niettemin was de site van “Indymedia”, evenals haar twitter-kanaal, daarna verder weer te bereiken.

Voor de veiligheidsautoriteiten geldt de begin 2009 opgestarte site als het meest invloedrijke medium van de links-extremistische scene in Duitsland – en als forum voor tot geweld bereid zijnde autonomen

In een in september 2016 gepubliceerde beschrijving van zichzelf (“De sociale revolutie is en blijft het enige perspectief”) schrijven de “Indymedia”- makers zelf dat hun aanbod zich “heeft ontwikkeld tot de belangrijkste links-radicale website in het Duitse taalgebied”: “Elke dag bezoeken duizenden linksen de website, om zich op de hoogte te stellen van alle aspecten van antagonistische stromingen. Of het gaat om bezettingen, aanslagen, debatten of loonstrijd – er vindt hier en nu weinig rebels plaats, waartoe door ‘linksonder’ niet opgeroepen of bericht wordt.”

…De gebruikers krijgen op de site allerhande tips hoe ze zich op het net onherkenbaar kunnen maken.

De binnenlandse veiligheidsdienst had daarom al maanden geleden in een vertrouwelijke analyse geklaagd dat er op “Indymedia” een “rechtsvrij Online-ruimte” zou zijn ontstaan. De auteurs van de gedeeltelijk strafbare teksten zouden vanwege hun samenzwerende gedrag in geen enkel geval op te sporen geweest zijn, aldus de agenten.

“Al die mooie aanslagverklaringen”

Hun auteurs niet kennen behoort bijgevolg gevoeglijk tot het bedrijfsprincipe van “Indymedia”: in verband met technische voorzorgsmaatregelen tegen DDoS-aanvallen en de vraag of ze onder hun gebruikers IP-adressen kunnen vaststellen, schreven de exploitanten ooit eens zelfgenoegzaam: “Wie al die mooie aanslagverklaringen heeft gepubliceerd, willen wij helemaal niet weten.”

En talloze schriftelijke bekentenissen bevinden zich op “linksunten.indymedia”, waarin het gaat om in brand gestoken auto’s van politieagenten, diplomaten,veiligheidsbedrijven en aanhangers van Pegida. Om aanslagen met verfzakjes, brandstichtingen, om aanvallen met traangas op studentenverenigingen en haarkloverijen met rechts-extremisten: “Nazi’s moet je opjagen, Nazi’s moet je in elkaar rammen. En de smerissen ook” valt te lezen in een in december 2016 gepubliceerde bijdrage.

Bovendien verschijnen er naast politieke statements ook steeds weer instructies betreffende de bouw van molotovcocktails, beschimpingen, beledigingen en oproepen tot geweld, zoals in maart, toen een gebruiker schreef over de “strijd tegen het fascisme” in Göttingen: “Dat zullen we nooit meer toelaten – ongeacht, hoeveel er voor kort en klein geslagen moet worden, hoeveel barricades in brand gestoken moeten worden, hoeveel van de fascisten beschermende smerissen er stenen voor moeten vreten.”

Toonaangevende kopstukken

Als toonaangevende kopstukken achter “linksunten.indymedia” heeft de binnenlandse veiligheidsdienst drie Freiburgers geïdentificeerd. …

De veiligheids-autoriteiten houden het forum al sinds enige jaren in de gaten, niettemin komt het verbod als een verrassing – mogelijk is het ook een reactie op de zware ongeregeldheden tijdens de G20-top in Hamburg. … Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) zei tegen “Stern”: “Duitsland heeft het net zo nodig om duidelijk partij te kiezen tegen links-extremisme als tegen rechts-extremisme.”

De 19 deelstaatministers van Binnenlandse Zaken en Justitie willen de komende week de zogeheten Berlijnse Verklaring aannemen – en zich presenteren als borg voor veiligheid en orde tijdens de verkiezingsstrijd. Bij de ontmoeting moet het onder andere gaan om een meer vastberaden optreden tegen linkse autonomen.

Het hele artikel hier lezen: www.spiegel.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Duitsland, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitse regering verbiedt links-extremistisch platform “linksunten.INDYMEDIA”

 1. Petra DeBoer zegt:

  Zo, dat werd tijd en een goed voorbeeld zou opgevolgd moeten worden door Nederland want indymedia heeft ook in Nederland een website.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en een heel griezelige, die -hoe ze het doen, doen ze het, vanuit het niets aan je naam komt! Zelfs al ben je helemaal niet zo van betekenis!
   Het is, dat ik daar op zichzelf niet bepaald vies van ben; zodoende heb ik iets van: Jullie komen maar op!
   Maar hoe ze het voor elkaar krijgen……

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Theresa Geissler, ze hebben overal vriendjes zitten en zijn overal geïnfiltreerd. Enge lui en inderdaad zeer griezelig.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Hier, lees maar eens op je gemak helemaal door:
    https://www.indymedia.nl/node/38166
    Hèt lichtpuntje is, dat ze dan ook geconstateerd moeten hebben, dat ze m i j inmiddels als “vaste Pegida nl. ganger” kunnen schrappen.
    Maar laat ze niet te vroeg juichen, want ik ben vast van plan, nog op welke ándere manier dan ook van me te laten horen!
    Evenwel: Hoe ze aan al die námen komen….. Eng. Complete DDR-radars.
    We moesten hun hóófdkwartier maar eens zien op te sporen en er een molotov-cocktail door de ruiten flikkeren; koekje van eigen deeg! Ha ha!

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    En: -dat moet ik er nog wel nadrukkelijk aan toevoegen: Ik bedoel met dat “lichtpuntje” dus níet, dat ze zouden gaan denken, dat ik Pegida in het algemeen de rug zou hebben toegekeerd.
    Raf trouwens evenmin: Het gaat ons uitsluitend om het interne beleid van Pegida NEDERLAND.
    Maar daar komen ze dus nog wel achter.
    Wat essentieel is, is: Onder dergelijke omstandigheden je EIGEN koers blijven varen en niet de schone schijn blijven ophouden ten behoeve van dergelijke neo-stasi’s.
    Als ze de volledige waarheid wensen te achterhalen, moeten ze voor mijn part maar dóórgaan met spioneren: IK heb tenminste niets voor ze te verbergen.

    Geliked door 1 persoon

  • dutchdl zegt:

   Helemaal mee eens!!

   Raffie

   Like

 2. peter zegt:

  Om te beginnen met Timmermans een schop onder zijn socialistische kont te geven ,die hoort daar totaal niet, ongekozen, PVDA staat op 9 zetels ,en deze kwal zal wel even vertellen wat we moeten doen .

  Geliked door 3 people

 3. Sabeltant zegt:

  Grappig, pas nu komt de politieke elite in actie nu gebleken is dat ze zelf ook slachtoffer worden van de linkse terreur.
  Al die jaren hebben ze het laten sluimeren zodat ze nu goed uitgerust en goed georganiseerd zijn.
  Ze gaan het nog druk krijgen, de islam ligt ook al op de loer om de zaak over te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Er wordt hen nu een spiegel voor gehouden en de aanblik doet hen griezelen van afschuw en schaamte.

  Like

 5. Marc zegt:

  Allemaal leuk en aardig, maar het is slechts een onderdeel waarmee de vrijheid van meningsuiting wordt beperkt. Zo heeft diezelfde Duitse overheid Michael Sturzenberger tot 6 maanden veroordeeld wegens het spreken van de waarheid, iets waar Wilders in 2011 nog wel aan kon ontsnappen, maar in 2016 niet, ook al bleef dit onbestraft.

  De mannetjes en vrouwtjes in Berlijn en Brussel zetten de toon, gesponsord door Soros en Sutherland!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ron zegt:

  De verkiezingen komen er weer aan. Even weer een wit voetje halen bij de kiezers die er weer intrappen. Na de verkiezingen wordt het verbod gewoon weer teruggedraaid of door zo’n linkse rechter ongeldig verklaard.

  Geliked door 2 people

 7. Links en rechts knallen elkaar voor de kop, schuimbekken elkaar het hele internet over en lopen zonder het te weten netjes in de pas met de bedoelingen van de Afdeling Schapenmennerij van de Poederpruiken. Soms is de verbazing dan ook groot als blijkt dat ze allemaal aan hetzelfde dooie paard staan te trekken of dat ze allemaal opoe weer een koekje bij de koffie willen geven. Bezinning is onmogelijk want onze god of jessiaan heeft een lekkerder kontje dan die van hullie, dus. De honden blaffen, de karavaan….

  Like

 8. Jan zegt:

  linksunten indymedia wordt gsteund door Die Linke

  Indymedia-Verbot ist willkürliche Zensur
  Veröffentlicht am 25. August 2017 von Ulla Jelpke

  „Das Verbot von indymedia.linksunten ist ein illegitimer Akt der Zensur“, erklärt die innenpolitische Sprecherin der Fraktion DIE LINKE, Ulla Jelpke, zur heute ergangenen Verbotsverfügung des Bundesinnenministeriums gegen die linke Internetplattform. Jelpke weiter:

  „Das indymedia.linksunten-Projekt steht für eine linke, antikapitalistische Gegenöffentlichkeit. Diese in ihrer Reichweite und internen Diskussionen einzuschränken, betrachte ich als willkürliche Beschneidung der Meinungs- und Pressefreiheit.

  http://www.ulla-jelpke.de/2017/08/indymedia-verbot-ist-willkuerliche-zensur/

  Like

 9. ReneKampers zegt:

  Moet het niet zijn linksnietsnutten ?

  Like

 10. Cynicus zegt:

  Goh is men eindelijk wakker geworden na de rellen veroorzaakt door extreem links en goedgekeurd door de rest van links in Hamburg. De linkse betogers hielden de politie bezig terwijl dan de zwarte front linkse autonomen de boel konden afbreken. Zo werkte links samen met extreem links.

  Like

 11. Ron. zegt:

  Het linkse nageboorte,de nazi,s (want socialist)de fascisten,racisten (antiblank) geestelijk gestoord,destructief,en suicidaal .landverraders heulen met de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s